Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Én meg vártam az alternatív rendezõi változatos befejezést a Duna fölött elrepülõ Turulmadárral, de semmi nem volt. :/ Vagy csak én láttam rossz verziót?
I.C.ram
Ez hülyeség! Amerika lakossága 280milka. New York és vonzáskörzete lakossága 20 millió körül van, ez már majdnem 10%!! csak egy város, és akkor nem is említettem, Chicagot, Los Angelest, Miami, Houston, stb stb... Amerikai lakosságának legalább 50% városokban él, de inakább nagyobb arányban.
I.C.ram
Nem találom imdb-n!!!444!! <#nemtudom>
I.C.ram
Tesóm sokat mesélt, az Utah, Idaho állambéli vidéki emberekrõl 😄 Kb pont így képzeltem el õket 😊 Megállt az idõ, teljesen más viselkedés, stb. De ez Magyarországra is igaz, itt is vannak olyan vidéki települések, ahol teljesen megállt az idõ, és leragadt a 70-es évek szocializmusán 😊
Jano
Tûzijáték 2005

Az elõzõ rész után sajnos csalódás. Volt 1-2 jó, tetszetõs pillanat, de ezek csak tüskék voltak egy lapos akcióvezetésen. Viszont nagyon nagy pozitívum volt, hogy Szabrina, a francia lány nagyon csípett, de nem volt hepiend, mert holnap utazik haza.

Kizárólag Szabrina miatt 8/10.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kandurex
Az az! Hatalmas! <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

na a legjobb film a forrest gump és a ryan közlegény megmentése,na meg persze az ha eljön joe black és a szenvedélyek viharában.ja meg a pillangó effektus..ami nagyon megfogott és még sorolhatnám....

PetruZ
Dead Or Alive 3 - Final (2002, http://imdb.com/title/tt0301167/)
Nos, akkor íme a finálé, a trilógia lezárása, és anélkül, hogy túl sok poént lelõnék, csak két filmet említenék: Equlibrium és Blade Runner. Képzeljük el a két filmet egybegyúrva. Tegyük hozzá, hogy iu. 2345-ben, Yokohamában vagyunk, ahol a többség iszonyúan lepukkant tömbház-tömbökben él, nyomorogva. Tegyük hozzá, hogy a nõk többsége meddõ, ráadásul a drogok elnyomják az álmokat és az érzelmeket, így inkább az a-, vagy a homoszexualitás dívik. Akik felhagynak a drogokkal, és rájönnek, hogy másképpen is lehet, többnyire bûnözõk. A teherbe esett nõktõl a gyermekeket elveszik, sorsuk ismeretlen. Tegyük még azt is hozzá, hogy a két színész ismét ugyanaz, mint az elõzõ két részben: egyikük replikáns, egy emberfeletti, de teljesen emberszerû robot, aki a bûnözõkhöz csapódik. Tipikus jófej ürge, nem hinné róla senki, hogy mesterséges. A másikuk rendõrfelügyelõ, kemény, szigorú, érzelmek nélküli ember. Akár egy robot. A végzetük az, hogy õk ketten találkozzanak, és megváltoztassák önmagukat...
Értékelés: 7/10 (nem annyira harsányan boncolgatja a gépiesség és az érzelmek kérdését, mint a két említett film, és nem sokat törõdik a lepukkantság, a depresszív környezet bemutatásával, ugyanakkor a mélyben nagyon kemény dolgokat lehet látni...)
Ui.: A film végére az elõzõ két rész furcsaságai mind magyarázatot nyernek, majd jön egy csavar... 😊
CSOCSO
nahja. inkabb gyerekeknek.. pedig bemutato alapjan kicsit tobbreszamitottam..
Tor-Túra (2005)

Ez inkább gyerekeknek való film. Vígjáték bár én egyszer se nevettem a film alatt. A fõszereplõ Ice Cube.
Az egész filmbõl Nick(Ice Cube) kocsija, meg a csaj tetszett.

4/10

CSOCSO
jo kis filmecskek ezek😊 mondjuk a for the birds a hatalmas😄
azok a fejek amiket vagnak a madarakmikor anyazzak a nagy madarat😊 LÖL!
a Geri's game az a sakkos?
maozedong
én az ilyen fajta idiotizmuson nem bírok nevetni. szánalmasnak szánalmas, és még pocsék is.
mr.bean mesterien balfasz, színészi alakítás, grimaszok, stb.. de ebben..

( csak hogy winnie-nek igaza legyen 😊)))

Resurrection!

Kandurex
The Chubbchubbs!: 10 / 10

Geris' game: 8 / 10

For the birds: 8 / 10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
nempaj😊
ettool fuggetlenul szeressuk a marCI-t😄
Sephi
Pont azt akartam irni hofy a marci milyen jol ismerheti az egyeszru videki amerikai embereket hogy ilyen kijelentest tett. Ezzel csupan amerika 80% sertette meg 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hatte hulye vagy ( csak hogy winnie nek igaza legyen)

assse tudod milyen az egyszeru videki amerikai emberek elete😄
ha meg tudod.. es ez a film tenyleg bemutatja faszan.. akkor a videki amcsi elet kibaszott unalmas es beteg lehet..
na, ugye. mindjárt jön (asszem) csocso és jól megkapod a magadét😊 (agy kopernikusz, vagy maozedung)
I.C.ram
ja valami magyar vonatkozása is van a filmnek, mert láttam a végén, hogy Hungary, pedig nem szinkronos volt.
I.C.ram
Megnéztem a Napoleon Dynamite-ot!

Kegyetlen e za film 😄 Iszonyat jól bemutatta szerintem az amerikai egyszerû vidéki emberek életét 😄 Ruhák frenetikusak voltak 😄 Nagyon jó film!
SASboy
The final cut

Nagyon tetszett a story. Robin Williams is jól alakít benne.
8/10

nice legs. what time to open?

Lehet, de nálam a 6 már egy nagyon közepes, alatta meg rossz filmnek számít. Ez meg azért jobb volt. De legyen 6,5 hogy igazad legyen.😊

Iori
Sin City masodszora:

Kb olyan mint elsore, de megjobban tetszett 😊. A script eszmeletlen volt, idonkent ugyanazt atkopiztak ami a kepregenyben volt. Rourke es Del Toro tovabbra is kiemelkedik nalam, csajok kozul Brittany Murphy jateka tetszett. Frodo is uber volt, csak kar hogy nem szolalt meg. A szineszgarda osszevalogatasa hibatlan volt, nehezen tudtam volna jobbat elkepzelni. Mindenki beleillett a sajat karakterebe. Eszmeletlen darab, alapmu lesz belole (mondjuk nalam mar most az 😄)

10/10

kedvencem Jessica fel perces lassoja foldre fektetett 😉

varom a vagatlan verziot na meg a 2t!

I love this game!

maozedong
Narco 2004

Egész jó hangulatú francia vígjáték. Gus narkolepsziában szenved, azaz bárhol bármikor elalszik. Összeházasodik, itt is akadnak problémái, de ez még csak a bevezetõ.
Az elvárható mókákon kívül is vannak benne kellemes részek, kellemes kikapcsolódást nyújt.

9/10

ui: filmben található zenék címét hol találhatom meg??

Resurrection!

PetruZ
Dead Or Alive 2 - Birds (2000, http://imdb.com/title/tt0285005/)
Az elsõ résznél (#22408) utaltam rá, hogy a héten jön a többi is, így itt a második rövid ismertetõje, valamint hamarosan jön a befejezõ rész is, csak türelem. 😊
Szóval a DOA történései elõtt, közben, vagy után járunk (nekem úgy tûnt, hogy közben, de ez nem igazán egyértelmû, bár lényegében lényegtelen is 😊 ), a történet sem folytatás, vagy elõzmény, hanem egy teljesen más sztori - és bár a két fõ színész ugyanaz (Miike kedvencei), a két karakter teljesen más.
Mizuki bérgyilkos egy névtelen japán nagyvárosban. Legutolsó megbízatása egy jakuzafõnök kinyírására szól, de még mielõtt a tetõn hasalva leadná a halálos lövést, feltûnik egy ismeretlen alak, és lemészárol mindenkit. Mizuki persze nem szívbajos, villámgyorsan felnyalja a vérdíjat, aztán menekülõre fogja a dolgot, pláne, miután az újságokban és a híradókban egy idegen kép alatt az õ neve szerepel, mint gyanúsított. Hajóról hajóra ugrálva tûnik el az üldözõk elõl, de csak az utolsó pillanatban, egy csendes szigetre érve veszi észre, hogy az a bizonyos idegen is vele tartott, bár nem tudtak egymásról, véletlenül mindig elkerülték egymást. A céljuk ugyanaz: egy régi ház egy kis tengerparti faluban, ahol gyerekként mint árvák nevelkedtek. Jól ismerik egymást, hiszen valaha a legjobb barátok voltak, csak korán elszakadtak egymástól. A házban él egy otthon maradt harmadik pajtásuk, és a három volt féltestvér kitörõ örömmel üdvözli egymást. A két hazatért bárányka új színt visz a falu életébe, még színelõadást is szerveznek a gyerkõcök számára. Persze eközben "odahaza" kitör a véres és kegyetlen háború a jakuzák és a triádok között, bár szerencsére senki sem tudja, hogy õk ketten hová menekültek. Pár nap, és minden csoda elmúlik, a híreket hallva pedig feltámad bennük a vágy: menjenek vissza a városba, és immár közösen, egy célért (olcsó vakcinákat venni a világ szegény gyerekeinek; nem vicc! 😊 ), kezdjék újra a bérgyilkosságokat. Egy megölt vezér családja viszont kínai profikat ereszt a nyomukba...
A film roppantmód szórakoztató, és bár van benne néhány durva jelenet, egyik sem annyira vészes, mint az elsõ részben volt, ráadásul annak megnézése nélkül is teljesen fogyasztható. A színelõadás egyenesen fenomenális, és szétröhögtem magam rajta. 😊 Ennek ellenére nincs olyan jó, mint az elsõ, a jó akciófilmes kezdés után eléggé ellaposodik, lelassul a téma, és bár a vége felpörög, és a kínai profik vezetõjének szerepében a fiatal hongkongi akciósztár, Edison Chen látható, a befejezés nem annyira ütõs. Bár Miikére jellemzõen fura, és meghökkentõ. 😊
Értékelés: 6/10
Ui: Az alcím (Birds) jelentése a film közben kap értelmet, több magyarázat is elfogadható rá, kinek-kinek az ízlése szerint.
Bandew
A régit nem láttam, de nem izgat annyira. :-)
Talán egyszer egy jó pillanatomban (ha meglesz) megtekintem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nah.. meglestem a rendezoi daredevil-t.. fogalmam sincs mi az uj a filmben😊 de mindegy
a film kaki..... nem szeretem mar az ennyire eroltetett szuperhos filmeket.. kiskoromban tuti lehulyeztem volna akarmelyik felnottet hogy marpedig ez tok zsir film..
az pedig elegge loller mikor eletra harcol a homokzsakok ellen.. az egyik pillanatban rohadt nagy lofarokkal.. a masik pillanatban meg kiengedett hajjal...
ekkora buzinagygigamegaszuperszunikos bakit hogy birtak benne hagyni???

LÖL!
CSOCSO
nem sok a 7/10 egy nem kiemelkedo, nem utatkoztam filmre???
Jano
Láttad-e ugyanezt Gene Wilder-rel, 1971-ben? 😊

- Szahara -
Nem egy nagy durranás, semmi különlegesség, vagy kiemelkedõ, de jó kis film, nem unatkoztam. 7/10

CSOCSO
<#guluszem1>

nah akkor nekem is latnom kell.. kivancsi vagyok ra
Bandew
Charlie és a csokigyár

Nagggyon tetszett!!! :-D
Hihetetlen jól meg volt csinálva a nagybetûs MESE benne. Rengeteget nevettem végig nagyon élvezetes volt, Johnny Depp meg isten, majd besz@rtam a csókán. :-)
Végig bájos és tanulságos mese, néhol tényleg meghatódtam.
Burton ismét alkotott!

9/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
fasza!

<#eljen><#eljen><#eljen>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Unkown Artist - Track 4 - 128kbs

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Üdv
nem tudja valaki melyik szám megy a meet the fockersben miközben fociznak? Nagyon kéne. Ha valaki tudja dobjon 1 mailt a [email protected] cimre lécci!!
kössz
Bucser
LÁttad a 74-es eredetit?? Ahol Burt Reynoldsal szívóztak?? NA az volt az igazi😊 (ja és az korántsem volt túl vígjátékira véve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
The Longest Yard -

Regota nem lattam egy minosegi vigjatekot. Egy nagyon faxa kepvilaggal megaldott storyrol van szo es nem hittem volna hogy ennyire tecceni fog. Mindekinek ajanlom ezt a vigajtekot nem fogja megbanni.

Sephi
Semmi baj mert egy oltari nagy baromsag! Egyedul a szereplogarda tokeletes de a story nulla!

Loál János
Pedig egy kicsit talán bizakodni lehet, ugyanis a rendezõ egy taiwani származású tag, és az eddigi munkáit elég magasra értékelik imdb-n.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Nana, erõs a kisjelentés, hiszen a top100-ban van. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
nekem nagyon tetszett az Oldboy, és hát a koreaiak véleményét finoman szólva is lesz*rom...
a remake-tõl meg túl sok jót nem várok, überelni tuti nem fogja, sztem megközelíteni sem.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
ja..es kivancsi leszek a 2006 os feldolgozasra😄

CSOCSO
jut eszembe.. IMDB-n egy srac kurvaszarnak titulalta a filmet.. allitolag o ott el koreaban es hiaba koreai a film... ott a legtobb embernek nem tetszik ez muvi

<#nemtudom>
CSOCSO
nekem is meg vala az Oldboy!
mar nagyon kivancsi voltam, mert sokak 10/10 nek titulaltak...

Megneztem.. de nem tudom mit mondjak..
az elso.. nem is tudom.. nagyon hosszu volt, talan az elso oranal vagy kicsit utanna kezdtem el gondolkodni hogy mar megint mi ez a beteg film ami mindenkinek 10 pont????
mar megin valamu fiatalos punciskodos filmecske sok sok suletlenseggel..
sztan meg huzzak fel orat az ember agyat hogy CSAKAZERTSE mondjuk meg miert voltal bezarva ilyen sok idore.. neeem, talald ki!
Az embernek persze fingja sincs...
Viszont mikor belenez a csako a lila dobozba.. es megnezi a kepeket. nah akkor minden ertheto lett hirtelen.. gondoltam is magamban: a kis geci!😄
Sztan szep lassan vege lett a filmnek es beteg filmbol erdekes lett...
Fogalmam sincs mit mondjak, mert nem olyan beteg ez a film.
Mondanam hogy tetszett.. de megse. nemtudom megmondani mi nem tetszett..egyszeruen csak fura az egesz.
A sztori egyik resze tetszik a masik fele nem.. a film egyik resze unalmas es kicsit beteg, a masik fele meg erdekes...
5/10 et nem adhatok ra mert nem kozepes filmek koze tartozik...
nemtom hova tartozik..szamomra nem olyan beteg mint mondjuk egy se7en vagy Cell.. vagy ken park vagy akarmi mas.. mas fajta betegseg szulemenye ez a film.

Beteg film csak jo sztorit talaltak ki hozza <#vigyor2><#vigyor2>
nah mindegy... a lenyeg hogy lesse meg aki tudja... leginkabb EGYEDUL!!! nalam is kozbekerdeztek a rokonok hogy "mijezafaszsag amit nezel?"

valahogy talan egyetlen bajom van: nem ereztem at a fajdalmat...
aki ettol a filmtol kikeszult annak ajanlom a neon genesis evangelium c. anime sorozatot!
nah attol en 1 hetre kikeszultem...
desigo
Pedig a film király...
CSOCSO
pedig jo vilm. .viszont a napoleon dinamitot meg fapofaval ultem vegig.. sooot inkabb idegesitett...
Bucser
Most megy a Harlemi éjszakák erõsen újraszinkronizálva.... ---->SZAR!!!!!!!!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hmmm rózsák háborúja😊 Mai napig jókat röhögök azon ahogy szívatják egymást a házért😊

Jano
😊

Jut eszembe, a Lemony Snicket-et még nem láttam.

Dynamic
Ízlések és pofonok (földje)

De utálom ezt a közhelyet😊
www.gportal.hu/portal/jodamester ezt nézd meg