Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az, hogy eddig akárki mesélt nekem errõl a filmrõl (én még nem láttam), _mindenki_ ezt az 1 k*va jelenetet bírta felhozni?! Semmi mást nem tudok a filmrõl - talán még azt, hogy van benne börtön. Sokan mondják, hogy jó, de így engem nagyon nem tud érdekelni, hogy mindenkinek csak ez ragadt meg... Nincs bajom a keményebb filmekkel egyébként, lehet, hogy egyszer rászánom magam és pozitívan csalódom.
Xbox Live gamertag: kilencnad
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nálam simán erõs 10/9-es ! Azt hittem a fertelmes 2 rész után nem tudnak már jobbat alkotni de tévedtem !
Nálam a sorrend : Butterfly Effect 1 Butterfly Effect 3 és Butterfly Effect 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerû történet, egyszerû karakterek, könnyed szórakoztató, néhol látványos. Aki csak szórakozni akar annak nagyon ajánlom. Nem egy filmtörténeti alkotás, de arra amire készítették tökéletes.
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
...hát,...szar vót,...kukilóbálás meg ilyenek xD ejj...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"I can't for the life of me, understand those that think the idiocy, the blatant racism, the retarded angle with which A WHOLE NATION OF 70 MILLION PEOPLE! are portrayed as subhuman pigs in this film would have anything to do with being "artistic" or "true story" etc... Turkey takes millions of tourists every year, that go there on their own free will, again and again, millions and millions of western tourists for chrissakes! How in the world could this dumb movie have anything to do with reality?! It is just simply amazing and telling of our times that this racist filth is taken seriously and rated so high to boot! Well done idiots!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Köszi!
Hát valamit találtam, de nem vagyok benne biztos...még egyszer bocsi az OFF-ért... 😊
Ha erre jár egy moderátor kitörölhetné... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ezen a héten volt amugy?nem lehet h vmeik nap az egyik fõzõmüsorban?
Most kaptam az infót, hogy lehet, hogy az M1-en volt, és nem cigány, hanem ilyen "bolíviai" zene...kicsit nekem is zavaros, de fontos. 😊
Ja, és még nem tudtok olyan régi korban játszódó filmeket ("kardos"), amik szép tájakon játszódik? 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Elõre is bocsánatot kérek, mert nem ide tartozik, de nem találtam mást, ahol érdeklõdhetnék...
Volt a TV2-n valamikor mostanában valami zenés mûsor, amiben valamilyen cigányzene volt (valami szaxofon is volt benne) - valamikor este felé.
Sajnos ennyit tudok róla én is, remélem valaki látta - mostanában volt.
Egy rokonomnak lenne nagyon fontos, én sajnos sehogy nem találtam meg ennyi infó alapján - de hátha valaki látta közületek, és tudna nekem segíteni.
Még egyszer bocsánat, és elõre is köszönöm! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
tessék elvonatkoztatni a mangától/rajzfilmtõl. úgy ültünk be hogy kapunk egy amerikanizált átírt valamit, de megpróbáljuk majd szeretni. néha kicsit gagyi volt, néhány karakterben pozitívan csalódtam, bár amilyen alacsony volt az elvárásom a színészekkel szemben annyira nem nehéz elérni a szintet.
10/5
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Karantén
Most ebben a pillanatban kezdtem el nézni a REC filmet, aminek a feldolgozása (amcsi koppintása) ez a Karantén.
Meg ma megnéztem még újból a Mátrix 1-et ez jó volt továbbra is 😄
Meg a gyerekfilmet a démontanyát ez nem volt valami nagy film hiszen mitõl lett volna az!
Next PC upgrade: 2022
Mondom megnézem már miért mondta mindenki, hogy irtó gyenge ez a film, hátha mégsem annyira rossz. Hát igazat kell adnom a többieknek, mert láttam már szar filmeket, de ez valami borzalom volt, nem is bírtam csak két részletben megnézni. Komolyan gondolkodom ,hogy a számomra legrosszabb film címében tetszelgõ Near Darkot ne cseréljem -e le erre.
2/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerinted miben tanmese egy olyan film, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még anno ifi koromban láttam a Duna TV-n, most megvan dvd-n.
nem csalódtam "felnõttebb" fejjel sem, kiváló film...
Minõségi NASA komédia, egész jó technikával és jó színészekkel. Szórakoztató, kissé klisés, de afféle klasszikus, jóféle családi darab.
http://videodrome.freeblog.hu/
Néha amatõr, néha profi, de mindenképpen figyelemreméltó. Kicsit már-már túl hosszú lett, de szerintem így is szórakoztató a sztori a halál "isteneirõl"...(kettõ!) 😄
"ami egy bugyuta tanmese amerikai általános iskolásoknak."
hát nekem nem annak tûnt😊
.
(amúgy a Halálos iramot még nem láttam, a cikket öcsém írta)
/flame on
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Hát azért ez nem az Amerikai História X!
"...a Halálos iram jobb, mint az elsõ rész, hiszen annak minden pozitívumát meghagyja és tovább csiszolja. Nektek pedig már csak egy dolgotok van, irány a mozi, adjátok át magatok az élmények, és imádkozzatok, hogy a folytatás ne maradjon el, és ne kerüljön rossz kezekbe."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Kicsit uncsi már h mindig New Yorkba csap bele a meteor, vagy támadják meg Dinoszauruszok, vagy szállják meg földönkivüliek! Bár tény h ha ezek afrikai szavannán történnének akk nem lenne olyan izgi.
"Tehát akkor holnap valahol a bolygón ez és ez fog történni..."
És mit ad isten pont Amerikában történik. 😊 Hiába Amerika nagyon peches ország ha ilyesmirõl van szó. 😊