Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem volt rossz, de semmi kiemelkedõ. A látvány hibátlan, a trükkök kiválóak (pl. a mikrobusz körül mozgó kamera valami eszméletlen), Cruise jól játszik, a kiscsaj idegesítõ, felváltva prögõs, és nem olyan mozgalmas, de elég izgalmas jelenetek, az összhatás mégis távol a perfekttõl. Azért 7 pont, mert azt nagyon élveztem, ahogy porrá zúzzák a népet a rohadékok. 😊
De én is kész voltam tõle
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alapfilm!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csekk: http://epguides.com/RobocopPrimeDirectives/
Ezt nem hiszem el!!!!
Szomat este TV2-n: ROBOTZSARU HAT!!!!!444444444 <#idiota>#idiota>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagyjából egyetértek Blastával, ígéretes alkotás, a kis Puerto ricoiaktól. 😄
Ebben a 25 percben több vágás volt, mint egy másfélórás normál filmben. :-o
Másvalaki megnézte?
Az eleje totál frankó, megõrülés a köbön, bejött.
Aztán a mátrixos bunyó nem tetszett, egyszerûen nem tartottam odavalónak plusz béna is.
A végén a pisztolypárbaj már frankó volt, abban volt ráció, de jobban örültem volna ha mátrix effektek nélkül, bunyó és egyéb trükkök nélkül vezeti tovább a sztorit.
De amatõr alkotásnak kurvajó.
kb. 20 perc asszem
Ha megnézte valaki, véleményt plíz.
Szóval nagyon aranyos film és csípõs fanyar humora és mondanivalója kiemeli a disneyfilmektõl eláztatott családi vígjáték piacot.
7/10-es mert nincs hatalmas mondnivalója csak elkezd gondolkoztatni😊 de azt jól teszi😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most néztem meg, hát nem semmi film az biztos.
A The Jacket egy olyan ártatlanul bebörtönzött férfiról (Broody) szól, aki brutális megkínzása után képes lesz a jövõbe látni, és megtudni, mikor és hogyan hal meg. Hátralevõ idejét a saját gyilkosságának megfejtésével tölti, hogy kijátszva a sorsot, meghosszabbítsa az életét.
7/10
Semmi külcsi, ahogy már mondták elõttem, egy rendes iparosmunka.
Tényleg kegyetlen nagy logikai bukfencek vannak benne és nem arról van szó, hogy azt figyelném, hanem hogy még így is szembeötlõ.
Dakota Fanning katasztrófális volt, azt hittem leütöm a vászonról a kiccsajt. :-)
Amúgy meg tényleg nincs értelme az egész pusztítósdinak. Az meg a másik, hogy nem a legjobb "emberírtó" technikát használják, a Függetlenség napjában legalább rendes tömegpusztítás volt, itt meg egyenként szedték le az embereket aminek nincs sok értelme.
6/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon jó volt!
Éjjel egykor majd szétrobbantam, éppen a 13-ik részt akartam megnézni a második évadból, amikor kidobta a lemezt a lejátszó. Megnézem közelebbrõl, van a dvd-ben egy lyuk (!!!).
Vazzeg, most próbálhatom a negyedik lemezt újra megszerezni 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
trailer
Egyébként az Ong-Bak - szvsz - jelenleg A (nagybetûs) verekedõs film, az abszolút király, függetlenül attól, hogy milyen a sztorija, a zenéje, vagy a fõszereplõ hangja. 😊 Ld. még #13896.
Jackie Chan, Jet Li and Bruce Lee are my masters; they're the inspiration for my work. Bruce Lee was a heavy fighter who threw hard punches. Jackie moves very fast and uses a lot of comedy, and Jet Li is very fluid. I've tried to combine all of their styles and added some things of my own.
Jackie Chan korai filmjeiben volt ilyen dinamikus es brutalis. Paran irtak itt, hogy mar reg nem ilyen. Mit vartok tole? 50 eves. 😊 En meg mindig birom a filmjeit 😛
Vegre nezheto film 😄
Ramon Serrano 😄
Azt hiszem kezdek fanatikussá válni. Nekem nagyon bejön ez a sorozat. Kicsit talán a Leslie L. Lawrence könyvekre tudnám hasonlítani, mindig úgy fejezik be az adott részt, hogy rögtön nézd meg a következõt. Szvsz egyetlen hibája, hogy függõséget okoz.😊
"es en nem fogtam fel hogy miert haltak meg a vegen de errol tobbet a SPILER resz allat."
ez nem fert bele a spiler ala???