Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam mélt szép kövér horror-listával

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Jaja, jó minõség is. Meg a film se rossz. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Illetve már megírtad 😄, akkor írj, ha változott az igény. 😄

Ááááááá!
eXistenZ megvan!!!
Isten vagy, mióta hajtom!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Értem

Akkor küldd el mailban, vagy privátban mi az ami Neked kell, és ha jó, akkor keddre megbeszélhetnénk egy csereberét!
Azóta 1 új filmem van, az eXistenZ dvdrip, felirattal.

FtranX
Ja, elfelejtettem odaírni. A 2. részrõl van szó. Az elsõt még nem láttam.

Az elsõ részt imádom, a második még a közepesnél bõven jobb (7/10) kategóriában van, ami utána jött, az felejtõs.
És amit nem szeretek ezzel kapcsolatban, az a köré épített mítosz. Ha csak az elsõ két rész lett volna, akkor jogos lenne a "kult" jelzõ, de így szerintem nem.
Úgyhogy amit annak idején írtam, az elsõsorban a köré épített dolgokra vonatkozott.

😊
Örülök hogy feltûnt.
Na akkor részletesebben:
- sztori, színészi teljesítmény, ötlet, újszerûség - 1 pont
- megvalósítás, halálnemek, brutalitás, zombik kidolgozottsága - 9 pont

És így átlagolva 5 pont.
Míg pl. a Beyond vagy az X-tro szvsz sztoriban és ötletben is jó, nem csak brutalitásban 😊
Majd átírom mindenképpen, meg újrakódolom az X-trot is 700 megára Neked!

Jano
Viszont az Alien 9 pontja meglep Tõled, azt hittem egyáltalán nem csíped egyik részét sem.

Elsõ vagy második rész?
Mert szvsz az elsõ elég gyenge, de a második nagyon jó.

Jano
Burial Ground-ról csak jókat írsz, és lepontozod? 😄DD

FtranX
Én most néztem meg az X-men és szerintem az egyik legjobb film az utóbbi években.
Ha látványt nézzük, szvsz még a Mátrix-ot is lekörözi. Nem azért, mert több vagy kevesebb trükk van benne, hanem azért, mert fantasztikusan ötletesek és szépek. (pl. ahogy Magneto kiveszi az õr vérébõl a vas-at)
A története egy kicsit lehetne mélyebb értelmû, de így is nagyon király film.

Ne, néztem ezer filmet a napokban, gondoltam íropk mindrõl néhány sort.
De aztán rájöttem, hogy úgysem érdekli a kutyát sem 😊
Úgyhogy csak a pontszámok kis kommenttel, emelkedõ sorrendben:

Ringu 2 (2/10) - versenyben van életem legrosszabb filmje címért, pedig az elsõ részt kimondottan kedveltem.
Tenebrae (4/10) - hogy ez hogy állhat 6,9 ponton az imdb-n?
Burial ground (5/10) - bélevés, nõi mell leharapása a gyereke által, lassú fejlevágás kaszával - azt hiszem mindent elmondtam róla...
Zombi 4: After death (5/10) - másfél óra zombis zúzás 😊
Apám beájulna (6/10) - moziban néztem, sokkal többet vártam...
Alien - Director's cut (9/10) - bár nem tudom mitõl director's cut, egy új jelenet nem tûnt fel, de lehet, hogy csak rosszul emlékeztem. Amúgy nekem ez, és csak ez jelenti az Alient, már a második részért sem rajongok annyira, de ez nagy kedvenc.
Csavard be mint Beckham (9/10) - aki csak a sportfilmet látja benne, annak 4 ponttal kevesebb (és mellesleg vak az illetõ 😊. Tizet adtam volna rá, ha nem lenne a befejezés ennyire nyálas.
Karácsonyi lidércnyomás 10/10 - errõl meg már írtam. Zseniális.

Dynamic
2 verziót küldtem, talán az utóbbi jobb.
Dynamic
Bocs, nem voltam gépközelben, azért megy.
Blasta
Már a felénél tartottam.
Küldöd? :-DDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dynamic
Van már magyar DMT-s felirat is😊
Blasta
Lentebb nyomattak párat, de nem 100%-os tükrözések...

Sephi
Jouemberek... mondjatok ma' sitot ahol feliratok vannak!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien!
én egyetlen egy pozitívumot találtam: a dvd-n a DTS hang..jól szól.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
és? 😊 szerintem jo volt a szerepre.

bár tény hogy a 3. rész fényévekre van a kettobõl.... ami nem tetszett azok a poén visszautalások ( arnie bemegy a bárba ruháért meg szemcsiért stb), meg a zene is gyenge volt, meg a hangulat, bár a történetet jol visszahozták....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alien!
naja...gondolom mondta a rendezõ,hogy nézz gonoszan,és õ úgy tett....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tikal
a csaj nagyon jo volt, birtam a hulyeségeit 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Underworld (DMT verzió) elsõ cd-jének angolból magyarra konvertálásában a 100-adik sornál tartok BIZONY!!!!!!!!!! :-DDDD

Nehogy nekem valaki valami programmal vagy bármi mással megelõzzön!!!!!! Mostmár megcsinálom, csak 300 sor van hátra.... :-DDD

Blasta
Ez sajnos így van...

Blasta
ámen

Alien!
hi all!

én most jutottam el odáig,hogy megnézzem a terminator 3-at..megvártam míg megjelenik dvd-n...Szal a film szerintem (az elsõ 2 rész fényében)egy okádék...Egyszerûen olyan szar,hogy nem is tudom hova tenni...szar poénok(ami nem, az meg má volt a másodikban),szar színészek,nagyon rossz párbeszédek,idegesítõ logikai hibák(amit nemigaz,hogy a stábból senki nem vett észre,mert annyira alap),unalmas történet,idegesítõ nõi(ezt mér kellett!?)terminátrix(ÁÁÁÁÁÁÁÁ....)...már gondoltam elõtte is,hogy minek topmodellt berakni,mikor egy karakteres kevésbé szép nõ jobb lett volna,bár igazából nõ sem kellett volna bele...
egyszóval egy 90 percbe belezsúfolt b kategóriás akció ,amibõl nagyon hiányzott az elõzõ szereplõgárda...bár gondoltam,hogy Cameron után semmit sem egyszerû folytatni(Alien 3),mert egyszerûen túl jó rendezõ...

Blasta
.....de lehet, hogy nem fogok... :-DDDD

Blasta
Most nekiállhatok soronként copy-paste-elni...:-DDDDDDDD

Blasta
Na ez a felirat jó a filmhez, már csak át kéne egy programnak konvertálnia angolból magyarra :-DDDD

Blasta
Köszi próbálkozom vele

Dynamic
ment...
Blasta
De azért köszi a sub-ot!
Esetleg nem tudod elküldeni a DMT-s angol verzióját?
Lehet, hogy azzal tudok mit kezdeni

Blasta
Én is szenvedek vele egy ideje, de kezdek lemondani róla.
Nekem ennyit nem ér meg :-D

HuAn82
No problem! K*rv@ jó filmnek tûnik. Biztos lesz(van?) hozzá normális felirat is.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dynamic
Mondjuk sosem szerettem ezekkel a feliratokkal pöcsölni.Van amelyik pár perc alatt megvan, van ami meg több óra(legalábbis nekem, amatõrnek). Pl. annak idején a Taxi 3-al szaroztam egy fél napig.A vége az lett, hogy meg se néztem, mert mindenki mondta, hogy gyenge film😊
Dynamic
Sorry, hogy nem tudtam segíteni, azt hittem másnak is ez a verzió van.
Dynamic
Ott van a deity-s 2. cd 27-es sorában.
HuAn82
Nekem sem müködik... Mind1 próbálkozok,vagy majd lesz valami.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Blasta
az a vicces, hogy pl az elsõ cd utolsó mondatainak egyikét sem találom a forditásban.
"kám klóször máj csáld" mondja a picsának...
Gyere közelebb gyermekem...
vagy
Jöjj közelebb...
vagy
Gyere ide lányom....

A sub file-ban nincs ilyen mondat fordítva. Érti a tököm.

Blasta
ne is mond, ezzel szopok már egy ideje
semmi eredmény

Dynamic
Amit küldte az DEITY-s verzió.Nekem a film is az szerencsére.A felirat egyébként 23.976 fps-es, valószínû ezért csúszik.A lentebb írt, pl. Subtitle Studioval pár gombnyomással átkonvertálja a 25-öst 23.976-ossá.Csak sajna még ekkor sem biztos, hogy jó lesz mert lehet hogy az egyik filmverziópár sec-cel hosszabb mint a másik(mondjuk a film eleji fõcím és egyéb feliratok miatt), tehát hiába állítod be a megfelelõ fps-re.
De meg lehet próbálni.
Blasta
Nekem az underworld-bõl ez a DMT-s verzió van meg.
25fps-es a film. Mindkét file. A második cd sub-ja jó rá.
Az elsõé elcsúszik.
Nemtom mit csináljak vele...

Blasta
Sajna az én verziómhoz nem jó.
Nem értem, hogy ha megcsinálják a CD2-t, ami jó és müxik, akkor a CD1-et miért nem tudják??????

Kandurex
Mi? Mi? Mi? keeeeelll.......😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Köszi!

Dynamic
ment...
HuAn82
Priviben ment egy e-mail cím. Ha elküldenéd megköszönném!

Dynamic
Jónak tûnik.