Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
bolygo kapitánya? captain planet 😊)) a nagy környezetvédõ kalandjai, mekora sztori lenne

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Laalee
mar nemazert de ez a gi joe kb olyan szinten van mint a pokemon... mind megvalositasban mint szinvonalban... pokemon filmet se neznek meg.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

a.carkey
Ki lehetne hozni belõle egy jó filmet. Terrorizmus, különleges erõk stb. Itt még kínai típusú bunyó se volt sok, ami miatt esetleg a Street Fighter szinvonalán "keringhetne". Nézd meg a mai filmeket! Egyik szarabb ötlet, mint a másik. A kör ötletét ellopják az amerikaiak egy japán filmbõl, majd készítenek egy másikat fear.dot néven, egyesek meg borozonganak rajta, pedig semmi olyan sincs benne, hogy az ember borzongjon. Én pl. végig unatkoztam mindkettõt és ha nem két haverral nézem, otthagyom, annyira nem jönnek be az ilyen "borzongós" filmek. A GI Joeból game is készült, ami egy rajzfilm és képregény alapjain nyugodott. Nézd meg a mai "rajzfilm-képregény-számítógépesjáték adaptációkat"!
Scooby Doo
Tomb Raider
Flintstones
stb.
Egyik szarabb, mint a másik. A Joe téma meg ráadásul a mostani amerika profiljába vágna: terrorizmus, háború, szenvedés, USA gyõz. Egy az egyben meg lehetne csínálni ebben a környezetben Tom Clancy Vörös Viharját, amit ma már hiába próbálnának meg átírni, mert az eredeti sztorit - mivelhogy fikció volt - el sem lehetne adni úgy, hogy USA-SZU konfliktus, de ha azt a regényt GI Joe stílusban csinálnák meg terroristákkal -> mivel a regény az egyik legjobb Clancy , a G.I. Joe-n meg sokan "nõttek fel", elég sok embert megmozgató hollywoodi szuperprodukciót lehetne csinálni belõle, ami vsz már a téma miatt sem lenne bukta. Pl.

A medve nem játék.

tudjuk.

Laalee
colin farrel... hat nem a szineszi munkaja miat szeretik a tini lanyok 😄

Laalee
es mia turo ez? a cimet leirhattad volna 😄

Laalee
a torteneten rohogtem 😄 mert amit leirtal az poen 😄 egy jo szinesszel atomjol meglehet csinalni

CSOCSO
nagyon tetszik az Animatrixban az a rész mikor a világrekord részben a csávesz feláll a székbõl a végén.. arghh zoral rész.. nagyon tetszik
batman
A Birthday girl c. filmet ne nézze meg, akinek kedves az élete.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
A G.I. Joe az tényleg isten volt. nekem is volt vagy 25 figurám, helikopter+egyéb jármûvek. Imádtam!!!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

de csak azért mert szarok, és mert a kisgyerekeknek készülnek, közben sokkal többet ki lehetne hozni belõlük - ez hollywood, elbasz mindent 😞

na jól van, meg még mit ne...
már a marveles filmekbõl is kezd elegem lenni.

A Phone Booth nekem tetszet, szeritem jó kis film, egyszer mindenféle képpen érdemes megnézni.
Ahhoz képest, hogy mi a sztori egy jó filmet csinált Schumacher, leginkább a Pánik Szobához tudnám hasonlítani.

Van neki új trailere is! : )))
Már várom belõle a ripet. 😄

ne röhögjél, 7.6 pontot kapott imdbn! és vetíteni fogják itthon is a moziban...
http://us.imdb.com/Title?0183649

Blasta
Az lenne csak a blamázs....
Dzsiájdzsófilm baze!
Te normális vagy???????????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
tudom ez nem az a topik de ezt az enimet baromira várom már... és tök királyságos lenne ha még a mozikba is benyomnák:

Gery1980
G.I. Joe film elkészítése iszonyat fasza lenne, én imádtam a rajzfilmet is, na meg persze nagy gyûjtõ voltam!
Az tuti oriásit ütne, de tényleg csak a régi karakterekkel, gépjármûvekkel, felszerelésekkel.

Laalee
ez LOL 😄

megnéztem phone booth ot, vmi iszonyat szar film
halálunalmas szerintem
egy telefonfülkében áll egy csávó végig, és nem jöhet ki, különben egy mesterlövész lelövi, és kényszeriti olyan dolgokra, hogy pl vallja be a feleségének hogy megcsalja

van sync fix, keress rá

The.Animatrix.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL-SYNCFiX

Laalee
a hang nalam jo, dvl van, szoval szar a geped 😄

CSOCSO
aha.. hát nem nagyon hallottam hogy kijött... mozi.hu-n sincs fent...pedig ott elég sok minden film fentvan...
CSOCSO
meglestem az Animatrixot..sajna mostanság nemsok idõm volt igy most reggel tudtam befejezni az utcso részt... hát nekem nagyon tetszett...
szinte mindegyik rész tetszett képileg...az utolsó kicsit csunyácska volt ( Kid's Story) mármint az emberek voltak csunyák elég régies stilusban rajzolták meg õket..sõt.. a magyarok rajzoltak hasonlókat 20 évvel ezelött de azért a story ebben is jo...
zene mindegyikben jo volt..
hja és még valami...csak nálam csuszik el a hang icipicit ebben a movieban? vagy valami szar verziot szedtem le?dc-n mindenkinek ez volt. dvl verzsõn.. végülis nem nézhetetlen tõle a film...sõt alig zavaró, de észre veszi az ember...
a.carkey
Nem mindegy, hogy osztogatnak vagy fosztogatnak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az Snipers volt nem? Nem Sniper ... 😞

A medve nem játék.

Blasta
Mit vársz egy akkora kaliberü színésztõl, mint Berrenger?
Már rég csak vegetál...
A film is olyasmi lehet!
Megjegyzem a Sniper 1 sem volt az a katarzis, de akkoriban az egyettlen jó film volt a témáról, az Ellenség a kapuknál-ig...

a.carkey
Ez mi? 😞

A medve nem játék.

már rég kijött VHSn és DVDn is! állítólag ultra gagyi.

CSOCSO
sniper 2 mikor jön má?... nem mintha emlékeznék az egyre.. csak egy ismerõs mondta hogy nézzem meg a hülye fejét mert õõ vezeti az egyik tankot...
a.carkey
Én még a "Sky Channel"-en láttam a régi sorozatot, ha jól emlékszem azzal a manusszal, aki a Herkulest játszotta. Hatalmas szar volt. Sajnos még a Pókember TV vezrióhoz is volt szerencsém. Az is ultra gagyi volt. Tényleg az elsõ Batkamanó volt a legjobb. Keaton, Nicholson (és tul. képp. Basinger) nagyon jók voltak benne. A másodiknak + a képi világa fogott meg igazán. Olyan lepusztult Gothamet képzeltem mindig el, mint amit oda teremtettek. Ott Danny De Vito volt zseniális. Mintha rászabták volna a szerepet ... 😊
A többi Batka gagyi volt. Bár bírom Alicia Silverstone-t, de abba a bõrszerkóba nem igazán fért bele. Akkor kicsit "dundika" volt szegény ...
Clooney meg, mint Batkamanó? Borzalom volt. Swarzit is belekeverték, stb.
A többi képregény film közül "A Fantom" film adta még vissza leginkább a képregény hangulatát - Billy Zane -, de ott látszott, hogy kevés pénzbõl készült. A Scooby Doo-t nem minõsítem ...
Az eredeti G.I. Joe-ból kéne egy egész estés film. Szerintem teltházas lenne, ha még a legelsõ sorozatok "technikáját" tennék bele (F-14, kék Cobra Commander stb.)

A medve nem játék.

Laalee
na igen eleg katasztrofa az a film 😄

az ilyeneket azert jo hogy csinaljak mert nagyon jo alapanyag egy parodiahoz 😄

Laalee
hot chick tipikus Rob Schneider film, en eleg jol szorakoztam rajta. birom az ilyen idiota vigjatekokat

Aki bújt, aki nem.
Atyaég! És még vannak emberek, akik a Kört és a Fear.com-ot szidták...
Csak a horrorfilmek iránt érzett szeretetem és nyitottságom bírta végignézetni 😊 A filmben egy darab (!) olyan perc nem volt, amit nem máshonnan loptak.
Vicc.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
Ja.Amikor azzal a döbbent komolysággal az arcán kijelenti a csaj, hogy most "visszafelé halad", nekem akkor az olyan infantilis bugyutaságnak hatott, hogy akaratlanul is hangosan felröhögtem😊
Galy
amerika bazze!
Galy
Hát nem szupi? :-)))
Mé' ne? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
ja és ami mega lol, szerepel benne a raptor vadászgép, meg a commanche helikopter, de még azokat is elintézi 😊)))))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a trailerben a falon futott meg átugrot egy földrészt, meg dobálta a tankokat stb 😊)))))))

CSOCSO
ja ja végsõ állomás 2 ben voltak nagy baromsáok.. ahogy az elsõben is.. már az elsõ részben is a feka hullaházas csávó mondja meg az okosságot és vannak olyan gagyi halálesetek hogy jujj..de a másodikban azért az autopályás résztõl azé itt nálunk mindenki ülve maradt!!!!!!!!!!!!!!!!!és állatul szólt nagyon..
Galy
szerintem is FUN lesz! 😊)))))))))))))))))
Jano
Sajnos! Kb olyan lesz szerintem, mintha a Bobo-t, vagy a Góliátot filmesítenék meg...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Pontosan....
Szerintem is

Tikal
és nemsoká jön a HULK, szerintem az mega lol lesz, már a trailer alapján 😊))))))

Blasta
CSOCSO megelõzött....:-DDDDDD

Blasta
Csak gondoljatok bele:
Az elsõ Batman óta, az összes batman film egy kalap fos!
A Superman-eket ne vagyük számításba, lévén nagyon régiek! Persze Christopher Reeve A tökéletes superman, de a filmek hagytak maguk után kívánnivalót.
Ott van még a Spawn, ami szintén komolyabb feldolgozás lett, de ez a bugyuta látványvilág nagyon elbaszta, véleményem szerint.
A pókemberrõl azt hiszem mindenkinek megvan a véleménye, nem fogom firtatni!

Nekem az XMEN jött be leginkább!
Tökéletesen vissz tudták adni a képregények hangulatát és a szereplõk fizimiskáját!
Ehez hozzájárult Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen, nomeg Halle Berry játéka!
Semi baj nincs velük!
És az akciójelenetekkel se volt baj! Fõleg az elején, amikor Árnyék bejutott a fehérházba, hogy megölje az elnököt.
Tátva maradt a szám...

Galy
Én csodálkozom, hogy ezt a topikot nem te indítottad 😊
Blasta
Én meg tegnap átestem egy X-men 2 beadagoláson!
Mit ne mondjak, folytatáshoz képest, nagyon jó! Full profi! Eddig is ez volt a véleményem, de mostmár megingathatatlan, hogy a legkomlyabban ezt a sorozatot tudták filmrevinni az összes többi képregényadaptációból!
Komolyak a szereplõk, jók a karakterek, mindegyik más és más, ugyanakkor teljesen tükrözik a képregények által bemutatott tulajdonságokat az egyes szereplõknél...

És még nem is volt olyan kiszámítható a sztori.
Szerintem az XMEN2 azon kevés filmek közé tartozik, amik folytatásként túlszárnyalják az elsõ részt!

Csak nem kellett volna 120 percesre készíteni! A vége már kezdett vontatott lenni...

No én is Final Destination 2-ztem tegnap.
Az elsõ részt nem láttam, ez elég nézhetõ volt, egy-két hatalmas faszsággal ugyan, de összességében emészthetõ. Az alapötlet tetszett (habár gondolom ezt már az elsõ részben is lelõtték), a megvalósítás már nem annyira, de itt-ott nagyon ötletes halálnemekkel, csak éppen a kliséket hagyták volna a rákba (misztikus feka a hullaházban megmondja a frankót; idegbajos feka jófejkedik, késõbb bepánikol, satöbbi; mit ad isten a nõi és férfi fõszereplõ egymásnak lettek kitalálva; nomeg a kihagyhatatlan baromság: "-Most fordítva öl.").
Ennek ellenére nem volt katasztrófa.