Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery1980
Mit rombolod itt az imázsom bazzeg😄DDDDDDDDDD

Blasta
Jajj, nem akartalak megbántani, Husom!
Csak ha ismernéd közelebbrõl Gery-t, te is KB így reagálnál :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Igen, hogy ne törõdj az ilyen hozzászólásokkal.

Gery1980
Tehát, van olyan, hogy saját fórumok, ezen belül pedig egy olyan topic, hogy "MI VAGYUNK A JÓARCOK"..
Ide érdemes ellátogatni, ha gondolod.
Bár most nem túl nagy az aktivitás, de mindenki ebédel😄

recepcica
Ezt az üzenetet nekem címezted?

Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!

Gery1980
Így van, sajnos van néhány érzéketlen ember a fórumon, de nem kell velük foglalkozni.

Gery1980
Félre beszélsz😄..Csak beszélgetek egy hölgyel, ebben semmi kivetnivaló nincsen

recepcica
Azért még nem szedett fel kisapám!
Nem kéne rögtön erre asszociálni!
😞(((

Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!

recepcica
Nem lehetne érthetõen?
Én nem vagyok száémitógép guru! 😊
(mondjuk szõke sem)

Blasta
Miez? Társkeresõ fórum, vagy mi?
:-))))))))
(Gery a muffmágnes)

Gery1980
..helytelene😄DD

Gery1980
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1014885959

Gery1980
Ha betévedsz esetleg, köszönj, és azonnal szóba elegyednek veled😄

recepcica
Mi?
Ezt hol találom?

Gery1980
Hoppá, ez kicsit hejtelen volt nyelvtanilag, sorry😄

Gery1980
Akkor gyere a saját fórumokon belül, a mi vagyunk a jóarcokba topicba

recepcica
Nem tudom!
Ismerkedés, jófej emberek, bármi az életrõl.

recepcica
Általában nem vagyok túl kedves! A m.helyemen hamar fel tudják baszni az agyam és akkor elhajtok mindenkit a véresbe! 😊

Gery1980
Mi érdekel?

recepcica
Vannak itt normális témák is, vagy csak ilyen játékosak/filmesek?

Gery1980
Köszönöm a bókot, jól esett.
Én pedig örülök, hogy ilyen kedves leányzók is betévednek az SG-re.

recepcica
Semmi gond, nem hittem volna hogy ilyen lovagok is irogatnak ide!
😉

Gery1980
Ne haragudj, akkor módosítanám.
Drága hölgyem!

Megdöbbenéssel olvastam hozzászólását, és õszinte részvétemet szeretném kifejezni!

Így megfelel?😄

recepcica
Milyen barát?
Legnagyobb jóindulattal is max. BARÁTNÕM!!!!!
De még nem ismerjük egymást ahoz, hogy le-barátnõzz! ;-)

Gery1980
LOLOL😄DDDDDD
Beültetek rá moziba😄DDD
Õs hiba volt barátom😄DD

recepcica
Most néztem meg a barátnõmmel ezt a szellemhajót!
Hát lelõném aki ilyen gagyi filmeket mer csinálni!
Úgy ültünk be rá, hogy elüssük az idõt, de jobban jártunk volna egy kávézóval!
Siralmas

Dettó 😊
Aztán megvettem dvd-n két éve, és érdekesnek találtam. Nem mondom, hogy ez volt életem legnagyobb alkotása, de a Dûne megfilemsítéséhez iszonyatosan jól passzolt Lynch kicsavarodott, torz lelkivilága 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Ez tény!
Azokat az HBO-s alkotásokat nem kellett volna!
Akkora szinészi játékokat láthattunk, hogy a hajam leesett...
Lynch filmjét emléxem még ált. isk. koromban láttam. Nem is értettem belõle egy kukkot sem...

Bár az újrafeldolgozással azért tettek egy lépést ebbe az irányba 😊
A Lynch film, meg a könyvek istenségek voltak, bár tény, hogy utóbbiakhoz kellett egy magasabb életkor, mire "fogtam".

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
A Dune soha nem a popcorn kategória volt!
:-DDD

Szerinted ilyen címmel (Dûne gyermekei) folytatása a Dûnének?
Ház persze hogy az, vazz 😊

(egyébknt megnyugatatlak: elsõ olvasásra, az elõzmények ismeretében is érthetetlen benne jónéhány rész 😊

FREAK
nekem az a furcsa, hogy a gyalog galoppból mindenkinek csak a nyúl jut eszébe....

Riszpekk

Dynamic
Nekem kicsit furcsa, hogy amikor MP-rõl van szó, mindig csak a Gyalog Galoppot és a Briant emlegetik, holott a Monty Python sorozat szerintem nagyságrendekkel jobb, mint az említett filmek.(Jó, mondjuk a Monty Python repülõ cirkusza negyven-valahány részes.)
I.C.ram
KÖSZIIIIIIIIIII EZ AZ!!!!
PetruZ
Idõbanditák (Time Bandits, 1981)
Sephi
Jah a Brian az halali! De magyar szinkorrnal! Amikor az elejen beszol a harom kiralynak hogy "Bocs a kupiert" en hanyat vagodtam 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Én is így voltam eg yideig, aztán többször láttam a Briant és ugyan úgy tetszik!
A 2 legnagyobb ígjáték a világon!!!!
:-)))))

I.C.ram
És a törpés MP filmcímre is keresem a választ még mindig 😉
I.C.ram
Mondom hogy a GYPhez képest. 😊 Persze A katgóriás vígjáték az is, de a Gyalog mellett elbújhat.
Eye-scream
Sztem azért nem annyira jó de nem is trágya...
A Gyalog Galopp a legjobb ez tény (fõleg a nyuszi😊))

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Blasta
Brian élete szerintem pontosan ugyan olyan állat mint a gyalog galopp!

pfffff

Méghogy trágya! Te lemaradtál valamirõl! Szerintem nézd meg újra, ha esetleg régen tetted!

I.C.ram
DC-n fent van mindegyik!
I.C.ram
Jaja a GYG a legjobb Monthy Python film. Szerintem a Brian élete elég trágya volt a GYPhez képest. Ami még jó az az Erik a Viking.

Nem tudjátok mi a címe, annak az MP filmnek, ahol különbözõ helyekre jutnak el kis törpék valami térkép segítségével. Régen láttám, és szretném leszedni, de nem tudom mi a címe.
Sephi
Baszak meg... komolyan. Most ultem le megnezni a Childrens Of dune c. filmet de meg ha akarom se tudok egy szot se megerteni belole!!!
En nem tudom ez valami folytatasa vagy mijarak? 3 oras film bazz es en mar nezem 50 perce es egy szot sem ertek belole!! Ez tok szar igy vazz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
:-))))))))))

Hát az persze, hogy különbség, de attól, hogy az 5.elem benned ilyen magvas gondolatokat ébresztett, attól még semmivel se több az épp aktuális pl. Sandra Bullock vs Ben Afleck szerelmesmúvijától (csak egy nem létezõ példát mondtam), aminek szintén ez a mondanivalója!
Ha ez egy akció/sci-fi-be van ágyazva, attól még számomra ugyan olyan kommersz mint bármi más, mégha úgy kapartam össze a lényeget, vagy csak simán levágtam!

Na érted mit akarok mondani...

FREAK
hát silabizálj! és ha megtalálod a neked valamit jelentõ részletet, akkor az egy sikeres alkotás! errõl szól az egész!

csak nagy különbség, hogy úgy kell összekaparni valami magvasabb mondanivalót, vagy rengeteg embernek alapból lejön!

Riszpekk

Tikal
Mikor életemben elõször láttam a gyalogg galoppot végig sirtam a röhögéstõl, mikor másodjára akkor is, és sokadszorra is😊 MP a legjobb😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mateos
nekem is kb ez a véleményem .. kösz 😊
FREAK
egy vígjáték is lehet mûvészi, ha van valami mondanivalója

most nyilván az jön, mi volt az 5. elem mondanivalója.... nos, kinek mi... nekem pl. az, hogy az ember életébe bármikor beeshet (szó szerint) egy olyan társ, aki "a világot menti meg" (mindenki a maga kis világválságára gondoljon), és bár erõsnek tûnik, de talán õ maga is komoly odafigyelést és törõdést igényel

ha elvonatkoztatsz a látványtól, feltárul az igazi üzenet, nos, ez pl. nem mondható el a Men In Black-rõl (belemagyarázni lehet, de látni nem)

Riszpekk

FREAK
elsõ kettõ alap, a 3. zéró, az utsóra meg nem emlékszem 😊

Riszpekk