Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
A végén sztem nincs semmi különös érzelgõsség. Jó, a két öreg miatt van némi, de az standard, viszont az arabok jópofák, meg elõtte az utolsó poén a pajtával és a repülõvel azért feloldja. 😊
Blasta
Azért a végén akad némi érzelgõsség no!!!!
De tényleg aranyos múvi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hentes Bill
nagyon jól hangzik, én megnézem majd a filmet az olimpia után az biztos

Boldog Karácsonyt!

PetruZ
Secondhand Lions (2003, http://imdb.com/title/tt0327137/)
Az utóbbi idõk egyik legjobb, kalandelemekkel tarkított vígjátéka két nagy színész, Michael Caine és Robert Duvall - számomra - feledhetetlen kettõsével (plusz Haley Joel Osment).
Amerika, a '60-70-es évek környéke. Két habókos vénember tengeti életét egy isten háta mögötti farmon és idejüket többnyire azzal múlatják, hogy a hozzájuk érkezõ utazó ügynökökre lõdöznek, vagy puskával fogják a halat 😊. De miért keresné fel õket akárki is? Mert azt beszélik, milliomosok. Ki azt mondja, bankrablók, mások szerint maffiózók voltak, de senki sem tudja az igazat. Csak annyit, hogy a két fivér 1914-ben elutazott Európába, világot látni és csak 40 év múlva kerültek elõ, úgy mondják: mesésen gazdagon. Persze a pénzszagra a rokonok is gyûlnek. Egyikük, az elvált, férfiak között csapongó léha nõ egyetlen fiát zsuppolja a nyakukba a nyári szünetre azzal a céllal, hogy a fiú szerettesse meg magát a vénemberekkel és tudja meg, hol van a pénz. A fiatal gyerek eleinte teljesen elveszett a két, látszólag dilis öregember között, de lassan megtud róluk ezt-azt. Vajon igazak a történetek, hogy megjárták az idegenlégiót, Afrikában rettegték a nevüket, sok csatában jártak és egyikük egy igazi hercegnõvel is szerelembe esett? Vagy a maffia bérgyilkosai, akik meglógtak Al Capone pénzével? Vagy valami más titok van a háttérben? A fiú, akinek eddig mindenki hazudott az életben, kezdi elhinni: ezek az öregek talán tényleg igazat beszélnek...
A filmben sok apró kis poén van, ami már az elején elkezdõdik és egészen az utolsó képkockákig tart. Ráadásul ezek a poénok nem a megszokott "amcsi farmer" stílusú, helyzetkomikumon alapuló geg-ek, hanem egészen mások, újszerûek és néha nem kicsit dilisek. 😊 A szövegek is nagyon ülnek, a két öregrõl lassan-lassan kiderül, hogy ritka belevaló fickók, igaz, néha szeretnek hantázni is 😊. Bár a film a második harmadban kicsit nyáladzós lesz itt-ott (amerikai film, na), de aztán ez eltûnik és a vége méltó lezárása a történetnek, érzelgõsség nélkül, természetesen egy slusszpoénnal. 😊
9 pont, de csak azért, mert Osment néha ugyanolyan mereven, robotszerûen játssza a kissrácot, mint az A.I.-ban.
CSOCSO
In the Cut
annyira nem tetszett.. de ami van benne az elejen..az a zene.. marmint az enek.. az baromira ismeros de nemtom eldonteni hogy honnan:
vagy valami jatekbol ( pl az MGS2 elejen mikor a hidon setal snake) vagy valami animebol.. de elegge szomorkas egy enek..
hen-tes
meg most van vmi Evil Dead címû filmem, csak baszik lejáccani bármi is..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
Getno

hááát. magyar film 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CalebJoe
Most néztem meg a Shaun of the Dead-t ez egy holtak hajnala féle paródia szerintem jó lett nekem beadta.
Csávókám a krikettütõvel

Dynamic
Nem is dokumentumfilnek szánták.
Davidus
Nekem is szimpatikus de most divat utálni vagy inkább égõ szeretni😉

V9ykn8_TZL0

Van Helsing

Meglestem a filmet, szerintem ez egy nagy mesefilm.
Nem nyerte el a tetszésem. 3/10

Sephi
Imadom az ilyen bo beszolasokat 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Én a "jó"-t lehagytam volna. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

frodó néni
a pókember 2 kurva jó!!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Sephi
Engem nem erdekel engem hogy ideztel!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hen-tes
"Nekem a Judge Dredd nekem nagyon teccet!!"

hen-tes
Return Of The Living Dead I-III
lál filmek 😊)))))))

Sephi
Oaii de birtam 😊

Nekem a Judge Dredd nekem nagyon teccet!!

CSOCSO
Confidence - lepeselony

nah nem is olyan rossz film.. 7/10 es... bar a legvegen mar lehetett vmit sejteni😊
CSOCSO
hat azert azok a chris tuckeres filmek irto jok szerintem😊 legalabbis nekem bejonnek...
CSOCSO
en nem birtam vegiglesni egy mese reszet sem...soha...
még, hogy nem rossz a csaj? jennifer garner a legjobb! minden csütörtökön 22.00-kor az rtl klub 'ALIAS' - a 24 mellett a másik kultakciósorozat az utóbbi években😊
CalebJoe
Nekem is beadta az ABC Robot brutál!!!

Alien
Én az elsõ részt láttam, de egy nagy nulla sajnos, pedig régen a rajzfilmeket birtam 😊 De a film nem lett jó, a második részt nem láttam, de nem is áll szándékomban megnézni.

a filmben csak egy jó dolog van: Sarah Michelle Gellar

Sephi
Scooby Doo 2 -

Bazeg. Hat en soha eletemben nem voltam SD fan es az elso reszt is csak azert neztem meg mert hugom rinyalt... de most megnezette velem a masodik reszt is. Na ezt hivjak totalis ido es penz pocsekolasnak.

Bandew
Lol pedig még pont a beszélgetõs részek voltak elfogadhatóak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hehe, én is néztem ma az 1. dvd-t
megunhatatlan számomra is...

Hirtelen 30

nem olyan rossz, mint ahogy itt a fórumon fikázták sokan. 1x nézhetõ kategóriába tartozik, és a csaj se rossz P, ezért 6/10

Pókember 2

az elõzetes alapján ettõl többet vártam 😞 sztem túl sok a beszélgetõs, lassú, jelenet benne. nem is tudok igazán semmit sem írni róla, mert egyáltalán nem fogott meg. volt benne 1-2 szépen megcsinált sz.gépes trükk, ezért 4/10

Jano
Pff, néha = igen ritkán

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Viselkedésébõl kifolyólag.
Négerekre szokták osztani az ilyen szerepeket. Rettentõ idegesítõ, szar poénokkal tûzdelt, néha vicces dumák, állandó kommentálás, nyavalygás, olyasfajta, amitõl egybõl elszáll az agyam. (Pl. Chris Tucker volt ilyen Jackie Chan mellett, mittomén mi volt a címe.)

CSOCSO
niggere?😊
Jano
Igen, õ volt a film benemállószájú, ultraköcsög niggere.

CSOCSO
sneider kolokkel es a the rock kolokkel kene cisnalni filmet.. full hasonlitanak egymasra!!! marmint arcilag...
az elso filmjenel azt hittem hogy rob gyerek szejjelgyurta magat.. aztan rajottem hogy ez megsem o... kene valami lol vigjatekot csinalni kettojukkel...
CSOCSO
ja😊 de ropkodtek benne az ultraszar beszolasok is.. bar szerintem a magyar szinkron ugy szar ahogy van.. marmint ennel a filmnel
Hentes Bill
r. schneidernek volt egy-két lol beszólása

Boldog Karácsonyt!

CSOCSO
Dredd Biro

hat😊
5/10.. felig jo felig gagyi... jo reg lattam...most jo ideig ra se nezek😊 de azert a sarga robot akkor is uberbrutal😊 nekem is kell olyan
Sephi
Mutkor leirtam reszletesen. Hadd ne ismetejem magam! 😊

wizy
Igen, a titkos ablakot és a titkos kertet Stephen King irta, irja a film elején

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

fifi
Igen ez nekem is feltûnt, de azért annyira sok nincsen elrontva!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MrSpock
A minap én is megnéztem,és tetszett.
Egyszerû kisvárosi sztori,és tényleg valahogy jó volt,semmi nagy csimbum,atomvillanás,pörgés.Valahogy emberközeli volt.
Rock meg jó fej,szóval egyszerû ,és nagyszerû film!

Go Jeff Go!!!!

wizy
:-)) hát igen, igy visszagondolva van benen valami....
nekem van az a rossz szokásom, hogy ha pl a fõszereplõ gyanutlanul áll, és mögötte felsejlik a gonosz, kezében késsel, vagy hasonlo, akkor egybõl elkezdem suttogni vagy szimplán mondani, hogy "nézz már hátra a fenébe is.... nézz hátra! fordulj már meg!":-)))) már nem csak a családot, hanem már engem is idegesit:-))))))

The Garrett
Nemtudom de most így "visszagondolva" volt pár jelenet, amin látszódott hogy félelmetesre akarták megcsinálni, de valahogy nem sikerült, túl lassú vágások vagy nemtudom miért, de ugy igazán sose ugrottam fel az ágyról (mikor a rendezõ aztakarta volna hogy a nézõ MOST fossa össze magát)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

wizy
hát igen; az télleg elég fura volt
amugy eredetlieg nem Stephen King irta a Titkos ablakot? mert mintha ugy hallottam volna.......

The Garrett
az igen de az az autóból kiráncigálós rész-t kurták el. A többi fasza volt 😊

wizy
SPOJLER
de az a shooter;shoother-es poén a végén jo volt:-)))
SPOJLER

The Garrett
nalam csak 9/10 mer volt benne 1-2 gagyi jelenet. PL mikor

SPOJLEEEEER
pl mikor a feleségével dulakodik azt a rész kifejezetten szar volt imo.

SPojler off

de a legeslegvége(utolso felperc kb 😊 ) valami eszméletlenülkibaszottdurva.

wizy
Sephi, neked mi nem tetszett benne?:-)

a walking tall tényleg kedves film, az viszont brutális, hogy 73 perc hosszú csak😊)
Ma es tegnap megneztem dvd-n a vissza jovobe trilogiat.
Mar lattam sokszor es meg mindig hatalmaba kerit az a kulonleges hangulat amit ez a filmsorozat araszt.

Az apro utalasok a filmben, mindenhez mindenkinek koze van a multban es a jovoben 😊

Mindig talalok valami ujat a filmben, amire korabban nem figyeltem.
10/10 Szomoru, hogy Michael J. Fox-nak tonkretett a karrierjet a betegseg, mert jo szinesz volt.

Sephi