Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látványvilág, színészek alakítása: 5/5
Történet: -20/5, nagy csalódás. (lehet azért, mert az elsõ rész után sokat vártam)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fõszereplõk Ben Kingsley és Jennifer Connelly
Gyönyörû film és nem happy end a vége... Mindenkinek ajánlom. Régen láttam ilyen jó és érzelmileg összetett drámát...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hm, nem semmi film, tele gyors vágásokkal, több szálon, de mégis egy történettel
akinek módja van rá nézze meg
igazi filmcsmege
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Bárki bármit mond, szerintem a film igen csak jó. Igaz, hogy nem sikerült az elõd közelébe férkõzni, de az is csak történetben és darkosabb hangulatával lépi túl a filmet. Egyszerûen mindenki zseniális munkát végzett, az operatõr, a rendezõ, a vágó, a zeneszerzõ, a látványtervezõ, mindenki tette a dolgát és mondhatom kitûnõ eredménnyel, egyszerûen ebbõl a történetbõl, pláne, hogy a 2000 évekbe játszódik, egyszerûen nem lehetett többet kihozni. Ha esetleg visszadobják idõben az 16 - 17. század közepére egy jóval sötétebb környezetbe akkor még ütõsebb lett volna. Így sajnos kap egy 10/6.5 -ot. Nekem tetszett.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hmmm...
Elég hatásvadászra sikeredett, mint amire számítottam. Voltak benne jó "poénok", de azért látszik, hogy ez is csak egy amcsi film.
És túl politikus volt. Nem szeretem az ilyet. Persze most joggal kérdezhetitek, hogy mi is várnék el egy ilyen filmtõl, de számomra nem ez a legjobb megoldás. Hisz a politika is csak mû, akkor meg Moore minek ábrázol azon keresztül? Ok, persze nem az én szájízemre fog filmet csinálni. :-D
5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az, hogy FILMET csinált belõle, nem pedig "könyvanimációt".
Szóval az, hogy Legolas benyom egy kis skate trükköt, igenis jól jön. :-D
Dehat en akkoris megprobalnam 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
amit nagyon várok, az a Világok Harca..
Hol olvastad hogy megse?
Jó kis film, tetszett
8/10

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
leslie l meg mittom en milyen konyvek
Ha nekem lenne penzem szivem szerint osszes konyvet ami teccet azt megfilmesitenem 😊 Ezert is orvendek hogy Spielberg fogja rendezni a Talizman filmet ami Stephen King es Peter Straub egyik legnagyobb muve!
hat .. erdekes volt... de azert tetszett.. olyan 7 est adnek neki.. aztan a legutolso szam miatt (halcyn +on+on)
felertekelodott 7.5/10 re
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
leginkabb azert mert en meg konyven nem ilyedtem meg meg sosem.. de filmeken lehet parazni... plusz nincs uberzsir hatterzene stb...
konyv olyan mint a recska... akarmit eltudsz kepzelni... nahde ha alattad fexik a csaj.. azer mindjart jobb latni hallani a dolgokat

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Majd meglátjuk milyen lesz a negyedik rész, bár szerintem abból is sok minden kifog maradni.
Magyar nem kell az alany.
tehát:
Emlékszem