Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A The Curious Case of Benjamin Button az új évezred Forrest Gumpja.
Most lett vége nemrég, kérdés nélkül 10/10.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A vége túlságosan "supernatural". Amíg egy szép történet volt addig lenyûgözött. A színészek játéka is tökéletes volt. A vége kiábrándító volt. Így elszúrni ezt az érdekes történetet...
A vége egyenesen baromság. A szerelem nem ilyen! Az emberi test nem ilyen! Egy gyönyörú életszagú, és emberközeli történetbõl mesefilmet csináltak a végére. Ráadásul hamár mesefilm, akkor hol a happyend?Egyszóval el lett rontva az egész. A film feléig azt mondanám 8/10 A vége értékelhetetlen. Mintha nem is ugyanattól az embertõl származna, hanem belekontárkodott volna valaki.
Ez hianyzott. Egy remekeul oszetetett, normalis sztorival elatott film. Igem, voltak benne clichek, de legalabb nem volt benne a sok bolcs es tanulsagos parbeszed. A szereplok nagyon ott voltak, senki sem jatszotta tul a szerepet. Voltak jelenetek amiknek amugy semmi ertelme nem lenne de megis oda passzoltak. Neha egy kicsit ugy tunt, tul gyorsan haladunk de vegul megnyugtatta szivemet a meghato momentum ereje. Van egy pontja a filmnek ahol ugy ereztem mar vege lesz de meg raraktak egy lapattal igy meg tudtunk bekelni vele.
A film teljesen elvarazsolt! Nem egyszer ereztem magam mintha ott lennek en is veluk. Ugy erezem meg el tudtam volna nezni egy orat. Erdekel mi lesz veluk, nagyon megszerettem a szereploket.
Egy szo mint szaz, regota nem ereztem ilyen jol magam moziba!
Bandew, eddig sem tartottam tul sokra a film kritikaidat (no offece) de matol fogva el sem olvasom oket, ha nem haragszol. Erre a filmre 0-at adni es arra meg.... na mind1.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hihetetlen volt egyébként, 4-en mentünk el megnézni és olyan filmeket mondtunk le emiatt, mint a Body of Lies vagy a Burn After Reading és mindezt csak azért, hogy a Corvinba menjünk.
Egyébként a film elég látványos, de a legapróbb kis érzést sem váltotta ki belõlem, pedig elvileg a filmek azért vannak. Ha egy film nagyon rossz, még az is jobban le tud kötni azzal, hogy sz@r. De ezt csak néztem-néztem, hogy terelik a csordát, hogyan lõnek el benne egy rakat halott poént, Hugh Jackman hogyan tûnik fel vagy századjára a léghatásosabb módon, rejtelmes ködbõl elõlépve, hogy õ a terelõk terelõje és hogy aggódik érte minden karakter, miközben csak azt kérdezgettem magamtól: Ki a fene ez egyáltalán?
Én elhiszem, hogy valakinek ez a nagy kedvenc mozija, de hogy én semmit nem kaptam ettõl a filmtõl az biztos!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN ID.: Beegabor
Welcome to a World without rules!!!!
Nem merek rá pontot adni, de az biztos hogy a Boldogság nyomában közelébe sem ér...
Markus Schulz For President!
Az "ahogy Moricka az IT-t es a haditechnikat elkepzeli, aztan raszabaditja a filmes latvany felelosoket" problemaktol, es nehany logikai furcsasagtol eltekintve egesz jo.
7/10
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
10/10
Fincher nagyon tudhat valamit, a film minden percét élveztem.
Zene nélkül mit érek én?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nekem aztán van mit néznem ill. bepótolnom.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem tudtam igazán parázni, mert ez a köcsög gyerek úgy rázta végig a kamerát mint egy rohadt alkoholista aki már 20 órája nem ivott. Oké, hogy kézi kamerás, de az ember ennél sokkal jobban tudja koordinálni a mozgását. Szerintem teljesen alaptalan az imdb-s 7,8, ennél még talán a holtak naplója is jobb volt.
Thrash \'Till Death
szép és jó film,de közel sem élveztem úgy ezt a 3órát mint pl a dark knight-nál
ettõl fügetlenül egy 8ast adok rá
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na vegre! Egy rendes film! Mindenkinek ajanlom ezt a kellemes kis sztorit. Jo szineszek, jo sztori es vicces!
10/8 Tényleg nem rossz film... Elnéztem volna még egy darabig...
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=96264&i_city_id=3372&i_county_id=1
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
93-as capoeiras kötelezõ film, Marc Dacascossal! Sztem teljesen jó cucc a korához képest, aki szereti a harcmûvészeteket, annak tetszeni fog! Plusz még az igazi 90's Miami kemény arcokon is lehet röhögni, amit csak Dr. Alban, vagy Coolio klipekben láttam 😄 XDD
Welcome to a World without rules!!!!
Már nagyon vártam, de csalódnom kellett. Hosszú és nehéz, ami nálam az élvezhetõség hatására megy. A halálsoron is ilyen volt, de az sokkal jobban pörgött, itt viszont gyakran unatkoztam. A dráma sem elég hatásos benne, oké, hogy megható, de ebbõl a sztoriból egy sokkal ütõsebb filmet is ki lehetett volna hozni. Ne értse félre senki, az utóbbi 3-4 év legjobb drámája, de lehetett volna sokkal jobb is. A képi világa csillagos 10es, rengeteg felejthetetlen jelenet van benne, de a sztori nem lett elég jól megcsinálva sztem. 8,5/10
talán majd ha magyarul látom változik a véleményem
igen. ugyanis itt az oscar-szezon és mint mindig, kikerülnek a legjobb filmek esélyesei a jól megszokott vízjelekkel (15-20 percenként megjelennek a kép alján)
ezeknek a hangja jobb, mint a magyar szánalom-szinkronok minõsége -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cam az ratyi (nekem valamikor megteszi valamikor nem), de sokan megérthetnék, hogy attól, hogy pár nap, hét telt el már nem biztos, hogy cam-ot nézzet valaki, a mai warez már csodákra képes:-) 3 hétre a bemutatóra már nálam pihent a Szállító3 DVD-rip:-D vagy pl: az említett QofS TC (amcsi bemutató elõtt egy héttel), amivel már elvileg ugyanazt látod mint a moziban (nem vagyok hozzáértõ), persze ott egy nagy vásznon, de minõségre "ugyanaz"!
Thrash \'Till Death
Nem nagy eresztés, de rosszabbra számítottam. Minden sablonos, de nagy + , hogy a versenyes rész elég hosszú, tehát nem másfél óra lelkizés, börtön, keménykedés, felkészülés és a végén egy 5 perces versenyzés! Sõt nálam sztem az eddigi legjobb Statham akciófilm (persze Ritchi-éra és BJob kivéve) de nálam egyszinten a Szállító 1-gyel, olyan 6/10!
Sorry, a nem egy hsz-rt :-D
cam-ts-tc-scr-r5...innen már dvd-k, szóval azért vannak minõségbeli kölünbségek. Pl: QofS-ból az angol premier után kb. egy héttel, amcsi premier elõtt Kingben barátunk olyan TC szállított, hogy csak lestem. Szóval ne a nézési idõpontból vonj le elhamarkodott következtetéseket.
Amúgy szabadszemmel észrevenni az R5 és DVDSCR között a kis különbséget, gondolom így nézed a torrent oldalon is a sok hülyét, te hülye :-)
"..camosok vannak agyon seedel-ve.." ez meg teljesen hülyeség, általában a szinkronos cam-t sokan seedelik, az angolt már nem annyira, de ugyanúgy seedelik a dvd-rippet is stb. szóval hülye vagy nincs összefüggés, seedelnek mindent!
De hagyjuk nem megbántani akartalak, csak arra akartam rávilágítani, mit zavar az téged, miért bánt az téged annyira, hogy MÁS mit hogyan néz, annyira hogy hülyézel is!
Kb. ugyanezt értem arra, ha valaki dob egy filmértékelést, és leharapják a fejét, hogy te hülye vagy mert nem annyi? Mondom mi van?
Hát ezt a filmet tényleg a legnagyobbak közt lehet említeni, iszonyat nagy múvi. 6-8 Oscar jelölés lesz majd biztos. Fincher megint letett egy klasszikust a asztalra...
Kár, hogy 1 hónap múlva jön csak hozzánk a moziba, de tuti megnézem ott is. Sztem az év filmje.
10/10
10/7 Sokáig azaz érzésem volt hogy MI VAN? de aztán összeállt az egész! Nézzétek meg jó!