Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ilyen az, ha nem figyel az ember<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Sztem tök kira volt:D:D:D
Amúgy...
Harry Potter 6...
jó volt, kiváncsi vagyok már a végére
(igen, nem olvastam és nem is fogom:D)
a film meg, hát, erre számítottam. amikor egy ilyen megtörtént eseményeken alapuló gengszterfilmet nézek, mindig arra számítok, hogy lassan fog hömpölyögni a sztori, nagyon lassan. viszont ebben az esetben szerintem ez nem volt igaz, mindig történt valami, érezhetõen telt az idõ a filmben, egyik fordulat jött a másik után.
szerintem a színészek is hozták, amit kellett, fõleg a mellékszereplõk. az atmoszféra is nagyon jól meg volt teremtve, mondjuk én szeretem ezt a korszakot, el tudom nézni mindenféle eksön nélkül is (lsd. Changeling)
ennyit a pozitívumokról, a legnagyobb negaítvum meg az, hogy ez egy sablon-film. ezzel talán mindent el is mondtam róla...
elengedhetetlenül össze kell hasonlítanom az Untouchables-szel, ami a kategóriájában (akció gengszter film; megtörtént; "1 v 1" (Capone v Malone, Dillinger v Purves); különleges osztag; tommy gun :D) talán a legjobb, és ez jócskán le van maradva tõle
7 pont
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy nekirugaszkodjak-e újra...
Ale Alonso! poppe fan club™
Elég komoly drámába oltott thriller, ami nem szûkölködik erõszakos képekben. A sztori szerint egy fiatal pár piknikezni indul egy tóhoz, de lent találkoznak egy csapat erõszakos 14-15 évessel, és elfajulnak a dolgok.
Sokkoló, de kliséktõl nagyrészt mentes - kifejezetten jó film.
10/8
The Tournament
A B filmes klisék nagyrészét sikerült összeszedni a készítõknek, de legalább valamennyire szórakoztató formában. A világ legjobb bérgyilkosai, 24 óra határidõ, gyõzzön a legjobb, rengeteg fegyverdörrenés - még a végkifejlet is teljesen kiszámítható.
Ha Kelly Hu és a mindig megbízható Robert Carlyle nem szerepelne a filmben, nem sok fabatkát érne, õk viszont szórakoztatóak, így a verdikt:
10/6
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszerznézõs, szuperképességes, jövõbelátós, osztagos, kínais, lehetetlen módon látótkijátszós izé. Nekem tetszett azé, csak többet is ki lehetett vón ebbõl hozni, szvsz. kicsit gyerekes, fõleg, mikor a végén átmennek jedi academy-be! :DDD
Esti szórakozásnak kiváló, moziba nagyon nem való.
What about the forests?
hûha, ez kurva kemény film volt...
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és nem mondod, mert a büszkeséged nem engedi, de azt gondolod majd: "tök jó, hogy ma is benéztem<#zavart1>#zavart1>"
tudnék most kinyögni,amit valszeg nem láttál még :) mondjuk egy csemege a 80-as évek végérõl: az acél fiai..
What about the forests?
így hirelen kettõ is beugrik: a fantom (ez a videókorszakban még interceptorként ment) charlie sheennel, és az örök klasszis:a bosszúvágy "széria" charles bronsonnal<#eljen>#eljen>
8/10
Nekem bejött. Tisztában vagyok a hibáival de szeretem a "bosszú" filmeket.
Tudna valaki még jó "bosszú" filmet ajánlani, mert ezek mind tetszettek:
Taken
Revans
Megtorló 1 (tudom...)
Várom az ötleteket
Szóval, hogy kinek mi és hogyan jön be teljesen egyéni, ezért felesleges is osztani az észt
az hogy ki mit nézz meg moziban az az õ dolga és ízlése DE látványfilmet tényleg jobban "megéri" megnézni moziban, mert egy jó filmhez nagyon nagy pluszt tud dobni pl. amikor megnéztem a Király visszatért akkor azt mondtam a legjobb film a világon, mert a remek film mellé behugyozós látványt és eddig nem látott csatákat kaptam még PLUSZBA az arcomba, ugyanígy a Mátrix-al is, DE ugyanígy remekül szórakoztam egy Armagedonon is vagy ID4-en, csak azokra nem fogom mondani a film után , hogy a No.1, a lényeg sztem a plusz dolgon van.
És sok mindent hozzá tud tenni egy filmhez a mozi közeg, ha a látvány miatt mennék csak moziba akkor kihagynám pl: a vígjátékokat DE észrevettem, hogy moziban sokkal nagyobbat üt, egyszerûen azért mert a haverokkal a többi nézõvel együtt nevetsz, a feeling, ha egyedül otthon nézel egyet már más a leányzó fekvése, legalább is nálam.
Mondjuk a 2012 már botrányosan szar, azért persze egy szintet érjen el egy film.
És az ilyen látványfilm fanoknak, nem is a film a lényeg, hanem hogy lássák h milyen kurva fasza mára a technika, mer majdnem élethû, ahogy az óceán elborítja a Földet. És õk miután kijönnek a moziból még fél napig trécselnek arról h ez nem létezik csak effect, míg aki aszitte h jó filmet lát, üres érzéssel jön ki.
Ha van is története, mondom, akkor is egyszerû mint a 100as szög.
ott a Trója c. film, az Iliász c. görög eposz, a világtörténelem egyik jelentõs alkotása szolgálja az alapot a filmhez.
A 300 története meg? 300 Spártai harcos hõsi halált hal a termopülei szorosnál. Pont.
A 2012 és a 300 sztorija körülbelül ugyan olyan komplexitással bír, az elõbbi mégis egy gagyi szar, míg az utóbbi félelmetesen jól mûködik. Az egész pedig onnan indult, hogy valaki leigénytelenezte a látványfilmek kedvelõit.
#51431: nyilván, mint ahogy pl. a sin city sem túl reális, de ezeket felesleges a 2012-höz hasonlítani, mivel közük nincs egymáshoz, azon kivül h filmek.
Itt a lényeg h van aki igényesen tud látványos!filmet csinálni, mint Cameron, és van aki igénytelenül látványfilmet csinálni mint Emmerich.
És a 2012 attól még szar is marad hiába lesz meg hd-ben bluray-ben vagy xray-ben...
kisgyerkõc alig látja apját, aki folyton csak hitegeti, hogy majd látogatja.. a szülinapján azt kívánja, hogy apja 1 teljes napig ne hazudhasson..csakhogy neki hazudnia kell, mert õ nem más, mint egy hantás<#nevetes1>#nevetes1> jim carrey-t talán nem is kell bemutatni senkinek..
ha pontoznám, maximumot adnék..de most nem pontozok<#papakacsint>#papakacsint>
Pl. valamiért folyamatosan azt hajtogatod, hogy egy látványos film is hordozhat magában szellemi értékeket, miközben én ezt egy percig sem vitattam.
mondjuk a Mátrix elsõ része, az már egy olyan "deep" mondanivalóval rendelkezõ mûvészfilm, amiben van nemis kevés látványelem, ki-ki döntse el hogy mi az elsõdleges elem számára a filmben...
míg a 300ban az a pár üresjárat csak arra szolgál hogy felkonferálja a kõkemény akciót...