Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2 eltévedt tudós azért viselkedett hülyén, mert annyira be voltak fosva, hogy inkább betéptek. A vágott verzióban is mutatják a kis csövecskét a szkafanderben.
A másik közkedvelt hiszti tárgya, hogy a végén miért a guruló űrhajó alatt futnak a csajok. Végül is csak tisztán kivehető, hogy az épp felrobbanó másik űrhajó darabkái össze-vissza repkednek. Így ha csak pár másodpercre is, de fedezéket ad ezek elől a guruló objektum. Shaw jól is kalkulált, és ki tudta várni a megfelelő időt a kigurulásra.
Én kimondottan sajnálom, hogy kukázva lett a direkt folytatás.
Why so serious?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.05.17. 16:03:07
Why so serious?
Ja... nehogy véletlenül összeverje a fanboy-sereg... én mindössze arra vagyok kíváncsi hogyha az egész Alien-széria nem történt volna meg a 70-es években, és ma jönne ki az első Alien film mai technikai színvonalon, akkor is kóstálna-e 8,5-ös értékeket imdb-n... akkor is A-kategóriás film lett-e volna, vagy pedig egy másodvonalas tucathorror első darabja? Sajnos már soha nem fogjuk megtudni a választ.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Why so serious?
Azért, én remélem, hogy RS most virít egy olyat, hogy egy nyolcast tudjak dobni (minimum).
Az előző rész, hát nem éppen a kedvencem...finoman fogalmazva!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem terveztem elmenni rá moziba,de meghívtak, és végül elmentem, pedig a rossz kritikák nagyon elvették a kedvem tőle. De igazából nem volt olyan rossz,az egész inkább fantasy,mint történelmi film,Arthur itt inkább egy szuperhős,főleg amiket leművel a karddal. Guy Richie stílusa nekem nagyon tetszik,és ez itt baromi frissen hatott,főleg ilyen kaland-fantasy filmbe. Egy kicsit hosszú,de elég sok akció van benne,amik elég pofásak, a végső harc meg baromi jól nézett ki,ahogy a legelső is. Sok filmre alig emlékszem 1 nappal a megnézése után,de itt legalább 3-ra emlékszem. Hmm,szerintem simán megér egy mozijegyet. A zene nagyon ütős benne.
6/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eleg annyit irni, hogy "ez meg az nem erdekel, valszeg sosem fogok leulni ele"
Vegre valaki. A spoilerre gondolok. Sokan mondtak, hogy nem igazan jo a film (es meg tobben azt, hogy jo, kepukbe rohogtem, ez nalam 2/10), de ezt senki nem hozta fel. Odamentek meghalni vazze. Repulj el, kocsog!
Vagy amikor a csaj meghallja, hogy valami allat szenved es kimegy hozza. Ott van a semmi kozepen, eltunik mogule a 20 meter magas fal, megjelenik a majom, hogy aztan lelepjen, mintha mi sem tortent volna. Vagy jelenetek, amik csak azert vannak benne, hogy megmutassanak egy ujabb allatot es a szar cgi-t. SZAR, FOS, SZAR!!!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Nagy fal nem láttam, nem is fogom/10"
Sorry, de ezek milyen értékelések? Két olyan értelmetlen mondat, csoda hogy nem fagy le tőlük a fórum.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a CGI tenyleg eleg ratyi volt. Az egesz befogadas a kinaiak altall eleg nagy blodseg volt. Szerintem animenak tok jol lett volna. Ott elmennek az efele baromsagok. Mondjuk, lehet pont emiatt nem huzom le annyira.
Én fordítva éltem meg mindezt, de az 5/10 azt én is adom, de ez most nem dícséret............
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ugy ultem le ele, hogy ez tuti nagyon szar lesz. Vegulis "kellemesen" csalodtam benne. Turheto volt. Legyen 5/10
Neha gagyi, Neha baromsag de egyszer meg lehet nezni. Bamutato utan sokkal tobbet vartam tole.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(a jellemfejlődés meg nem érdekel😊
Pofoncsata nem érdekel/10
Nagy fal nem láttam, nem is fogom/10
Galaxis őrzői 2 6/10 Az első nálam úgy 4-et ért, ez viszont már szórakoztató volt, közepes vígjáték😊
Tűnj el! 7/10 Hasonlítgattátok több filmhez, szerintem kicsit Martyrsos.
Bye bye man Láttam/10 egy momentum se ugrik be, pedig tudom hogy láttam!?
Kong 4/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tetszett volna, de már elmúltam 12
Vén rókák 6/10
Utoljára szerkesztette: eksy, 2017.05.15. 21:38:29
"...és...szerintem...bizony."
Már tényleg csak ilyen vígjátékokra futja a nagy vízen túl? Annyira szenvedett az egész filmben mindenki, hogy vicces legyen, hogy majdnem sikerült is nekik. Á nem, marha messze volt a viccestől, egy kínlódás az egész.
Nézzétek meg inkább a Vademberek hajszáját /10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Why so serious?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az itteni dráma helyett<#hehe>#hehe>inkább megnéztem egy másikat..
Julia Roberts talán a világ egyik legismertebb színésznője ma.
Biztos vagyok benne, hogy Amerikától Ázsiáig és persze Makótól Jeruzsálemig mindenki hallott már róla.
Itt egy megtörtént eseményt dolgoztak fel, ami Amerika történetében az egyik legmagasabb összegű kártérítési per volt.
Erin Brockovich környezetvédelmi aktivistát 2013 nyarán letartóztatták, ittas motorcsónak vezetés miatt.
Ez nincs a filmben mert a filmbéli események után történt, csak érdekességképp említem meg, hogy a nő sem tökéletes..
Viszont amit másokért tett, az sokkal fontosabb és ez már az említett pereskedés időszakáról szóló filmben is benne van.
Az alakját megformáló J.R. is kaszált rendesen: 1 Oscar és még 31 egyéb díj ütötte a markát, nem is beszélve a filmszerepért kapott gázsiért,
ami messze több volt, mint az általa megformált E.B. kétmilliós nyeresége az ügyön.
A filmet nem először láttam, viszont most is épp úgy lenyűgözött, mint elsőre<#eljen>#eljen>
Ja, és persze ezerszer jobb volt ezt újra megnézni, mint követni az itteni "dráma" eseményeit..<#vigyor>#vigyor>
Na szép napot, hetet, és tavaszt utót mindenkinek<#taps>#taps><#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.15. 12:26:41
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Valami diskurzust reméltem, nem pedig a már-már itt szokásost.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ember, legalább OLVASS, mielőtt sértegetni akarsz (ahogy a többieknek is ajánlott):
"Alapvetően mit lehet spoiler-mentesen írni egy szörny vs. ember filmről?"
--- ez volt a kiinduló kérdésem, és hozzá is tettem, hogy:
"//Szerk.: Nem provokálás. Kíváncsiság."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kizárt dolognak tartom, hogy valaki olyan hülye legyen, hogy komolyan kérdezze azt, hogy hogyan (mit) lehet egy filmről spoiler-mentesen írni. Ezrével vannak ezen a fórumon ilyen hsz-ok.
Ergo direkt kötekedésből szóltál be. Aztán mikor szembesítenek vele, még neked áll feljebb.
Race to Witch Mountain (Boszorkány-hegy) 2009 IMDb
Rock bácsi, miután volt már Skorpiókirály, lövöldözött a Doom filmes változatában, felkutatta az Amazonas kincsét és még Fogtündérként is jeleskedett, végre már taxiba is ült méghozzá sofőrként..
És persze ki más is jutna neki fuvarként, mint két idegen, a szó szoros értelmében.
Sara a telepátiában jeleskedik, míg bátyja Seth az anyagok felett rendelkezik irányítási képességekkel.
Mondjuk az ötlet nem rossz (már, hogy valaki, vagy valakik képesek ilyesmi képességekre) csak a kivitelezés lett kissé elkapkodott.
Például a srác egy pillanat alatt átmegy az autó karosszériáján, hogy aztán egy másik autót a mellével állítson meg az autópályán, de ha már egy sima vasajtón kell átmenni, akkor persze az már a digitális kütyü nélkül nem megy neki.
Persze mondhatnánk erre, hogy jó jó, de csak a saját testét képes uralni a másokét meg nem, ezért kell fizikailag kinyitni az ajtót, így a többiek is tudják őt követni..
Erre meg én válaszként felhozhatnám az a jelenetet, amikor megfogják mind a négyen egymás kezét, és így legyőzve a fegyverlövedékek halálos tűzerejét, páncélként viselkedik mindannyiuk teste.
Akkor? Ugyanez a funkció, miért ne működhetne a zárt ajtók átjutásakor is? Csak megfogja a többiek kezét és huss..
Mindegy, ebbe most ne menjünk bele.. Amúgy sem érek rá, mert még gyakorolnom kell a telepatikus elmeolvasást,
és a bezárt ajtókon a kilincs használata nélküli átjutást..<#vigyor>#vigyor>
Ki tudja? Egyszer még majd jól jöhetnek nekem is ezek a képességek..
Ja, mielőtt még elfelejteném, a film az 1975-ös Escape To Witch Mountain (Menekülés a Boszorkány hegyre) folytatása,
ahol a testvérpár Tony és Tia névre hallgat, és a taxis helyett egy vándor segíti őket abban, hogy a gonosz Bolt nevezetű milliomos ne tudja a maga hasznára fordítani a természet feletti erejüket.
Viszont eme előzménytörténetben az idegen világba is bepillanthatunk, ahonnan a gyerkőcök (vagy kik) jöttek..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.14. 19:30:33
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.14. 16:12:01
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Látom, direkt nem akarsz semmit érteni, amit leírok... például ott is.
Itt most te voltál aki feleslegesen húzta a másikat...
Nem írtam, hogy nem lehet. Azt írtam, hogy könnyebb másról... (pölö dráma).