Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Mirõl teccik beszélni?

"Bem (19-én 21.30h), Európa (13-án, 18-án 20.30h), Palace Mammut (21h), Uránia Nemzeti Filmszínház (18-án 18.30h) "

Ezt nem hívnám "újra játszásnak" 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
A vicc az az, hogy az Inside Mant idén másodszorra adják a mozik. Én valamikor marciusban láttam moziban 😄
Calver
nem együtt voltatok véletlen moziba? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

SASboy
😄DDD

nice legs. what time to open?

DanielT
Csak szex és más semmi: 2/10 Unalmas szemét. 😄 (viszont a csajjal összejött a film címe akit elvittem rá, ezért nem kapott 1/10 -et 😛P)
SASboy
Shrek simán veri szvsz
Csak szex és más semmi
Végre egy jó magyar film. Hátha nincs veszve minden. 8/10

Poseidon
Egynek elment. Látvány jó, többi felejtõs. 5/10

A legjobb ezek közül az animációs filmek közül a Jégkorszak. Verhetelen, mind szövegileg, mind történetben.

Szerintem nem. Nekem se tetszett a nacis beutes.

Mr Csé
azt a fekete laci is megtudja csinálni 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

DanielT
Superman Returns: 1/10 Elképesztõ szemét, még mindig él bennem a gyanú, hogy egy félkészen vágott verziót vetítettek le. A filmbõl csak annyira emlékszem, hogy 10 percenként valami nagyot felmel vagy megtart Zupáman.

Inside Man: 7/10 Szeretem a mûfajt, simán ajánlható egyszeri megnézésre.

Balhé: 5/10 Többnyire elcsépelt poénok és helyzetek, de nézhetõ.

Elemi ösztön 2: 3.5/10 Az idegesítõ férfi szereplõ és Sharon "öregvagyokdemégmindigkurvajólnézekkihajókafényekés10évigkészülökafilmrea-sebészemmel" Stone divatbemutatója pont olyan unalmas mint amilyennek hangzik.

Final Destination 3: 4.5/10 Azt kapja az ember szóról szóra mint az elõzõ részekben, csak már nem üt.

Blasta
Te rossz filmre ültél be sztem.

EmThor
Inside Man

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajmá megint a -- fekák kiosztják a népet, meg a gonosz fehér izraelita-gyilkoló-kihasználó, náci kollaboráns (legnagyobb bûn ma!) + beszélj politikailag korrektül -- film. elég volt már!!

2/10

Blasta
Jahogy ja. Mindig elfelejtem, hogy kis pisis vagy 😊)))))))))))))

Blasta
Nekem a Szörny Rt az egyik favorit.

A madagaszkár is fogyasztható volt, pláne a felnõttes poénok miatt, amiken a kicsik tuti nem tudtak nevetni.
Ahoigy olvasom a Cars nagyon a kicsiket célozta meg, ami baj, mert a Pixar jobb filmekre hivatott a diznis nyáladzásoknál (anno úgy volt, hogy szétvállnak)...

Sati84
Megvilágítom egy példával: a Szörny Rt. például sok-sok klasszissal okosabb nálam a Cápamesénél. Mondjuk ez lehet, hogy csak velem van így... :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Iori
Superman Returns:
Egyáltalán nem annyira szörnyû mint ahogyan sokan írták itt. A színészek gázak voltak K.Spacey kivételével, de összeségében vmi ilyesmit vártam Singertõl.
8/10

I love this game!

desigo
Nem tudom,hogy mitõl lenne okosabb?
A cápamese nekem akkor tetszett de kb el is felejtettem.A Madagaszkár nagyon tetszett de a legjobban ez.
De én azt figyeltem meg,hogy ha egy filmet sokan dícsérnek akkor nagy az elvárásom és lehet,hogy csalódok.

Nézd meg aztán majd mond el,hogy tetszett😊
Sati84
A Madagaszkár meg 6.6-ot, pedig simán nem ér annyit... Az IMDb amúgyis a filmes bibliám, szóval :-))

Csak annyit kérdeztem, hogy ugye ez a film okosabb, mint a Cápamese meg a Madagaszkár?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

desigo
Hát az IMDBn 7.3-at kapott katt

Régi film, de most láttam elõször: Trockij meggyilkolása. Kár volt, hogy a spanyol szöveget nem feliratozták, de amúgy nagyon jó volt. Na igen, akkor még tudtak filmet csinálni...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Sati84
Én a Cápamese és a Madagaszkár óta nagyon aggódom. Két olyan bûngyenge CG-filmet... Ez tényleg ennyivel jobb?

desigo
Túl a sövényen

Tetszett:Aranyosak voltak az állatkák.Tele volt jó poénokkal és a sztori is jó volt.

9/10
SASboy
A history of violence
Na ez viszont tetszett. 8/10

SASboy
Cars
Nem tetszett. Ilyen hosszúra elnyújtani egy animációs filmet szerintem semmi értelme. Ha rövidebb lett volna talán bejön, meg ha fiatalabb lennék. 4/10

Bucser
Fast and the furious: Tokyo drift

Annyira nem jó mint az egy de nem is olyan szar mint a 2. A storylinet vehették volna komolyabbra (hisz valaki meghal (ilyen még az elsõ részben sem történt)) ez még komolyan is lehetne vehetõ ha nem egy 17 éves srác 17 éves csajszi kegyeiért folyna a versengés.... Szóval így ebben a formában komolytalan..
5/10 az autós jelenetek miatt és mert meg mertek ölni a film második felében egy szereplõt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jAsOn VoOrHeEs
Aeon Flux

Maga a film annyira nem jött be, ellenben Charlize Theron popsijával meg frizurájával -.-

6/10

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Arról nem tudok nyilatkozni, mert mikor még láttam, akkor kis szaros voltam, és annyira nem is tetszett, de azért jó volt, mert akkoriban nagy szám volt a mozibajárás 😊
I.C.ram
Shrek az nem... baromira nem... abban a poénokat inkább a felnõtteknek írták. Teljesen más kategória.
The Benchwarmers

Alapból utálom az agyatlan vigjátékokat, de ez nagyon király kis film! Tényleg jó poénokkal, jó színészekkel!
10/10

imdb oldal
Punker
tényleg nem volt rossz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tatyla
nagyon jó...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
hm,..hm...ez tökéletesnek látszik vasárnap estére!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
Túl a sövényenre me gmost 3-tól viszem tesóm kölkét kiváncsi leszek (ha jó a film nincs baj a gyerekkel😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
A Velencei Kalmár

jó kis film érdemes megnézzni.

amúgy jellemzõ az egri mozira hogy 2004-es filmet most adnak 😞

Bandew
Na azért nem kéne elfelejteni, hogy ezek a filmek alapjáraton kisgyerekeknek készülnek. Azért, mert mostanság pár film az idõsebbeknek is szórakoztató volt, nem kell már mindegyiktõl elvárni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Vagy a mostani Túl a sövényen...erre a Cars -ra totál rányomta a Disney a bélyegét!

Kandurex
nem erre készültem, a Shrek is családi mese film nem? Még is jól lehet rajta szórakozni...stb.

Blasta
Ahogy vesszük, a Toy Story pl. legalább annyira volt családi mint betegreröhögõs (fõleg a TS 2)

Blasta
Hát szó szerint, a bicska kinyilik ilyenkor a zsebemben 😄DDD

I.C.ram
Azért az már durva, hogy egy felnõtt ember egy családi mesefilmen akarja betegre röhögni magát 😄
I.C.ram
Imádom mikor 3-4 soron keresztül fikáztok valamit, aztán adtok rá egy kegyelemdöfés 7est 😄
Sati84
Nekem is hasonló érzelmeim vannak vele, ma néztem moziban. Nekem már a The Incrediblesben is hiányzott valami, de ez... Ez tényleg túl diznis lett :-((
Túl egyszerû a történet, túl idióta a fõszereplõ, túl szimpla az egész...

7/10

I.C.ram
Brazil nem vígjték, hanem inkább társadalomkritika, szerintem.
Végre sikerült megnéznem a Da Vinci kód c. filmet!

8/10, de ha elõbb látom a filmet, mint a könyvet olvastam, akkor 9/10!
Cars:
Pixar visszatert az erzelgos vonalra. Miert? Azt hittem az Incrediblessel vegre elindul valami mas vonalon. De nem. Nyaladzos baromsag. Azt azert el kell ismernem, hogy jobb lett, mint vartam. Angolul is megnezem majd, hatha jobb lesz.

Poseidon:
Hm... Tre a film. Ez nem vitas. Minden adott volt, mindenre elvertek jo sok penzt, csak a forgatokonyvirokat felejtettek el. Hiaba voltak olyan szineszek akik tudtak volna hozni is valamit, ha egyaltalan nincs is karakteruk. 5 perc hajobemutato utan borul a ladik es tobben halnak meg 2 perc alatt, mint a Ryan Kozlegenyben az elso fel oraban. Utana akik tuleltek (kamu hogy csak ennyien) szepen fogyatkoznak. Tok felesleges, hogy kicsoda. Ugy sem erdekel, mivel nem volt idod megismerni, netalan tan megszeretni oket. Ennek ellenere boritekolhato az elhalalozasi sorrend es a tulelok nevei. Egyebkent a mondvacsinalt konfliktusok valami hihetetlenek. A vegen a kissrac ahogy eltunik, es bezarodik valahova. Hogyan? Hogy kerult oda? Miert? Az persze nincs megmagyarazva csak egyszer ott van. Anyja sir a gyerek nyavog csak hogy a csalados emberek izguljanak? Nem ertem. Szanalmasan rossz lett a film. Ertekelhetetelen.

Kandurex
Moziba néztem, tényleg sz*r vót :/

SiteDisagner
Nekem nem voltak ilyen problémáim. Moziba néztem hawerokkal... éjfél körül, az üres, kivilágitatlan tiszaparti sétányon azért tükrözödött a hatása<#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Kandurex
Cars

Egyik szemem sír, másik olajszelep 😊)

De komolyan, nem ezt vártam a Pixar -tól, jó, jó, szép volt, jó volt, de én betegre akartam magam röhögni, erre meg benyit egy félromantikus családi film,..pffff....

Na, nem, baj, majd a Túl a sövényen!! Süüüüttiiikeeeeeeeeee! 😄

6.5 / 10

Silent Hill
Nagyon béna film volt, ráadásul nagyon rossz volt a minõsége, így a sötét jeleneteket (film 70%-a sötét helyen játszódik) alig láttam, de végülis nem sokat veszítettem vele. Trutyis izék jöttek ki a falból, semminek sem volt értelme, tiszta logikátlan volt az egész.<#idiota><#levele>

Iori
memento most megy a tv2n!

I love this game!