Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jippikájé madafaka
John McClane szókincsének egy darabkája
PSN ID.: Beegabor
"(jippikájé madafaka)
ez mi a szar akar lenni? 😄"
ezt már én is akartam kérdezni párszor, de elfelejtettem 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Meg ha már banner:
(jippikájé madafaka)
ez mi a szar akar lenni? 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
0. Értékelhetetlen
1. Hulladék, még a casj mellei is gyengék
2. ZS kategória, maximum a csaj mellei miatt érdemes megnézni
3. Nagyon-nagyon rossz, de vannak jó pillanatai
4. Hát ez lehetett volna jobb is
5. Egyszer nézõs, totál középszerû mû, szódával elmegy
6. Nem rossz, nem rossz, de...
7. Ez igen, jó volt, eltekintve a pár apróbb hibától
8. Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom, többször nézõs, majdnem alapmû, hangyafasznyi hibákkal
9. Überbrutál alapmû, többször nézõs
10. Hibátlan, no comment.
Sõt, csinálok bannert is a mostani helyett, beleírom ezt a pontrendszert amint megfejtettük a véglegeset!
Énis hibázhatok 😊
Aki 10/10 -et ad lehet kurvara elvezte... mivel nincs mibol kindulni ezeknel a pontozasoknal...
De van egy otletem.
Miert nem irunk ki bannerba egy ilyen tablazatot mint pl :
1. Soha meg se nezd!
2. Gyengus.
...
10. A legjobb film amit valaha lattam.
Ha ezeket kiirjuk akkor csak betartjak es akkor nem lesz mar errol vita.
CSOCSO TESSEK REAGALNI 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem meg ami tetszik az 8-9-10/10. Ami elmegy (tehát nem bánom meg, hogy megnéztem) az 6-7, a 4-5 a gagyi szar, ami ez alatt van, az általában értékelhetetlen trágya.
Ha egy film eléri, hogy végig leköt, izgulok rajta és lerágom a körmöm, ráadásul látványos és stílusos, nem mellesleg nem is annyira blõd, akkor az nálam tizes. Ez tökéletesen azt hozta amire számítottam, és jól. Az elején doq stílus, utána egy kis keveredés, a végén pedig látványos akció, megspékelve némi társadalomkritikával.
De ha az utóbbi idõbõl mond nekem valaki jobb scifit, azt megnézem szívesen.
derült égbõl pollyt, vagy valami ilyesmit vagy valamelyik Meg Ryan agymenést
Vacsi, séta, fúúúú :-D otthon bújás lesz neki + dugás<#eplus2>#eplus2>
Vacsi egy tûrhetõ étteremben, séta, miegymás 😊
(új csajt lehívnám filmezni)...vmi olyan kéne ami..ilyen bújós, meg amint lehet esetleg röhögni vagy valami😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Persze a mozi a beszt, az ilyen filmeket én is ott nézem elõször, de akik nem kíváncsiak annyira egy adott filmre, azoknak jó szórakozás lehet az otthoni mozizás is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezt fejtsd ki spoilerben pls!
"amúgy itt mindenki ennyire szereti a screener minõséget?😄"
nem, ellenben a 2cd-s dvdrip-el felérõ r5-öt igen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát én 7-8 közötti pontszámon gondolkozok, annyira azért nem jött be, mint itt a legtöbbeknek. Izgi volt, tényleg látványos, de zavart, hogy sokszor nem úgy cselekedtek az emberek, ahogy igazából tették volna, néha logikátlan volt, ráadásul a földönkivûliek se tudtak annyira a szivemhez nõni.
De kellemes néznivaló volt, ezt elismerem.
Zene nélkül mit érek én?
Amúgy a District 9 tényleg ennyire jó film? Láttam moziban traileren, hogy jó lesz, de hogy 9nél rosszabb szavazatot még nem kapott😮 És nem is oszlanak meg róla a vélemények😄
Hát nem hiába... Peter Jackson keze is benne van😄
Elb*szott jó. Nagyon rég szórakoztam ilyen jól. Legszívesebben megnéztem volna mégegyszer ahogy vége lett 😊 Azt sajnálom, hogy nem moziban néztem. Ha (esetleg, talán, csoda folytán, stb.) eljut ide is, tuti megnézem moziban is.
10/10
State of Play
Egyszerû szarkeverõs thriller, kicsit kiszámítható, de egy uncsi kedd estére ideális.
6,5/10
"...eljönnek az angyalok, és kiválogatják a gonoszokat az igazak közül,
és a tüzes kemencébe dobják õket, ott lesz majd sírás és fogcsikorgatás..."
Egy horror film amin a haverokkal jól összevitáztunk.)))
Vagy elfogadjuk valóságnak vagy nem, és csak fantázia terméke a film...
Na mindegy, itt a hivatalos reklám szöveg, egy horror ami gondolkodásra is késztett)))
"Ha a szomszédaidra vagy barátaidra a frászt akarod ráhozni, ez a te filmed!"
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Te meg én és minden ismerõsünk)
Ez a film nálam 10/10 amióta láttam.
Azóta is vadászom az ilyen különleges hangúlatú filmekre.
Méltatásúl hagy idézzem a kritikustömegfilm oldalról némi összegzést, ami teljesen megegyezik a véleményemmel)))
"...A rendezõnõ - Miranda July - maga alakítja Christine Jespersont, a feltörekvõ mûvészt, aki akadozó karrierje ápolása mellett öregeket szállít taxijával. Fennmaradó idejében kétségbeesetten próbálja felhívni magára a mûvészvilág és Richard Swersey (John Hawkes) figyelmét, akiben a nagy remények kis önbecsüléssel párosulnak. A nemrég facérrá vált cipõbolti eladó két fia is váratlan kapcsolatokba gabalyodik: a hétéves Robby nõi szíveket ápol az interneten, míg a tizennégy éves Peter közömbösen szemléli a szomszéd lányok szexuális játékait.
Miranda July, multimédia-performer és zenész éleslátó és rendkívül szórakoztató filmet készített olyan magányos emberekrõl, akik megpróbálnak kapcsolatot teremteni környezetükkel. Azokat a külsõ és belsõ gátakat mutatja meg, amik magányos, modern világunkban gyakran meghiúsítják az egymással való kapcsolatteremtést. July szerint "a történet elérhetetlen vágyakat tápláló gyerekekrõl és felnõttekrõl szól, akik olyan korban élnek, mikor a felnõtté válás digitális folyamat és a valóság esztétikai döntésünk függvénye". A Miranda July korábbi mûveiben felvetett témák folytatásának tekinthetõ Te meg én és minden ismerõsünk leleplezi az emberek titkolt érzéseit, vágyait és motivációit. Az eredmény egy gyönyörû, egyedi film, amely észrevétlenül ejti rabul az ember szívét...."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
háth, idén talán a legjobb! mindenképpen érdemes megnézni
10/9
1987 óta töretlen rajongója vagyok Tolkien mesternek.
1999-ben ahogy bekötettem az internetet az elsõ dolgom volt a The hobbit
rajzfilm leszedése (33kb-os modemmel). Most elõkotortam megint, és jó volt a kalandokat átélni ismét....
OFF
- volt egy magyar fejlesztésû játék ahol egyszerre akár négy kalandor bõrébe is belebújhattunk, és hála a jól megírt proginak, ez volt az elsõ játék ahol érezhetõ volt hogy a karakterek önálló életet élnek a játékban.
Felmászhattál Gandalf nyakába. utasíthattad hogy menjen valahova és mit csináljon, és csak szemlélõként láthattad az eseményeket. Vagy elmentél messzebre, játékbeli pár napot vártál, visszamentél, és lõn! a törpök maguk elintézték a trollokat valamilyen módon, és mindenki fel volt pakolva kincsekkel. De megtörténhetett hogy mire vissza értél valaki bezárta a barlangba gandalfot és meg kellett keresned a kulcsot hozzá)))
Windóz alatt is ment, teljesen magyar a könyv eseményeit követi. Biztos fellelhetõ a neten, dc-n vagy valahol. De ha valakki nem találja elõkeresem és emilben elküldöm , nagyon jó szórakozás!-
ON
LOL
Hát igen, a "túlfizetett sztárfocista" fogalom Ronaldinho-ra pont nem érvényes 😄DDDD
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a végén a tanár terve jó volt... csak hát... már kialakult a káosz
Hát ez durva film volt... a németek is tudnak jót alkotni😄
Ha már német filmek akkor ezt a Kisérlet-hez hasonlítanám.. ugye ott is egy kudarcba fulladt kisérletnek a történetét látjuk... ok... nem szabad azért összehasonlítani😊
Szóval ez a film nagyon jól leírta mi is az a diktatúra... és hogy az embereknek mennyire számít tartozni valamihez... hinni egy ideológiában.
Egy egyszerû kis játéknak indult és egy tragédiába torkollott... és ez tényleg megtörténhet... mert hát ugye megtörént cselekmény alapján játszódott a film
8/10