Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ha ismernéd közelebbrõl Gery-t, te is KB így reagálnál :-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ide érdemes ellátogatni, ha gondolod.
Bár most nem túl nagy az aktivitás, de mindenki ebédel😄
Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!
Nem kéne rögtön erre asszociálni!
😞(((
Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!
Én nem vagyok száémitógép guru! 😊
(mondjuk szõke sem)
:-))))))))
(Gery a muffmágnes)
Ezt hol találom?
Ismerkedés, jófej emberek, bármi az életrõl.
Én pedig örülök, hogy ilyen kedves leányzók is betévednek az SG-re.
😉
Drága hölgyem!
Megdöbbenéssel olvastam hozzászólását, és õszinte részvétemet szeretném kifejezni!
Így megfelel?😄
Legnagyobb jóindulattal is max. BARÁTNÕM!!!!!
De még nem ismerjük egymást ahoz, hogy le-barátnõzz! ;-)
Hát lelõném aki ilyen gagyi filmeket mer csinálni!
Úgy ültünk be rá, hogy elüssük az idõt, de jobban jártunk volna egy kávézóval!
Siralmas
Aztán megvettem dvd-n két éve, és érdekesnek találtam. Nem mondom, hogy ez volt életem legnagyobb alkotása, de a Dûne megfilemsítéséhez iszonyatosan jól passzolt Lynch kicsavarodott, torz lelkivilága 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azokat az HBO-s alkotásokat nem kellett volna!
Akkora szinészi játékokat láthattunk, hogy a hajam leesett...
Lynch filmjét emléxem még ált. isk. koromban láttam. Nem is értettem belõle egy kukkot sem...
A Lynch film, meg a könyvek istenségek voltak, bár tény, hogy utóbbiakhoz kellett egy magasabb életkor, mire "fogtam".
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
:-DDD
Ház persze hogy az, vazz 😊
(egyébknt megnyugatatlak: elsõ olvasásra, az elõzmények ismeretében is érthetetlen benne jónéhány rész 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A 2 legnagyobb ígjáték a világon!!!!
:-)))))
A Gyalog Galopp a legjobb ez tény (fõleg a nyuszi😊))
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
pfffff
Méghogy trágya! Te lemaradtál valamirõl! Szerintem nézd meg újra, ha esetleg régen tetted!
Nem tudjátok mi a címe, annak az MP filmnek, ahol különbözõ helyekre jutnak el kis törpék valami térkép segítségével. Régen láttám, és szretném leszedni, de nem tudom mi a címe.
En nem tudom ez valami folytatasa vagy mijarak? 3 oras film bazz es en mar nezem 50 perce es egy szot sem ertek belole!! Ez tok szar igy vazz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát az persze, hogy különbség, de attól, hogy az 5.elem benned ilyen magvas gondolatokat ébresztett, attól még semmivel se több az épp aktuális pl. Sandra Bullock vs Ben Afleck szerelmesmúvijától (csak egy nem létezõ példát mondtam), aminek szintén ez a mondanivalója!
Ha ez egy akció/sci-fi-be van ágyazva, attól még számomra ugyan olyan kommersz mint bármi más, mégha úgy kapartam össze a lényeget, vagy csak simán levágtam!
Na érted mit akarok mondani...
csak nagy különbség, hogy úgy kell összekaparni valami magvasabb mondanivalót, vagy rengeteg embernek alapból lejön!
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
most nyilván az jön, mi volt az 5. elem mondanivalója.... nos, kinek mi... nekem pl. az, hogy az ember életébe bármikor beeshet (szó szerint) egy olyan társ, aki "a világot menti meg" (mindenki a maga kis világválságára gondoljon), és bár erõsnek tûnik, de talán õ maga is komoly odafigyelést és törõdést igényel
ha elvonatkoztatsz a látványtól, feltárul az igazi üzenet, nos, ez pl. nem mondható el a Men In Black-rõl (belemagyarázni lehet, de látni nem)
Riszpekk