Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
na megnéztem az Amerikai pite3-at. Nekem nagyon bejött, csakugy mint az elõzõ két rész. Van benne egy-két olyan poén, ami már nagyon idegelõ, de ezektõl eltekintve, nekem teszett.

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

CalebJoe
Most néztem meg a Túl Mindenen-t szerintem nem rossz film jobb mint az a vicc Tripla X.

CalebJoe
Most néztem meg.
Szerintem nem rossz film ,jobb mint az XXX.

PREMIERE1
Spartan
(Jó volt)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Aszem eddig 14 film volt ami hasonlitott ehez. Szal maga a story nagy rokaboros baromsag. Semmi erdekeseg nem volt benne. Depp jateka viszont nagyon jo volt mint mindig 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BADE
Tegnap este megnéztem A titkos ablak c. filmet.Szerintem nagyon eltalálták.Annyit még,hogy Johny Depp a fõszereplõ.
8/10

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

FREAK
pedig elég gáz 😊

Riszpekk

Jano
Akkor olvasd el azt a kommentet, amire Ramza válaszolt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

a szikla nevû pankrátorról van szó
Gnome
Hi...lenne ket kerdesem

Nemreg vettem meg DVDn a Donnie Darcot es a Felelem es retteges Las Vegasban-t es ezen a hetek keritettem is rajuk idot...

szoval Donnie Darco:..Valaki elmagyarazna hogy mi a mondanivaloja a filmnek?..Tetszeni nagyon is tetszett csakhat nemnagyon ertettem a veget..

Felelem es Reszketes Las Vegasban:..Ez a film is erdekes volt..itt vegulis a mondanivalot megertettem csak azt nem hogy mit is kerestek Las Vegasban?😛

csocsó...a Szikla=The Rock=WWF-es "birkozo" pankrator etc...nem a film...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

CSOCSO
szikla??? szar film??? hat inkabb most nem kelnek ki magambol...
ízlések és pofonos, de szerintem az amazonas kincsénél nem sok jobb akciófilm volt tavaly. vagy ha igen, akkor nem jut eszembe😊
Ja, kár hogy a "Szikla" legjobb filmjei se nagyon mennek 2 pont fölé egy tizes listán

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ja, megjgyzem, nekem a fülke HOSSZÚ volt, szóval egy picit untam.

ellenben most már dvdripben is kijött az 'emelt fõvel' (walking tall) c. the rock-film, ami kemény 74 perc, szóval, ha valami, akkor AZ rövid😊 ellenben izgalmas😊
ha tetszett, akkor csekkolt a mozdulatlan túsz c. filmet (liberty stands still) - valamivel a fülke elõtt mutatták be, s ugyanez a sztorija - talán egy fokkal jobban is sikerült
wizy
na megnéztem a Fülkét
Nekem tetszett. magya a történet, hogy CF egy telefonfülkében is milyen veszélyekbe keveredik, meg hogy hogy szivatja KS:-)) 10/8-----> rövid!!!!!

Sephi
Jaja! KS -nek a hangja rulez 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wizy
:-)) eredeti szinkron?:-) igen, angolul nézem meg

Bucser
Csak ajánlani tudom... nagyon jó!!!
de csakis eredeti szinkronnal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wizy
na letöltöttem a Fülkét (Phone Booth), ma este megnézem

Sephi
Hidalgo -

Retentoen kozepes muvi. Jo is volt de unalmas is.

Épp most fejeztem be Az ítélet eladó c. film nézését,
szerintem egész jó kis film, tetszett. 6/10

szeptemberben jelenik meg nálunk
Sephi
Peace!

szvsz is 😉
Sephi
Na eleg lesz mar jo? Farasztol

Sephi
Majd meg kell szerezni ezt DVD-en is... aszonynak is teccet es o is akarja latni az alternetivumot.

Sephi
Ne hari de most oszinten hozzad ki a banat szolt? Mit kevered megint?

Felreertes volt es kesz. Nem mondtam en neki hogy bocsanatot kerjen csak hogy ne interpretaja mar igy a helyzetet.

Menyel halgassa O-Zone-t ha nincs jobb dolgod 😊))))

"Hat semmi sem baj csak maskor ne ird ugy le mintha dikrekt vegig akartam volna alazni a nepet mert nem a stiluson..."
butterfly effect: nemcsak a vége más, az egyikben van jósnõs jelent, a másikba nincsen. plusz még egyes jelenetek hossza is más
nah azé ne oda lyukadjunk ki, hogy Petruz kérjen bocsánatot...
Sephi
Hat semmi sem baj csak maskor ne ird ugy le mintha dikrekt vegig akartam volna alazni a nepet mert nem a stiluson...

PetruZ
Mi van? Most mi a baj?
Sephi

Sephi
Az tenyleg nagyon allat muvi de te moziba nezted vagy otthon? Nem masert de ket verzio letezik es mindakketonek mas mas a vege 😊

Sephi
Az a film olyan hogy tobszor meg lehet nezni egy evben 😊 Nekem is nagy kedvencem!

CalebJoe
Most néztem meg a Butterfly Effect-et ,hát szerintem nagyon állat bírom az ilyen forgatós filmeket.
eXistenZ - így sok év után megnézve is tetszett a film, különösen a dulván szürreális békabelezõ üzem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, azt akarom megvenni.
Hátha kockás hasat is adnak hozzá.

PetruZ
Tetszett, jó volt. Én már régebben láttam egyszer és már akkor is felkeltette az érdeklõdésemet. A figurák elég karakteresek és a sztori - egyszerûsége és az általában rezzenéstelen arcokról elhíresült pókerjátszmák bemutatása ellenére - érdekes, megkockáztatom, néhol még izgalmas is volt. Nem olyan, mint a Maverick... bár egynek az is elment.
Dynamic
A pontozással egyetértek. Jó film, de nem a sokszor nézhetõ kategória.
Bucser
Az egyik Men's Health magazinban ezt adták dvd mellékletnek😊 Nem volt rá pénzem, hogy megvegyem sajna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyik nagy kedvencem.
Egyrészt kivétel nélkül az összes szereplõ eszméletlen nagyon alakít benne, másrészt szerintem rendben van a sztori, harmadrészt Edward Norton és Gretchen Mol plusz két pont alapból 😄
Én most nem néztem meg, mert meg akarom majd venni hamarosan dvd-n, de amúgy én is minimum 8 pontot dobnék rá.

Bucser
NA megyek nézni: The Untouchables....

Bucser
Nekem megvan... eredeti Trója helett volt bent valakinél Fakeként... Lehet énis megnézem... Bár sok színész köszönt vissza a Hercules és Xena címû megaprodukciókból....

Jahh Pókembernél engem azért keserített el Ted Raimi és Sam Raimi neve, mert a Hercules és a Xena is az õ kezük alatt készült meg a Konor a kelta címû "szuperprodukció is" és mind "hiteles" feldolgozás😊 Szal ezért volt a félelem anno..😊

PetruZ
És én vajon honnan tudjam, mit akartál érteni rajta, ha nem azt írod le, amit valójában érteni akartál rajta? Mindegy, hagyjuk, tényleg nem akarok flémet itt.
Sephi
Azthalottam hogy az tenyleg jo muvi... lehet meglesem en is.

Ma megnéztem a Szép Helénát, nekem tetszett.
Nálam 7/10.

Bucser
Nahh Pókerarcok: MTV1 mûsorán végre értelmes film vágás újraszinkron meg reklám nélkül😊 7/10 de csakis edward Norton és Matt Damon miatt😊 Nekem tetszett.. véleményeket várok...

Jahh és Most érkezik 23:20-kor az The Untouchables: Aki legyõzte Al Caponet.... Kihagyhatatlan...