Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De jó volt a Lora is és a Csak szex, más semmi is!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kontroll (2003). Ez a film nekem nagyon tetszett,pl. Igaz 2003 után nem nagyon tudok "jó" magyar filmet.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Biztos van szarabb magyar film amit már láttam, de nem jut eszembe.
Ilyen fost hogy tudtak összehozni el nem tudom képzelni. Egy normális poén nincs benne, a szinészi alakítások szörnyûk, a sztori a nullábbnál is nullább. Farkasházy Tivadar(Teddy) mint Mávigazgató = Megalol Hernádi kirakott melle...
Bazmeg de szar film volt...1 nap filmmentes sztrájk részemrõl most. Gyász
0/10
HA ezt nem tudnánk és meglepetés lenne akkor minden Hollywoodi film elejére ki kéne írni, hogy "ez a film a képzelet szüleménye, az amerikai katonák is meghalnak és nem csak megsérülnek és a fegyverek ölnek nem csak megsebesítenek vagy mellélõnek, hogy el lehessen közöttük szaladni."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem valami nagy szam. A latvany jo, de ez egy jo filmhez keves.
Hiaba a nagyszeruen megcsinalt sarkanyos jelenet, ha szamtalan buta hibaval elrontjak a filmet. (magassarku cipu stb)
Pedig a tortenet maga jo,viszont sokkal tobbet kilehetne hozni az emberi gyarlosagbol. Egyszer nezheto kategoria a nem mindennapi megjelenitesi mod miatt, de a latvany nem karpotol magaert a filmert.
The Kingdom: 8/10
Jo kis film, persze nem mentes attol, mint mindegyik ilyen tipusu amerikai film, minthogy beallitsak magukat a jofiuknak. Na persze meg attol, hogy ok legyozhetetlenek.
De ha ettol elvonatkoztat az ember es nem foglalkozik veluk, akkor elvezhetove valik a film. Ha meg egy kicsit erosebb kritikaval illettek volna benne magukat is az egesz filmben, nem csak egy ket jelenetben, akkor lehetne az ev filmje ebben a kategoriaban.
Ettol fuggetlenul ajanlott a megtekintese.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem egy Nicholson-féle "véntatter" Jokert alakít, teljesen más, olyan mint a képregényekben.
Másrészt a Batman Begins hála Nolan rendezésének és Bale játékának új alapokra rakta a batman filmeket és a dark Knight sem lesz rosszabb.
Ja és ami druva jó pozitívum, hogy megmerték lépni, hogy lecserélték azt a buta mosolygós Katie Holmes-t egy érett normális színésznõre. (Maggie Gyllenhaal meg már bizonyított a Titkárnõben, beteg és büntetõs film volt az is)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
----------------------
3/10
Uncsi fos
A lentebb emlegetett csavarásokat sem véltem felfedezni benne, talán ha 1x fordult a kocka, amúgy semmi extra, a killer kilétére meg tényleg nem volt nagy szám rájönni. Nem ajánlom.
Látatlanba megtippelem 2008 év filmjét...
A Bourne Rejtély/Csapda/Ultimatum
Végre sikerült megnéznem mind a hármat. Háát óriási. Frappáns ötletekkel, nagyon jó koreográfiákkal. Végre egy nézhetõ akciómozi.
Egyedül a harmadik rész vége tûnt kicsit befejezetlennek.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
ÉS SZERINTEM EZ A JOBB MEGKÖZELÍTÉS
elítélik a filmeket erõszakosságuk miatt.jöjjön az én álláspontom:vannak filmek,amikben kilõnek 15.000 töltényt,felrobbantanak 100kg robbanóanyagot,és mégsem hal/sérül meg senki,esetleg csak koszos lesz 😊 ilyen pl. a Szahara,a Die Hard 4 (mondom a NÉGY),Nemzet Aranya,és még sorolhatnám.persze ez nem azt jelenti,hogy ezek rossz alkotások!na jó,pl a Szahara egy förmedvény
na ezek a filmek adnak igazán torz képet a valóságról!mit lát a hülyegyerek?kilõnek egy tárat,következmények nélkül!miközben a töltény roncsol,rombol.nem is akárhogy!pl az Erõszakos Múlt (szintén Cronenberg),vagy a Miami Vice.ott láthatjuk milyen is ez.leszakadó kezek-lábak,szétrobbanó koponyák
nem vagyok fegyverbuzi,sõt!utálom a fegyvereket,pont azért,mert tudom mire képesek!és nem azt mondom,hogy ennyire durván meg kell mutatni a dolgokat,csak elfedni sem szabad õket!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kompi http://trailer.blog.hu/
Mer ha csak az elsõt, akkor készülj a 2.-ra, az mégjobban odab@sz 😊
Az egész film kendözetlenül bemutatott egy történetet, mentesen a mai filmek többségére jellemzõ rózsaszín nyáltól. Persze, megcsinálhatták volna, törülközõbe az egészet, vigyázva hogy ne villanjon elõ semmi. De akkor már a vér ömlését is helyetesíthették volna némi piros vonalkával, ami jelzi hogy ott a seb (arról nem is beszélve, hogy teljesen látszik, hogy nem az volt a szándék, hogy most a nézõ lássa himbálozni azt amit lehet..)
Furcsa, hogy fasz látványától az emberek felháborodnak, a totalban bemutatott torokelvágáson meg már meg sem rezdülnek. ezt a filmet igy csinálták meg, és semmit nem von le az értékébõl.
Az már más kérdés, hogy a nézõ fejében milyen gondolatok fogalmazodnak meg, de hát errõl nem a rendezõ tehet (elsõsorban nem)
sokkal jobbra számítottam <#szomoru1>#szomoru1>
most néztem végig a Superbadet...hát szerintem egy rakás sz@r
szvsz 4/10
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Bár ez nem egy konkrét film, hanem sorozat, de megér egy pontozást itt.
9/10 Nagyon kellemes csalódás.
Nem egy könnyû darab, a maga 3 órájával. A bukása felé robogó birodalom határmenti harcai, a hatalom megkaparintásáért folyó aljas politikai cselszövések, a nagy klasszikus "szabadság" harca mind terítéken van, a szerelemmel karöltve. Tecsós turkálóban találtam eme gyöngyszemet, nevetséges 499 HUF-ért árulták. 😄
Az 1963-as filmben volt néhány - mai szemmel - megmosolyogtató jelenet. A harcok, és a szónoklatok. Viszont a díszlet, a jelmezek, a makettek, az iszonyatos mennyiségû statiszta, valamint az a rész, amelyrõl most már tudom, hogy a Gladiátorba honnan lopták, lenyûgöztek. <#worship>#worship>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Kapásból csõbuzizz inkább, szintedhez jobban áll!
Amúgy gabr kolléga kötelezõnek érzi, hogy minden nap szénné égesse magát, úgyhogy ne lepõdj meg, ha holnap ezt is alulmúlja!