Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos túl sokat vártam a filmtõl, és túl keveset kaptam...legalábbis az elsõ kettõhöz mérten...történetileg elég összecsapottnak tûnt (Arthurék hogy kerülnek a mesékbe?), a gyerek dolog is eléggé zavaró volt (jó, mást én sem tudtam volna kitalálni, de akkor is...)
ez sajnos csak 5/10
(csak a negyedik (lesz?) rész ne forogjon a gyerekek körül, mert akkor lehidalok...)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Még filmek:
Predator 2
Újra megnézve sem változott a véleményem. Az elsõ rész nyomába se ér( természetesen nálam), ami elsõsorban a városi környezetnek köszönhetõ. Továbbá nekem nem jön be a film vége. Persze ettõl függetlenül kár kihagyni annak aki nem látta. Szigorúan nálam 6/10.
Hóbortos hétvége 2
Nekem az elsõ rész nagyon tetszett és azzal, hogy a szereplõk vállalták a folytatást már nyert ügyük volt. Jót szórakoztam ezen is és sikerült egy kis újdonságot is belecsempészni így nem vált unalmassá a történet. Míg az elsõ részre egy 10/8-nál rosszabbat nem adnék, addig erre is egy 10/7-et nyomok.
Tini Nindzsa Teknõcök (2007)
Ez az a film amiben pozitívan tudtam csalódni. Személyes kötõdés miatt( az egyik képregény amit szívesen forgattam kiskoromban) sem kívántam nagyon hamar megnézni, mert féltem el lesz ez rontva. Attól tartottam, hogy beáll a szokványos mai animációk közé, melyeket szintén szeretek csak ez a stílus nem a nindzsáknak való (gyerekesen szórakoztató) 😊 Megtalálták a módját, hogy ne egy tipikus kis gyerekfilmet kreáljanak belõle és komolyabbra vették a figurát. Ezt tudom díjazni. A történet kellõen kerek volt és illett a meséhez. Ebben a stílusban én várom a folytatást, mert a karakterek nem kaptak egyenlõ hangsúlyt ebben a moziban. 8/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
2 Öböl-Háborús veterán Jim (Christian Bale) és Mike (Freddy Rodríguez) állást keres. Jim a Los Angelesi rendõrségnél próbál állást keresni. Õ a kemény gyerek kettejük közül, de ahogy kiderül totál pszichopata és a háborúban csúnya dolgoat élt át. Mike pedig mindig a könyebbik utat választja. Õ csak úgy tesz mintha állást keresne. közben az asszony eltartja. Nos az õ kettõsüknek egy hetét követhetjük végig a filmben.
Nekem nagyon tetszett a film ami a 2 karakterre koncentrál végig Eva Longoria asszisztálása mellett. Nagyon jó kis pszichológiai film (szerintem) Bale viszi a hátán az egészet a kicsit megzakkant katona szerepében a fényképezésben vannak kiemelkedõ képek amik megmaradnak.
Összességében nagyon tetszett. Imdb-n csak 7,1-en áll 12K szavazat mellett, de nekem símán 8.5/10-es.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
(már csak pár száz forintot kéne összelopnom a koleszba, vagy a leányzót rávenni hogy két jegyet fizessen, és tuti a siker.. nálam legalábbis 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
kikapcsoltam a felénél. ez egy értékelhetetlen, tucat szar amcsi vígjáték, nulla eredeti ötlettel, nulla kohézió, egyszerûen nem hittem el, hogy ezt komolyan gondolják. jön egy csaj, aki most kapta meg a hõn áhított elõléptetést, mehet ki mutatni a vékony alakját a tvbe, erre jön vmi idióta, akinek a napja abból áll, hogy szív, megdugja az egyik este, 8 hét múlva miután kiderül, hogy terhes lett az elsõ gondolatuk az lesz, hogy megtartják a gyereket, együtt felnevelik, a csaj szarik az új állásra, a srác felhagy a szívással és a felelõtlen élettel, meg akar változni mert egy vadidegen szül neki egy gyereket akibe részegen beleakasztotta a farkát? ez egy akkora blõdség, hogy csak pislogtam, hogy ez mi a franc akart lenni. az elsõ cd-n egyetlen poén volt amin mosolyogtam, a többi egyszerûen csak fájt. pedig vannak jó amcsi vígjátékok, de ez, ez még csak nem is vígjáték hanem vmi elbaszott családi film délután a tv2-n
abszólút 0/0, évek óta nem láttam ilyen szart, oke, hogy tarantiono csinalja a szarabbnal szarabb filmjeit, de o legalabb direkt csinalja es tolja le a hulyek arcan de sztem ok ezt a filmet komolyan gondoltak
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
nem volt jó, mert nem azzal néztem, akivel szerettem volna
...egyébként 10 / 8
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem nem véletlenül lett odarakva a kis Jaden, mivel szerintem így könnyebb volt hitelesebben eljátszania Will-nek ezt a szerencsétlen helyzetet! Remek film...
Tetszett, Willie gyerek elvitte a hátán a filmet, ami összességében nem lett túl mozgalmas, de azért le tudott kötni rendesen. A nagyvárosban annyiszor feltûnõ ellopott/elvesztett dobozok mondjuk kicsit valószínûtlenek, de ez a legkevesebb. Lehet a filmen együtt örülni/sírni a szereplõvel, és errõl nem a sztori, nem a rendezés vagy a zene tehet, hanem a fõszereplõ játéka, mivel lényegében egyszemélyes darabról van szó.
Will Smith papíron is SZINÉSZ lett, aki nem hiszi nézze meg.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Amint megnéztem töröltem is a fenébe.......
SPOILER
A legjpbb amikor a néger srác FUT a krokodil elõl. Ez mondjuk azért lehet nevetséges, mert aki néz természetadókat az tudja, hogy a krokodilok baromi jó futók, igaz rövidtûvon. Namost ha hozzávesszük azt, hogy ez a krokodil vagy 10 méteres akkor kiszámítható, hogy egy ember tuti nem lenne képes elfutni elõle. Legalábbis szerintem 😄
SOILER OFF
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
amugy ja.. Ali g nagyon zoralul nyomja.. nem tudok felsorolni masik szineszt aki negy akcentust igy leutanoz😄 es ha van is.. masok 1-1 film erejeig megtanulnak valakitol akcentussal beszelni. de ez a barom mindig forgat mint Bruno, Alig dzsi avagy Borat
a film egesz jo lett.. tipikus Farrel baromsagokkal van tele😄
ami nagyon durva az Sacha Baron Cohen jateka ( Ali G, Bruno, Borat (jaksemas😄)
vegig az agyamban volt hogy ez valszeg Sacha de nem mertem volna ra fogadni mert nem hittem volna hogy ennyire el tudja jatszani ezt a hulye francia szerepet de a vegen megis ott volt a neve... : DOBBENETES.. a csako eljatsza a hulye brunot nemet akcentussal.. es ott van Borat is ezek melle meg francia akcentussal eljatsza Geraldot.. LOAL.. ezekutan egyre vagyok kivancsi: ha Ali-G t is csak igy eljatsza akkor milyen lehet amikor normalisan beszel?😄
http://videodrome.freeblog.hu/
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A kis krokodil története, aki felzabálta fél Afrikát. Ráadásul Gusztávnak hívják és majd 10 méter hosszú. <#nevetes1>#nevetes1>
(7/10)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"mit mûvelnek "egyház" címszó alatt ártatlan emberekkel"
Semmit. Azok azt saját magukkal mûvelik. 😊
Ha valaki hagyja magát bepalizni egy sci-fi író által (vallásügyileg), na az meg is érdemli.
2. a zene nem az én stílusom.
3. Samuel tényleg jó volt.
4. Történet meg szerintem hulladék.
persze ez az ÉN véleményem.
nice legs. what time to open?
http://videodrome.freeblog.hu/
Black Snake Moan
Nagyon szar film szvsz. Senkinek nem ajánlom. 2/10
nice legs. what time to open?
Az agyam eldobom. Had legyen már szabad eldöntenem, hogy kit és miért utálok, és ha vkit utálok akkor tán had döntsem el, hogy hajlandó vagyok-e pénzt adni egy filmjéért avagy sem.
Ha azért utálnám, mert kéket szarik és a fülét barbibaásra tetováltatta, akkor azért nem ülnék be egyetlen filmjére sem, viszont Neked a világon semmi közöd nem lenne rá sem akkor, sem most bütyök!
Mert rühellem a fõszereplõ fejét?
Mert rühellem a nyilatkozatait, a családi életérõl szóló melodrámákat és mindent ami vele kapcsolatos???
Leszarom milyen színész (semmi extra amúgy), nekem egy ilyen beteg seggfej ne parádézzon a vásznon, legalábbis én tuti nem fizetek érte. Fõleg azért, mert az én pénzembõl neki jutó pár centet is abba a rühes "egyházba" teszi be..."
Szerintem tedd le a Story magazint és fújd ki magad, ahelyett, hogy itt tovább égnél. Érdekes módon én csak annyit tudok Cruise-ról, hogy ennek a scientológiai egyháznak a tagja, ahogy jónéhány másik híres színész is. Nem olvasok és nem nézek bulvárt, semmilyen minõségben.
De fantasztikus elveid vannak, remélem beledöglesz a nagy következetességbe! Gondolom minden színészrõl vágod, hogy "tag-e", avagy sem. Mert ugye mi van, ha vki olyan ember filmjeire fizetsz be, aki szintén vmi vallási fanatikus, "jézusos" vagy ilyesmi...
Adjak kölcsön egy kis intelligenciát?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Mert rühellem a fõszereplõ fejét?
Mert rühellem a nyilatkozatait, a családi életérõl szóló melodrámákat és mindent ami vele kapcsolatos???
Leszarom milyen színész (semmi extra amúgy), nekem egy ilyen beteg seggfej ne parádézzon a vásznon, legalábbis én tuti nem fizetek érte. Fõleg azért, mert az én pénzembõl neki jutó pár centet is abba a rühes "egyházba" teszi be...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Tán jobban értelmezhetõ a mondat így:
"EGY idegbeteg vallási fanatikus filmjét nem nézem meg"
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi köze a náciknak a szcientológiához?!
Link: Valkyrie
<#lama>#lama> vagyok...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Azért fontosak a dátumok, és a kolléga azért emelte ki, mert 2004-ben még készítettek jó filmeket, de 2006-ban egyetlen egyet sem....
...mint az közismert.
<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>