Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Érdekes történet, bár ilyen alapsztoriból szerintem kicsit többet is ki lehetett volna hozni. A rendezés nagyon jó. Az utolsó fél óra "vicces", de a befejezés annyira nem tetszik.
7.5/10
Sen to Chihiro no kamikakushi
Hát, ezt a filmet nagyon fáradtan néztem meg tegnap, lehet amiatt nem tetszett annyira... Az egész környezet, a szereplõk, meg a körítés jó szürreális, de a történet nem jött be... Ehhez a filmhez kell megfelelõ hangulat is szerintem, úgyhogy én valszeg nagyon rosszkor néztem -.-
Ezért csak 6.5/10
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Na szóval én megnéztem a filmet szerintem jó film volt de a film vége nagyon szar lett !!! <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Ezt is azok közé a filmek közé sorolom aminek a lehetõ legszarabb befejezése volt !!!
Nos ellentbe a negativ kritikakkal amiket hallotam rola nekem igenis bejott. Egyetlen egy dolgot baxtak el szerintem espedig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Már láttam párszor, de ez meg az 1 még mindig az egyik no1. idióta film nálam. Imádom! Hihetetlenül eltalált Dr. Evil karaktere és amikor a mini klónjával zongoraestet adnak és rap-elnek, háááát... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hat dobjatok meg kovekkel ha akartok de ez a film nekem naon teccet. Hogy miert? Nos vicces volt , romatikus volt , dramai volt es egyaltalan nem eltulzott. Egyetlen egy jelenet volt a toilet joke-nak nevezheto resz ami nem teccet de kellemes film volt. Mindekinek ajanlom.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
aztigy honnan vették hogy a vámpir kényszeredetten kibogoz minden csomót és megszámol mindent amit lát, na mind1.
Fickók elkapták, kiszórtak köré homokat, rábasztak egy hálót😄
Aztán mikor kiszabadult:
-Dehát a háló?!
snitt leesik kibgozva szálanként
-És a homok?!
-754321
odavág elé még 1 urnányit, mire földet ér a homok a vámpir mondja hány szem😄DD
A film vége is lol:
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
BUDA > miskolc.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szánalmas egy arc vagy... lehet nekem szar az izlésem, de te viszont egy barom vagy, ha ilyeneket írkálsz úgy, hogy nem is láttad a filmet, arról ne is beszéljünk, hogy mekkora iq kell ahoz, hogy valaki egy kritika alapján nézzen, vagy esetleg ne nézzen meg egy filmet! Az index-es cikket pedig nem értem, mert az aki azt a cikket irta mehetne inkább bikrát legeltetni, mert az irása meglepõ, és mulatságos!
katt a trailerekre es a phobia trailert lessetek meg ( az unleashed meggyagyibb)
Legjobb, leglátványosabb CGI mesefilm, nem gyerekeknek!
10/10
Teljesen magával ragadott, letaglózó film volt. Hihetetlen, hogy ilyen filmeket is tudnak a brazilok csinálni. A történet remek, az ilyen amatõr színészekkel leforgatott filmek mindig is jók voltak. Apropó nem tud vki még ilyen stílusút mondani?
Ragyogás 10/10
Kubrick, Nicholson, King. Állat nagyon. Besz*rás, hogy betud paráztatni úgy egy film, hogy nem ilyeszt meg. Még rá rakott egy lapáttal, hogy egy kicsit beszakadtunk közbe, tehát teljesen átéreztük a lényeget.
nagyon megörültem, amikor megtaláltam egy ezresért vmi szupermarketben...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Számomra elég kusza, érthetetlen a története, de nem is nagyon törekedtem rá film közben sem, hogy megértsem, nekem baromira unalmas volt. Kicsit több trancsírozást elbírt volna a film kevesebb beszélgetéssel, meg filozofálgatással 😊 Ez az érthetetlenség lehet mondjuk amiatt is van, hogy a játékot sem ismerem semennyire, de az biztos, hogy mégegyszer már nem tudnám meglesni, mert már most is az elsõ fél óra után majdnem elaludtam, és csak azt vártam, hogy mikor lesz már vége, olyan vontatott volt a történet :C Többet vártam tõle, mert többnyire csak pozitív visszajelzéseket olvastam, és imdb-n is bíztató volt a 6.6-os átlag.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Na ez egy kemény film, még ha pozitívnak is állítják be a végét, de attól még kõkemény. Nem sajtburgerezték el, nem ponékodták el, drámai és misztikus. Egy valódi "igaz" történet.
9/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Superman IV
Most néztem meg. Fááááájdalmaaaaaaaaas...
3/10, mert mégiscsak Chris Reeve, de ááááá... Jaj... Még mindig fáj, pedig már legalább negyed órája vége :-)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
10/10
Negyedjére láttam, de még mindig 10/10...