Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Terminátor 2.
😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mukika
Az tök poén volt. Aba Botond egyébként, a BKV vezérigazgatója.

RelakS
Belenéztem a Controll elejébe..

HÁBAZEEEEE!!!! Ki az a f@sz, és mijafaszé dumál fél órát, hogy az ellenõrök nem is olyan buzik, mint a filmben?!?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Nekem az elsõ film, amit az elsõ videónkon láttam az vagy svarcitól a Kommandó, vagy Sly-tól a Túl a csúcson 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
Ken Park

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Underworld=Blade + 1-1,5 fok.

hen-tes
izé
nálam még mindig a kegyetlen játékok !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ha horrort akarsz, javaslom inkább az Undead-et, a 28 nap után az az év horrora.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ja, kihagytam: 9/10 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Megnéztem végre 17 év után életem elsõ videofilmjét.
Ugyan egy csomó dologra teljesen máshogy emlékszem, de hihetetlen élmény volt.
Lehet, hogy nem "A" legjobb, de mindenképpen az egyik legjobb horrorfilm, amit valaha készítettek.
The beyond a címe, bár Jano-n kívül nem hiszem hogy érdekel valakit, õ meg úgyis látta 😊

Most jön a Life force, ehhez is sok gyerekkori élmény kapcsolódik, kiváncsian várom.

mukika
nem rosz film. megnézem a Freddy Vs. Jason-t. az jó lesz szerintem.

FtranX
ja télleg! (28 Days Later)

mukika
aha. de az 28 nappal késöbb. LOL 😊

FtranX
28 nap után-t láttad már?

mukika
holnap mit nézzek meg? melyik filmet töltsem le?

zaki
hát ja, mert pl a gyûrûk ura, vagy a matrix jó példa erre

mukika
oyna=olyan

mukika
ez igaz. mondjuk a sztorija se oyna bazi nagy. de nem tom megvan a sajátossága. egyedi film.

Bandew
Ha sokáig forgatják, akkor vagy jó vagy rossz (készítõktõl függõen), ha voszont gyorsan forgatják, akkor semmiképp sem lesz nagyon jó. Legalábbis ilyen gyorsan nem lehet maradandót alkotni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
ja, hallottam, ahhoz képest van pár film, ami sokkal hosszabb ideig forgattak, és egy nagy 0 a fülkéhez képest

Bandew
10 nap alatt forgatták

mukika
nem lehetett marha drága film!!! Olyan szép tájak voltak benne nem??? 😛

zaki
nekem nagyon bejött a film, elég pörgõs volt, nagyon cool kis thriller, bár a szinkron nem volt vmi csúcs, de jó volt

mukika
Most néztem meg a Fülkét. Nem olyan rosz film. Bár a kezdés ritka szar, di mikor megcsörren a telefon egyböl jobb lesz. nálam tizes skálán 8-as.

mukika
Kóla, puska, sült krumpli. Eléggé megrázó film. Látszik hogy valójában milyen Amerika, milyen a kormányuk. wazze 6 éves kisfiú már fegyverrel öl! végül mi lett a kissráccal? azt nem mondták el... eléggé megrázó volt, de ezt idáig mindig is lehetett tudni. ezek tények voltak. és azok az összehasonlítások más országokkal, azok az adatok!? nem volt semmi. És a háborús adatok???? Még egy ok, hogy utáljam Amerikát!! Bár idáig se volt a szívem csücske!!!!

Gandalf51
1etértek

Sok országban sok nevem van. A tündék közt Mithrandir vagyok, a törpök közt Tharkun; nyugaton rég elfeledett fiatalkoromban Olórin voltam; délen Incánusnak hívnak, északon Gandalfnak.

zaki
most néztem meg itthon házimozin a Kémjátszmát, elég cool, pörgõs film volt, nem nagyon lehetett rajta egy kicsit sem unatkozni. egyedül az kicsit nagyopn b*szta a csõrõmet, hogy nyugat-németországként tûnt fel Budapest a filmen, de hát ez van

mukika
ok. 😊

Punker
mert nálluk voltam (vittem DVD-t másolni)....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
JA!!! értem... me hogy?

Punker
Bade : #9462;#9464 ezeket én írtam.

mukika
nemsokára nézem. milyen nick-rõl?

Punker
akkor nézzd meg, ja és én írtam délután Bade nick-jérõl.

mukika
persze azt tom. Dukomentumfilm amely az USA és az agrszió kapcsolatáról szol. Kiváncsi vagyok naon.

BADE
jó film, érdemes megnézzni, csak ne a szokásos amerikai tucat akciófilmet várd.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mukika
De anyira nem rosz ugye?

BADE
láttam, elgondolkodtató film....

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

mukika
Most töltöm a Kóla, Puska, Sült krumplit. Látta valaki?? Milyen?

Balo
Most láttam a Kontrollt. 10-es skálán 8-as
. De csak a téma miatt. Hát nem is tudom mi mást lehetne kihozni a BKV ellenõrökbõl. Sajnos a minõsége a filmnek nagyon rossz (lsd. #9387), nekem a hang is elmegy néha másodpercekre, volt hogy egy percre. Ebbõl adódóan pár jelenetet nem is értek, szóval inkább megnézem majd a DVD-ripet is. Amúgy van benn izgalom (nem túl sok), és van benn "uncsi" rész is. Bár ez relatív. Most ennyi.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ennyit tudok segíteni:

Various Artists / Bad Boys II
Label: Bad Boy
Year: 2003 Track Title
1. Intro -- Will Smith & Martin Lawrence
2. Show Me Your Soul -- P. Diddy With Pharrell, Lenny Kravitz & Loon
3. La-La-La -- Jay-Z
4. Shake Your Tailfeather -- Nelly Featuring P.Diddy & Murphy Lee
5. Girl I'm A Bad Boy -- Fat Joe Featuring P. Diddy & Dre
6. Keep Giving Your Love To Me -- Beyoncé
7. Realest Niggas -- Notorious B.I.G./50 Cent
8. Flipside -- Freeway
9. Gangsta Shit -- Snoop Dogg & Loon
10. Pretty Girl Bullshit -- Foxy Brown & Mario Winans
11. Model (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
12. Love Don't Love Me -- Justin Timberlake
13. Relax Your Mind -- Loon
14. Didn't Mean -- Mary J. Blige
15. God Sent You (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
16. Why -- Da Band
17. Shot You (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
18. Wanna Be G's -- MOP & Sheritha Lynch

FtranX
egy vámpír tényleg sokal félelmetesebb egy elhagyagyatott kastélyban, mint egy vasüzemben.

Tudjuk Blaszti, tudjuk 😊

Hát bezony.
Faszom kivan azzal, ha kiveszik ezeket a lényeket (elsõsorban a vámpírokat) abból a gótikus környezetbõl, ahova valók. Ez olyan, mintha dinoszauruszos filmet forgatnának ûrhajókkal és/vagy robotokkal.
A Pengérõl már szóltam néhányszor, most nem teszem 😊

Blasta
:-DDDDDDDDD
Nem ondom az természetesen NEM MONDOM akart lenni.... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én marhára meglennék folytatás nélkül.

Ja, közben eszembe jutott egy-egy pozitív-negatív dolog a filmrõl!
SPOILER!!!!!!!!!
Már a pengében is ontották a civilizált világ feldolgozásait az ezüstre/napfényre/fokhagymára stb.
Ez sem kivétel:

Vérfarkasok találmánya: Ultraviola töltény. Blamázs szerintem. Faszság.
VÁmpírok ellentalálmánya: Ezüst-nitrát töltény. Nem lehet kiszedni a vérfarkasból, szétárad a nitrát a vérben.
Na ez már normálisabb ötlet, egye fene megvettem.

De nekem nem veszi meg a gyomrom, hogy ezeket a legendás lényeket mostanság biológiai-orvostudományi szinten kezelik. Egyszerûen nem errõl kéne szólniuk, hanem arról amirõl a régi történetek szóltak. Nem ondom, az ötletek néha jók tudnak lenni, de ezzel megölik ezeket a jól kitalált, kultikus lényeket a vászonon....

Kár

Blasta
UNDERWORLD

5/10
---------------------------------------------------
SPOILER

Underworld-höz csak annyit fûznék, hogy napjaink (hogy is mondjam.............megvan) new wave vampír filmjeinek egyike. Talán a pengénél jobb, de nem sokkal. A pengében fél ember-fél vámpír volt, ebben fél farkas-fél vámpír. MICSODA ÚJÍTÁS MI??? :-DDD

Ja és 1 pontot levontam, mert a végén a rosszbácsi a "kedvenc" testrész-szétcsúszós effekttel murdál meg.
Könyörgöm, valaki tiltsa be ezt az effektet hálivúdban!!!!!

Igazából én mindenféle érzelmi reakciótól mentesen néztem végig. Senem izgultam, senem nevettem (ha jól emléxem még véletlenül se tettek bele egy poént se), senem ámultam az effekteken. Volt egy olyan érzésem, hogy nem volt elég büdzsé a digitális trükkökre. Vagy direkt mutatták a farkasembereket olyan keveset átváltozásuk után/harc közben, ezzel is utalva a régi vérfarkasos filmekre. És végig full sötét a film. Szart se látni.

Szal egy jó közepes. Se pozitívumok, se negatívumok.

(Egy baki: amikor az autó a vízbe esik, a srác kilövi pisztollyal az ablakot, és a víz csak akkor zúdul be. Közben elötte a farkasbácsi egy baszottnagy tõrrel 3-4 lyukat vágott az autó tetejébe. TÖbb bakit nem láttam)

remelem lesz folytatasa mert nekem teccet es meg nem egesz a tortenet . de aze Viktor jol szetcsuszott

sztem eleg utos kis film aze

SoDI---
Na megnézem az Underworld-öt.
Nem rossz, de nem lesz túl nagy kultusza.
A Blade - Blade 2 -nél viszont sokkal jobb a története.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.