Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "mi ezen a mûvészi" bizony egy jó kis kérdés, ide vágó Woody Allen egyik szövege:
"Ha valaki kiállna a színpadra és elokádná magát, tuti lenne a világon X ember akik azt mondanák rá, hogy: EZ MÛVÉSZET"
Ez van, próbálj így tekinteni a mûvészetekre, a mûvészfilmekre...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy meg mondtam hogy van sztori csak az annyira szegenyes,lapos hogy tok nem erdekel
muuuveszfilm. ez egy buveszfilm paaaaze.. egy elvarazsolt szar...
Oszinten kellemesen csalodtam. Igenis tok kellemes muvi volt es nem egy eltulzott szar. A TOP5 Marvel kategoriaban nalam a X2 es a Hellboy utan van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kellemes csalódást volt, mivel valami iszonyat szarra számítottam
mondjuk a szookásos túljátszott gügyeség megvolt a felnõttek részérõl
5/10
Azoknak kifejezetten ÁRT a sztori :-)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hat ez a film LOAL!!!
unalmas es lapos!
A fasz mutatasa vegulis nem erdekel...
De azert durva hogy ott szopkodjak basszak egymast a fiatalok.
ami meg nem is lenne rossz mert vegulis a szoke anyuka nagyon csinos es a kis indiai vagy milyen lany is eselyes a patronra de akkor is...
valamikor 15 eve lattam hajnalok hajnalan egy filmet amiben gyerekek kurtak hasonlo volt mint ez... de ez... NULLA!!!
meg ha legalabb lekotott volna vagy valami.. vagy legalabb lett volna valami fasza sztori az egeszhez de nem.. azt se fogom fel minek forgatnak ilyen filmet????????!!!!!!!!!!
nincs baj a fasz mutogatassal. meg azzal hogy kurnak a gyerekek.. de legalabb sztori!!! SZTORI!!!... de nincs.. semmi szinte.. ami van az meg annyira nem erdekel hogy ujujj
1/10
Mi volt ennyire nehez? Most oszinten? Miert? O miert?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mit is modjak errol a filmrol. Tim Burton a rendezoje szal maga a korenyezet naon teccet. A szereplokkel sem volt egyaltalan semmi baj es a Depp ujra remekul alakitott. Megis erdekes is volt meg hulyeseg is de ezt majd maskor fejtem ki mert nem tudom eldonteni.
Átlagosnak mondható melódráma DeNiroval. Nem rossz. De azért olyan túlzottan yo sem. Egynek elmegy...
5/10
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
kotelezo sportfilm 9/10
I love this game!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tetszett
a hangulat, a vége, meg úgy minden
9/10
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most néztem meg és nagyon tetszett. Samuel L. Jackson a fõszereplõ, aki keménykezû eddzõt alakít a filmben, és embert farag a gettós négerekbõl.
8/10
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)