Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár még megy,..de
8-9 pont körül
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem egy világmegváltás, de egész korrekt kis akciófilm a rossz Travoltával és a jó Denzel Washintonnal. Tetszett, hogy Denzel Washingnnak sikerült végig az egyszerû, hétköznapi metrós dolgozó(nem emlékszem mi volt a beosztása...) szerepben megmaradni, és nem erõltették rá a "a profibb vagyok, mint egy veterán rendõr" szerepet.
6/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jó volt ez, teljesen korrekt film volt, persze 1 és 2 rész jóval jobb, de azokat igazán már überelni sem lehet, viszont 3. résznél klasszisokkal jobb, ha elsõ kettõ 10/10 ez olyan 8/10.
Yo, Bitch!
Nagyszerû angol történelmi film két barát hányattatásairól a dán támadás és a normann invázió idejében.
Graves vagy Waltari regényeihez hasonló/méltó kosztümös történelmi eposz.
10/9 simán.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nagyon fasza. Akinek tetszett a 28 nappal késõbb, és szereti az ilyesmit, annak kötelezõ. Ráadásul hiába sorozat, a hossza miatt simán meg lehet nézni egyben.
Apró hiányosságai vannak, de figyelembe véve a költségvetést, ez egy masszív
9 blasta.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kurva jó ez a 4 rész. Kicsit bugyuta az én ízlésemnek, de hatásos. Pedig "csak" remake. Kíváncsian várjuk a folytatást.
7/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó volt a történet és volt sok poén beszólás is benne.
A film közepéig még tudtam is rajta röhögni de onnan már ment a kaszabolás és a fröcsögés.A fõszereplõ srácnak van egy kocka feje.
4/10
Big Fish
Egyszerû kis mese lenne ha nem Tim Burton rendezte volna.De így viszont nagyon komoly történet lett.Végig kíváncsian néztem,hogy ami következik történet az igaz lesz vagy kamu.Szomorú volt kicsit a vége.
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Még zöldebb a szomszéd nõje 10/10
Örök klasszikus mind a kettõ, a két öreg meg zseniális, kár hogy már egyik sincs köztünk..
Yo, Bitch!
Sajnos csak DVD-re jön, ami meg is látszik a filmen, mert az akciókat (ezek elég jók) leszámítva elég low budget az egész. A színészek ultra gázosak, a legjobb talán a lázadó vezért alakító tag volt, a többiek csak úgy felmondják a szövegüket. Van Damme, meg Dolph és a nagydarab orosz játszák a nem túl bonyolult érzéketlen katonát. A történet elég átgondolatlan, pl. Lundgren-nek nem is igazán van a történet szempontjából jelentõsége, a cselekmény többi része is olyan összedobott legyen valami hatást kelt. Az akció részek (ahogy már írtam) viszont teljesen korrektek igazi 90-es évek akció érzés van, és szerencsére nem ilyen zöld lepedõ elõtt ugrálunk hülyeség ,hanem tényleg kimentek terepre és egy csomó mindent ott vettek fel. Akik újra együtt akarják látni a két öreget, vagy csak egy kis régi vágású akcióra vágynak és el tudnak tekinteni a fent említett hibáktól azok jól fognak szórakozni.
6/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Erről van szó!\"
Predator sorozat viszont nem tetszett egyaltalan. az AvP se jott be annyira
0/0.. értékelhetetlen. A "horrori" részeket nem mutatják, a történet gagyi. ~= álom.nettel.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eddig megvan a Hulk 1,2, a Batmanok, X-menek, Watchmen, Spidermanek, Fantastic Fourok, Iron man...meg van a Superman de az nem érdekel😄
ennyi lenne vagy még?😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
klasszik
Aliens
klasszik
Alien 3
itt kezdõdött a lejtmenet...fincher jó rendezõ, de 92-ben még nem volt az, nem nagyon kapta el a hangulatot, nem tudott olyan feszültséget teremteni mint elõdei és tele pakolta klisékkel...
Alien resurrection
minõsithetetlen....nem tudom minek adták ennek a franciának a rendezést... mentségére legyen hogy már a sztori is gyenge lábakon állt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na mindegy.
Az a lényeg hogy ezek szerint neked sem tetszett.<#wink>#wink>
Krrish elõzetes
Indiai "blockbuster". Nem láttam még ilyen filmet, mert egyszer láttam egy trailert és nem igazán értettem ,hogy illik egy akciófilmbe az ilyen musical szerû éneklõs, táncolós jelenet. Aztán csak megnéztem ezt a filmet és kellemesen csalódtam. Az éneklõs részek nem is annyira gázosak, a tolvaj srác a hülyeségeivel mindig feldobja az unalmasabb részeket, akció sajnos nem sok van, de valahogy mégsem tûnt unalmasnak a film. A történet sem egy nagy valami ,de szódával még éppen elmegy. Összességében egy erõs közepes alkotás, de arra jó volt, hogy a 2. részét is megnézzem 😊
5,5/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
legyen mar érzéketek az ironiára, vagy ha nincs biztos lehet venni valahol a kornyeken!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Álom.net(reálisan)
<#nemtudom>#nemtudom>
Mert ha nem , akkor szerintem te beszívva nézted azt a filmet.<#wilting>#wilting>
Hát...Ez...Nemegyszerû:-)
Az elsõ 5perc utáni 10percben:-) azt mondtam "WTF eza Sz@r?!" De azután,ha ráhangolódsz besza-behu.
Szerintem elég réteg film,már-már mûvészfilm.Sokaknak nem fog tetszeni az tuti.
A fényképezés +a zene,állat.Jelenetek különbözõ szûrõkkel,néhol kézikamerával,bevillanó képek,kimerevített képek,van itt minden:-)
9/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Törvénytisztelõ polgár:
Hatalmas! Ez a Butler filmrõl filmre jobb! Ez a film pedig az év filmje! 9/10
Karácsonyi ének D3D:
Egy újabb csodás feldolgozása ennek a mesés történetnek. A fõszereplõnek persze nem csak hogy Carrey (Kerekes) kölcsönözte a hangját, de a mimikája is egy az egyben õ volt😊 3dben külön poén volt, ráadásul a kellõen morbid elõadásmód is tetszett 8/10
Egyszerûen bonyolult:
Hát ezt a barátnõm kedvéért néztem meg... nem számítottam másra, mint egy vén klimaxos romantikus vígjátékra... hát nem csalódtam... ezt kaptam... de mégis, baromi jól szórakoztam😄 Legnagyobb jelenet amikor Streep és Martin beszívva mennek a buliba... hatalmasXD 7/10
Este pedig a tv elõtt ülve kellemes meglepetés ért:
Álom.net... hát... az eddigi legjobb magyar film... tele jó poénokkal, jó zenékkel... kíváló történet és külön tetszett annak csavaros összetétele. Kár, hogy a lányok rondák voltak benne és hogy Labanc Lillának ilyen gány a teste... de ettõl függetlenül 10/10
Klasszikus.A világ legjobb robbantós jelenete van ebben a filmben
(az elején.) SZERINTEM.
10/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hatalmas film ! :-)
Amugy a film cime Az Invázió volt ! Én még réges régen a TV-ben láttam !