Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel nem igazán értek egyet! Szerintem Peter Berg csapnivaló rendezõ, utolsó normális feltûnése is csak szinészként volt a Fire in the Sky címû filmben!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Kmarha
The Kingdom - A Királyság

Nagyon jó film volt. Bár a történet nem ér meg egy mozit, de a film összeségében talán igen (jöttem rá miután végignéztem a kolesz média termében, kivetítõn, 5.1-es hangrendszeren 😄).

Nagyon durván kezdõdik, nagyon durván van vége. A közepén kicsit leül a film, és befejezésben sem okoz túl nagy meglepetést, de az összhatás az ütösre sikeredett. Nem csak az akcióra van kiélezve, van benne elgondolkodtató rész bõven. A legjobban a vége ütött, mikor fény derül, hogy az FBI-os és a terrorista sejt vezér mit súgott a társának, fiának a fülébe.

Nem is annak létjogosultságát firtatta a film, hogy most kinek van ott a helye, az olaj birodalmában, hiszen mindkét oldal érdeke megérthetõ. Inkább csak a módszereket állították szemben (bár az amerikai kizsákmányolásról sok szó nem esett). Mindegy, nem filozófálgatni kell, hanem izgulni, és erre nagyon jó volt ez a majdnem két óra.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én is ma néztem meg. Inkább én sem értékelném. Indokolatlanul sok benne a szex és a káromkodás, továbbá ez is az emberi hülyeségre épít. Ezek a tinihorrorok valahogy nagyon bejönnek a csajoknak, de nemtom miért. Én már egy olyan túlélõhorrort néznék ahol a leendõ áldozattal együtt tudnánk érezni. Azaz az õ helyzetükben mi is azt cselekednénk amit õ, de ennél a filmnél is Májknak kellett drukkolnom, hogy nyírd ki az ostobákat <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

fernando torres
1 és a 2 jó a többi kuka

Kandurex
hát, ja,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

REALista
A 2. és a 3. rész után engem már nem is érdekel 4. rész...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

AntiHero
gondolom TC minõségbe nézted-.-

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kandurex
Saw4

..-hogy ez mekkora gány film, semmi köze nincs az elsõ filmben felépített hangulatra, történetre, minél jobban tancsírozzunk, ez a jelszava a filmnek, egy nulla

10 / 2

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
2007-es Halloween
Jó volt azért látni, hogy borult el teljesen kiskorában Michel,egy angyalarcú kisfiúból totális pszihopata lett, de aztán a szokásos klisés cucc kerekedett ki belõle, futkorászó,rikoltozó tinicsajokkal(akiket természetesen szex közben-után kell tetten érni^^), idióta rendõrökkel,4-5 golyó után is simán sétáló gyilkossal ^^. Mondjuk nem is vártam tõle semmit,de unalomûzõnek jó volt

PSN ID.: Beegabor

I.C.ram
Elég régi film már. Nem vagyok biztos benne, hogy lesz egyáltalán a mozikban 😞 Tudod nem fér be két romantikus vígjáték közé abból a nagyon kis szûk költségvetésbõl.
AntiHero
Jó de ne 10 napokat ugorjanak😊

azért kicsit hosszulett volna ha végigmutatnak 1 teljse napot 😄DD
fernando torres
Kingdom

igencsak beadta.nagyon jó film,Jarhead óta nagyon csipem Jamie Foxx-ot,itt is kegyetlen jól játszott.
10/9

AntiHero
30.Days.of.Night.
10/7

Nem volt rossz, sõt még nagyon is tetszett miután beesteledett.

Ami nem tetszett: Dobálóztak a napokkal. Hip-hop eltelt az a 30 nap😊
17. nap Bementek a boltba. VÁGÁS 27.nap😄 az hogy 10 napig mi rákot csináltak azt nem tudom😊 De ez így ment végig gyakorlatilag 1 teljes napot nem mutattak végig. elsõ 7 nap is pik-pakk eltmult aztán 7. napról asszem 17re ugrottak😞

Másik dolog: Értelmetlenûl feláldozták egymást.
Harmadik dolog: Minek mentek a gépházban? mi volt ott fasz se. Ugyan olyan védtelenek voltak:S A házba még biztonságosabb volt. Nem is fedezték fel õket erre nekik kikellet menni mer az ott nem biztonságos:S

Negyedik dolog: A végén ott srítak hogy jaj már csak 5en vagyunk. A film végén meg érdekes módon elõjött még vagy 8 ember "ünnepelni"😄 (hogy azok hun voltak meg, hogy rejtûzködtek érthetetlen)

Összeségébe jó volt, ha nem figyelem a hibákat meg az értelmetlen dolgokat.

Megnéztem az imdb-n, szinte minden ország ott van a magyaron kívül.
Szóval gondolom még nem tárgyaltak róla. Márciusig biztos nem lesz, addig meg úgyis mindenki letölti

Kompi http://trailer.blog.hu/

SASboy
The Bourne Ultimatum

Egy igazi akció film. Matt Damon egyik kedvenc színészem lett. 10/10

nice legs. what time to open?

sz4bolcs
Ettõl még a botlábúak is táncra perdülnek. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

This is England:
8/10
Azért "csak" 8, mert szerintem rövid. Simán lehetett volna 2 órás filmet csinálni belõle és pár részletet jobban kidolgozni. Aki kedvet kap hozzá az mindenképp felirattal nézze, mert elég érdekes angolt beszélnek benne😊) Én elõször elkezdtem felirat nélkül nézni, mert nem volt mellékelve felirat ahonnan leszedtem, de kénytelen voltam külön letölteni a feliratot, mert volt 1-2 mondtad amibõl egy szót se értettem😊 Ami hatalmas pozitívum az a kissrác játéka. Hihetetlen, hogy 12 évesen mennyire hitelesen játszik el egy ilyen szerepet.

Kmarha
Meghoztad a kedvem egy kis táncikáláshoz! 😄 Végül is a fenét ülök pénteken a gép elött.. .brrr 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sz4bolcs
na most majdnem regisztráltam egy vip tagságot az írásos hibáim javítása végett, de megláttam mennyibe kerül. 😊

sz4bolcs
Majd ha egyszer ilyen szép lehetsz, akkor beszólhatsz. 😊

sz4bolcs

Kmarha
sok pálinka, rossz izlés 😄

de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. A legtöbbet hallgatott rockalbumaim között ez áll az elsõ helyen 😊

Black Hawk down (ismét)

Elképesztõ film. Nem ajánlatos evés közbe nézni, mert vannak benne igencsak vérbõ gusztustalan jelenetek (ld.: Ryan közlegény), de maradandó élményt tud nyújtani. A történetrõl annyit: 1993 október 3án délután 3 órakor Mohamed Farrah Aididnak, Szomália rettegett hadurának megbeszélésre gyûltek össze fontosabb vezetõi. A közel 120 fõs amerikai csapatnak ( 75 különleges képzett Ranger és asszem 40 Delta Force katona) az volt a feladata hogy négy UH 60 Black Hawk típusú és néhány ksiebb harci helikopterrõl leszálljanak a földre és elfogják a vezéreket majd ezekután páncélozott csapatszállító jármûvek jöttek (volna) értük hogy mindenki elhagyhassa a körzetet. De a tervbe nem számították bele Mogadishu ellenállásának gyors válaszlépését: elõbb a 61es, majd a 64es csapaszállító gépet is lelövik. Ezekután kezdõdik el az igazi harc, amely során a katonák a saját életükért közdenek.
Jól megírt párbeszédek, és ha jól tudom nem egy mondat valóban elhangzott akkor és ott. A látványvilága lenyûgözõ, a lezuhanó Black Hawk fenséges és ugyanakkor félelmetes látványt nyújott. Nagyon okosan a harcoló katonák arcát is mutatták mikor lelõtték a 61est: mindegyikükrõl sütött a kétségbeesés a hitetlenség. Egy háromnegyed órás, veszteségek nélküli akció helyett 18 óra félelem és vérfürdõ következett számukra.
A zenéjére elég annyit írnom: Hans Zimmer. Azt hiszem ez garancia az aláfestésre.
Mindent összevetve a filmnek egyetlen hibájka van: nem mutatja be az ellenséget. Arctalkan ellenség ellen küzdenek több ezer fekete bõrû ember ellen akiket megkülönböztetni sem lehet egymástól. Nem beszélnek, csak ordítoznak: senkirõl nem tudunk meg semmit. De ez a legnagyobb bakija az egésznek. Összességében: 10/9.5

I never asked for this.

sz4bolcs
sok pálinka sok szóismétlés.

sz4bolcs
Tenacious D

Annyira nem tetszett, igazából a Rocksulival van egy szinten kb. Igazából a szövegeik nem jönnek be.

Viszont a tengerparti gitáros jelenet teljesen magávalragadó.

The Kingdom

Az eleje nagyon ütõs és megdöbbentõ volt. Nagyon jól filmre vitték, hogy egyik pillanatról a másikra hogyan lesz az emberbõl a világ legkiszolgáltatottabb egyéne. Tetszett, hogy csak egy kis történetet próbálnak megoldani a film során és nem az egész közel-keleti problémát. Tetszett, hogy nincs benne az a nagy USA dicsõítés csak annyi amennyi még elviselhetõ. Nincs tömve akcióval, de az a kevés jól meg van csinálva (a benne található kevés hibával együtt is). Külön pozitívum nálam az utolsó két mondat a filmben, ami nagyon találó. Tessék megnézni. 7,5/10

Hali!
Nem tudtok valamit a 3:10 to Yuma cimû filrõl, hogy mikor lesz a magyar mozikba? Lesz egyáltalán, vagy volt? <#vigyor2><#conf><#conf><#conf> vagy csak én nem tudok róla? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#wow3>
I Know Who Killed Me

A történet elég 1edi , eddig még nem látott kinzási modszer is felfigyel benne . Ami miatt érdemes megnézni az az hogy a film kb utolso 15percéig folyamatosan bizonytalanságban tartja a nézöt , én legalábbis mindig azt hittem hogy most ugrik ki a nyul a bokorbol aztán sehol semmi jött a következö csavarás 😊) többbet nem irok rola 1xer megkell nézni .

7/10
Egyetértek. A kivitelezés nem volt annyira gáz (csak hát nem mindegy mit kivitelezünk ugye), a helikopteres rész tetszett (csak a helikopterek miatt 😊 ), nálam felkúszik 4/10-re (feltéve, ha tényleg létezik a legenda).

SötétBarom
Über múvi.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nemrég láttad a dragon Wars-t. Senkinek nem ajánlom, a lexarabb film, amit idén láttam (pedig szeretem az ilyen óriásszörnyet, rombolós filmeket).

2/10

fernando torres
War

egész jó film lett.amit vártam azt kaptam:kis csihipuhi,kellõen "akciófilmesen" drámai sztori.

8/10

Királyság.

😄

Blasta
1et értek, egyik kedvencem tõle

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Letaszítva

Denzel Washington egyik legjobb filmje: nem mondható pörgõsnek, elgondolkodtatónak annál inkább. A történetrõl elég annyi hogy misztikumban bõvelkedik, vérben kevésbé, de pont ez a jó. A mellékszereplõk jól lettek megválasztva (bár Donald Sutherland keveset van a képernyõn de sebaj) helyette mindent kárpótol Washington úr. A történet eléggé csavaros, a csattanó meglepõen jól "csattan". Nem egy amcsi tucattermék azt ki merem állítani és sajna nem kapta meg azt a figyelmet amit megérdemelt volna😞(( (a sok egyéb szutyok mellett)
10/7

I never asked for this.

SötétBarom
Ez az. Kár. Egy esélyt mindenesetre kap tõlem is 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Last Winter a címe, eléggé gyenge lett sajna!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

SötétBarom
Nos, megnéztem a 30 days of nightot (felirat nélkül <#zavart1> - annyira nem is hiányzott /nekem)

Kib@szottul teccett.. Parázós, ijesztegetõs mûfajban nagyon jó. Hangulatos, stílusos, ami kell. 9/10.

Btw. Emlékszem apple.com-on láttam egy trailert kicsit régebben, szintén valami sarkkörön parázós cuccról, nem dereng valakinek a címe??

zaki
Pont ma néztük meg a faterral, egyetértek... 😊

szerintem is nagy film nemszoktam töbször nézni 1 filmet ,de ez is a ritka kivételek közé tartozik számomra .
Nekem a 2. részig 😊

Ördögûzés Emily Rose üdvéért

Igaz történet ide vagy oda (az alapja) ezt én a film alatt igyekeztem félretenni, és meg kell hagyni le is kötött a film. Tetszik, hogy a történet szépen lassan lépésrõl-lépésre halad elõre. Ha nincs terítéken valami szupermozi, akkor ajánlom mindenkinek. 7/10

ProGabe
mint minden jóérzésû embernek.az meg ugye egy másik kérdés,hogy az egész le van maradva az olaszoktól 20 évvel...

Isten városa

8/10
ha nem vagyok ennyire fáradt,nem tûnt volna nagyon hosszúnak,és akkor szerintem 9/10.a lényeg,hogy végre bepipálhatok még egy kötelezõt 😊
ilyen pontozás mellé meg szerintem nem kell különösebb kommentár.szereplõk,rendezés,forgatókönyv,fényképezés,és még minden más is kitûnõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Nekem a pite sorozat a 3. részig tartott.

barnie1990
Amerikai Pite 6 - Nem rossz ez, bár antispermisták (új szó,de milyen szép lol) ne nézzék meg.
Az 5. után csak jobbat lehetett csinálni,mondjuk ennyi pucér csajjal nem is volt ez olyan nehéz feladat. <#idiota>

Zene nélkül mit érek én?

Z
Azt mondjuk én sem értem, hogy miért használnak néha 6-os, 7-es, 8-as, 8.5-ös, 9-es skálát az osztályozásra.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

sz4bolcs
Most néztem meg a Requiem for a dream-et. Szerintem nagyon jó film.
Érdekes volt látni, hogy hogy változtatta meg a szereplõk jellemét a drog, vagy annak hiánya, és a függõség. Az élmény amit a film adott elsõ nézésre az 10/10.
A srác anyja, akirõl beszéltetek kimondottan jót alakított. Amúgy meg mindegyik szereplõ.

Ezek után elgondolkodtató a Szamszárából vett idézet:
"...és egyszer majd te is elmondod nekem, hogy hogyan válaszolnád meg a kérdést. A kérdés az, hogy mi a fontosabb? Száz világi vágynak behódolni, és azokat kielégíteni, vagy egyet leküzdeni."

Talán lehetett lõve amikor beírta...<#hehe>

fifi
tehát 10 pont a 8-as skálán...
akkor az biztos kurv@ jó film

😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kmarha
igen, ezt pont hogy le kell irnod 😄 Ezért van e forum 😊

egyébbként jó a véleményezésed 😊