Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
Predator sorozat viszont nem tetszett egyaltalan. az AvP se jott be annyira
0/0.. értékelhetetlen. A "horrori" részeket nem mutatják, a történet gagyi. ~= álom.nettel.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eddig megvan a Hulk 1,2, a Batmanok, X-menek, Watchmen, Spidermanek, Fantastic Fourok, Iron man...meg van a Superman de az nem érdekel😄
ennyi lenne vagy még?😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
klasszik
Aliens
klasszik
Alien 3
itt kezdõdött a lejtmenet...fincher jó rendezõ, de 92-ben még nem volt az, nem nagyon kapta el a hangulatot, nem tudott olyan feszültséget teremteni mint elõdei és tele pakolta klisékkel...
Alien resurrection
minõsithetetlen....nem tudom minek adták ennek a franciának a rendezést... mentségére legyen hogy már a sztori is gyenge lábakon állt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na mindegy.
Az a lényeg hogy ezek szerint neked sem tetszett.<#wink>#wink>
Krrish elõzetes
Indiai "blockbuster". Nem láttam még ilyen filmet, mert egyszer láttam egy trailert és nem igazán értettem ,hogy illik egy akciófilmbe az ilyen musical szerû éneklõs, táncolós jelenet. Aztán csak megnéztem ezt a filmet és kellemesen csalódtam. Az éneklõs részek nem is annyira gázosak, a tolvaj srác a hülyeségeivel mindig feldobja az unalmasabb részeket, akció sajnos nem sok van, de valahogy mégsem tûnt unalmasnak a film. A történet sem egy nagy valami ,de szódával még éppen elmegy. Összességében egy erõs közepes alkotás, de arra jó volt, hogy a 2. részét is megnézzem 😊
5,5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
legyen mar érzéketek az ironiára, vagy ha nincs biztos lehet venni valahol a kornyeken!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Álom.net(reálisan)
<#nemtudom>#nemtudom>
Mert ha nem , akkor szerintem te beszívva nézted azt a filmet.<#wilting>#wilting>
Hát...Ez...Nemegyszerû:-)
Az elsõ 5perc utáni 10percben:-) azt mondtam "WTF eza Sz@r?!" De azután,ha ráhangolódsz besza-behu.
Szerintem elég réteg film,már-már mûvészfilm.Sokaknak nem fog tetszeni az tuti.
A fényképezés +a zene,állat.Jelenetek különbözõ szûrõkkel,néhol kézikamerával,bevillanó képek,kimerevített képek,van itt minden:-)
9/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Törvénytisztelõ polgár:
Hatalmas! Ez a Butler filmrõl filmre jobb! Ez a film pedig az év filmje! 9/10
Karácsonyi ének D3D:
Egy újabb csodás feldolgozása ennek a mesés történetnek. A fõszereplõnek persze nem csak hogy Carrey (Kerekes) kölcsönözte a hangját, de a mimikája is egy az egyben õ volt😊 3dben külön poén volt, ráadásul a kellõen morbid elõadásmód is tetszett 8/10
Egyszerûen bonyolult:
Hát ezt a barátnõm kedvéért néztem meg... nem számítottam másra, mint egy vén klimaxos romantikus vígjátékra... hát nem csalódtam... ezt kaptam... de mégis, baromi jól szórakoztam😄 Legnagyobb jelenet amikor Streep és Martin beszívva mennek a buliba... hatalmasXD 7/10
Este pedig a tv elõtt ülve kellemes meglepetés ért:
Álom.net... hát... az eddigi legjobb magyar film... tele jó poénokkal, jó zenékkel... kíváló történet és külön tetszett annak csavaros összetétele. Kár, hogy a lányok rondák voltak benne és hogy Labanc Lillának ilyen gány a teste... de ettõl függetlenül 10/10
Klasszikus.A világ legjobb robbantós jelenete van ebben a filmben
(az elején.) SZERINTEM.
10/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hatalmas film ! :-)
Amugy a film cime Az Invázió volt ! Én még réges régen a TV-ben láttam !
Mar nem elosszor neztem meg,de nagyon tetszik!Tele van meglepetessel,izgalmas,es nagyon latvanyos film! 9/10
:) Semmi okosság :P
Idegen invázióról szól. Emlékszek ilyen fekete kis kavicsokra, amik az égbõl hullottak, és aki megérintette, azt megszállták az idegenek. Vagy valami hasonló. Aki megvolt szállva annak fekete volt a szeme.
Mi lehet ez?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legjobb!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a skandinávok még mindig a toppon))
Nem értem hogy nálunk miért nem lehet ennyire jó filmet összehozni, nem hiszem hogy több pénzbõl gazdálkodtak volna mint a magyar filmesek.
10/7
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Conan a pusztitó
mindkettõ mai szemmel nézve nagyon gagyi 😄 De Swarzi izmai ott vannak a szeren!
Next PC upgrade: 2022
Ennel nyugodtabb film alig ha letezik 😊 Biztos unalmas valakinek..de szerintem kellemes,elvezheto film.De mar 2x megnezni unalmas lehet...
5/10
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Miután már 3x láttam az elmúlt pár napban így a véleményem az utolsó pontozás után változott így nem 9/10 a film nálam, hanem 9,9/10 ami ugye már majdnem 10/10, de van pár apróbb hiba, vagy inkább hiányosság a filmben ami miatt nem tökéletes.
The Reaping
Szeretem az ilyen gonosz után kutatunk, tudományosan majd úgyis megmagyarázzuk misztikus filmeket. Ez is egész jó lett a végén egy csavarral. Sajnos a trükkök néhol elég gyengék, de ettõl eltekintve korrekt kis film.
7/10
Kellemes alakítások (Ken Watanabe, japán elsõszámú férfi exportszínésze itt is kiváló), szép fényképezés, hangulatos történelmi mozi.
10/6
Vegre megneztem ujra a sima moziban.
A kep minosege talan jobb egy kicsivel de itt is volt egy keves "mozgo kamera vibralas".
Mindenesetre rohadtul hianyzott a ketszer-haromszor akkora kepernyo.
Arrol nem is beszelve, hogy az IMAX ban SOKKAL hangosabban szolt a hangrendszer. ( Ahogy ez altalaban lenni szokott).
Meg mindig 9.5/10 esnek tartom. Engem teljesen magaval ragadott a film. Odaig vagyok meg vissza attol, hogy az avatarok mennyire tele vannak elettel, ahogy mimikalnak. EGYSZERUEN elkepeszto!
Paran emlitettetek a zenet, hogy nem jo... MI A @#$@#% rol beszeltek emberek!!!!!!! suketek vagytok? Amikor a filmet eloszor neztem annyira lefoglalt a kepi vilag hogy a zenere szinte alig figyeltem. Most volt idom a zenere is figyelni es a zene nagyon is rendben van! NAGYON NAGYON jo zeneket nyomnak a film alatt! Nem tudom elkepzelni, hogy egyesek mirol beszelnek.
Igaz most is volt parszor, hogy alig tudtam koncentralni a zenere es volt, hogy a nagy haboru kozepen ebredtem ra, hogy ja tenyleg szol a zene is es milyen fasza. NEM azert mert elhanyagolhato a zene hanem azert mert ennyire lefoglalt a film nezese. Valszeg mindenkit lefoglalt a film mert SENKI nem dumalt a film alatt ami kb sok ev alatt eloszor tortent meg!!!
nezzetek meg hogy miert lett annyira jo az avatarok mimikaja es, hogyan kelnek eletre a vasznon ugy ahogyan meg kompjuter altall generalt "szinesz" meg soha