Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy interjú pl.
A hivatalos oldal pedig címlapon büszkélkedik egy idézettel, miszerint ez mekkora jó zombi film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Akkor az elméleted szerint nem lehetnek zombik 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ez hulyeseg.
Jo pelda erre a vampirok. Nezz meg ket filmet, vagy olvass el ket szabalyrendszert, mas lesz a dolog megkozelitese.
Ugyanigy van ezzel a dologgal is. A filmben mindenhol fertozottekkent hivatkoznak rajuk, de megis (szerintem is) zombi-film. A Resident Evilben, sem nekromantak tamasztottak fel halottakat, megis zombik lettek...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vagy õ is összekeveri Darth Vaderrel a saját filmjét?
Szamomra az utobbi idoben nem volt meg egy film, ami ennyire a hatasa ala vont volna, nekem ez sokat szamit egy filmnel. Persze en moziban neztem eloszor, es akkor teljesen mas hatasa van minden filmnek, mint egy monitoron...
Jó, akkor élõhalott. Örülök, hogy ilyen precíz definíciód van. Megosztanád velünk, hogy honnan?
Hullajó mond valamit? Azok sem zombik, ugye?
de a zombi az ÉLÕHALOTT, vagyis egy olyan lény, aki egyszer már meghalt, és valamilyen MÁGIA hatására feltámad
nos, itt sem halottak, sem mágia nincs, egyszerû, élõ, fertõzött emberek
miért kell belekeverni a zombikat??? vagy ilyen alapon Darth Vader is zombi?? netán Freddy Krüger is?? ugyan már.....
Riszpekk
De ezen kívül nagyon sok "klasszikus zombifilmet" is fel lehetne hozni példának. Pont az a lényeg, hogy egyáltalán nincs szélsõséges jelentése.
Ebben a filmben NINCSENEK zombik, így szarul megcsinált zombik sem lehetnek. Arra ott a Múmia... Ha ez valakinek zombifilm, akkor az Oscar igazi gengszterfilm, hisz ezesetben egy részlet eltorzított formája alapján is ítélhetünk.
Riszpekk

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A zombi filmek jó részében zombinak nevezik a megfertõzött "élõ betegeket" is.
Nem vagy te ennyire hülye, csak rájátszol, tudod nagyon jól, mi a különbség élõhalott és élõ beteg között.
Riszpekk
Á, inkább nem is írok semmit, mert más úgysem osztozik a véleményemben.
Király autok és lányok is voltak fõleg a rendõrnéni volt a zoral..mondjuk õ mindig is nagyon egzotikus arcú volt...
Supra megasüti volt igaz láttam még azon kívûl párat..de gyönyörû volt mindegyik.. az amcsi autok is megasütik voltak
sztori.. nemtom ki mit várt tõle.. szvsz semmi baja nincs.. nem mentették meg a fél világot..ez van...
nem egy 10 oscar díjas film..talán egyet se fog kapni..de ari film volt...
Ahhoz képest eléggé ütõsre sikeredtek!!!!!!
Simán vernek pár AvP epizódot!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ekkora phaszságot. Volt egy pasi benne, aki a film 95 %-át szarással töltötte. Még betörés közben is szart.

A medve nem játék.
-Damien Forrestal valójában Gáspár András (Wayne Chapman-ként talán ismerõsebb).
-A kiadott AvP könyveket eredetileg nem a Dark Horse adta ki. A DH egy AvP képregénysort visz/vitt, amely csak az alapvonásaiban egyezik meg a két megjelent magyar AvP könyvvel, a sztori egészen más.
-A két Doom könyvet szigorúan pénzért írta, utólag bevallotta. 😊
Ezek nem zombik voltak!
A zombik halott emberek!
Ebben a filmben viszont beteg emberek vannak, akik igen súlyos kórt kaptak el!
Az már más lérdés, hogy az "effekt" zsír ugyan az volt (idióta mozgás, hörgés, egy harapás és máris átadta a kórt) , kivéve, hogy az eddig általam látott zombifilmekben mindegyik zombi csigalassú tempóban kolbászolt, ezek viszont rohantak mint a gép!
:-D
Ez nem okoskodás, hanem tény. 😄
Fertõzöttek. Beteg emberek, akik egy elég kemény kórt kaptak el.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Kizárólag fertõzöttek, és hullák voltak, elõhalott egy szál sem!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
(nagy kedvencem...:-D)
Plusz a Stephani Perry neve alatt jelent meg egy Resident Evil konyv is, ami nem a film sztorija, hanem egy-az-egyben a jatek elso resze. Meg a fejtorok is benne vannak, kiraly... 😊
Final D. 2
Queen Of the Damned
Ichi the Killer
Equilibrium
ennyi egy évszázadra elég is volt 😊
Riszpekk
Egyszer majd errõl is leszoknak.
de az az egy jelenet megöli az egészet 😄 (a többi is próbálkozik keményen 😊
Riszpekk
Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.
De annyira jó lett a magyar szinkron, hogy nem tetszett az eredeti. JG-nek nem jön be a hangja. Pussy, Chris és a többiek is nagyon el lettek találva. 😊
A medve nem játék.
OFF
Errõl a kocsiról keresnék képeket pls adjatok egy pár címet : Nissan Skyline R-34
ON
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Azt nem magyarok írták? Merthogy az A vs Pr könyvek 80(?)%-át igen.
Amúgy a könyvek tényleg jók voltak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"