Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ja tényleg, vígjáték...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakS
akció-vígjáték

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tikal
Komolyan akkor most mi volt? dráma?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mûvészi???? na errõl lemaradtam....ez kb annyira mûvészfilm mint a Men In black...

RelakS
A hétvégén láttam az Asterix Angliában c. rajzfilmet. Könnyesre röhögtem magam 😄D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FREAK
akciófilm????? na errõl lemaradtam.... ez kb. annyira akciófilm, mint a Men In Black....

Riszpekk

Tikal
Ja, hogy mûvészi az ötödik elem? Csak mert tetszik neked nem mondanám hogy mûvészi, mégis mi volt benne mûvészi? Tény hogy érzõdõtt rajta hogy nem amcsi film, de ennyi, attol még szerintem nem volt benne semmi extra, egy közepes akcio film, bruce willis probált hozni egy kis usa feelinget (talán gunybol? 😊 ) meg a fekete srác olcso poénkodásai. A diszlet meg a ruhák lehet hogy frankok voltak de nem több számomra... Milyen jövõkép is? Szárnyas fejvadász?

recepcica
Most néztem meg a Kört! Szerintem eléggé parás, de nem tetszett a sztori! Olyan bárgyú.

Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!

Az egyik kedvenc filmem.
Sokan Mátrix koppintásnak tartják, pedig egyszerre készült a két film (98-99-ben).
Valóban érzõdik rajta, hogy nem 200 millióból készült, ennél értékesebb számomra, hogy mégis kihozták ilyen jóra. Imádom, már-már ExIstenZ szinten van nálam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PetruZ
The Musketeer
Röviden szólva: borzalmas és nevetséges. Még az akciójelenetek miatt sem éri meg (kevés is, gyenge is, bár a vége felé van kettõ, ami talán...). Barátnéval sem érdemes megnézni, minimális szipogós romantika van benne.
Dynamic
"Pokol" c. film most éppen az retekklubon.
Úgy érzem ez életem egyiik legnagyobb kultuszfilmje lesz😊
Ezt látni kell!
[Walaki]D`Lair
"Ahogy az ez után jövõ széria sem..."

Wasabi, Taxi 2-3, Yamakasi mind-mind egy nagy foscsörlõ....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
Már hogy ne lenne benne mûvészi?? Ugyebár a divat is mûvészet, és divatban nagyon ottvan a film. Zenében úgyszintén, maga a jövõkép pedig egy kész szimfónia!

Riszpekk

Blasta
Szerintem ezt túlértékeled!
Semmi mûvészi nincs abban a filmben!
Alternatív, morbid jövõképet láthattunk a Back to the future-ben is, nem sokkal giccsesebb&szinesebb annál az 5. elem!

De szarnak tényleg butaság nevezni, csak szerintem nem illett Bessonhoz az a film! Ahogy az ez után jövõ széria sem...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
elég régi, HBO-n láttam 2-3 éve

tényleg rulez, csak érezni rajta a low budget hatását...

Riszpekk

FREAK
az 5. elem az a fajta mûvészfilm, ami nem mély életigazságokat taglal, hanem egyszerûen egy alternatív jövõképet boncolgat sablonos, szinte giccsesen színes eszközökkel

példa másik ágból, mondjuk Vasarely képei.... tartalmuk semmi, színesek, mint egy óvoda fala, de mégis komoly mûvészi értéket képviselnek, pedig csak a térrel és a színekkel játszanak

az teszi Besson is az 5. elemben, vizuálisan és hangban, eljátszik a lehetõségekkel

persze ahogy Vasarely sem tetszik mindenkinek, úgy ez sem

de buta dolog szarnak nevezni

Riszpekk

a.carkey
Nem is tudtam, hogy ilyen régi. Azt hittem újabb ... 😞

A medve nem játék.

Blasta
Én már elég régen kivettem tékából!
Fasza volt!
Vége rulez!

a.carkey
Más.

A 13. emeletet (13th Floor) látta valaki. Aki nem sûrgõsen pótolja. Olyasmi feelingje van, mint a Matrixnak, megkeverve a Különvélemény (Minority Report) krimiszálával. Qurva jó filmet hozott össze Roland Emerich.
Szinte ismeretlen színészekkel + Armin-Müller Stahllal a fõszerepben. Zseniális. DC-n bizti fent van valakinek. Elõször azt hittem, hogy egy idõutazós movie, de sokkal jobb jött ki belõle.
Nem írom le a sztorit, mert a rövid összefoglalásában is el kéne árulni pár titkot és nem akarom senkitõl elvenni az élményt ...
KI NE HAGYJÁTOK!

A medve nem játék.

Blasta
Ettõl függetlenül tetszett!

Blasta
Namost gondolom azt akarod mondani, hogy az 5. elem is a 2. kategóriába tartozik szerinted!

Ha igen, akkor én azzal nagyon nem értek egyet, mivel az a film semmi más nem volt egy szórakoztató, hálivúdot lepipáló, akció/scifi/vígjátéknál, mindenféle mögöttes, vagy felettes tartalom nélkül....
Hozzáteszem, hogy SZERINTEM!
:-)

FREAK
Nem gyengén 😄D De hát joga van a véleményéhez, nekem meg már ciki minden ilyenre beírni, hogy van szar film, meg nehezen érthetõ mûalkotás, és a kettõ nem ugyanaz 😄

Riszpekk

Blasta
Ehe-ehe!
Freak lelkébe gázoltál :-DDDDDD

FREAK
khmmmmm 😊)

Riszpekk

Coine, The A&O
Spawn

Tikal
5.elem egy nulla volt tényleg, ott kezdõdõtt a lejtõ😊

a.carkey
A Sebhelyeket, a többi Segalhoz képest gondoltam ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem feltétlenül. Hol Segalnal, hol Seagalnak hívják. Bár tökmindegy miként írják a mimika király nevét, ez a filmje nem volt túl jó. A Sebhelyek után azt hittem némi változás indult el nála, de a HPD után nem hinném. Olyan Die Hard a börtönben volt az érzésem a film alatt. Ezt a barom még csak egyszer halt meg (Tûzparancs) és egyszer szitává lõtték, de hét év után visszatért (fog sincs már mi volt a címe). Sosem rossz embert játszik, hanem mindig jót. BRRRR...

A medve nem játék.

Végre valaki kimondta az igazságot "Taxi-ügyben".
Egyetértek. Amúgy meg kezd elegem lenni abból is, hogy Luc Besson producerként hogyan bassza szét a saját mítoszát.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
"Taxi 3. (Az összes Taxi közül ez volt a legszarabb ...)"

Azért remélem, ez senkinek nem meglepõ, miután a második rész egy csukafejessel vetette magát a moslékba, megölve ezzel a már majdnem kialakult Taxi mítoszt...

Seagal meg mindig is Seagal volt, max te kínai piaci VHS-t néztél 😄

Riszpekk

a.carkey
The Pianist - Holocaust dráma, semmi több. Daniel Day Lewis és a Gangs of New York emiatt nem kapott Oscart?! Röhej! Na ez az igazi politika. Szerintem a "Napfény íze" sokkal jobb.(Magánvélemény ...)

Riders - Steven Dorff és Natascha Henstridge egy bankrablásos akciókrimiben. Jópofa, de semmi extra ...

A medve nem játék.

a.carkey
Analyze That a moziban sem volt szinkronos ...
Taxi 3. (Az összes Taxi közül ez volt a legszarabb ...)
Half past Dead (Seagalnak írták a castnál, holott Segal néven nyomult korábban. Furcsa volt látni. A film meg ...)
Below (Tengeralattjárós movie, kicsit Szellemhajós feelinggel, de egyszerû csattanóval. Tudományosan baromság, de azért izgi volt.)

A medve nem játék.

CSOCSO
nekem is tetszett
Galy
egyetértek
Tikal
Utobbi idõben annyi a szar szinkron, hogy én most már inkább annak örülök ha eredeti nyelves egy film, meg rá jöttem hogy igy élvezhetõbb is.
Pl ami az MTV-n ment ryan közlegény, abban borzalmas szinkronok voltak, grrrr

Lteebee
Még egy kis pánik

Feliratosan tök atom volt.
Nemtom milyen lehet a szinkron, de aki tud kicsit angolul válassza az eredeti nyelvet!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
😊))))))))csak a vége volt furcsa..2-3 mondat egyben😊
Blasta
:-))))
ezek szerint nem!

Tikal
ezek szerint neked nem tetszett.. 😊

Blasta
Mi tetszett benne?

The Garrett
MOst néztem meg a katonák voltunkot.
Fasza kis Vietnamos film.!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[Walaki]D`Lair
huhhh....CSOCSO ehhez képest kutyafasza 😄DDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
huuu, jelen mult idõ tökéletes keveredése 😊))

Tikal
Ma lesz a rájen közlegény megmentése vmelyik csatornán, szerintem király volt, fõleg akik szeretik a 2.vh filmeket, igaz DVD-n jobb volt megnézni mint tv-ben lesz😊

[Walaki]D`Lair
A kör

[Walaki]D`Lair
A kör

[Walaki]D`Lair
Rekviem egy álomért

Különvélemény

Blasta
egyik dolog: gagyi a történet! Nincs mese, ez tényleg így van! Várható még ezek után a gyilkos diafilm és a misztikus polaroid kép....
másik dolog: profi a megjelenítés, a vágás és a fényképezés! Ez is tény!
A kettõnek nincs köze egymáshoz!
Max annyi, hogy a profi megjelenítés/fényképezés/vágás feledtetni tudja a gagyi történetet!

Viszont egy szar fényképezés/vágás képes elbaszni egy Jó szorit is!

CSOCSO
kemény egyszer bírtam megijedni a kurva nagy horrorfilmen...félni nem nagyon féltem..
CSOCSO
hjo már megint a nem értem dumat..hagyjuk már ezt..amugy arrol beszélek ami a kazettán vanm..vagy éppen a netoldalon ( egyik kõr másik fírdátkám)szal az olyan idiota öszevágott képivilág..szerintem gagyi...gagyi ez a megnézel valami és megdöglesz miatta dolog..stb