Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenesetre van benne valami!
:-)))
hihi, én még nem láttam, de óvatosan az ilyen szövegekkel, mert mi van, ha megint csak te nem érted? 😄
Riszpekk
megnézem az elõzetest...
neked teccik ? ;P
sztem frankó lesz
pff...
ez valami divat bazze hogy ilyen idiota érthetetlen videokat vágnak össze amitõl mindenki bekattan? szvsz nagyon gagyi baromság...
a nyomozos része mihez képest elmegy...de elég sok hasonloság van a kõr és e film között...
Különben is >> Izlések és pofonok...
PEACE
Adaptation ... erdekes film nicolas Cage es meryl streep vagyhogyhivjakkal van de ilyen stilust meg nem lattam. Egyszer megeri megnezni.
amaztan megneztem a Treasure Planet rajzfilmet ami tokre begyutt nekem teccet 😊
Sajna nincs tobb Family Man sorozatom ezert most hopon vagyok 😞
the Pianist -et is elkezdtem nezni de lefagyott sajnos nem volt jo a dekodolas vagy mi..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem ugyanis tetszett a Reign of Fire! Szerintem egy teljesen jó, nézhetõ kalandfilm. Sajna ritka az ilyen manapság. Kicsit én is tartottam a "sárkányos" sztoritól, de ebben a kategóriában ennél jobbat nem lehet csinálni. Egy mese, jól csomagolva! Ennyi! De nem is szabad ettõl a filmtõl többet várni.
Amiket én mostanában láttam:
Road to Perdition:
Kellemes kis mozi, egyszer nézhetõ. Tom Hanks ismét bizonyit! 😊
Gangs of New York:
Hirtelen nem is tudom hova tenni. Alapvetõen tetszett, de talán túlságosan is keveset tudunk a századfordulós Amerikáról.
Dead Man:
Na ez mekkora szar!! Fekete fehér....sztori nulla...vontatott fos...Persze lehet, hogy én vagyok primitiv ehhez a filmhez. 😊
Analize That:
Hm...az elsõ rész jobb volt.
Úgy tûnik nem mindenkinek jön be a képi világa 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem akarok senkit megbántani, mert biztos vannak, akiknek tetszett, de azt hiszem ebben az évezredben még rosszabb filmet nem láttam. Nagyon korrekt, látványos trükkök, de ennyi - történetet nem kellett volna írnia a forgatókönyvírünak???
nemtudom a magyar címét, de valami ufós lesz, csak annyit láttam hogy van egy para-gyerek és az kommunikál valami lényekkel, és azok megjelennek neki, de nem kamu, mert rendesen mutatták, igaz csak 1 percig mer bemutató volt...
de elég fasza lehet, nem tudom ki rendezte de ha tudtok valami nfot pls közöljétek...
asszem valami angol szöveg van a címében, hiába német adó... valami Dark Hall.. az elõtte lévõ szöveg meg német...
na ha van valmi pls írjatok
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az a gond, hogy a divx verzió a cenzúrázott dvd-rõl készült, amiben kivágták az eredeti film legjobb (és messze legdurvább) 6-7 percét 😞
Amíg nem láttad az elsõ (-második) részt, addig szigorúan tilos a többit megnézni, mert olyan mértékben lettek szarok, mint az Episode I a SW-ban a korábbiakhoz képest.
Na mostmár tiszta!
És kurvára érdekel a film!
Eccer kikölcsönzöm õket a közel jövõben, mert netrõl azt hiszem szinte lehetetlen megszerezni...
Tehát ez a logo a Hellraiser c. filmen alapszik.
A Jobb oldali bácsi neve Pinhead.
(most esett le egyébbként, hogy miért Pinhead....:-))))
De (lehet, hogy láma kérdés) de mit jelent a cenobite????
(van ilyen nevü regelt arc az SG-n azt tudom :-))))))
A tribute to Pinhead nem fért ki 😛
De tudok!
PEdig nem is láttam a filmet!!!!!
:-))))
És mit jelent a pinhead????
(mármint a logódban, azt tudom, hogy tûfej)
Illetve a harmadik a csajra 😊 Õk a sorozat elsõ két részének "klasszikus kvartettje" - ami utánuk jött, az már szvsz nézhetetlen, ellenben ez a két rész nagy kedvenc.
A jobbszélsõ hasonlít a Hellraiser-es faszira!
Off topik!
Kik vannak a logódon?
Még nem sikerült rájönnöm...
a balszélsõ pl. a Hellraiser-es faszira hasonlít, balról a harmadik meg Val Kilmer-re hasonlít, de gondolom most tévedek...
:-)))
Majd Freak jól felhúzza magát rajta és indul a WAR :-)))))
A 2. kategória pl. valójában "több". Ugye nem gondolod, hogy a Sejt hasonló mint a Kör? Bár végülis film mindkettõ 😊
Állati szépen megvolt csinálva egy csomo dolog...a történet is egész jo volt..
Pénzt ne adj érte!!!!!!
ha valakinek ez jön be hogy a csávo feláll a székbõl és akkor a kõpenye a falon megmodul annak gratula..szvsz szép de semmi különös...
de ha olyan mint a sejt vagy a kõr...szal ilyen full beteg meg sötét ahogy Ramza is mondja akkor ez is ratyi lesz számomra...horror manapság két féle van..
1)sikoly félék...pff....gagyesz
2)sejt, kõr félék... ezeket minek csinálják? félni nemsokat lehet és azzal akarják jobbá tenni a filmet hogy megcsavarnak mindent...
Õszintén szólva nagon kellemes csalódás volt. Úgy ültem le, hogy legyünk túl egy újabb tucathorroron, ennek ellenére nagyon tetszett a képi megjelenítése. Nagyon beteg, sötét, szürrealista képi világa van a filmnek, néhol Lynch filmekre, néhol a Hetedikre hajaz - ez nagyon jó.
A sztori erõs közepes (picivel erõsebbnek éreztem a Körnél), láttunk már jobbat, de sokkal rosszabakat is.
Általában az szokott a baj lenni mostanában a filmekkel, hogy egy jó ötletet elbasznak, és középszintû lesz a megvalósítás. Na itt mintha pont fordítva történt volna: egy közepes ötletbõl kihozták véleményem szerint a maximumot - elismerés illeti érte az alkotókat.
Nekem - a várakozásokhoz képest - bejött.