Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ANIMÁTRIX
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A horror mûfaj lassan kiléphetne a tini stílusból, és visszatérhetne a 80-as évek elvont, vérfürdõs stílusához, amitõl a tinik sugárban hánynak 😊
Riszpekk
Ne nézzenek már fasznak!
Amúgy ez pont az elsõ 5 percben volt benne, és szerintem kurvára nem volt sem izgalmas, sem érdekes. Az elején maga az elõtörténet gondoskodott róla, hogy még véletlenül se lehessen komolyan venni.
Így utólag azt mondom, inkább a Chicago még egyszer, mint még egy ilyen mûhorror 😄
Riszpekk
Tipikus újhullámos hangulatfokozás, ami egyértelmûen hat az idegrendszerre, de nem nevezném izgalmasnak, inkább csak hirtlelen bevágott hangeffektek és képkockák hatásos egyvelegének😄
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igaz ez?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A musical nem az én mûfajom, de ez a film elég rendesen össze lett rakva. És Zeta J nem szarul néz ki! 😊
film, amit egyszer...
Fel sem tûnt, ez kb. olyan, mint amikor azt írja valaki, hogy Jenna Jamesonnak homorú mellei vannak. Olvasod, érzed, hogy valami nincs rendben, de magadban korrigálsz 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mindent összevetve szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl a filmbõl (ami zseniális: minden 10-15 perces jelenet vágás nélkül van felvéve, igen komoly teljesítmény!), kb. a fele után kicsit unalmassá válik, és nem tudja végig fenntartani a feszültséget, mint a Memento. Ráadásul Monica Belucci mellei is egyre inkább virslisednek. Hullámzó film, az elsõ fele 9 pont, a második mondjuk négy, legeyn összességében 6/10.
Equilibrium - igencsak jó. Igaz, hogy az ötletek nagy részét már ismerjük más anti-utópiákból, de ennek ellenére nagyon jó a megvalósítás, vannak benne ötletek, végig le tudja kötni az embert. Igazándiból a "harcos" részeket nem tudom hova tenni: õszintén szólva nagyon tetszenek, ugyanakkor iszonyatosan irreálisak, és itt nincs mátrix, ami magyarázatott adna erre. Összességében 8/10, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Steven Segal film, neki nem nagyon voltak rossz filmjei"
Ettõl a mondattól kicsit felébredtem....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mikor leszedtem a filmet, szedtem le hozzá feliratot is, majd belenéztem, hogy illeszkedik-e rendesen.Mondom, majd megnézem este, mert most dolgom van.Aztán végül is úgy maradtam😊Részemrõl elég tetszetõs film, volt(most eltekintenék a DiCaprio jószínész és Scorsese jó rendezõ közhelyektõl)Nekem igazából D.DayLewis szerepe volt érdekes.Gyakran nehéz volt eldönteni, hogy kedveljem vagy utáljam.Amit kicsit hiányoltam a filmbõl(bár valószínû, hogy a rendezõ tudatosan csinálta), hogy nem igazán látszódtak azok a bizonyos bandák, bandák közti ellentétek inkább a két fõszereplõ harcáról és egyéniségérõl szólt.Ettõl függetlenül mindenképp megnézésre ajánlott
8.5/10
Riszpekk
Amikor játszották még a sulival ültünk be, hogy egy nyálas DiCaprio filmet nézünk megint. Ennek ellenére tetszett is a film addig, amíg a végén meg nem zavarodott a srác, onnan nem nagyon értettük. Másodszorra a HBO-n láttam egy fél éve elég sok minden jött le ami elõször nem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Danny Boyle nagy filmes isten, ez tény.
Riszpekk
a bankrablás utáni utcai lövöldözés évek óta a legjobbak egyike
Riszpekk
Insomnia
Nem rossz a film, mondjuk ha nem Pacino játszaná az egyik fõszerepet lehet, hogy más lenne az általános vélemény róla, azért ajánlott. De amikor kiderült, hogy a gyilkost ki játsza majdnem leültem 😊
4/5
A tûz birodalma
Elég átlagos a film, egyszer nézhetõ. A sárkányok jól néznek ki bent
2,5/5
Félholt
Steven Segal film, neki nem nagyon voltak rossz filmjei eddig ez is egész nézhetõ, persze voltak ettõl sokkal jobbjai is. Gyilkolászás az van bent bõven.
3/5
Bõvérszálló
Tinikomédia szerintem a gyengébbik fajtából.
2,5/5
Clockstoppers
Ha 14 éves vagyok biztos nagyon élveztem volna. Nem hagyott bennem maradandó nyomot.
2/5
Sötétkamra (One Hour Photo)
Egyszerû kis film, mint ahogy az elõttem szóló is írta de érdekes a története. Nekem bejött.
4/5
K-PAX
Na ez ott volt a szeren minden szempontból, még sok ilyet.
5/5
Cube 1-2
Hasonló szinten vannak, jó példa arra, hogy kevés speciális effekttel és egy jó ötlettel is össze lehet hozni egy érdekes filmet
3,5/5
Elég minimál kis film, kellemes kis zenével, egyszer megnézõs, kell hozzá egy hangulat az tény... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kedven részem az volt mikor lógatták a bérgyilkost, erre DeNiro mondja zselének, hogy húzd fel:
-Ok felhûzhatod
/zselé ledobja az ürgét/
-Ezt most miért csináltad?
-Azt mondtad dobjam le!
-Nem én azt mondtam, hogy húzd fel
-Azt mondtad, hogy dobjam le! Én ezt hallottam!
-Nem! Te azt hallotad, amit megakartál hallani, és nem azt amit mondtam.
-Najó lebuktam. /kis csibész mosollyal/
Szarrá röhögtem magam 😄
, nagyon jó színész, 1ik kedvencem
ott a nyomozó(Johny Depp) annyának mi a szerepe?vagy mik azok a hülye látomásai,visszaemlékezései?
...egy amerikai álom...
Riszpekk
Riszpekk
az amerikaiak kevés dologhoz értenek olyan jol, mint a focimeccsek filmezéséhez
az elsõ félora gyakorlatilag egy meccs pár perce, és nagyon izgalmas, feszült, és teljesen bele tudja élni magát az ember
mondom ezt én, aki utálja a focit, és soha nem kapcsol a sport1 re se
Elég nagy lufi ez a film, ahhoz képest, hogy mennyire reklámozták. A sztori kb. 1000 hasonló filmbõl ismerõs, a megvalósítás sem túl kiemelkedõ (egyedül a helikopteres átfordulás tetszett 😊 ), szóval olyan nagyátlag.
A reloadot még nem láttam 😉
By the perception of illusion we experience reality.
Ja nem tudtok egy url t ahonnan leszedheto ez a film?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon eltalálták és a zenéje is tuti.