Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
én is pont ma akadtam rá, elõször azt hittem valaki vicces kedvû volt (Titanic 2 és társai) döbbentem kicsit mikor kiderült h ez valódi film! kötelezõ darab asszem... fõleg az ilyen mélyenszántó monológok után

"The trees move. Do you not see it?"

CSOCSO
hat nemtom.. a bemutato uberszanalom.
z0ty
Das Experiment
Érdekes történet, bár ilyen alapsztoriból szerintem kicsit többet is ki lehetett volna hozni. A rendezés nagyon jó. Az utolsó fél óra "vicces", de a befejezés annyira nem tetszik.
7.5/10

Sen to Chihiro no kamikakushi
Hát, ezt a filmet nagyon fáradtan néztem meg tegnap, lehet amiatt nem tetszett annyira... Az egész környezet, a szereplõk, meg a körítés jó szürreális, de a történet nem jött be... Ehhez a filmhez kell megfelelõ hangulat is szerintem, úgyhogy én valszeg nagyon rosszkor néztem -.-
Ezért csak 6.5/10

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Láttam, az egész film elég sz*r volt, de sok lehetõség nem volt benne, mert igaz törrténetrõl van szó.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

wesker24
Látta valaki a Nyilt Tengeren cimû filmet ?? (Open Water)

Na szóval én megnéztem a filmet szerintem jó film volt de a film vége nagyon szar lett !!! <#gun><#gun><#gun>

Ezt is azok közé a filmek közé sorolom aminek a lehetõ legszarabb befejezése volt !!!
Sephi
X man 3 -

Nos ellentbe a negativ kritikakkal amiket hallotam rola nekem igenis bejott. Egyetlen egy dolgot baxtak el szerintem espedig

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Magneto elmozditja a hidat meg totalisan gyonyoru naplepemnte van de par percell kesobb full ejszaka 😄D ez aze gaz vaze...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mire fel kapot a film 8.3 mat ha annyra szar nem ertem.... o.O

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
a film uberszanalom... a gyerek meg lol
Sephi
Ez kicsit szanalmas nemde?

CSOCSO
LOOOL😄

THE ANGRY KID OF NY - SNAKES ON A PLANE
Megnéztem a Silent Hill nevû alkotást. 8/10-re értékelném. Ha rendesen játszottam volna a játékkal sztem elégedett lennék a filmmel. Játékkal csak futólag ismerkedtem, ki-ki próbáltam, de jó volt látni, hogy egyes karakterek milyen jól visszaköszöntek a vászonról.

Sephi
Nekem /fav mindaharom resz...en konyesre rohogom magam mindig 😄

I.C.ram
Magyar szinkron is beszteszt 😛
Sir Quno Jedi
Austin Powers 2
Már láttam párszor, de ez meg az 1 még mindig az egyik no1. idióta film nálam. Imádom! Hihetetlenül eltalált Dr. Evil karaktere és amikor a mini klónjával zongoraestet adnak és rap-elnek, háááát... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I.C.ram
Most megy valami újabb német szutyok a tv2n. Ilyen undorító karaktert, mint az a manó még nem láttam... Németek tényleg ennyire gyökerek az ifjúsági filmekhez? :/
Kuckók

Vicces film volt. 😄 Aranyos a bal oldali gyerek benne. 😊

Sephi
Click -

Hat dobjatok meg kovekkel ha akartok de ez a film nekem naon teccet. Hogy miert? Nos vicces volt , romatikus volt , dramai volt es egyaltalan nem eltulzott. Egyetlen egy jelenet volt a toilet joke-nak nevezheto resz ami nem teccet de kellemes film volt. Mindekinek ajanlom.

schrank
én most néztem egy 20 perces magyar rövidfilmet (2003) valami cigánygyerek pár napját mutatja be kurva jó a címe 1hét de a google semmit nem talál a dc-n bukkantam rá véletlenül 1hét a cigányoknál címmel kötelezõ darab <#ticking><#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Már a cím is odatesz "DRAKULA 2000" LOL Én régebben láttam marha gagyi, de egyszer végigszenvedtem.

Fasza lehetett. De most komolyan 😄

Count Adyn
jujujuj mostvolt Viasat 3 on valami vámpiros film de elég aljas😄
aztigy honnan vették hogy a vámpir kényszeredetten kibogoz minden csomót és megszámol mindent amit lát, na mind1.
Fickók elkapták, kiszórtak köré homokat, rábasztak egy hálót😄
Aztán mikor kiszabadult:
-Dehát a háló?!
snitt leesik kibgozva szálanként
-És a homok?!
-754321

odavág elé még 1 urnányit, mire földet ér a homok a vámpir mondja hány szem😄DD

A film vége is lol:
A vámpir kinyir mindenkit majd az átváltoztatott csajjal angolosan távozik

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bandew
Ajánlom amúgy mindenki figyelmébe a hamarosan megjelenõ Perfume: The Story of a Murderer címû filmet. Persze könnyen lehet, hogy a film egy nagy sz@r lesz, de a könyv ott van a kedvenceim között. Szal aki szeret olvasni, annak nagyon ajánlom Patrick Süskind - A Parfüm címû könyvét. Nagyon-nagyon jó könyv és véleményem szerint az egyik legjobb magyar fordítást fedezhetjük fel benne! Mindenkit bátorítok az elolvasására! Véleményem szerint a film pocsék lesz, de azért reménykedem. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ja iden eddig csak 4 filmet reklamoztak igy 😄DD koztuk a miami viceot is

BUDA > miskolc.

Ez tényleg szánalmas egy film lesz. Samuel L. Jackson, hogy adhatja ehhez a nevét. Ez inkább Jenifer Lopezes <#hehe>

Amúgy, te mit vársz egy ilyen mesétõl, aminek már az angol címe is "Szörny Ház"? Kérlek, meséld már el nekünk! A film nagyon iszonyatosan látványos(fõleg a vége), jók a hangok, jó a történet. Tényleg nem értem az ilyen baromokat... minden, de tényleg minden létezõ filmre el lehetne mondani azt amit az az indexes csavó leírt!
Blasta
Elõfordult már, de ez a kritika teljesen fedi a filmrõl alkotott véleményem és vg kolléga ízlése is BIZTOSÍTÉK a gagyira! 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Óvatosabban a "barom" és hasonló jelzõkkel!

Ha az indexen egy filmet jól lehordanak azt meg kell nézni 😊 Általában jóak 😛

Blasta
<#nevetes1>

"Tekintve az izlésedet, és ezt én inkább kihagyom..."

Szánalmas egy arc vagy... lehet nekem szar az izlésem, de te viszont egy barom vagy, ha ilyeneket írkálsz úgy, hogy nem is láttad a filmet, arról ne is beszéljünk, hogy mekkora iq kell ahoz, hogy valaki egy kritika alapján nézzen, vagy esetleg ne nézzen meg egy filmet! Az index-es cikket pedig nem értem, mert az aki azt a cikket irta mehetne inkább bikrát legeltetni, mert az irása meglepõ, és mulatságos!
Sephi
-W- 😄

Blasta
Kinek a véleményére?

Sephi
Nos nem akarok kotekedni de ha te annak az embernek a velemenyere adol akkor ott mar baj van 😄

Baazzz. Mintha a huszas evekben jarnank. Ott voltak ilyen "horror" filmek melyekben mindig jott valami gigaszorny. Nah most itt is ez van csak repulon tamadnak a kigyok.

CSOCSO
ez is ugy lesz hirdetve hogy namber van muvi of the jér...
CSOCSO
meg a biting the captain video is olyan kircsi hogy jujj😄😄😄:
Blasta
Uhhh, ilyet mé kell?

CSOCSO
ezt lattatok mar???? UBERSZANALOM!!!

katt a trailerekre es a phobia trailert lessetek meg ( az unleashed meggyagyibb)
Blasta
Ellenben a City of god már inkább közelít a 10/10 felé, hatalmas múvi

Blasta
Tekintve az izlésedet, és ezt én inkább kihagyom...

10/10, persze...

Rém Rom (Monster House)
Legjobb, leglátványosabb CGI mesefilm, nem gyerekeknek!

10/10
Isten városa 10/10
Teljesen magával ragadott, letaglózó film volt. Hihetetlen, hogy ilyen filmeket is tudnak a brazilok csinálni. A történet remek, az ilyen amatõr színészekkel leforgatott filmek mindig is jók voltak. Apropó nem tud vki még ilyen stílusút mondani?

Ragyogás 10/10
Kubrick, Nicholson, King. Állat nagyon. Besz*rás, hogy betud paráztatni úgy egy film, hogy nem ilyeszt meg. Még rá rakott egy lapáttal, hogy egy kicsit beszakadtunk közbe, tehát teljesen átéreztük a lényeget.

fifi
így van...
nagyon megörültem, amikor megtaláltam egy ezresért vmi szupermarketben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jAsOn VoOrHeEs
Silent Hill

Számomra elég kusza, érthetetlen a története, de nem is nagyon törekedtem rá film közben sem, hogy megértsem, nekem baromira unalmas volt. Kicsit több trancsírozást elbírt volna a film kevesebb beszélgetéssel, meg filozofálgatással 😊 Ez az érthetetlenség lehet mondjuk amiatt is van, hogy a játékot sem ismerem semennyire, de az biztos, hogy mégegyszer már nem tudnám meglesni, mert már most is az elsõ fél óra után majdnem elaludtam, és csak azt vártam, hogy mikor lesz már vége, olyan vontatott volt a történet :C Többet vártam tõle, mert többnyire csak pozitív visszajelzéseket olvastam, és imdb-n is bíztató volt a 6.6-os átlag.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sir Quno Jedi
The Jacket (2005)
Na ez egy kemény film, még ha pozitívnak is állítják be a végét, de attól még kõkemény. Nem sajtburgerezték el, nem ponékodták el, drámai és misztikus. Egy valódi "igaz" történet.
9/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Véleményem szerint a Silent Hill-ben ez a jó, hogy a film megnézése után is lehet rajt elmélkedni, és nem teljesen világos minden, hanem inkább homályos, rejtélyes mint maga a film jellege is. 😊

precision
biztos bennem van a hiba, de nekem ennél jobban tetszett, egy hatost adnék rá

Bazinga!

Sati84
Az is!

Superman IV

Most néztem meg. Fááááájdalmaaaaaaaaas...

3/10, mert mégiscsak Chris Reeve, de ááááá... Jaj... Még mindig fáj, pedig már legalább negyed órája vége :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Pillangó hatás

10/10

Negyedjére láttam, de még mindig 10/10...
I.C.ram
Áh akkor mindegy. Azt hittem meg tudod szerezni 😄