Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tom Cruise: Jeah Bájbi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Austin Powers In Goldmember: jee valaki pont annyi Bond filmet latott mint en. De meg nalam is rosszabb az izlese 😊 A legjobb a trilogiabol, bar aki nem ert angolul nem biztos hogy egyetert 😊 4/5, -1 mert britni szpirsz is benne van 😞 de +1 mert felrobban kesobb 😊 es +1 a fasz belgak meg hollandok szopatasaert. Hmm az 5/5. Talan kicsit tulertekeltem de egye fene 😊
Ja a forditasa hol van, hol nincs 😞
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
http://www.apple.com/trailers/dreamworks/the_ring-tlr2.html
Csekkold le, lehet, hogy ez a kedvenc könyvedbõl készült mû....
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl. egyik kedvenc konyvembol, a Gyûrûbõl tudtommal meg nem keszult film. Hat szvsz 3x3 oraban talan lehetne belole csinalni. De valszeg az emberek nagy tobbsege unalmasnak talalna, legalabbis azok kozul akik nem olvastak a konyvet.
Run for the Money: agyatlan akciofilm, nemi bájjal DE (legalabb) egy abszolut hihetetlen baromsaggal meg iszonyu eroltetett erkolcsi mondanivaloval. Azer' egy poen tetszett benne 😊2/5
Nekem akciófilmben asszem még mindig a Szikla a ruler!
ja es a foszereplo Lali 😄DD
azt javasolta, hogy inkább nézzem meg moziban, mert ott lesz igazán jó, neki bejött DivX-en.
Hát ezúton közlöm, hogy a film SZAR!
Illetve nem szar, csak kurva egysíku. Unott fejjel, nyugodt lelkiállapotban "unatkoztam" végig a filmet.
Moziban senkinek nem ajánlom, nem érdemes érte pénzt kiadni.
Hearts in Atlantis: lehet csak a kritikan aluli forditas miatt de vegig ugy tunt mintha ez a film azt az erzest akarna kelteni bennem hogy van vmi mondanivaloja, pedig nincs. Mondjuk lehet Stephen King tehet rola, nem a forditas 😊 Unalmas. Olcso nosztalgia. Keruld el, foleg ezzel a forditassal 😊 2/5 (ajanlott celkozonseg: amcsi kozeposztaly 50 ev felett 😊 - asszem mindnyajan jobban jartunk volna ha Stephen Kingnek sikerult volna vmelyik gyerekkori baratnojet megb@sznia annak idejen 😊 ) Hmm mar megint kijott a gonoszabbik enem 😊
Ali G in da house!
Látta valaki?
Eszméletlen az a fasz....:-D
De én elfogadom, ahány ház, annyi szopás....
Csak tudnam minek koptatom itt a billentyuzetet olyanoknak akiknek valszeg a Matrix a filmkeszites csucsa 😊
(a kutya Brusszeli Griffon volt ... nem vmi ismert kis hazankban 😞 )
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szoval szeretnem tudni hogy mi a fajtaja a Sweet November (Keanu Reeves + Charlize Theron, az HBO is mostanaban adta/adja) cimu filmben szereplo blokinek. Nem a feher pudlik erdekelnek 😊 hanem a barna padlocirkalo fekete pofaval. Remelem nem vmi korcs 😊 A film tortenete abszolut baromsag szvsz, de a Fuggetlenseg Napjanal meg igy is sokkal erdekesebb meg hihetobb, az meg megis mekkora siker lett ugye ... hiaba, a jo izles kiveszett a Svajcineger meg Fandamm filmekkel 😊 Ize ... ha agyatlan akciofilmrajongo vagy de tudod a kutya fajtajat vedd ugy hogy nem szoltam semmit es ird meg milyen 😊 .. marmint a kutya, nem a film 😊
NAGYON tetszett a film, persze voltak benne bõven logikai buktatók, de mindezek ellenére én tudtam élvezni a filmet.
A végé kicsit (nagyon) hálivudi heppiend, de hát ez már megszokott.
Maga ami megfogott a filmben az az, hogy nem tudjuk kik vagyunk és bármit megteszünk, azért, hogy megtudjuk kik is vagyunk valójában.
Szal über film volt, bejött.
Jelek : KURVA SZAR!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Nah kerem ma neztem meg a Insomnia cimu filmet Al Pacinoval.. jaj ritka egy baromsag volt az egesz film!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
há hülye vagy, hogy vonod kéccségbe amit csocsó mond?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lehet, hogy rosszul vágom!
rég voltam moziban, de ez jó volt.
Most tudnám kritizálni, mert ez sem volt ám hibátlan, de nincs kedvem, mert jólesett moziban ülni 😊
Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott...