Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Bíbor folyók 2.

Látványvilág, színészek alakítása: 5/5
Történet: -20/5, nagy csalódás. (lehet azért, mert az elsõ rész után sokat vártam)

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Sephi
Meg jo hogy elarultad hogy nem Happy End a vege! Igy mar egybol sokkal erdekesebb lesz vegignezni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Ház a Ködben - House of sand and fog

Fõszereplõk Ben Kingsley és Jennifer Connelly

Gyönyörû film és nem happy end a vége... Mindenkinek ajánlom. Régen láttam ilyen jó és érzelmileg összetett drámát...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mike
Birtokviszony

hm, nem semmi film, tele gyors vágásokkal, több szálon, de mégis egy történettel

akinek módja van rá nézze meg

igazi filmcsmege

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex
Bíbor folyók 2.

Bárki bármit mond, szerintem a film igen csak jó. Igaz, hogy nem sikerült az elõd közelébe férkõzni, de az is csak történetben és darkosabb hangulatával lépi túl a filmet. Egyszerûen mindenki zseniális munkát végzett, az operatõr, a rendezõ, a vágó, a zeneszerzõ, a látványtervezõ, mindenki tette a dolgát és mondhatom kitûnõ eredménnyel, egyszerûen ebbõl a történetbõl, pláne, hogy a 2000 évekbe játszódik, egyszerûen nem lehetett többet kihozni. Ha esetleg visszadobják idõben az 16 - 17. század közepére egy jóval sötétebb környezetbe akkor még ütõsebb lett volna. Így sajnos kap egy 10/6.5 -ot. Nekem tetszett.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandew
Fahrenheit 9/11

Hmmm...
Elég hatásvadászra sikeredett, mint amire számítottam. Voltak benne jó "poénok", de azért látszik, hogy ez is csak egy amcsi film.
És túl politikus volt. Nem szeretem az ilyet. Persze most joggal kérdezhetitek, hogy mi is várnék el egy ilyen filmtõl, de számomra nem ez a legjobb megoldás. Hisz a politika is csak mû, akkor meg Moore minek ábrázol azon keresztül? Ok, persze nem az én szájízemre fog filmet csinálni. :-D
5/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ombika
Bibor Folyok 2-ot erdemes akkor megnezni moziba?

Sephi
???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ööö... Szóval inkább hagyjuk a témát, mivel a téma erõsen szubjektív...
Bandew
Hö?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jó... inkább nyomok egy gyors mea culpát, mert ez szvsz téma, ott meg vitának helye nincs 😊
Bandew
Nem "láttam" ilyet a könyvben, de a könyvrõl most szó sincs. A szar jelzõ meg kicsit túlzás szerintem.

ha Te a könyvben megjelenõ harcjelenetek alatt azt láttad, hogyan mészárol le egy rohír 12,5 orkot, és, hogy Legolas szkétel, akkor ql 😊 Nem is kell "könyvanimációt" csinálni, de ez pont fílingromboló dolog... Mind1, sztem a könyv is szar + a film is 😄
Bandew
No pont ez az, aminek a hibájába nem esett bele Peter Jackson, de pl Sephi beleesne!
Az, hogy FILMET csinált belõle, nem pedig "könyvanimációt".
Szóval az, hogy Legolas benyom egy kis skate trükköt, igenis jól jön. :-D

CSOCSO
tegnap leparasztozta valamelyik topikban.. melyikben???
Sephi
Igaz! Mivel mindeki perfektnek titulaja a sajat fantaziajat igy soha sem lehet tudni hogy az ami nekem tok fajn az masnak lehet egyaltalan nem fajn 😊

Dehat en akkoris megprobalnam 😊

ti pajzson gördeszkázó Legolast képzeltetek? 😄DDD
Loál János
És lehet, hogy senkinek se tetszene.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
En mindig elkepzelem amit olvasok es igy egy olyan vilag tarul elem ami nekem teccik. Ha nekem lenne penzem tuti meg tudnam oldani 😊

fluga
ez így van. a lotr képi világa filmen is olyan volt, mint amit magam elé képzeltem olvasás közben. bár lehet, hogy ez nem jackson, hanem tolkien érdeme, lehet, ha bárki más rendezte volna, hasonlóan jó lett volna. de mivel a volnákat nem számoljuk, ezért így is nagyon jó!
amit nagyon várok, az a Világok Harca..

Bandew
Még nincs rendezõje.

Bandew
Én a legedvesebb könyveimet tuti nem filmesíteném meg, mert csak elrontanám az egész képét. Csak Peter Jacksonnak sikerült a lehetetlen.

Sephi
Eddig ugy volt hogy o fogja... 😞

Hol olvastad hogy megse?

Hentes Bill
azt én is meg akarom nézni

Boldog Karácsonyt!

azt már most megmondom, hogy nem õ fogja rendezni.
Mike
Megvettem a Seconhand Lions-t

Jó kis film, tetszett

8/10

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
en csak beleolvastam ( ugyertem elkezdtem) de nem fogtak meg..pedig anyamnak sztan annyi konvye van hogy JUJJ
leslie l meg mittom en milyen konyvek
Sephi
En imadok olvasni! Ez talan azert van mert marhala bele tudom magam elni 😊

Ha nekem lenne penzem szivem szerint osszes konyvet ami teccet azt megfilmesitenem 😊 Ezert is orvendek hogy Spielberg fogja rendezni a Talizman filmet ami Stephen King es Peter Straub egyik legnagyobb muve!

CSOCSO
halcyon.. ha jol emlekszem orbitaltol..
CSOCSO
Mean Girls
hat .. erdekes volt... de azert tetszett.. olyan 7 est adnek neki.. aztan a legutolso szam miatt (halcyn +on+on)
felertekelodott 7.5/10 re

Blasta
Fluga a müanyagfilm imádó. Ez sajna nem lol

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO

leginkabb azert mert en meg konyven nem ilyedtem meg meg sosem.. de filmeken lehet parazni... plusz nincs uberzsir hatterzene stb...
konyv olyan mint a recska... akarmit eltudsz kepzelni... nahde ha alattad fexik a csaj.. azer mindjart jobb latni hallani a dolgokat
Alien
könyhöz=könyvhöz

Loál János
Szerintem csak Steven Seagal arckifejezései überelik.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Jó 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien
Nekem az nem tetszett, hogy a könyhöz képest elég sokat változtattak benne, illetve kimaradt pár dolog. Szóval nekem kicsit csalódás volt, és szerintem páran így vannak vele akik olvasták a könyvet.

Majd meglátjuk milyen lesz a negyedik rész, bár szerintem abból is sok minden kifog maradni.

Mike
nem értek egyet 😊

Mike
a Tulipános Fanfan meg vitzes

Mike
moziban láttam anno, elég nagy csalódás volt

Mike
magyarul

Mike
és nem kell az én sem. ez magyar, nem angolszász nyelv.
Magyar nem kell az alany.

tehát:

Emlékszem

Mike
rádiózni szokol?

emlékszem, és nem emlékszek, brrr

fluga
szójjá ha kell vaze. terror napja 2? okt 24? jössz-e? és melyikbe?

fluga
hm de miért?

fluga
az 1hez képest, 1/5, az általában a moziba kerülõ filmekhez képest 5/5. akkor te mit adnál neki?

fluga
ez a TE véleményed. ne általánosíts plz. blasta a múvi guru. lol.

Davidus
szvsz😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az elsõ rész is gyenge volt.

V9ykn8_TZL0