Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Scooby Doo
Tomb Raider
Flintstones
stb.
Egyik szarabb, mint a másik. A Joe téma meg ráadásul a mostani amerika profiljába vágna: terrorizmus, háború, szenvedés, USA gyõz. Egy az egyben meg lehetne csínálni ebben a környezetben Tom Clancy Vörös Viharját, amit ma már hiába próbálnának meg átírni, mert az eredeti sztorit - mivelhogy fikció volt - el sem lehetne adni úgy, hogy USA-SZU konfliktus, de ha azt a regényt GI Joe stílusban csinálnák meg terroristákkal -> mivel a regény az egyik legjobb Clancy , a G.I. Joe-n meg sokan "nõttek fel", elég sok embert megmozgató hollywoodi szuperprodukciót lehetne csinálni belõle, ami vsz már a téma miatt sem lenne bukta. Pl.
A medve nem játék.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
már a marveles filmekbõl is kezd elegem lenni.
Ahhoz képest, hogy mi a sztori egy jó filmet csinált Schumacher, leginkább a Pánik Szobához tudnám hasonlítani.
Már várom belõle a ripet. 😄
http://us.imdb.com/Title?0183649
Dzsiájdzsófilm baze!
Te normális vagy???????????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az tuti oriásit ütne, de tényleg csak a régi karakterekkel, gépjármûvekkel, felszerelésekkel.
halálunalmas szerintem
egy telefonfülkében áll egy csávó végig, és nem jöhet ki, különben egy mesterlövész lelövi, és kényszeriti olyan dolgokra, hogy pl vallja be a feleségének hogy megcsalja
The.Animatrix.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL-SYNCFiX
szinte mindegyik rész tetszett képileg...az utolsó kicsit csunyácska volt ( Kid's Story) mármint az emberek voltak csunyák elég régies stilusban rajzolták meg õket..sõt.. a magyarok rajzoltak hasonlókat 20 évvel ezelött de azért a story ebben is jo...
zene mindegyikben jo volt..
hja és még valami...csak nálam csuszik el a hang icipicit ebben a movieban? vagy valami szar verziot szedtem le?dc-n mindenkinek ez volt. dvl verzsõn.. végülis nem nézhetetlen tõle a film...sõt alig zavaró, de észre veszi az ember...
Már rég csak vegetál...
A film is olyasmi lehet!
Megjegyzem a Sniper 1 sem volt az a katarzis, de akkoriban az egyettlen jó film volt a témáról, az Ellenség a kapuknál-ig...
A többi Batka gagyi volt. Bár bírom Alicia Silverstone-t, de abba a bõrszerkóba nem igazán fért bele. Akkor kicsit "dundika" volt szegény ...
Clooney meg, mint Batkamanó? Borzalom volt. Swarzit is belekeverték, stb.
A többi képregény film közül "A Fantom" film adta még vissza leginkább a képregény hangulatát - Billy Zane -, de ott látszott, hogy kevés pénzbõl készült. A Scooby Doo-t nem minõsítem ...
Az eredeti G.I. Joe-ból kéne egy egész estés film. Szerintem teltházas lenne, ha még a legelsõ sorozatok "technikáját" tennék bele (F-14, kék Cobra Commander stb.)
A medve nem játék.
az ilyeneket azert jo hogy csinaljak mert nagyon jo alapanyag egy parodiahoz 😄
Atyaég! És még vannak emberek, akik a Kört és a Fear.com-ot szidták...
Csak a horrorfilmek iránt érzett szeretetem és nyitottságom bírta végignézetni 😊 A filmben egy darab (!) olyan perc nem volt, amit nem máshonnan loptak.
Vicc.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Szerintem is
Az elsõ Batman óta, az összes batman film egy kalap fos!
A Superman-eket ne vagyük számításba, lévén nagyon régiek! Persze Christopher Reeve A tökéletes superman, de a filmek hagytak maguk után kívánnivalót.
Ott van még a Spawn, ami szintén komolyabb feldolgozás lett, de ez a bugyuta látványvilág nagyon elbaszta, véleményem szerint.
A pókemberrõl azt hiszem mindenkinek megvan a véleménye, nem fogom firtatni!
Nekem az XMEN jött be leginkább!
Tökéletesen vissz tudták adni a képregények hangulatát és a szereplõk fizimiskáját!
Ehez hozzájárult Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, nomeg Halle Berry játéka!
Semi baj nincs velük!
És az akciójelenetekkel se volt baj! Fõleg az elején, amikor Árnyék bejutott a fehérházba, hogy megölje az elnököt.
Tátva maradt a szám...
Mit ne mondjak, folytatáshoz képest, nagyon jó! Full profi! Eddig is ez volt a véleményem, de mostmár megingathatatlan, hogy a legkomlyabban ezt a sorozatot tudták filmrevinni az összes többi képregényadaptációból!
Komolyak a szereplõk, jók a karakterek, mindegyik más és más, ugyanakkor teljesen tükrözik a képregények által bemutatott tulajdonságokat az egyes szereplõknél...
És még nem is volt olyan kiszámítható a sztori.
Szerintem az XMEN2 azon kevés filmek közé tartozik, amik folytatásként túlszárnyalják az elsõ részt!
Csak nem kellett volna 120 percesre készíteni! A vége már kezdett vontatott lenni...
Az elsõ részt nem láttam, ez elég nézhetõ volt, egy-két hatalmas faszsággal ugyan, de összességében emészthetõ. Az alapötlet tetszett (habár gondolom ezt már az elsõ részben is lelõtték), a megvalósítás már nem annyira, de itt-ott nagyon ötletes halálnemekkel, csak éppen a kliséket hagyták volna a rákba (misztikus feka a hullaházban megmondja a frankót; idegbajos feka jófejkedik, késõbb bepánikol, satöbbi; mit ad isten a nõi és férfi fõszereplõ egymásnak lettek kitalálva; nomeg a kihagyhatatlan baromság: "-Most fordítva öl.").
Ennek ellenére nem volt katasztrófa.