Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Madagaszkártól egy picit messze van az északi.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Jó volt így is
(ez enyhén vicces volt az adott helyzetben, de tanúlságos)
Battlestar Galactica 2003 s01ep04 Act of Contrition
Battlestar Galactica 2003 s01ep05 You Can't Go Home Again
(jó dupla rész, de mikor Starbuck meglovasította a cylon raidert, akkor kissé felhúztam a szemöldököm, tiszta Independence Day érzetem volt...khmm...)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kivancsi vaok. A magyarok hogy forditotak le a "Well...this sucks" -os beszolast (amikor a pigvinek a eszaki sarkon vannak)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hat ez fasza kis film volt😊))))
7/10.... de Angeline ubercsaj szal 8/10😊))))))))
spoiler:
azert a vege kicsit hulyeseg volt..de elnezem.. mindenesetre vartam hogy a hulye resz kozepette a lassu zenenel a mall ban elmurdaljanak.. de ez nem anime ahol a foszereplok meghalnak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy szerintem szar film. .gyenge.. a legszarabbik south park viccesebb volt
7/10-es de csak azért mert a vége össze volt csapva el tudtam volna képzelni nagyobb csattanót is a végére.
Másik amit ma láttam az a Ocean's Twelve.. hát szerintem nagyon mélyen színvonal alatt volt. Helyzetpoénok jók voltak (pl mikor elhagyták a kis kínait), de a vége itt is összecsapott volt és kicsit hiányzott belõle jóval több a csibészségbõl ami az elõzõ részt jellemezte...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Végre megtudtam nézni. Elképeztõ élmény volt egész végig a film, néhol vontatott részek, de a mû végére olyan érzés amit kevés film adhat.
9.8/10
R.I.P Ray Charles
Asszem, ideje megnézni újból Az élet értelme címû Monty Python-t.
BROAFFFF
:-)))
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(nameg: MATT DAMON)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
...különben rátok is bedzsihádolok !™
Ofõ hozta be utolso napra, 2 órás film, egész cselekmény 3 percbe összesuritheto, de a film szép volt, tényleg, nekem tetszett annak ellenére hogy sokszor azért igencsak unalmas volt.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Innentõl érdekes lesz, de annyira sztem nem jó mint az elõzõk.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Szépfiú az A-Team-bõl. A nevére most nem emlékszem 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az eredeti sem volt rossz, mind a sorozat, mind a filmek egész jók voltak (korukhoz képest)
A 2003-asnál fura volt, hogy megkeverték, pl: Sturbuck hogy lett Szépfiú-ból csajszi ? Boomer dettó, ráadásul Cylon? No mindegy, azért szórakoztató.
Én pedig egy kicsit 9/11, NWO:
Confronting the Evidence DVD-t néztem végig, mely tartalmazza a 9/11 konferenciát (~2-2,5 óra), valamint egy teljes 9/11 eseményeit és ellentmondásait taglaló filmet (~2 óra)
(rá kellett jönnöm, hogy még két évtized után is kívülrõl tudom a szövegeket)
Battlestar Galactica 2003 s01ep01 33
(ez egy jó rész, katonai döntések rulez, afféle modern szeptember tizenegyedike)
Battlestar Galactica 2003 s01ep02 Water
(ötletes, hiszen mivel lehetne jobban feltartani egy humanoid flottát)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Zseniális. Azonkívül, hogy a fél filmet hangosan végigröhögtem (Pezcukorkát faragok belõled, miután 50 szer belelõttek beszól h ne akard he megöljeleek, miközben aprít, lõ, ugrik, gyilkol közben szól a világról a monológ, stb), nagyon tetszett, ahogyan megcsinálták a képregényes kameraállásokat (bár igazából az elején tûnt fel, utána lehet h megszoktam), egy percig sem gondoltam h ez nem kepregeny, a hangulata, a színvilága (ez a fekete feher, csak a ver szines) ez nagyon tetszett. Meg azokat az apro dolgokat is megcsinaltak, hogy a sebtapaszok a legsotetebb helyen is viritanak😊) Moziunnep alkalmabol megnezzuk megegyszer, tenyleg zseniális volt😊)
Abszolút 10/10
bár ugyan nem vágom ki kicsoda volt sokszor, de mindegy...
ez de loál film volt, felidézte bennem azokat a régi szép idõket amikor még fater vitt Bruce Lee és más elvetemült karatefilmekre moziba... Késõbb kemény voltam mert egyedül jártam... 😊
Az old school feelingre még bõven rátesznek az eszement poénok/bár azért néhol kicsit fárasztóba hajlott már át/
nagyon tetszett
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha nem; mindenképpen pótold, nagyon odab@sz!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pingvinek RULEZ, Antarktiszos poén ÜBERALLES, nameg a beszívott maki király is rulez :-)
Jó volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(Meg téjk)