Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Biehn:
A sziklában õ volt a kommandó parancsnoka, akiket a csatornában lemészároltak.
A medve nem játék.
Teljesen szórakoztató kalandfilm lett a Reign of fire!
Egy dolog nem tetszett benne, hogy azt a bizonyos "VAN EGY FÕSZÖRNY AKIT HA KINYIRSZ VÉGE AZ EGÉSZ BORZALOMNAK" klisét nem tudták elhanyagolni...
Amúgy nekem teljesen bejött...
A transporter meg már az a kategória, amit kezd a gyomrom nem bevenni...
Elegem van Luc Besson marhaságaiból....
Legyen már olyan kedves és térjen vissza a Nikita/Leon/5.elem/nagy kékség vonalhoz, mert már fáj a fejem ezektõl a hülye francia-japán-májsztrosoför-szuperzsaru bohóckodásaitól....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kicsit féltem tõle, hogy a sárkányok gyerekes marhasággá teszik a filmet, de mégis sikerült valahogy úgy megcsinálni, hogy végig izgultam, és egy percig sem jutott eszembe, hogy gagyi lenne! Mondjuk én imádom az ilyesfajta filmeket, de szerintem ez méltatlanul le lett húzva a klotyón. Kifejezetten tetszik, hogy nem az a lényeg, hogy egy hõs majd megy azt' kinyirja az összes sárkányt, hanem próbáltak valami értelmes(?) sztorit is belerakni! Szóval nekem tetszett!
Szintén elkezdtem a The Transporter-t, de csak kb. 10 percig jutottam, mert a "hangelcsúszós" verziót szedtem le. Már azóta lejött a FIX-es is, úgyhogy majd este folytatom!
Üdv!
Ne mondjátok már, hogy egy nickelodeon gyártotta szemétre bárki is kiváncsi...
Egy effekten alapult az egész múvi.
Én is megbántam, hogy leszedtem.....hajjjjj
A medve nem játék.
Van feelingje a transporternek!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Ja és a C&C:Tiberian Sun átvezetõ animációi😊
A medve nem játék.
De a csajszi tényleg elsõ osztályú😊
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(még tegnap)
jó volt, de ennek nem volt igazán mondanivalója, mint mondjuk a Dogmának v. a Shop Stopnak, de ez is ütött.
Más. A Bloodwork címû (Marty) Clint Eastwood film nagyon komoly. Õ rendezte, producergette és a fsz is õ. Egy nyugdíjas FBI ügynököt játszik benne akinek szívrohama és aztán szívátültetése volt. A volt tulaj meggyilkolása ügyébem kezd el nyomozni és érdekes dolgokra bukkan. Nem rosz film. Ez a phaszi még 75 év felett is józanul bír viselkedni. Nagy ember. A filmben az az egy baj van, hogy már a közepén lehet tudni ki a gyilok. Azért nem rossz film, érdemes megnézni!
A medve nem játék.
Már a besorolása is frenetikus:
Action/comedic/erotic (unrated)
Kééész....
És a fõszereplõ csaj?
Brittany Sears....
Siralmas.
Stori:
"Brittany and her hot shot boyfriend, underground race car driver MAX SPEARS team up with legendary fighter ZENDO to stop the Martinos from using their secret weapon."
OSCART NEKI!!! OSCART NEKI!
De a hab a tortán a jellemzés. Ezt felteszi a pontot az i-re:
"This movie combines the adrenaline rush of "The Fast and the Furious" with the humor of "American Pie" and the combined Furious fights of a "Jackie Chan movie" and action of "Mission Impossible 2", and HOT UNRATED (NC-17) LOVE SCENES! "
Klón! Köszönet ezért az inyencségért!!! :-DDD
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Láttam ezen kívül még az Ûrkamionosok címû elég régi sci-fi(szerintem paródiát)-t, de azt senkinek nem ajánlom, mert egyszerûen béna és unalmas.
csak a toleránsabb típusoknak (ha valakinek mond valamit a Drag Queen kifejezés, az jó úton jár 😉 ) jó zene, hatalmas szövegek... jó sztori. egy kis ausztrál életkép 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bazi nagy görög lagzi meg klsz kis film. Játszik benne a rádiós srác a "Fleischman doktorból", Miért épp Alaszka. (Northern Exp.) Tök állat kis film a BNGL. Poénos, érdekes milyen konfliktusok lehetnek, ha egy konzervatív-szerü görög családba idegen - itt épp ír -srác kerül.
A medve nem játék.
"A sitten majd te leszel a pite" 😊))))
Krisztus haver 😄DD
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
én akkor is megnézném
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"