Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Most néztem meg a minden6ó-t. tetszett a film, fõleg az a rész, amikor beégette az elõ adásban a csávót a stúdióban, jókat lehetett nevetni a filmen, fõleg Jim Carrey gumiarcán, hihetetlen a pali 😊

I.C.ram
Megnéztem Freddy vs. Jason-t. Nagy móka film. Annyi vérpatront haználtak el, hogy a költségvetés fele a vérpatronok ára 😊

Legjobb mikor flipperezik Freddy Jasonnel, és mikor leesik Jason a földre, ilyet szól Freddy: TILT! 😄D Beszartam a röhögéstõl 😊
tomsolo
én személy szerint régen láttam ennyire kellemes hangulatú filmet, a nyitó képsorok a zenével párosítva pedig egyenesen csodálatos volt...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Ez is egy vélemény.
Mi volt benne erõltetett?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
Nekem a K-PAX nem tetszett. Szerintem egy erõltetett amcsi próbálkozás volt a "mûvész"-filmek terén.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Elég sok filemt forgatnak így a hitelesebb színészi teljesítmény elõcsalogatásához.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Edward Shearmur / K-Pax
Year: 2001 Track Title
1. Grand Central
2. Good Morning Bess
3. Taxi Ride
4. Constellation Lyra
5. Bluebird
6. 4th Of July
7. Prot Missing
8. Sarah
9. New Mexico
10. Powell's Return
11. July 27th
12. Coda

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
iJedni!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CSOCSO
ööcsém mi megy az alien 5 topikban.. komoly vannak emberek akik ugy hiszik hogy az alient ugy forgatták le hogy a ripleyék nem tudják hogy valojában mi fog történni... ppff LOL...értsd: az élethû megilyedésért nem tudtak a hasrobbantorol...😊PPFF LOL... igen😊
Blasta
Haveeeeeer.

Olyan soundtrack-je van, hogy beszarás!
Ajánlott mû a cd-rõl a TAXI RIDE c. nóta. Fergeteges!!!
Töccsed le azonnal!!!!!!

zaki
persze, hogy van, DC-n nem 1 embernek láttam, hogy +van

Tikal
Van a filmnek soundtrack-je? Látta/hallotta már vki?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Jah, gondolom így csinálta, hogy megjelent a pályaudvaron.

Tikal
hát én is erre gondoltam, de akko hogy jelent meg prot a semmibõl? vagy fogta az eltünt robert testét és megjelent az állomáson? kár hogy a doki nem igazán hitt neki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Prot egy ûrlény volt. Magával vitte a csajszit.
A test amit használt, Robert Porter teste viszont emberi test volt, aki katatón állapotba került a gyilkosságok után és miután elhagyta a testét Prot ismét visszakerült a sokk okozta állapotba.

zaki
én most néztem meg a Showtime-t, sokat röhögtem rajta, jó volt, De Niro Forever 😊

Tikal
tele van velük a multiplex

Bár erõteljes Kevin Smith imádatot éreztem benne 😊
(ami nem baj, sõt)

Megnéztem hétvégén az Üvegtigrist, valami überfasza film!

Loál János
7777

Loál János
Csak a hülyeségek!

Loál János
Szerintem nincs.

Loál János
Van vmi jó film mostanában?

Loál János
Nézõpont kérdése!

Tikal
ûrlény volt vagy sem? 😊

zaki
nekem is nagyon bejött, Spacey az 1ik kedvenc színészem 😊

CSOCSO
K-Pax... hmm.. megenn meglestem és még mindíg nagyon tetszik!
Evil
csak a screener be neztem bele, az alapjan pedig imho veri a FvJ t.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

SoDI---
A kritikája alapján nagyon durva film. Megvettem a jegyet délelõtt a késõ esti Mammut elõadásra, majd mesélek 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ken Park

Látta már valaki közületek?
Én ma akarom megnézni.
Annyi rosszat hallani róla (ausztrálában betiltották, USA-ban nem hajlandóak bemutatni stb), hogy feltétlenül látni kell 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sephi
True Romance - 1993-mas muvi es mivel nem volt jobb dolgom megneztem. Kurva jo film volt eszmeletlenul teccet minden es gyanakodtam en hogy valami nem stimmel vele. Hat persze hogy Tarantino film! 10/10 !!! Kotelezo mindekinek aki meg nem latta es szereti Tarantionot!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
áláp😊

[Walaki]D`Lair
ejnye ákos...má megint szpemmelsz?....😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
áz

Pempő
Most láttam a Rengeteget. Ahhoz képest, hogy Oscarra jelölik, meg mindenki dícsérte, egy lerakat szar volt. Vagy nem az?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János

Blasta
Ééééééédi

Loál János

Naná hogy!
Le is mentettem, elteszem emlékbe.

Loál János
Nincs mit, remélem komálod! 😄D

Igazán megtisztelõ, köszönöm 😄

Írtam én valahol az ellenkezõjét?

CSOCSO
jajneeee... jason x valamu hulladék szar volt.. rendesen röhögtm egy két helyen..fujjjjjjjjjjj....
Loál János
Azaz! Ez Jason bácsi! Rólad jutott eszembe! 😄D

Nekem ez Dzsézönös.
Tévednék?

Loál János
Ja! Rólad jutott eszembe, hogy rajzolok egy ilyet, nem tudom láttad-e:

Loál János
Olyan elb@szott rondán beszélt, hogy iszonyat! 😄DD
Most inkább nem idéznék... 😄

hogy fordították? cenzúrázva?
mert elég cifrán nyomta 😊

Loál János
Csak mert kíváncsi lettem volna mit szólsz a fertelmesen csúnya magyar káromkodásokhoz, amik a bajuszos rendõrcsávó száját egyfolytában járatják a film elejétõl a végéig. 😄

nem, feliratosan (divx)