Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Halj meg máskort is boldogan néztem a fél év múlva esedékes mozipremier elõtt, aztán mikor összevetettem a HBO verziójával akkor kb fél óra kimaradt abból amit én láttam, de helyette sokkal értelmesebb dolog került a helyére!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most megy a HBO-n egy XXX címû film amit most látok elõsször és ez negyon meglep, mivel kb. pont 1 éve is láttam egy XXX címû filmet mi csak a fõszereplõ személyében és az õt játszó színészben egyezik ezzel. Most amit énb láttam az a 2 volt? Van egyáltalán 2?
Szerintetek érdmes megnézni ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt is mondhattam volna, hogy Mel Gibson nem volt olyan jó ebben a filmben, mint a Rettenthetetlenben.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
roppant gügye film, de helyes benne a kutya meg a kiskölök
mindenki más hatalmas fasz
szal csak a fenti két ok miatt nem egyes
2/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit is mondjak. Nehol nagyon lapos, nehol meg egyenesen beteg 😊 Jokat nevettem rajta, de nem mondanam hogy jo film 😊
A vegen az a Jackie Chan-t "alazo" bakiparade az kiraly!!!
5/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A texasi láncfûrészes az jó volt..nemértem,én már az elején gyanútfogtam volna,aztán..kinyirtam volna az egész familiát:-))idegesítõek voltak,fõleg a rendõr..meg a nõ a lakókocsiban,na meg az öreg,a botjával..
Go Jeff Go!!!!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ennyi erõvel azt is írhattad volna, hogy a Közönséges bûnözõk szerinted jobb film.
Imádom azt a filmet, és a zenéje igazán kiváló:
Nina Simone: Sinnerman
A milliárdos, és a rafinált biztosító-nyomozó összetalálkozik.
Azt hiszem René Russo is nagyot alakított.
Hogy meglepõdtem, amikor Mr.Crown besurrant a lezáródó fémrács alatt, hogy ellopja a képet.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
no comment...
9/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én azért 1-2 pontot adnék rá, csupn a fõszereplõnéni miatt!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amíg a 6. érzék végig frankó és a székbe szorít, addig a sebezhetetlen mindössze a végén izgis, addig unalmas.
Egyértelmû, hogy csak a csattanó dobta fel azt a filmet.
Viszont a 6. érzék casttanója mérföldekkel jobb!!!!!!
ÉS HOGY A GHOTICA ELLENBEN HÉT PONT, AMI LÉNYEGÉBEN EGY HATODIK ÉRZÉK KLÓN, legalábbis ami a történetszövést illeti...
(egy szellem segít egy élõ embernek, hogy felfedezzék a gyilkoságot aminek áldozata)
Kismilió ilyen film késült a 6. érzék után....
Kellemes csalodas! Remek film! Nem hoszu faraszto baromsag hanem jo szineszekkel elatott kisseb akcio-kaland film. Remek szorakozast nyujthat mindenkinek 😊
Ez ez igazi jezus tortenet csak 20. szazadi kontosben. Ez engem jobban megfog, mint az elcsepelt masik "mese".
7/10
nálam 7/10.
Érdekes volt az a "porcelán" nevû fickó.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ezalatt Monthy Piton filmekre gondolsz, vagy Jézus paródiákra?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tényleg, tudtok több Brianes filmet?
Egyszer mintha láttam volna vmi nagyon hasonlót és abban is mintha Brian lett volna a fõszereplõ...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hát felõlem meglincselhettek (vagy keresztre feszíthettek), de nekem nem tetszett ez a film.
Az eleje és a vége egyértelmûen szar volt, a többi meg tele van hatásvadász szadi jelenetekkel, amik teljesen feleslegesek.
SPOILER ON
Pl amikor kinyújtották a kezét, hogy elérje a kerszten a lukat, vagy amikor leesik arról a magaslatról, és a kötél visszarántja.
SPOILER OFF
Szal ez egy nagyon beharangozott film, ami nem annyira jó. Komolyan mondom, már olyan gondolataim voltak, hogy mennyire perverzek a nézõk, hogy azért tetszik nekik ez a film, mert élethû kínzások vannak benne.
A korbácsolás is túl volt erõltetve. Egy ilyen fokú korbácsolásba már rég belehalt volna.
Viszont ami jó volt benne, hogy iszonyatosan felb@szott agyilag, annyira gyûlöltem az õröket. Legszivesebben szétvertem volna azt a hülye szadi pofájukat. Nem értem miért nem tett senki semmit. Engem az se érdekelt volna ha meghalok, de ezt akkor se néztem volna ezt végig tétlenül.
Mindent összegezve csalódás volt a film, ami sajna nem ütötte meg a Rettenthetetlen színvonalát.
A Passió - 65%
Gothika: Szerintem 10-bõl olyan 7 pont, nekem tetszett, érdekes a történet.
Hatodik Érzék: 10/2
A Gothika hány pontot érdemel szerintetek ?
A 6. érzék nem nagyon tetszett 5/10,
He Bruce Willis rájön a végén, hogy õ maga is csak egy szellem. Jó gyors a felfogása.