Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Édesapád jól tette (Isten nyugosztalja)!
DTS/DD-m nincs, szal a legalja vagyok, abból is a kisebbség.
HTPC-m se, mert konpletten adom el a használt gépeimet.
A sötét az nem gond. <#wilting>#wilting>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- kivetítõ kéz alatt, használt (jó az szegíny drojédnák)
- vásznat még a jó öreg 8mm-es idõkben kukázta jóapám (Isten nyugosztalja) aukción
- DTS/DD hi-fi kinek nincs ma már otthon, de egy "fosfaszlét" összedobsz 20 alatt 😄
- HTPC az otthon fellelhetõ hulladék alkatrészekbõl áll össze, gépápgrédnél mindég marad valami itt-ott, csak a HTPC ház ami igen zsés
- sötét az meg ingyen van, de ha nem, feltalálták már a redõnyt
De ha van 400k-d számomra, akkor köszi, az is valami. :o))))5
amiket letõltök, nem szoktam megnézni
akkor inkább megveszem eredetiben, DVD-n
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
most meg azt szoktam, hogy vagy délelõtt megyek, vagy kora délután, vagy éjszaka, akkor sem visngó kiskölykök nincsenek, sem plázatahók
Hát nem sok kellett ahhoz, hogy lecsapjam valamelyiket...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
En amugy azert szoktam le a mozirol, mert a sok gyoker miatt nem lehet rendesen filmet nezni. Regen rohadt sokat jartam moziba. Volt ugy hogy nem tudtam mit nezzek, mert mindent lattam amit adtak 😊
Mikor tehettuk mindig delelott mentunk a haverokkal. Akkor mindig alig voltunk es igy jo filmet nezni.
Estenkent mindig volt valaki aki megzavarta a filmet. Mobilozas (ez alap volt), de volt olyan aki a baratnojenek akart kemenykedni es mindenkit a kornyeken rendszeresen elkuldott a gecibe orditva, de a legjobb amikor valaki aki latta mar folyton mondta a mellette ulonek: "Te figyel, most figyelj... Most jon a jo"
Az ilyenek miatt szoktam le a mozirol. Ha lenne idom delelott menni, akkor tuti jarnek (altalaban olcsobb is 😊
Én is utálom az ilyet, de ez így eléggé személyes volt (kb mintha otthon néztük volna). :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
#20195-tel is. 😮)))
hát nemtom, én többet vártam ettõl a filmtõl
ez olyan semmilyen volt
(az is igaz, hogy legalább nem volt unalmas)
Ha ott ordibalnal mellettem, biztos letolok valami szeklabat a torkodon 😛
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
En sokat rohogtem! Nekem naon szimpatikus volt a szereplogarda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
spoiler
egy jó jelenet van amikor a faszi beint a babának ,de maga a film gyengus 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ramza és én is pont emiatt sírtunk itt. :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A magyar szinkronban meg annyira csúnyán beszélt a rendõrfószer, hogy iszonyat... 😄
Egyébként szerintem inkább a Bad Taste-re hasonlít.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ezt meg csak felig lattam de elegge kaki...
kb olyan mint a spy kids😞(( szal gagyisztikum...
Na ez tényleg nem volt rossz film! Azért furcsáltam, hogy vizuálisan nem volt durva, ellenben a reklámplakátokon, meg ott voltak a csonkított végtagok. :-)
Eléggé tele volt feszültséggel, hogy ne tudjak nyugton maradni, szeretem az ilyet. :-) (mák, hogy mivel a mozi tök üres volt, csak a haverom volt meg én, ezért ordibálhattam is :-D)
Sajna a SAW topikban véletlenül elolvastam a csattanót (nem nagyon volt spoiler), de azért így is volt egy kis csavar benne Zip miatt, amirõl nem tudtam. A gyilkos tanítói mondanivalója jó volt, csak kicsit extrémen oldotta meg a helyzeteket. :-D
Ja és nagyon tetszettek a sötét felvételek, mert az tényléeg sötét volt, szal a nézõ sem látott semmit, ez teljesen elérte a hatást.
7,5/10
nem teljes lista csak a jobbak:
Last Samurai
Pearl Harbor
Mission impossible
Gladiator
Egyiptom hercege
Oroszlankiraly
Oroszlankiraly 2
Szikla
Twister ez is nagyon dog foleg mikor jon a a hurrikan. mindig kiraz a hideg..
Rain man
kozrejatszott:
shrek
shrek 2
pirates of caribbean
antz
face/off
meg ilyenek
egyik kedvencem..
Ekkora szentségtörést!😊 A Braveheart zenéjét nem Zimmer szerezte, hanem a ma élõ legnagyobb filmzeneszerzõ, James Horner.😊 Ez a munkája + a Titanic zenéje szvsz. a két csúcs nálam filmzenében, nem lebecsülve persze a többi nagy nevet. De a legszebb/legszívbemarkolóbb zenéhez Horner és a skótduda az alap.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
szal az alone in the dark felirat letoltheto a szokasos helyekrol😊
Az ausztrál filmgyártásról nem sokat hallottunk eddig (azt persze nem mondanám, hogy semmit 😊 ), inkább színészek és rendezõk exportálásában nyomulnak. Az Undead ugyanis ausztrál film, mégpedig elõször horror, aztán sci-fi, meg a kettõ együtt, és sok vonásában emlékeztet egy híres új-zélandi (azaz szomszéd) rendezõ (Peter Jackson) egy korai munkájára (Braindead).
Különös meteorzápor éri a csendes Berkeley városkát, ami valami idegen fertõzést hordoz és a halottak újra életre kelnek tõle, és ellenállhatatlan ingert éreznek mások (értsd: a még élõk) agyának elfogyasztására. A túlélõk egy vegyes csapata egy vidéki házban barikádozza el magát, amelynek tulajdonosa általános vélemény szerint totál hibbant, ennek ellenére meglepõen jól bánik a fegyverekkel. A zombik támadnak, idõnként savas(?) esõ esik, ami lemarja a ruháikat - bár furamód beforrasztja a sebeiket is... A kis csapat útrakel egy rozzant furgonnal, de nem sokáig jutnak: a város határában különös, a felhõk magasságáig nyújtózó fémfal fogadja õket, éles, kimeredõ tüskékkel. Valakik elzárták az egész várost a külvilágtól? De kik? Kik azok a köpenyes, világító testû alakok, akik idõnként felbukkannak? Mi ez a fertõzés és mi történik azokkal, akiket idõnként különös fénycsóva ragad fel az égbe, a felhõk fölé? Csupa kérdés és a válaszok még megdöbbentõbbek...
Hmmm. Nem is tudom, mit írjak. Az elsõ kb. félóra után úgy tûnik, egy Braindead rip-off-fal lesz dolgunk, de aztán a dilis fickó feltûnésével átmegy a film valamiféle "modern" horrorba (értsd: lassítások, pisztolyzsonglõrködés, tripla-shotgun (Evil Dead-nyúlás, csak háromszorozva), estébé), végül pedig az egész egy kicsit zavaros és lagymatag sci-fi lesz, ami kissé rombolja az összhatást. A "nagy csavar" nem valami nagy átütõerejû és a magyarázatok is elég langyosak, de legalább nézhetõ film.
Van benne pár néni is (nem valami bombázók), meg minimálruházat, de csak azért ne nézze végig valaki, mert melltartóban és bugyiban látható pár percig az egyik fõszereplõ... Annyit azért nem ér.
Értékelés: 6/10 (pár jó jelenet, ennyi)
vagy 10 mondatnyi spanyol szoveg meg ilyenek... LOL
hat ekkora szart baze!!!!!!!!!!!!!!
tiszta alien koppintas az egesz!!!!
de meg ha nem is onnan jott nekik ez az egesz..sajna nem birtak olyanra csinalni hogy ne annak tunjon..
a kis szazlabu kioperalasa a testbol. maguk a szonyek ahogy nyaladznak ahogy hatulrol addugjak a mizeriakat az emberek fejen ( lekeles)
a hely ahol laknak..(tiszta nyalka) mega kis hasrobbantok akik most a fold alol elobujnak..szal gigamegalol..
az ilyen kis baromsagokat most szova se kene tenni minthogy SOHA senki EGYETLEN egyszer nem cserel tarat!!
szal 2/10.. es az imdb-n is kb ennyin all..
mi volt belol ejo??? tara reid.. meg egy kis alien feeling de annak is keves...
talan egy kisse spoileres.. de akinek ez sok az menjen le hidba...
a 4. évados feliratok persze hetenkáént kerülnek fel (egyelõre 18. résznél járunk)