Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most letoltok ket filmet amit hirtelen megtalaltam 1080 ben es 4K ben. Egyik a KIN a masik pedig a Jurassic World Fallen Kingdom.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem a 1080p-s videót konvertálja fel a TV, hanem a YouTube-on egyformán fős minden, pláne netsebességfüggő.
Így már érthető mi3ért nem láttál akkora elt3érést.
Hidd el a rendes 50gbos film messze van a youtube-tó.... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.24. 15:16:56
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hallgass meg egy zeneszámot úgy, hogy nem nyúlsz az equalizerhez - majd EQ-val baromkodj bele, hallgasd meg úgy, aztán harmadjára vissza a nullpontra.
Garantálom, hogy nem az első, hanem a 3. változat fog legjobban tetszeni, pedig ugyanazt hallod.
Namost, 4K UTÁN persze, hogy rossz a 720p. De rakd be a sima SD változatot, nézd egy darabig, majd vissza 720p.
Ugyanúgy "whoa" effekt lesz utána.
Elegge nehez meg idoigenyes letolteni ket full filmet 1080 es 4k verzioban csak hogy tesztelgessem oket ugyhogy ezt a youtube videot nezegettem 1080 ben es 4k ben a tv-n. Nem igazan latni kulonbseget. Lehet felkonvertal a tv-m de nem talalok semmi ilyet a menuben, hogy ezt ki vagy be lehtne kapcsolni.
Emiatt letolteni egy 50 gigas filmet a 10 helyett teljesen hulyeseg.
Tegnap az Obliviont neztem 4k ben. Ma este meg a Jigsaw moviet nezem. (Nem zaklat a movie csak nem vagyok az a nagyon film ujranezos tipus es az elmult napokban vagy 3 filmet is ujraneztem az uj tv miatt. Mostmar kell valami mas. Ez is 4k-ban van)
(reklam helye 😄)
Mindegy. a Samsung q6fn tv *eci jo tv. Csak ajanlani tudom.
4x annyi pixel a 4k...
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lehet nálunk késni fog 1-2 hónapot, ahogy a Rontó Ralph 2 is... 😞
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nagyon meg vagyok elegedve es full feleslegesnek tartom elbaszni az idot azzal, hogy az ember megvarja a 4k filmet es 50 gigat tolt le 10 helyett. Nemhogy a 4k nem nez ki 5 szor szebben de semmi eszreveheto kulonbseg nincs ha kulon-kulon nezi valaki.
Nem hordok szemuveget. Nem is kell. Jo a szemem. A tv-t pedig becalibralom amennyire lehet mindenfele muszer nelkul ami mar alapbol olyan dolog, hogy az emberek %99 nem csinalja meg. White clipping, Black clipping, color/tint mind belove.
Magyar felirat jelenleg ezekhez van: fentről lefele
Ez azért elég gyakran szokott változni. Próbahónap az próbahónap, annyi idő alatt eldöntöd, hogy kell-e vagy nem. De ha a magyar content a lényeg, akkor hbo go az tuti, ott sok a szinkronos, de minimum magyar feliratos film/sorozat.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Valakinek van tapasztalata netflix-el? A neten amiket írnak, hogy magyarországon melyik filmek vannak engedélyezve, az finoman szólva is siralmas. Tényleg ennyire gáz itthon a helyzet? Így nem sok értelmét látom az előfizetésnek, sőt még a próbahónapnak sem. Egy értelmes filmet vagy sorozatot nem találtam a listában. Netflixen kívül egyébként van más video stream oldal?
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Nem tudom kinek jön be a nyakkendős Hitman kacsa, mindenesetre a pár napja megjelent új Hitman játék gyűjtői kiadásához járt... a film már kevésbé rendelkezik ilyen extrákkal, és most is csak a game hatására döntöttem úgy, hogy megnézem a Rupert Friend nevével fémjelzett alkotást.
Mindeddig nem akartam megnézni, mert a 2007-es film jócskán lelombozta a kedélyeimet. Tekintve, hogy milyen cool-ak voltak a Hitman játékok, a filmben teljesen kiherélték a 47-est. Főleg ebben a 2015-ös változatban. Már szinte csak árnyéka önmagának. Inkább egy akciózó rambóhoz hasonlít, aki verekedik, robbantgat és hajmeresztő akciókat tol le a vásznon.
Ez nem az az elegáns, kifinomult, csendes gyilkos akit én megismertem. Pedig össze lehetett volna rakni egy izgalmas Hitman filmet ilyen látványorgia nélkül is. Sőt, egyáltalán nem hiányzott ez, vagy akkor ne legyen a film címe Hitman.
Remélem több film nem lesz, vagy vegye át olyan valaki a rendezést, akinek volt a kezében már kontroller is. Mert elmondom, hogy lehet ezt úgy, hogy berúgom az ajtót és hangtompítóssal ledurrogtatok mindenkit aki a célpont körül áll akit majd ki kell iktatnom, vagy egyszerűen belopózhatok szakácsként, és ügyesen kicserélhetem gyorsan ölő méreggel az egyik fűszeres dobozt, és a célpontom mit sem sejtve saját magának fogja beleadagolni a vasárnapi húslevesbe, hiszen az előzetes információgyűjtés miatt tisztában vagyok vele mikor ebédel, mit ebédel, és ki készíti neki a kaját, sőt még azt is tudom, hogy mit csinál meg maga, és mit bíz rá másra... na ez egy hitman... az előbbi meg csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő ostoba paprikajancsi, akiből hiányzik az elegancia és a kreativitás.
Joker is egy gyilkosságművész volt, (első Batman film) viszont az ő művészete kimerült a kivégzett hullák irtózatos látványában, ügynökünk viszont a gyilkossághoz vezető módszer kivitelezésében profi. Az, ahogyan megszervezi az akciót, ahogyan elhárítja a közben felmerülő problémákat, és az a frappáns pragmatizmus, amivel akár még azt is elérheti, hogy az áldozat hozzátartozói még csak ne is gyanakodjanak gyilkosságra.
Ezt hiányolom a Hitman filmekből, mert ez a hitman karakter sava-borsa: a hideg profizmus, a feszült körülmények között is vérnyugodt tekintet, és a tökéletes kivitelezés. Ehelyett van robbangatás, lángtenger, pofozkodás, "ótós üldözés" meg minden középszar akciófilmes látványelem. Több lett tőle a film? Nem.
Szóval mindent összevetve nem kellett volna megnézni ezt az akciószemetet, mert csak feleslegesen kizökkentett. Aki nem ismeri a játékot, vagy fogalma sincs a Hitman éráról, nem kétlem hogy fog szórakozást találni benne, én viszont most gyorsan rákattintok az indítófájlra, mert teljesítenem kell egy küldetést.
3/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De megnézheted élőben is valahol. Ha neked az relevánsabb.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Anna Cooke Kendrick a maga 33 évével volt már szine minden a rajzfilmszinkronhangtól át az ivócimboráig.
Én legutóbb a méltatlanul meg nem értett 19-es asztalnál ülőkben láttam őt. De vadászott már vámpírra, volt már terhes méghozzá 9 hónapon át, volt musicalsztár és zombibarátnő a vásznon s még sorolhatnám ki mindenki. Nagyon meg sem lepődtem már, hogy egy kissé pszichopata oldalát is megismerhetjük. No azért kellett hozzá némi segítség a sármos Sam Rockwell személyében...
Bár önmagukra őrültként tekintenek főhőseink, sőt a film többi "normális" figurája is annak titulálja őket, kérdem én: egy icipicit nem vagyunk mind őrültek, akik szerelmesek vagyunk? Aki erre most nemmel felel, az nem is volt még úgy igazán szerelmes. Persze mindenkinél vannak ésszerű határok. Illetve majd mindenkinél. Anna és Sam pont az a páros, ahol nincsenek határok.
Ezt ők is belátják...néha nekünk nézőknek sem ártana..
Nagyon nincs mit ragozni rajta: látványos, humoros, véres, ott és akkor törnek a fogak és a csontok ahol kell.
Néha egy egy golyó belecsapódik valaki fejébe, de nem kell megijedni: az szándékos volt.....<#eplus2>#eplus2>
10/8.
Ha pedig a képminőség a fontos, akkor semmiképp NE hallgass Csocso kollégára! Vegyél OLED-et! Illetve, akkora képátmérőt, amennyit ki tucccc fizetni! (később meghálálod)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mas: tv-n bekapcsoltam a youtubeot es neztem par 4k jelenetet. Hat aze' nem volt szar 😄
Leginkabb a MAD MAX chasing jeleneteket nezegettem.
Utanna atkapcsoltam a sima tv-re. Eppen a Batman vs Superman ment a tv ben. Hat mintha valami cam verzios 480p filmet neztem volna 😄
Par napja neztem a 22 Mile filmet 1080p ben. Tokeletes volt. Gyonyoru tueles kep. Egyszer nem vettem eszre, hogy ez elesebb is lehetne. Minden hajszal, porus tueles. De lehet upscaled volt.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2018.11.17. 14:55:28
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Aztán jön Sthatam, akiről kiderült!!! HOGY konkrétan 5 éve már VOLTAK ITT LENT ILYEN mélyen...
WHAAAAAAAT? 😄
Ezt nem értettem a film elején pl, de nem mertem tovább gondolkodni róla egy percet se. 😄
És ezt garantálom akkor is észreveszi bárki, ha nem egymás mellett vannak a kijelzők.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Fullos klisé halmaz, de talán ezért is működik. Igaz, volt olyan jelenet, amire nem számítottam egyáltalán (a vége felé), és a poénok is jól illeszkedtek a filmek. Kellemeset csalódtam, ha nincs mit nézni, szerintem ez megér egy próbát.
Szóval nekem annyira nem jött be. Nem azt mondom, hogy rossz, de nekem a Serviio sokkal jobban tetszik.
Bővítsd ki a rendszert egy NAS-sal. Vagy vásárolsz egy gyári NAS-t vagy (amit én is csináltam) beállítasz egy Rpi-t (vagy valami levetett PC-t) NAS-nak egy dokkolóban lévő winyóval. Arról megy a torrent meg a DLNA. (+SM😎
De ha nem akarsz NAS-t akkor is bőven elég egy DLNA szervert feltenni a számítógépedre. És meg is van oldva minden. Én a Serviio-t ajánlom. Én is próbálkoztam a Plex-szel, de feleslegesen túl bonyolított programnak tartom. Otthoni felhasználásra a Serviio jobb szerintem és free.
@CSOCSO:
A TV-den véletlenül nincs bekapcsolva a 4k upconvert? 😉 Mert úgy tényleg kevésbé fogod észrevenni a különbséget.
Nekem itthon projektorom is van. Kb. 2 méter széles felületre vetítek (ami kb. 90"-nak felel meg egy 16:9-es képnél) és bizony ilyen képátlónál már lehet látni az 1080-as felbontás végét. Szóval már elkezdtem nézegetni a 4K-s projektorokat. 😊
Ráadásul ugyebár a 4K-s TV-k már nem csak felbontásban nagyobbak, hanem többségük már HDR-es is!
Alapból van rajta wifi és tudod csatlakoztatni a hálózathoz, van rajta Youtube, net, stb.
USB-re tudsz tenni pendrive-ot, plusz én vettem hozzá egy HDD dokkolót amibe asztali és desktop vinyót tudsz rakni, és ezt is csatlakoztattam a tv-hez. Van 2 vinyóm ami tele van filmekkel, ezeket bármikor elérem így.
4k film letöltésnek szerintem sincs sok értelme, nem llesz sokkal szebb de sokkal több helyet foglal.
GOOBY, pls