Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
HÁTAZKURVÁRA :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
De örjöngött benne a bosszúvágy. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
na mah meglesem az ong bakot..
Blasta
Ugye?
Semmi felesleges akrobatika nem volt benne, még azt se mondanám rá, hogy az a TIPIKUS KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ, hisz tényleg szolidra fogták a gunfight-okat és elég véres és brutális ahhoz, hogy ne röhögjek rajta.
Egyedül az nem teccett, hogy haalndó létére tényleg eszméletlenül sokat kibírt, annak a felétõl is kipurcant volna jól.

Bucser
Megnéztem a Punishert😊 Jó volt...

Spoiler:

Az elején kegyetlen ahogy az egész családot legyakják😞 viszont nagyon jól megvannak cisnálva a Gunfightok (nincs repülve lõdözés meg összevissza ugrabugra). A feltuningolt Colt pedig tetszik benne nagyon😊 A vége pedig kifejezetten brutális lett.... NEkem tetszett... NEmtöbb mint egy akciófilm de legalább nincs benne nyálazás, hogy a fõhõs összejön a szomszéd macával😛 (mondjuk én sem akarnék, ha kinyírják az egész családot (nem csak a gyereket meg a feleségét szó szerint az egészet. Apucit anyucit testvéreket unokaöccsöket és unokahúgokat + a nagybácsikat nagynéniket) Ja és Nagyon faján eltalált képregényadaptávió😊 Hozzák a borongós hangulatot....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FREAK
ahogy vesszük, sok rajongót veszített ezzel, bár ez dollárban kifejezve biztos nem számottevõ

Riszpekk

wizy
na megnéztem egymásután a Kill Bill 1-2-t. a kettõ nekem jobban tetszett mint az egy, de az egy meg azért volt jobb, mert többet gyilkoltak:-) bár azzal a szanaszét fröcsögõ, félóráig folyó vérrel elég érdekes volt, de ez teszi érdekessé a filmet:-)))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Loál János
MONTAM!!!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Nem lett tõle szegényebb, szal... 😄

Sir Quno Jedi
És kéne egy szaftosabb részvénycsomag ?!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sajnos nincsenek Kill Bill részvényeim, úgyhogy hidegen hagy, hogy megnézi valaki vagy sem 😊

De egyébként szigorúan szubjektív véleményem természetesen az, hogy nézze meg mindenki, mer' jó.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
hát ez van, ha egy kiforrott stílusú rendezõ tévesen azt hiszi, máshoz is ért 😊

KÁOSZ!

Riszpekk

Loál János
És nem is fog soha egybehangzó választ kapni, az olyanok miatt, mint Te, illetve Ramzabácsi. Õ tuti lobbizna, hogy Nemcsakfeeel nézze meg. 😄

FREAK
ha nem kíváncsi, akkor sem kérdezi, én is pont így vagyok vele

az 1 után TUDTAM, hogy a 2 nem érdekel

vagyis ha kérdezi, az annyit jelent, hogy bizonytalan, ebben az esetben viszont tök mindegy, ki mit mond, mert úgysem kap egybehangzó választ

Riszpekk

Loál János
Ahogy vesszük.
Én tuti meg fogom nézni a kettõt, kérdezés nélkül, mert kíváncsi vagyok rá, ebbõl indultam ki. 😊

Bandew
Na jó végülis egyik sem. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Ha kíváncsi lenne, akkor nem kérdezte volna meg. 😄

Bandew
HA nem lenne kiváncsi, akkor meg se kérdezte volna.
Meg a 2 szinte teljesen másmilyen mint az 1.

Loál János
Viszont ha az elsõ után nem kíváncsi a másodikra, akkor minek erõltetni?

Bandew
Na azért nem olyan összetett a sztori, hogy ne nézze meg a 2-t ha még nem látta az 1-et. :-D

Loál János
Láttad az 1-et?

nemcsakfeel
kill bill 2 érdemes megnéznem?

*hihi ** *

hen-tes
shop stop : | az olyan furtsa : - \

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Bandew
12 majom: Iszonyat kircsi!
Shop Stop: Legkirályságosabb!
:-D

és, ha jól fog sikerülni?
hen-tes
12 majom
kirá volt...
shop stop vagymi
az meg fura volt

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

wizy
:-) majd talán elmesélem a elsõ benyomásaimat:-)

FREAK
na az pont jó lesz, én is akkorát aludtam rá, hogy tisztára új ember lettem reggelre 😄

Riszpekk

wizy
na ma este nézem meg a killbill1-et...... láma vagyok, de eddig nem néztem még meg:-)))))))

Blasta
A szem

Nézzétek meg. Jó kis film. Nem lövök le semmilyen poént.
Egy biztos: A fõszereplõ csaj nagyon tetszett! Gyönyörû!

LezLee
Lépéselõny (Confidence)
Hú nagyon jó kis film volt, olyan "mindenki átver mindenkit" film csavaros történettel. Talán túlságosan is agyoncsavarták a sztorit, különben még jobb osztályzatot adnék rá. Talán a Trükkös fiúkra hasonlít a legjobban, svindlerekrõl szól akik véletlenül pont egy nagy fejes pénzét lopják el, majd pedig ahelyett hogy visszaadnák neki a zsozsot, inkább mégegy melót felvállalnak, hogy vissza tudják adni a pénzt, és mellesleg nekik is maradjon. Nekem személy szerint nagyon tetszett Dustin Hoffmann játéka, bár nem kap igazán nagy szerepet. Szóval egy estére nagyon jó kikapcsolódást nyújt a film:
10/7.
jajjj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😊 most mé kell elbaszni? :'(
készül már az amerikai verzió is
FREAK
öööööööööö sakkó?

Riszpekk

tegnap éjjel volt egy filmaz HBOn, A kilenc királynõ. Szvsz érdemes megnézni, 8/10. Csalókról szól, akiknek a kezébe jut kilenc igen értékes hamisítvány-bélyeg 😊
Robert Englund Freddy a rémálom sorozatból.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Loál János
Nightmare on Elm Street

FREAK
öööööööööööööööö és?

Riszpekk

Bandew
EZ király! Corvin honlapján volt a bemutatók közt:

Film cím: Akár egy rossz álom
Szereplõ: Robert Englund
:-DDD

Sir Quno Jedi
Nekem bejön ogrénak is a kisagyszony ! 😄DD De mivel ugyanolyan természet embernek is, úgy is bejön ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew
Ja, pl Sir Justinnal. :-D

Ez jobban bejön. A másik úgyis csak félrekúrna, szóval minek kockáztatni? 😄

Sir Quno Jedi
After:

Bandew
Khmm...khmm...
Oszt ha bövöröm a képöd, akkó' mi van hö?
:-DDD

Sir Quno Jedi
Before:

Loál János
Abszolút osztom.

1 és 2 is ULTRASZÁKSZ!

Bandew
Sztem a Shrek 1 és a 2 egy szinten vannak.

FREAK
azért az durva túlzás, hogy az animációs filmek csúcsa, de tényleg nagyon jó volt

csak csomó poénra már számítani lehetett az 1 után, így nem röhögtem akkorákat, talán háromszor röhögtem fel hangosan

Riszpekk

csak egy sima "uncredited" szociális munkás a felújított Ladykillers-ben?

ez egy cameo volt, amit a rajongóknak szoktak csinálni, kis belsõ poén, amit szívességbõl tesznek a színészek a rendezõnek. az ilyen nem pénzért megy, hanem szívességbõl, belsõ poénként.