Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
JA sztem is. Az elsõ rész jobb volt. Ez kicsit "unalmas" és Kiszámítható volt

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A végérõl a minden horrorfilmben megjelenõ szerencsétlenkedést kellett volna kihagyni és máris sokkal jobb film lett volna 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

stargatelost
jah, sztem is, egész jól indult és az is marad a végéig

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár a végét elqrták azzal, hogy nem a szellemek 'nyertek' 😊 én az õrült dokinak drukkoltam 😊 meg egy kicsit hülyén is oldották meg...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Return To House On Haunted Hill

Akinek bejött az elsõ rész annak biztos tetszeni fog. Sok újat nem mutat, de legalább rendesen megcsinálták. Egyszeri szórakozásra korrekt kis film. 7/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bokafix2
Fémszörny

Farkasember metálos kiadásban. Ebben a filmben nem fogsz szórakozást találni, max. szánakozva röhögsz rajta. Történet nulla, szereplõk szintúgy, az akciók a 80-as évek C kategóriás filmnek csúfolt hulladékait idézik. Pedig ez az "alkotás" 1995-ös. Nem baj, megbocsátunk a rendezõnek... amennyiben visszavonul. <#vigyor>

(2/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sheltem
Shooter(Mesterlövész) 2007 : Szuper kis akciófilm. Nem tudom valamiért a Bruce Willis:Nap Könnyei c. filmjére emlékeztetett látványvilágban, holott köze nincs hozzá. Akciódús, pergõs 1 pillanatra le nem lankadó akciófilm ez ahol még a sztori is rendben van. Színészválasztás ismét frankó. Mikor vége lett elsõ gondolatom az volt, fenébe ez is 90 perces vót. Aztán ránéztem az asztalira: 127perc... Ez pedig egyet jelent: 10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bigapó
Resident Evil 3: Extinction

10/7-ra értékelném, annyira nem volt rossz film. A digitális trükkök elég jók benne. Van pár baki és logkátlan dolog benne, amin elgondolkozik pár percig az ember, de ettõl függetlenül élvezhetõ film.

The Matrix has you...

Z
Szerintem is nagyon jó, bár volt itt valaki, akinek nem tetszett.

Városi környezetben ugyanolyan rettegés az ismeretlentõl (el Diablo).

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

DoctorJohnson
A Predi 2 is elég ütõs lett!

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

zaki
Predator

Jó kis nosztalgikus mozi... Rég láttam nagyon. A 2. rész nagyon tré? Mert azt még nem láttam, Svarci nélkül nem nagyon érdekel(t).

DoctorJohnson
Semmit, a "dokikámat" jobban csípom! 😊

<#idiota>És mit fogok kapni érte <#nyes><#idiota>

http://videodrome.freeblog.hu/

Z
Johnsonkám! Ez mekkora duma már...loál 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nem reklámozom<#bee1>Megmondtam már,hogy csak az olvassa el ,akit érdekel.Amúgy is,ha beteszem így õket,egyesével,senki nem olvassa el,mert az átlag meglát ennyi betût,és ugrik tovább a következõ hozzászólásra.😊

Különben is,Johnsonkám,megmutathatod,hogyan kell...

DoctorJohnson
First things first.
Ha Real13 kolléga úgy érzi, hogy a "filmkritikáit" mindenképpen publikálnia kell, akkor én simán érezhetem úgy, hogy megmondom neki a véleményem róla ha már a topikban reklámozza.
Nemtom mennyire tiszta ez így?!

(Sötétbaromnak meg nagyban van igaza 😊)))

ProGabe
ennek itt biztos sokan örülen majd*

Matt Damon lát esélyt a Bourne-sorozat folytatására, pedig korábban azt nyilatkozta, kiöregedett az amnéziás ex-ügynökbõl egyszemélyes darálógéppé átváltozott ügynök szerepébõl. "Paul Greengrass és én még nem temettük el végleg a karaktert" - idézi a malacarcú színész szavait az AP. Nem csoda, A Bourne-ultimátum, amire jövõ héttõl végre már mi is jegyet válthatunk, 226 milliós bevételt produkált. Azért reméljük, hogy a dollárjelek bûvöletében élõ producerek nem lövik lábon a háztetõkön ugráló, identitás-zavaros mesterlövész mítoszát egy Bourne-Bond crossovert. (via joblo.com)

*:nem!rókabõr,ill. fejjük a tehenet amíg lehet,ehh

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Ez mehetett volna bármelyik hozzászólásra 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

REALista
Miért érzed úgy hogy ezt mindenkinek tudnia kell?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szerintem viszont egész jó kis oldal...
DoctorJohnson
Már az elõzõ kritikáid is kritikán aluliak voltak, így ezeket most tuti kihagyom, sorry.

AntiHero
Experiment In Torture (2007)

Ööööö..............Öööö...ö....öööööö....

Izé.... ha direkt csinálták azt hogy úgy tünjön hogy ez egy amatõr kezdõ filmes filmje akkor sikerült.

Amúgy simán értékelhetelen a film szerintem. 10/3

3 azért mert még a zenék haggyán. (credits zenék pl egész jók) Csajok közûl is tetszett kettõ.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok!

A Stom The Yard c. filmben a 3. Tracket keresem. Az a jelenet, mikor az elején a két csapat csatázik egymással. Elõször lemegy egy szám az elsõ csatára. Kis szünet következik, a két testvér vitázik egyet. Jön a dupla vagy semmi, a visszavágó. És akkor elkezdõdik az a Track amit keresek. Nincs benne semmi szöveg. Amúgy a soundtarckek Nekem is megvannak, és azok között nincs.

Elõre is THX!

By

www.filmnezo.blog.hu
Már megint sikerült írnom egy rakat kritikát,amiket hosssz lenne bemásolni.😊Többekközött Chihiro Szellemországban,Azumi,Légcsavar,Black Sheep

DoctorJohnson
Namost olyan simán elküddelek ám tudod-e hova!!!!!!!!
-.-

Amúgy valami okból kifolyólag aszittem, hogy a nekem meglévõ DVDrip verzió nem az általad említett DVD-rõl készült és ezért kérdeztem meg 😄DD
Na mindegy, maradjunk a tárgynál, tehát:
Anyukádbamennyé! <#bohoc>

Loál János
Áhá, akkor ezért emlegeted mindig. <#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kmarha
még mindig kicsit ittasan kerülök a gép elé mikor az õ nevével akarok dobálozni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Loál János
Állok elébe! <#gonosz1>

Loál János
Az éjjellátós részt szívesen átéltem volna moziban, így is a hideg rázott.

Loál János
Még mindig Romero. 😊

Sephi
Ne szolj hozza mert elkuld anyadba es aztan amikor latja hogy mindenki ellene van nem ir ide 3-4 napig mert elbujik a monitor moge.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Bábel Bradd Pitty komával:

9/10

Nemtom mostanában jól válogatok, mert csak jó filmeket nézek <#duhos2>
A film elején majd megszakadtam a nevetéstõl, ahogy rálõttek a buszra a kis hülyegyerekek, talán ha nem egy Brad Pitt film lett volna elszörnyûlködöm a dolgon így nevettem egy jót a jeleneten, gondoltam nem lesz igazán mélyreszûntó ez a film úgyse, tévedtem. Nagyon jó végig, amilyen hosszú film annyira lekötött, tetszett mind3 szál(a gyerekek szerencsétlenkedése, a nimfomániás soha nem dugtak meg ferdeszemû punci(egyszer úgyis meghúzok egy ilyet ha addig élek is), valamint maga a sérült nyakonlõtt nõ harca a halál ellen(elõre lehetett tudni, hogy nem lesz happyend ami nem gond persze).
Alapvetõen egy jól összerakott és megmerem kockáztatni elgondolkodtató film is(hogyan lehet majdnem politikai válság 2 gyerek játszadozásából stbstb, történnek e ilyesmik a világban blabla).
Az egész film "életszagú" volt, az oscar jelölések/díjak jogosak szerintem.
Bocsi, hogy megint nem egy viszonylag új filmrõl mondok véleményt, dehát most lett meg nemrég a tv és a régmegnemnézett filmjeimet most nézem meg <#szeret>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sztem nem kellene ennyire komolyan venned. Igazából iyen dolgok nem léteznek, csak kitaláció az egész! 😊

(És még van egy rossz hírem: sajnos jedi-lovagok sincsenek)

Z
"28 weeks later: ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos" --- az unalmast nem tudom elfogadni, a többit igen. Miért volt ez unalmas? Nem is a klasszik "zombivá válunk mind" felállás volt...hanem még a saját embertársaik is rájuk vadásztak.

"28 days later: alapmû, amiben SAJNOS vannak mélyen szántó gondolatok, így akit ez esetleg zavar, az nyugodtan kihagyhatja" --- nyilván nekem címezted ezt a részt, mivel én használtam a "mélyen szántó gondolatok" kifejezést. Csakhogy a mélyen szántó gondolatok részt nem a 28 days later címû filmhez írtam, mert ehhez nem is írhattam. Hiszen nem láttam! 😄

Mellesleg nem zavart volna akkor sem, ha ebben (28WL) lett volna. De most már kíváncsi vagyok a 28DL-re. Nem tartom kizártnak, ha azt láttam vón korábban, akkor most nem lennék ennyire megelégedve a 28WL-el.

Mindenesetre (SPOILER) nekem a végén az éjjellátós rész is nagyon tetszett. A DOOM 1st person nézete kár, hogy nem lett ilyen/egyáltalán jó. Ha hasonlóra csinálják meg, még talán el is hiszem, hogy FPS movie-t nézek.

Loál János
Nem, nem az volt.
Ja, de. 😮)

DoctorJohnson
"És ismételten felhoznám (de nem írom le mégegyszer) az elsõ rész DVD-kiadását, ahol egy utólagos módosítással hazavágták a picsába az egész filmet, mindenestül, úgy ahogy van."

FÚ mi is volt ez a momentum?
Nem az "I hate you" ugye?

Loál János
De.
Persze nem mondom, hogy hûhahá, de siralmasra számítottam, és ahhoz képest márpedig korrektül továbbviszik a dolgot. Az üres London nekem itt is kényelmetlenségeket okozott a pici lelkemben, a család szemszögébõl követhetõ események pedig kellõképpen rettenetesek, hogy jók legyenek.

És tudom, hogy szereted Robert Carlyle-t. -.-

Btw. a napokban újranéztem a '85-ös Day of the Dead-et, és világossá vált, hogy a 28 nappal késõbb milyen mértékben merít belõle. Hát nem kávéskanállal. 😮)
És ismételten felhoznám (de nem írom le mégegyszer) az elsõ rész DVD-kiadását, ahol egy utólagos módosítással hazavágták a picsába az egész filmet, mindenestül, úgy ahogy van.

Ezeknek fényében állítom: mindezt.

"ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos" - Azért NAGYON nem így van.

DoctorJohnson
pedignem 😊

Loál János
Eltúlzod: mindezt.

DoctorJohnson
28 weeks later: ócskaszar, unalmas, említésre se méltó fos

28 days later: alapmû, amiben SAJNOS vannak mélyen szántó gondolatok, így akit ez esetleg zavar, az nyugodtan kihagyhatja

Kmarha
Ha már elöttem 28 w l (amirõl a véleményem hogy nagy fos, hadászvadász, klissékkel megtömött, totálisan nulla vérengzõs "film"), akkor már egy kis Resident Evil 3:

még nem jellemeztem részletesebben, de akkor jöjjön. Szóval rendben, hgoy egy filmmel kapcsolatban elõjön egy vagy két ismertem filmmel való párhúzam. Nos ez filmmel kapcsolatban megjelent a Sziklák Szeme, a Romano (most jól irtam?) féle Dawn of the Death, egy adagnyi Mad Max, és még ki tudja hány kultuszból összelopott jelenet (vegyük csak pl Hitchkok féle Madarak alkotását, csak most éppen varjúk vagy mi fenék vették át a szerepet, ha jól emlékszem galambok helyet) Valamint elégé megspékelve egy a Hatodik Napon féle feelinggel a végén.

A Star Warsos Jedi trükköket már nem is akarom ide sorolni.

Emelett a történet egy nagy fos nulla. Persze hogy a kipusztult világban, valahol Kalifornia és Las Vegas közötti "aprócska kis" területen összefut az elözõ rész két szereplõje. Persze hogy a kelettkezését meg nem magyarázható fõhõsnõ még erõsebb képességre tett szert, melyet a számítógép azonnal érzékelni tud. És persze, hogy kikapcsolt állapotban, a nullából energiát termelve visszavág a mõholdnak, és kiégeti annak procceszorát.

Ezek után az ezer zombi lemészárolása már kismiska.

Tényleg csak nekem tünt egy ócsak szar, majdnem értékelhetetlen filmnek az egész?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Z
28 weeks later - 7,5/10

Brutálisan bekezd a film, s néha lanyhad csak ki a lendület, kifulladni nem nagyon sikerül neki. Sztori egyáltalán nem nagy szám (mondhatni, a szokásos).

SPOILER: Harapdálás után nem az ócska lassú-zombik élednek, hanem vírussal fertõzött futásra képes szörnyek.

Nem szaroztak a készítõk, hullik a férgese, sõt az opcionálisan kedvelhetõ karakterek is. Az iram elég kemény végig, csak kapaszkodtam. Ezért, a sok kézikamerázás, és a folyamatos feszültség miatt nem is figyeltem az ostoba hibákra, az esetleges paradoxonokra. De két dolog mégis eszembe jutott:

1. a nõt senki nem õrizte, mikor a férje bement hozzá.
2. a helikopteres-darabolós jelenet kicsit eltúlzott, hatásvadász trancsírnak tûnt. Mint egy beteges gondolat, hogy ezt csak azért sem lehet kihagyni...

A vírus eredetét egy kicsit részletezhették volna. Aztán kiderült, hogy volt valami "elsõ része", más szereplõkkel, 28 days later címen. Na azt is meg akarom nézni.

A helyszínek rettenetesen jók voltak. A zenéje szintúgy kellemes. Az egész összességében nagyon izgalmas, nagyon nézhetõ...egyszer mindenképp. Nincsenek mélyen szántó gondolatok, nincs benne intrika (ami amúgy az egyik gyengém), érzelmek minimális szinten, de sem (családi összetartás-hiánya emlékképek formájában, és a kényszer, hogy vissza kell menniük a családi házba) nagy szám. Van viszont folyamatos akció-rettegés.

Ez roppant intelligens hozzászólás volt.

bigapó
azt hiszem errõl egy külön topikot lehetne nyitni😊

a zene külön is megvan, nagyon bejött a stílus. nemcsak drogos zene van benne, bár abban is van jó😊

The Matrix has you...

DoctorJohnson
Pontosan.
Örökzöld darab, egyes részei, szövegei beépültek a szlengbe, sokan idézik a filmet bulikon-összejöveteleken, szinte az összes fõszereplõje a film miatt lett befutott színész, még a zenéje is maradandó lett és még sorolhatnám.
Nem mondom, hogy mindenkinek alapmû, csak Gladiatoron lepõdtem meg.

"Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrasment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life. I chose not to choose life. I chose something else..."
😊

bigapó
az egy kultfilm, ennek ellenére nem mindenkinek jön be. nekem igen😊 nemrég meg is vettem eredetibe, mert voltak rajta extrák is, kivágott jelenetek, meg ilyesmi. pontosan nem emlékszem ezekre, de enélkül is tök jó film, nekem remek szórakozás, akárhányszor megnézem.

The Matrix has you...

zaki
Csípom az ilyen filmeket! <#eljen>

DoctorJohnson
Mr.Brooks - 8/10

Fasza kis thriller, Costner bácsival, Hurt bácsival és Demi Moore nénivel, bár az utóbbi nem sok vizet zavart.
Szenzációs volt ahogy a "két" gyilkos egymással beszélgetett, jó volt a sztori is, mégcsak nem is egysíkú, bõ két óra agyalás, bár néhol kicsit leül a film. Nekem nagyon bejött, a vége is jó, de nekem az "alternatív" befejezés jobban tetszett.
(aki megnézi érteni fogja)

Highly recommended

PetruZ
Tudtommal nincs még neki, elvégre idei film, még nem hozták be (ha egyáltalán meg fog jelenni). Magyarul elég hülye címe is lenne, mivel a Wounded Knee egy hely neve, amit nem kellene lefordítani Sebesült Térd-nek. 😊
SASboy
én is untam.

nice legs. what time to open?

grebber
Valaki véletlenül nemtudja mi ennek a filmnek :Bury My Heart at Wounded Knee a magyar címe??

Next PC upgrade: 2022