Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Csocso, a mûvészfilmekhez bizony nem átlagos befogadóképesség szükséges!
A "mi ezen a mûvészi" bizony egy jó kis kérdés, ide vágó Woody Allen egyik szövege:

"Ha valaki kiállna a színpadra és elokádná magát, tuti lenne a világon X ember akik azt mondanák rá, hogy: EZ MÛVÉSZET"

Ez van, próbálj így tekinteni a mûvészetekre, a mûvészfilmekre...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
jo en se 10 eves gyerekekre gondoltam hanem tinikre....
amugy meg mondtam hogy van sztori csak az annyira szegenyes,lapos hogy tok nem erdekel
CSOCSO
haggggggyaaadma hogy ez muveszfilm. ezen mi a muveszi?
muuuveszfilm. ez egy buveszfilm paaaaze.. egy elvarazsolt szar...
Sephi
Fantastic Four -

Oszinten kellemesen csalodtam. Igenis tok kellemes muvi volt es nem egy eltulzott szar. A TOP5 Marvel kategoriaban nalam a X2 es a Hellboy utan van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
mondjuk szerintem van benne sztori, és azért a szereplõk már nem gyerekek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Beethoven 4

kellemes csalódást volt, mivel valami iszonyat szarra számítottam
mondjuk a szookásos túljátszott gügyeség megvolt a felnõttek részérõl

5/10

Blasta
Mûvészfilm!
Azoknak kifejezetten ÁRT a sztori :-)

Rafaelo
sex film 😮 letöltöm

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

CSOCSO
Ken park
Hat ez a film LOAL!!!
unalmas es lapos!
A fasz mutatasa vegulis nem erdekel...
De azert durva hogy ott szopkodjak basszak egymast a fiatalok.
ami meg nem is lenne rossz mert vegulis a szoke anyuka nagyon csinos es a kis indiai vagy milyen lany is eselyes a patronra de akkor is...
valamikor 15 eve lattam hajnalok hajnalan egy filmet amiben gyerekek kurtak hasonlo volt mint ez... de ez... NULLA!!!
meg ha legalabb lekotott volna vagy valami.. vagy legalabb lett volna valami fasza sztori az egeszhez de nem.. azt se fogom fel minek forgatnak ilyen filmet????????!!!!!!!!!!
nincs baj a fasz mutogatassal. meg azzal hogy kurnak a gyerekek.. de legalabb sztori!!! SZTORI!!!... de nincs.. semmi szinte.. ami van az meg annyira nem erdekel hogy ujujj

1/10
Mike
akkor az nekem való 😄

zaki
vmi thrillernek szánták, és egy mesefilm lett belõle 😛

Loál János
Ne ködösíts. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Fold fos.... akkora fos mint a fold. Vagy annyira fos ammeny fos van a foldon.
Mi volt ennyire nehez? Most oszinten? Miert? O miert?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Egy r, sry. -.- A terra latinül földet jelent. -.-

Hm.

Sephi
Terra fos. El is aludtunk.

Blasta
Hát az bizony az. Ultra nagy fos.

Kicsit mesélhetnél róla... mert nálam is a megnézendõk listáján van. De ha tényleg gázos, akkor nem pazarlom rá az idõm.

zaki
tegnap megnéztem a Godsendet. iszonyat gagyi volt. fõleg a vége<#levele>

Mike
Tim Burton és Depp miatt kötelezõ darab nálam

Mike
ha így fogod fel

szerintem meg már rég halott

Loál János
Nézd meg ezt is.

Sephi
Charlie And The Chocolat Factory - <#fejvakaras><#wilting><#eljen>

Mit is modjak errol a filmrol. Tim Burton a rendezoje szal maga a korenyezet naon teccet. A szereplokkel sem volt egyaltalan semmi baj es a Depp ujra remekul alakitott. Megis erdekes is volt meg hulyeseg is de ezt majd maskor fejtem ki mert nem tudom eldonteni.

Calver
Rekviem egy álomért
sokk. 9/10

"The trees move. Do you not see it?"

hátja.

Sephi
En aze' nem neztem meg mert nem volt hozza felirat.

City by the sea

Átlagosnak mondható melódráma DeNiroval. Nem rossz. De azért olyan túlzottan yo sem. Egynek elmegy...
5/10

Rafaelo
nemtom 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

PetruZ
Hát, végülis az már inkább akciódráma a vak nõvel meg a film végének bizonyos jeleneteivel, de azért nekem tetszett. 😊
a.carkey
A killer nem jött be ... 😞

A medve nem játék.

Iori
egyetertek, en is most neztem es nekem is nagyon bejott
kotelezo sportfilm 9/10

I love this game!

sweech
deh hogy tutta olyan jól lerajzolni a helyet ahonnan "jött"???

CSOCSO
es tudsz mar szemmelverni?😊
PetruZ
A Woo-alaptrilógia: A Better Tomorrow (bár sztem csak az elsõ), Hard Boiled, The Killer.
Rafaelo
nem szomorú?? megölik a családjátömeg bekattan ennél szomorúbb nem lehetne

fifi
itt-ott el lehet kapni már 999Ft-os akciós dvdként is!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
nem szomorú
és többféle képpen értelmezhetõ

Sil3nt
én is ennyit adnék..szerintem gyönyörû film

Rafaelo
szomorú film 😞

Mike
K-PAX

tetszett
a hangulat, a vége, meg úgy minden

9/10

Sil3nt
de abból van akis aranyosnak

sweech
tekszaszi láncfûrészesen nem más arcokból összevart maszk van? :o

Sephi
Zat vaz boring.

schrank
H20 (gyengébbek kedvéért nem há kettõ ó hanem há húsz azaz halovín 20évvel késõbb )na én eszt láttam mostanába nemelég hogy gagyi de a tekszaszi láncfûrészesen sokkal ijesztõbb volt ugyanez a maszk mint ezen az overálos faszon

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sephi
Haver mar latta az elso ket reszt a masodik evadbol. Olyan SMS-est kudott hogy jott hogy sirjak.

AnuluWork
Ezt nem ismerem, de pl. ott van a Better Tomorrow trilógia. Na az tényleg nem semmi film.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sir Quno Jedi
Most fog menni a folytatás tudtommal (asszem 29-tõl).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Coach Carter (2005)

Most néztem meg és nagyon tetszett. Samuel L. Jackson a fõszereplõ, aki keménykezû eddzõt alakít a filmben, és embert farag a gettós négerekbõl.

8/10

Sephi
Nem ismerem oket de mar a nevuk alapjan is gondolom hogy tok jok!

Sati84
Jaj, azt meg elfelejtettem megemlíteni a The New Guyjal kapcsolatban, az az, hogy a Soundtrackje nagyon jó, benne van a Salivától a Click Click Boom, amiért már eleve pluszpont, Saliva rulez! :-))

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)