Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nem olyan rég chow yun fat maraton volt a tv2-n asszem. majdnem minden este küldték vmi filmjét. hát azt hittem kib*szom a tv-t!!! azóta a nevét ha meglátom már "apu ökölbe szorult keze vagyok" 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

grebber
Titokzatos lakó. Jó film volt.Lehetett tudni hogy az a faszi a gyilkos aki kibérelte a házat.A végén meg a csajra fogják mondván hogy megkattant már régóta és kitalál személyeket (fiát + a gyilkost).És a végén kiderül valójában nem is "kitalált" személy hanem valós és tényleg õ a killer!

Next PC upgrade: 2022

Riddick21
Az én kedvencem a The Killer John Woo-tól, Chow-Yun Fat fõszereplésével! Egyszerûen zseniális, kb. Ál/arci magasságokat penget, itt-ott jobb is...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tikal
The Illusionist

hm, nem tetszett, már a képi világ sem jött be, aztán edward norton nélkül ez a film még annyi sem lenne mint amit kap... A The Prestige klasszisokkal jobb, itt annyira lineáris és kitalálható volt a történet, nem tudott lekötni semennyire 5/10

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Ok, jöhetnek ha legalább ilyen Hard Boiled szintet hoznak, na jó lehet kicsit gyengébb is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PetruZ
Új filmek között nem nagyon fogsz ilyesmit találni. Klasszik hongkongi vonalon kell nézelõdni, gun-fu-ban õk a legjobbak, 😊 a régi John Woo, Johnny To, meg ilyesmi filmek között. Ha kell, mondok címeket is.
Shep
Most nézem jól elírtam
*legyen 4 akart lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
nem biztos h a te 10-es skálád egyenértékû az övével! ez embertõl függ, és h kinek mi fekszik filmek terén!
A nullánál is lehet nullább film! 😊

Shep
Hát nem akartam annyira lehúzni ha már a mese a kedvencem, egyébként gondolkodtam ,hogy 3 vagy 4 de mondom legyen 3 mert hát DB, meg legalább a karakterek nevét nem szúrták el, tudod ilyen apróságoknak is lehet örülni 😊 Meg aztán a Spiritre 2-t adtam ez azért attól élvezhetõbb volt.

Nem tudtok valami jó kis akciófilmet ajánlani, amiben sokat lõnek esetleg vetõdnek is 2 pisztoly sem árt amolyan Shoot 'em up-os akció. Ha lehet ne azt mondjátok ,hogy nézzem meg az ál/arcot 😊 valami újabb kellene.

ha ilyen harmatgyenge, nulla, stb, akkor mit keres egy 4-es értékelés a filmnél? 😊

egy tizes skálán a 4-es amolyan gyenge közepes - ergo ha minden nulla a filmben, mi vitte fel ilyen magaslatokba az értékelést? 😄
Shep
Takonybóll: Evolúcióóó

Nem kezdem el sorolni azt a sok eltérést ami az animehoz képest van, mert már a 3. mp-ben mikor azt mondta, hogy Ozaru Piccoló szolgája rájöttem ,hogy ez nem az a film. Nagyobb baj ,hogy ha eltekintünk a mesétõl és csak egy sima önálló filmként kezeljük akkor is egy zs kategóriás hulladék. Történet nulla, szereplõk egytõl egyig nullák. Egy normális karakter nincs benne. Harmatgyenge effektek, annyira rövid, hogy ha rövidebb lenne pár perccel már azt hihetnénk, hogy ez egy sorozat.
Egy szó mint száz aki gyerekfilmes kalandot akar az inkább a Boszorkányhegyet válassza. Ez meg nem is igazán tudom kinek szánták. Mondjuk van valami jó is abban ,hogy ilyen rossz lett az egész, mégpedig az ,hogy legalább nem lesz 2. rész. (legalábbis az eddigi bevételek alapján, nem hiszem)

4/10

American High School

OMG mekkora szar volt. Ne nézze meg senki!

1/10

Yes Man (720p)

A cím, az elõzetes és Jim Carrey személye azt sugallta, ez vmi Hanta Boy 2 féleség lesz, mindenesetre reméltem hogy nem ugyanazt adják el nekünk másodjára. Szerencsére meglepõen friss a film, és bár az eleje kissé unalmas, utána hamar beindul.

Jim Carrey nem felejtett el bohóckodni, rutinból hozza amit kell, a nõi fõszereplõ Zooey Deschanel pedig kellemes színfoltja a filmnek. Terrence Stampnek mindig is jól álltak az ilyen spirituális vezetõ, ütõdött doktor, stb szerepek, így õ is hozza az elvártat.

A forgatókönyv bár sokszor kiszámítható, a film összességében mégis kellemesen szórakoztató, végigmosolyogtam / nevettem ezt a könnyed vígjátékot.

Az OST is kiváló, gyorsan be is szereztem, mert nagyon fülbemászó dalok hangzanak el a filmben - a többször is felhangzó Munchausen By Proxy retro-elektro zenéje pedig annyira rossz, hogy az már jó, kult vita nélkül <#vigyor3>

10/8
Kandurex
áá, én már erre a kevés hátralévõ idõnek, ami még nekem hátra van, inkább megmaradnék a szebbik nemnél <#bee1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez a baj, hogy fel se tûnik,..immúnis vagy a kukilátványra xD

Hullám

Sok mindent kihagyott a könyvbõl és sok mindent hozzá is tett, de összegészében hozta a hangulatot és a témát!

Nekem tetszett!

Szerintetek véletlen, hogy németek csináltak filmet egy ilyen témáról?
Sir Quno Jedi
Jah, baszki, nekem fel sem tûnt miközben néztem, hogy jé 7x24 kukilóbálás vanik. A film jobban lekötött a homofób képzelgéseknél...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
uh na most nagyon kiváncsivá tettél, holnapra megis van az esti prog, de lehet addig nem is várok 😄

edios
Definitely, Maybe
(Mindenképpen talán)

Átlagos sablonos nézhetetlen amcsi popcorn romantikus vígjátékok végeláthatatlan sorából kiemelkedve egy olyan darab, ami kapott értelmet, van mondanivalója, ráadásul nem is túl nyálas. Ajánlom mindenkinek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

desigo
Mielõbb pótold azt,hogy nem láttad.
Nagyon jó film!
Lehetne sorolni sokmindent de az eléggé spoileres lenne
Tikal
talán mert egy elég erõs jelenet, szerintem nézd meg a filmet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

koryne
Eddig még soha nem írtam ebbe topikba, de erre baromi kíváncsi lennék:
miért van az, hogy eddig akárki mesélt nekem errõl a filmrõl (én még nem láttam), _mindenki_ ezt az 1 k*va jelenetet bírta felhozni?! Semmi mást nem tudok a filmrõl - talán még azt, hogy van benne börtön. Sokan mondják, hogy jó, de így engem nagyon nem tud érdekelni, hogy mindenkinek csak ez ragadt meg... Nincs bajom a keményebb filmekkel egyébként, lehet, hogy egyszer rászánom magam és pozitívan csalódom.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Seth
elfolytott homoszexualitás XD

PSN ID.: Beegabor

Tikal
most komolyan ez ragadt meg benned a legjobban? 😊 Nem te vagy az elsõ aki ezt írja, csak érdekes...

wesker24
Baxki most néztem meg a Butterfly Effect 3 Revelation-t és még mindig az államat keresem a padlón ! Zseniális egy film kb ugyanolyan nagyszerû film mint az 1 rész ha nem jobb !

Nálam simán erõs 10/9-es ! Azt hittem a fertelmes 2 rész után nem tudnak már jobbat alkotni de tévedtem !

Nálam a sorrend : Butterfly Effect 1 Butterfly Effect 3 és Butterfly Effect 2

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hinné az ember hogy tudja követni a film eseményeit és tudja ki a gyilkos de a film végén esik csak pofára hogy egész eddig amiben hitt a film alatt téves és megvilágosodik elötte minden.
Shep
Race to Witch Mountain

Egyszerû történet, egyszerû karakterek, könnyed szórakoztató, néhol látványos. Aki csak szórakozni akar annak nagyon ajánlom. Nem egy filmtörténeti alkotás, de arra amire készítették tökéletes.

9/10

Kandurex
Watchmen

...hát,...szar vót,...kukilóbálás meg ilyenek xD ejj...

fifi
érdemes megnézni, elég letaglózó film...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Ámbár most találtam egy jó fikát (nem fordítok) 😄DD

"I can't for the life of me, understand those that think the idiocy, the blatant racism, the retarded angle with which A WHOLE NATION OF 70 MILLION PEOPLE! are portrayed as subhuman pigs in this film would have anything to do with being "artistic" or "true story" etc... Turkey takes millions of tourists every year, that go there on their own free will, again and again, millions and millions of western tourists for chrissakes! How in the world could this dumb movie have anything to do with reality?! It is just simply amazing and telling of our times that this racist filth is taken seriously and rated so high to boot! Well done idiots!"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
De tényleg nem rémlik, szal. akkor most meg kéne néznem frissibe, mert jól megfikázni csak akkor lehet (imdb alapján az nem kewl). Viszont melózom most éjjel is éppen és baromira nincs idõm ilyesmire. Sry! Elnézést kell kérnem! De biztos van itt aki emléxik még rá és jól fikázik.

desigo
Fast & Furious 6/10

Kevés volt az akció és sok a duma
a vége azért ütött 😊
Japep

Köszi!
Hát valamit találtam, de nem vagyok benne biztos...még egyszer bocsi az OFF-ért... 😊
Ha erre jár egy moderátor kitörölhetné... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

m1-talán önök kértékben?
ezen a héten volt amugy?nem lehet h vmeik nap az egyik fõzõmüsorban?
Japep

Most kaptam az infót, hogy lehet, hogy az M1-en volt, és nem cigány, hanem ilyen "bolíviai" zene...kicsit nekem is zavaros, de fontos. 😊

Ja, és még nem tudtok olyan régi korban játszódó filmeket ("kardos"), amik szép tájakon játszódik? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Elõre is bocsánatot kérek, mert nem ide tartozik, de nem találtam mást, ahol érdeklõdhetnék...

Volt a TV2-n valamikor mostanában valami zenés mûsor, amiben valamilyen cigányzene volt (valami szaxofon is volt benne) - valamikor este felé.

Sajnos ennyit tudok róla én is, remélem valaki látta - mostanában volt.
Egy rokonomnak lenne nagyon fontos, én sajnos sehogy nem találtam meg ennyi infó alapján - de hátha valaki látta közületek, és tudna nekem segíteni.

Még egyszer bocsánat, és elõre is köszönöm! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ERykk
Össz-vissz ennyi jött le neked a filmbõl?

nálam a Mr & Mrs. Smith a legrosszabb film,ez az amelyet nem néztem vég...volt pár hasonló szar film amit megnéztem de végig is tudtam nézni.Szó mi szó ezaz egy amit nem néztem sose vég,egyszerûen unalmasnak tûnt.Egyszer lehet megpróbálkozom a lehetetlennel. =)
Dragonball
tessék elvonatkoztatni a mangától/rajzfilmtõl. úgy ültünk be hogy kapunk egy amerikanizált átírt valamit, de megpróbáljuk majd szeretni. néha kicsit gagyi volt, néhány karakterben pozitívan csalódtam, bár amilyen alacsony volt az elvárásom a színészekkel szemben annyira nem nehéz elérni a szintet.
10/5

fifi
jajó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

- Pride & Glory(Zsaruk Becsülete)
- Karantén

grebber
Most néztem meg a Karantén filmet nem volt egy nagy szám.
Most ebben a pillanatban kezdtem el nézni a REC filmet, aminek a feldolgozása (amcsi koppintása) ez a Karantén.
Meg ma megnéztem még újból a Mátrix 1-et ez jó volt továbbra is 😄
Meg a gyerekfilmet a démontanyát ez nem volt valami nagy film hiszen mitõl lett volna az!

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Na az kérem akkora ordenáré egy szar, hogy még csak nem is emléxem rá! 😄DD

Shep
The Spirit

Mondom megnézem már miért mondta mindenki, hogy irtó gyenge ez a film, hátha mégsem annyira rossz. Hát igazat kell adnom a többieknek, mert láttam már szar filmeket, de ez valami borzalom volt, nem is bírtam csak két részletben megnézni. Komolyan gondolkodom ,hogy a számomra legrosszabb film címében tetszelgõ Near Darkot ne cseréljem -e le erre.

2/10

Szerintem jól látod csak van egy pár emberke, akik rögtön ha leírod a saját véleményed a filmrõl, akkor lecsapnak, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, és elkezdenek kötözködni, hogy hogy értékelhetek egy X filmet 8-ra, vagy 9-re...
sweech
/flame off

Tyler1
amugy ha nem láttad a filmet, és nem is te irod a kritikát róla, akk miért linkeled be? itt a fórumozó véleményére kivácsi mindenki, nem az öccséére, vagy az apjáéra, vagy a nagyiéra. vagy ez csak én látom rosszul?

Számomra egy olyan filmbõl mint az Amerikai história X nem az jön le, hogy ez egy bugyuta tanmese volt iskolásoknak...

Szerinted miben tanmese egy olyan film, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a néger srácot ráharaptatját az útpadkára, aztán pedig izomból rátaposnak a fejére...
? Lehet, hogy tanmese csak épp az olyan - USA beli neonáciknak - akiket a filmben is bemutatnak...
fifi
Midnight express

még anno ifi koromban láttam a Duna TV-n, most megvan dvd-n.
nem csalódtam "felnõttebb" fejjel sem, kiváló film...

Sir Quno Jedi
Mars a Marsra (Rocketman 1997)

Minõségi NASA komédia, egész jó technikával és jó színészekkel. Szórakoztató, kissé klisés, de afféle klasszikus, jóféle családi darab.

Sir Quno Jedi
Válassz egyet és megfikázzuk! 😄