Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jó színész Tom Cruise az egyik kedvencem tőle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2019.01.24. 16:00:15
Érdekes,hogy régen szinte minden filmre elmentünk haverokkal moziba,ma kb évente 5-6 film.
Go Jeff Go!!!!
tom cruise is nagyjából a nevezések egyharmadánál díjat is kapott (harminc valahány díjat nyert). senkit nem érdekel szerintem ez sem. a mai világban már nem havonta 1x megyünk moziba, hogy évente 1x összeüljünk értékelni a filmeket. minden felgyorsult. a filmkritizálás, a filmnézésünk, az információ falás a filmekkel kapcsolatban. az oscar-díj egy valami a múlt évezredből. értéktelenebb, mint valaha.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2019.01.24. 15:08:24
Go Jeff Go!!!!
Akkor a regi szineszeknek mind Oscart 😊))) Psota Irennek is Oscart, mert megtanult lovagolni 😊
ez ugyanaz az agymenés, mikor mindenki azon nyávog, hogy a főnöke nem tudná elvégezni a munkáját. nem az a dolga, neki főnöknek kell jónak lennie, nem a saját beosztottjának. (mondjuk kérdés, hogy ha a beosztottai ezen pörögnek, akkor vajon jó főnök-e, de ez másik téma.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az mennyivel hitelesebb,hogy a nagyszerű színész előadja a nagy monológokat,majd egy dublőr megcsinál helyette mindent,és kifárad egy oscar-díjért! :-)
Go Jeff Go!!!!
Nem hát.
Már azelőtt jó színész volt.
Kapjon érte elhivatottság díjat, vagy valami hasonlót, de legjobb színész díj nem jár érte!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
És mikor jó egy színész, ha elhiszed , hogy azt ott és akkor megteszi , de a valóságnál mi lehet a legélethűbb?
Ha a stori rossz vagy a forgatókönyv meg a szövegek akkor lehet akármilyen szinész , nem lesz jó film volt is pár példa, a felfordítottjára is mikor noname szinész lett sikeres egy jó stori miatt.Ezek a dolgok nem csak egy személyen mulnak.
Go Jeff Go!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eleve a színész nem azért jó mert ténylegesen megcsinálja azokat a dolgokat, amikről a film szól, hanem eljátssza azokat. (értsd pl.: valójában nem hal meg a színész csak eljátssza, valójában nem keféli meg a színész partnerét, csak eljátssza.... stb.)
Tehát Crusise, ha nem jól színészkedik, akkor semmi keresnivalója nincs a legjobb férfi színész jelöltek között, kaszkadőr teljesítmény ide vagy oda.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Dehát már számos olyan film keszult amire ez lazán igaz. Lásd Straight Outta Compton, Boyz n the Hood, New Jack City, és a tobbi feketékrol vagy gettóról szóló film. A BP nem csinált semmi újat, maximum abban, hogy az elso fekete szuperhos film. So what? Oscart neki ezért?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ugyan ezért készülnek el a filmek ellentétes nemü remakejei is, meg még sorolhatnánk.
Nem azért mert valamiben kimagasló az az alkotás.
Hol vannak már azok , hogy a legjobb kép azért kapta mert olyan látványt sikerült kidolgozni amit elötte senki, vagy az a szinész aki tényleg megdolgozott érte?
Nem szeretem Tom Cruise-t , de azért a MI6 miatt a listán lehetne, a legjobb férfi szinészeknél, mert azért , hogy a szerep kedvéért megcsinálta a nem könnyü helikopter vezetést és mellette szinészkedett is, nem mellesleg megsérült a forgatáson.
ilyen dolgoknak kéne számitania egy jelölésnél, nem az, hogy ki milyen politikai /társadalmi irányzathoz van közel .
A szakmaiságnak kéne dönteni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Meh...
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az is igaz, bár láttunk már furcsaságot. Mondjuk hirtelen nem is jut eszembe más, amit a helyére be tudtam volna eddig 2018 Q3-4-ből tuszakolni a helyére (talán a First Man).
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.22. 15:31:24
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De nyerni nincs esélye. ZA Zöld Könyv vagy a Bohém elviszi azt a kört...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.01.22. 15:05:39
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.22. 15:02:50
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez tulajdonképpen közvetlen folytatása a tavalyi Doomsday-es filmnek ami a 2007-es remake-je, annyi változtatással, hogy itt harcol az Igazság Ligája is, míg az előzőben Superman egyedül állt ki Doomsday-el.
Mondjuk sok haszna nincs a Liga segítségének, mert Doomsday egyenként bontja le az arcukat... akkora közöttük az erőkülönbség, mintha Micimackó, Malacka, és Füles kimennének bokszolni az úthenger ellen.
Ahogy lenni szokott, ez a küzdelem is a nagyágyúra vár, de még neki is szabadjára kell engedni magából a fenevadat, hogy sikerüljön. A folytatás már négy különböző Supermanre fókuszál, akiket az eredeti Superman DNS-éből hoztak létre.
De van itt más fenyegetés is, hiszen Darkseid és a paradémonok invázióra készülnek a Föld ellen, és míg az egymással civakodó lúzer Superman-ek romba döntik a várost, addig szép lassan egy portál nyílik az égen...
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ez már majdnem a pár évvel ezelőtti RTL Klub szint, ahol a Tégla trailerébe berakták az ÖSSZES kulcsjelenetet.
Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2019.01.21. 04:25:21

#101442: engem is érdekel, ezért el se indítom a trailert, mert úgyis megnézem majd, és a legjobb élményt az adja, ha nem spoilerezem szarrá magam trailerek nézésével, hanem mindent elsőre kapok meg a film nézése alatt 😉 Nyilván ez csak azokra a filmekre érvényes, amiket színészgárda vagy rendező vagy téma vagy stb. miatt 100%, hogy megnézek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.01.19. 16:15:39
PSN ID.: Beegabor
A több mint testőrnő marokkói kalandjai egy elkényeztetett milliomos csemetével. N+1 bodyguard film.
5/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jó a felvetés. De pont olyan, amilyennek a számok leírják. Semmilyen. Szarnak nem szar, jónak meg nem jó...
5/10
Na ez erdekes. Ketszer is atbaszott a trailer. Thumbnail is csalafinta es a trailer elso fele is az.
ahogy sejtettem:
https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/18/kaposak_a_corvin_mozi_szekei/
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.18. 11:53:48
Teljesen beteg lett ez a remake... a szereplők is meggyőzőek, de az a bizarr és fojtogató légkör, amit Luca Guadagnino felépített ebben a horror-thrillerben, külön figyelmet érdemel. A félelem érzése lassan kerít hatalmába minket. A berlini tánciskola vezető gardedámjain, akik a táncoslányokat oktatják, baljóslatú köd üldögél.
Már első ránézésre menekülési kényszere van az embernek. Viszont aki oda egyszer bekerül, annak nincs kiút. Elég hosszú a játékidő, de ennek ellenére mindig sikerült fenntartani a feszültséget. Egyes részeknél le kellett állítani a lejátszót, mert egyszerűen sok volt. Főleg a végén, mikor a sóhajok anyja megjelent.
Ezt még biztosan emészteni kell... étvágya szerintem senkinek nem lesz egy ideig utána, főleg a 6-dik felvonásra gondolok itt. Egyébként úgy vagyok vele, hogy egy remake szarabb mint az eredeti, de itt ilyesmiről szó sincs.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"