Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
kicsoda?

Riszpekk

I.C.ram
Jason! 😄
RelakSfromhome
Lost in space

ANIMÁTRIX

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FREAK
Meg az a sok szar sablon... Egyszerûen, ha akarnék sem tudnék megijedni, mert minden pontosan úgy történik, mint 165 másik filmben ezelõtt.

A horror mûfaj lassan kiléphetne a tini stílusból, és visszatérhetne a 80-as évek elvont, vérfürdõs stílusához, amitõl a tinik sugárban hánynak 😊

Riszpekk

FREAK
Igen, ezért ölni tudnék 😄D
Ne nézzenek már fasznak!

Amúgy ez pont az elsõ 5 percben volt benne, és szerintem kurvára nem volt sem izgalmas, sem érdekes. Az elején maga az elõtörténet gondoskodott róla, hogy még véletlenül se lehessen komolyan venni.

Így utólag azt mondom, inkább a Chicago még egyszer, mint még egy ilyen mûhorror 😄

Riszpekk

Gery1980
Na ez az!...meg hogy elszáll a városban az áramszolgáltatás...pff....annyira rossz volt ez a film, hogy legszívesebben betiltatnám😄

csak azt nem értem a faszért nem kapcsolják fel a villanyt mikor belépnek egy sötét szobába! az ilyen ember meg is érdemli a halált! 😄

Gery1980
Izgis...hmmm
Tipikus újhullámos hangulatfokozás, ami egyértelmûen hat az idegrendszerre, de nem nevezném izgalmasnak, inkább csak hirtlelen bevágott hangeffektek és képkockák hatásos egyvelegének😄

Blasta
Igaz, szerintem az elsõ 5-10 perc izgis, de aztán OVER!
:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hallottam egy emberrõl, aki találkozott már olyannal, akinek a rokona szerint az elsõ öt-tíz perc érdekes.
Igaz ez?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gery1980
Ívöl rájzisz dárknessz fólz!
Iszonyat gagyi szemét, egyebet nem tudok mondani!😄

Galy
LOL! 😊
Galy
Chicago

A musical nem az én mûfajom, de ez a film elég rendesen össze lett rakva. És Zeta J nem szarul néz ki! 😊

film, amit egyszer...
Jó, hogy írtad, mert a szemem és az agyam automatikusan javította ki olvasás közben, hogy "neki nem nagyon voltak jó filmjei..." 😊
Fel sem tûnt, ez kb. olyan, mint amikor azt írja valaki, hogy Jenna Jamesonnak homorú mellei vannak. Olvasod, érzed, hogy valami nincs rendben, de magadban korrigálsz 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Irreversible: na errõl nagyon nehéz két mondatban írni. A történetmesélés ugyebár a Memento-ra hajaz (visszafelé halad), a filmet betiltották szinte mindenhol, iszonyatosan naturalisztikus és erõszakos. Emberi fejet ennyire hitelesen még nem vertek szét poroltóval.
Mindent összevetve szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl a filmbõl (ami zseniális: minden 10-15 perces jelenet vágás nélkül van felvéve, igen komoly teljesítmény!), kb. a fele után kicsit unalmassá válik, és nem tudja végig fenntartani a feszültséget, mint a Memento. Ráadásul Monica Belucci mellei is egyre inkább virslisednek. Hullámzó film, az elsõ fele 9 pont, a második mondjuk négy, legeyn összességében 6/10.

Equilibrium - igencsak jó. Igaz, hogy az ötletek nagy részét már ismerjük más anti-utópiákból, de ennek ellenére nagyon jó a megvalósítás, vannak benne ötletek, végig le tudja kötni az embert. Igazándiból a "harcos" részeket nem tudom hova tenni: õszintén szólva nagyon tetszenek, ugyanakkor iszonyatosan irreálisak, és itt nincs mátrix, ami magyarázatott adna erre. Összességében 8/10, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Blasta
"Félholt
Steven Segal film, neki nem nagyon voltak rossz filmjei"

Ettõl a mondattól kicsit felébredtem....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dynamic
Gangs of New York:
Mikor leszedtem a filmet, szedtem le hozzá feliratot is, majd belenéztem, hogy illeszkedik-e rendesen.Mondom, majd megnézem este, mert most dolgom van.Aztán végül is úgy maradtam😊Részemrõl elég tetszetõs film, volt(most eltekintenék a DiCaprio jószínész és Scorsese jó rendezõ közhelyektõl)Nekem igazából D.DayLewis szerepe volt érdekes.Gyakran nehéz volt eldönteni, hogy kedveljem vagy utáljam.Amit kicsit hiányoltam a filmbõl(bár valószínû, hogy a rendezõ tudatosan csinálta), hogy nem igazán látszódtak azok a bizonyos bandák, bandák közti ellentétek inkább a két fõszereplõ harcáról és egyéniségérõl szólt.Ettõl függetlenül mindenképp megnézésre ajánlott
8.5/10
FREAK
Igen, a többségnek a megkattanós résznél szakad el a cérna, de pont az a vicc a filmben, hogy az is két embertípusról szól. És az egyik ebbõl soha nem fogja megérteni azt a részt 😄

Riszpekk

BaLeeX
A part az tényleg nem rossz.
Amikor játszották még a sulival ültünk be, hogy egy nyálas DiCaprio filmet nézünk megint. Ennek ellenére tetszett is a film addig, amíg a végén meg nem zavarodott a srác, onnan nem nagyon értettük. Másodszorra a HBO-n láttam egy fél éve elég sok minden jött le ami elõször nem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Mondasz valamit!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tikal
most néztem utána, elsõfilmes rendezõ, azelõtt videoklippeket csinált, a film meg csak novemberben jön hozzánk? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Ha Andy Vajna lennék, akkor egy ilyen filmbe nyomnám a pénzem, és nem elbaszott T3-kba. 😞 T2 jó volt T1 jó volt, de ez a 3 nagyon fos lesz, elõre érzem! 😞
FREAK
Ma újra megnéztem a Partot, nem hittem volna, hogy még mindig lesznek olyan mondatok, amiket eddig még nem éreztem át teljesen, de így lett. Ma is sok olyan dolog jött le, amin eddig átsiklottam, és a régi érzések most is erõsek voltak. Tökéletes film - annak, akinek nem csak egy DiCaprio film...

Danny Boyle nagy filmes isten, ez tény.

Riszpekk

tizes listán pontozz, és akkor nem kell feles pontszám ;>

ezért is volt baszott nagy siker robert de niroval és al pacinoval a HEAT, magyarul szemtõl szemben cimmel ment

a bankrablás utáni utcai lövöldözés évek óta a legjobbak egyike

FREAK
Szerintem laposabb, mint az elsõ, és valahol ez törvényszerû is, hiszen a jellemeket már ismered, ilyen jellegû poénok már nem mûködnek. Viszont szerencsére megállja a helyét, és nem úgy áll fel az ember a végén, hogy "na ezt minek kellett?"

Riszpekk

BaLeeX
Elõzõ pár napi termés:

Insomnia
Nem rossz a film, mondjuk ha nem Pacino játszaná az egyik fõszerepet lehet, hogy más lenne az általános vélemény róla, azért ajánlott. De amikor kiderült, hogy a gyilkost ki játsza majdnem leültem 😊
4/5

A tûz birodalma
Elég átlagos a film, egyszer nézhetõ. A sárkányok jól néznek ki bent
2,5/5

Félholt
Steven Segal film, neki nem nagyon voltak rossz filmjei eddig ez is egész nézhetõ, persze voltak ettõl sokkal jobbjai is. Gyilkolászás az van bent bõven.
3/5

Bõvérszálló
Tinikomédia szerintem a gyengébbik fajtából.
2,5/5

Clockstoppers
Ha 14 éves vagyok biztos nagyon élveztem volna. Nem hagyott bennem maradandó nyomot.
2/5

Sötétkamra (One Hour Photo)
Egyszerû kis film, mint ahogy az elõttem szóló is írta de érdekes a története. Nekem bejött.
4/5

K-PAX
Na ez ott volt a szeren minden szempontból, még sok ilyet.
5/5

Cube 1-2
Hasonló szinten vannak, jó példa arra, hogy kevés speciális effekttel és egy jó ötlettel is össze lehet hozni egy érdekes filmet
3,5/5

Tikal
One Hour Photo

Elég minimál kis film, kellemes kis zenével, egyszer megnézõs, kell hozzá egy hangulat az tény... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki

I.C.ram
És tpikus maffiozó feje van, akárcsak annak a "Zselé"-nek, meg Al Pacino-nak. Nem is tudom miért nem hoznak össze õ hármójukkal egy fasza kis keresztapa szintû filmet! Mindhárom nagyon jól játszotta a szerepét. 😊

Kedven részem az volt mikor lógatták a bérgyilkost, erre DeNiro mondja zselének, hogy húzd fel:

-Ok felhûzhatod
/zselé ledobja az ürgét/
-Ezt most miért csináltad?
-Azt mondtad dobjam le!
-Nem én azt mondtam, hogy húzd fel
-Azt mondtad, hogy dobjam le! Én ezt hallottam!
-Nem! Te azt hallotad, amit megakartál hallani, és nem azt amit mondtam.
-Najó lebuktam. /kis csibész mosollyal/

Szarrá röhögtem magam 😄
zaki
láttad az Apádra ütök! címû filmet?

I.C.ram
Jaja nekem is!
zaki
én is láttam azt a filmet 2X! De Niro-nak milyen komoly feje van, mikor megjátssza a hülyét bent a börtönben, nagyon jó színész, 1ik kedvencem

I.C.ram
Csak az volt az idegesító, hogy a baromarcú felíratozó a "family"t klánnak fordította. 😄
I.C.ram
Én ma néztem meg a Még egy kis Pánikot. Kibaszottjó film! Sokkal jobb, mint az 1!
Degec
nemtom már régebben láttam a filmet de ma is megy az m1-en az álmosvölgy legendája
ott a nyomozó(Johny Depp) annyának mi a szerepe?vagy mik azok a hülye látomásai,visszaemlékezései?

...egy amerikai álom...

PetruZ
Ja, én is felhúztam magam kissé, mikor néztem, hogy egyszerûen levágták a végét, az egész sztori lényegét...
I.C.ram
Le ad õ, csak nem fõ mûsor idõben és nem olyan filmeknél, amik érdeksek lennének, hanem Dolph Lundgerneseknél. :😊
FREAK
Én elõször moziban láttam, úgy, hogy majd behugyoztam a 10. perctõl, szal nekem szenvedés volt az egész, pláne hogy azt hittem, majd jó sok eksönt fogok látni. Aztán az HBO-n már normális körülmények között néztem, és arra is rájöttem, hogy nem a csattogó sisakokra kell figyelni, így már király film.

Riszpekk

FREAK
naja, csak hála a kibaszott TV2-nek, a film lényege, a slusszpoén egyszerûen LEMARADT.... mert ugye az már a stáblista alatt megy, de legalább 5 perc, csak ugye a TV2 nem ad le stáblistákat......

Riszpekk

istenkirály az a film
az amerikaiak kevés dologhoz értenek olyan jol, mint a focimeccsek filmezéséhez
az elsõ félora gyakorlatilag egy meccs pár perce, és nagyon izgalmas, feszült, és teljesen bele tudja élni magát az ember

mondom ezt én, aki utálja a focit, és soha nem kapcsol a sport1 re se

I.C.ram
Szerintem nagyon fos 😄 monjuk én már láttam HBO-n is.
zaki
bazz, tegnap néztem a minden héten háborút a tv2-n, iszonyat jó film volt

PetruZ
Bulletproof Monk
Elég nagy lufi ez a film, ahhoz képest, hogy mennyire reklámozták. A sztori kb. 1000 hasonló filmbõl ismerõs, a megvalósítás sem túl kiemelkedõ (egyedül a helikopteres átfordulás tetszett 😊 ), szóval olyan nagyátlag.
zaki
meg is van, meg a filmzenéje is, az is nagyon állat film, próbéld meg a DC-rõl letölteni, ott 100 %, hogy megvan valakinek

szurmakotium
K-PAX legjobb film amit láttam a mátrix óta.

A reloadot még nem láttam 😉

By the perception of illusion we experience reality.

Evil
nekem az amerikai szepseg is nagyon bejott az alakitasaval.
Ja nem tudtok egy url t ahonnan leszedheto ez a film?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
én is láttam a filmet, nekem nagyon tetszett, szerintem rohadt jó színész Kevin Spacey

BaLeeX
Tudom kicsit le vagyok maradva, de megnéztem a K-PAX címû filmet.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon eltalálták és a zenéje is tuti.

Blasta
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Az a új videókazetta?
Bámulatos, hol tart már a tudomány!!!!!!
:-DDDDDD