Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
book of eli

figyelem! spoilert nyomokban tartalmazhat!

na, megnéztem. fasza film volt, elgondolkodtató, szeretem az ilyen post-apocaliptikus témákat feldolgozó filmeket/sorozatokat, pl. a jericho máig kedvenc... (csak, a faszom bele hogy mindegyik film post-amerika... mad max óta nem unják még?)

nagyon logikus a történet, valszeg ez történne, ha sok ember birkaként élne a nagyvilágba, pár arc egybõl lecsapna az uralom lehetõségére... én a film 3/4 részéig arra gondoltam hogy a fõhõs szeme érzékeny a fényre, sötétben meg rosszul lát. de a végén egyértelmû hogy isten vezette... amúgy a film közbeni részeket jobban ki lehetett volna dolgozni, a "csajos" vonal szintén erõltetett volt sztem, nemigaz miért nem lehet klisék nélkül megoldani a nõi szerepeket a filmekben ("elárulja", a faszi mégis segít rajta - ezt mindíg el kell sütni, pl. a zombielandban is... fõleg hogy ez tökre illúzióromboló sztem! legalábbis számomra)

mentségére szóljon hogy tényleg már láttunk elég ilyen témájú filmet, itt inkább a fõ motívumon volt a hangsúly (determináció, a próféta és feladata, stb.) Ja, és ez a misztikus szál sztem jól illett a filmhez, Indiana Jonesban azért szerintem gázabb volt az egész...
BÁR!
a vége picit logikátlan volt, én a "fõgóré" helyében blöfföltem volna a vak nõnek, hogy fordítsa le a vakírásos bibliát, és akkor újra látja a lányát...hátna... hülyén varrták el azt a szálaT%Û+%ERROR+%+%?! adat feldolgozás >>> vagyis ezt a szálat nem varrták el...otthon maradt a NÕ, A PASAS, meg az elégedetlen zsoldosok...a csaj meg átvette Éli próféta helyét, és megy haza.... húha, ha lesz második rész, akkor befizetek rá! Az kurvaisten!
tommygear
martinho feeling <#idiota><#idiota>
Toy Story 3

Hát... 10 éve volt az utolsó rész... beültünk a moziba... így 19 éves fejjel furcsa volt ennyi gyerek között mozizni... és az elején féltem is, hogy ez már nem az lesz, mint régen, de tévedtem😊
Fantasztikus film... tökéletes folytatás, tökéletes befejezés😊
Gyerekkorom egyik kedvence még 20 fele is az maradt😊

10/10

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tyler1
The Losers

Elsõ látásra a Szupercsapat vmi buta verziója ugrott be. Sõt sztem nem is véletlenül került az éppen nem rég a mozikba, na mind1. Fasza kis akció film LENNE, ha nem egy C kategóriás sztorit kapott volna. Semmi értelme nincs a filmnek, tényleg mint egy A-team epizód, csak lövöldözés, eksön, robbanás. A CGI néhol nagyon pusztulat, nem hiszem el, h egy mozikba került filmnél nagy elvárás lenne egy nem szemetszúróan ronda cgi.
Trailer szépen összelett vágva, de az igazi pite elég langyos lett.
5-6/10

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
<#idiota>
hát na 😄

\"Erről van szó!\"

Tikal
<#taps>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DeerHunter01
Valami jó akciófilmet tudtok mondani ?
Ahol a fõszereplõnek kell menekülnie, el kell jutnia egy bizonyos helyre hogy megmenküljön... a lényeg hogy izgalmas legyen 😊

\"Erről van szó!\"

Grove4
Accepted-et néztem meg most, könnyû kis tini-vígjáték, egyszer nézhetõ. Azért egy Amerikai Pite (1-3) ra ne számítsunk, se egy The Hangover-re.

Csávókámat sehova nem veszik fel és kitalál magának illetve a szintén bukott haverjainak egy képzelt sulit átmenetileg (mivel a szülei baszogatják), ahova aztán jelentkezni kezdenek a tanulók. <...>

7/10

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Seth
Neki valószínûleg ez a nyugtató, nem pedig a környezet zajai

PSN ID.: Beegabor

Tyler1
áá csak kiváncsi lennék úgy milyen lehet a túlélési ösztön 😊

más:
és igen, a mokép elvállalta a D9 hazai forgalmazását. végre megcsináltad Magyarország!!!

Tikal
még ezt a kis szórakozást is elvennéd tõle? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tyler1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy nem értem egy vak ember, miért dugja be a fülés és hallgat zenét, mikor az egyetlen támasza a hallása elvileg

tigeroo
elég oda egy sima savas akksi😄 bár nemtom hogy az apple használ-e zselés aksikat (bár lényegtelen)

hoppácska, megfog dõlni a book of eli off-hsz rekord! in dö ném ov dzsízász!
PetruZ
A Prophet (Un Prophéte) (2009)
8.1 pontos imdb érték, Cannes-i nagydíj, Oscar-jelölés legjobb külföldi film kategóriában, BAFTA díj, Cesar díj, satöbbi, satöbbi... Tudjuk jól mennyire nem jelentenek ezek semmit nekünk, vagy ha mégis, akkor már inkább csak óvatos gyanakvásra adnak okot. 😊 Meg hát két és fél óra, szóval biztos valami szenvedõs mûvészfilm, amit mi, alacsony rangú fogyasztók úgy sem érthetünk. Azért tettem vele egy próbát, mivel a zanzásított történet (börtöndráma) érdekelt, általában kedvelem az ilyesféle filmeket.
Malik egy fiatal arab-francia írástudatlan félvér, az utca nevelte kisstílû bûnözõ, aki egy rendõr megtámadása miatt hat évet kap. Odabent, a börtönben jön rá, mennyire senki és semmi kapcsolatok és pénz nélkül. Kívülállóként minden ellenkezése dacára meg kell ölnie valakit a korzikai klikk parancsára. Megteszi, és cserébe védelmet kap, a börtön legbefolyásosabb alakja, az õröket is a kezében tartó öreg maffiózó közelébe kerül. Ahogy telnek az évek, nem csak írás/olvasásban és nyelvekben kupálódik ki, hanem a bandák és bûnszövetkezetek világában is, és ahogy kezdi a saját üzleteit felfuttatni, úgy kerül egyre többször szembe a korzikai fõnökkel...
Mint ahogy írtam, a film jó két és fél óra, és nem azt mondom, hogy nincsenek benne üresjáratok, de igazából nem vészes a dolog, mert a helyszínek, események és a karakterek bemutatása elviszi az idõt. Igazán zavaró csak az lehet, hogy rengeteg a karakter, sokan néznek ki tökugyanúgy, és még az angol felirat (a film francia) is elég szûkszavú ahhoz, hogy tökéletesen követni lehessen az összekuszálódó szálakat, bevallom, nekem nem is sikerült tökéletesen. Ezt még rontja is, hogy néhány karakter számomra nem igazán érthetõ módon ki van emelve, külön kis bemutató feliratot kapott, miközben más, fontosabbak semmit. Itt azért egy kicsit zavaros volt a koncepció.
Akció kevés van, inkább a börtönélet, illetve késõbb a kimenõk alatti külvilági események vannak bemutatva a fõszereplõ szemszögébõl, és a címre sincs igazán tökéletes magyarázat a végefelé elõforduló egyetlen jeleneten kívül (elolvastam, hogy mit kellett volna felismerni, de õszintén szólva magamtól nemigen jöttem volna rá...). Az sem mondható, hogy happy end a vége, de nem is tragikus dráma, az utolsó képkockák sugallta konklúzió kevéssé jött át a film egészén. (Bár majd érdemes figyelni a srác egy félig rejtett kézmozdulatát. 😊 )
Összességében legyen 6/10. Az eleje érdekes, feszült, késõbb, ahogy bonyolódik a történet, úgy lesz laposabb, de a vége megintcsak jobb. Engem, mint ismert igénytelen filmb*zit 😊 az eleje eléggé megfogott, csak ezért néztem végig, és igazából utólag sem bántam meg a dolgot, bár volt bennem csalódottság is. Ahhoz túl hosszú, kicsit zavaros, és kicsit jellegtelen, hogy többre értékeljem.
De mi van, ha fõhõsünk csak a Duracell-t szereti és mivel vak, ezért nem látja, hogy az-e =(

tigeroo
elég ha a garázsban/pincében a lomok között keres egy 5-10 éves ceruzaelemet 😄
próbáld ki... rakd el 30 évig a telefonod és utána kapcsold már be😄

Tatyla
és milyen mák hogy mielõtt jött a világvége a gazdája kikapcsolta 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

akkor meg 30 évig a romokban hevert😄

Tatyla
nem biztos hogy 30 éve volt nála lehet pá napja találta...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tommygear
LOK
Klemice
akkor bocsánat

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zaki
tudod, halottról jót vagy semmit.

Tikal
érthetõ... engem is bosszant ez a netes divat, hogy minden angolt úgy írnak ahogy ejtik...de ahogy neked jól esik...

Klemice
<#fejvakaras>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

zaki
omg, azért a nevét leírhatnád helyesen, nem bunkózva

Tyler1
attól függetlenül Nolan óriásit rendezett. minimális cgi-al hihetetlen látványos lett, végig feszített izgalmas a történet, Ledger pedig óriásit alakított a sajnálatos halálától függetlenül is.
számomra ez a film egy kib*szott isten 😊

Nolannek pedig hamarosan jön az Eredet c. alkotása, ami sztem 2010 Mátrixa lesz.

Klemice
begins 9; dark knight 7, nem hal meg hísz ledzsör, nem kap akkora hype-ot a film

mflex
The Book Of Eli

A vélemények megoszlóak, ahogy olvasgattam a netet, mint akkoriban a mátrix, van akinek nagyon tetszett, van aki végig sem bírta nézni. Az elõbbiekhez tartozom, rögtön kedvenc lett a film.

8.5/10

What about the forests?

REALista
Nálam inkább a Begins a 10/10-es a Dark Knight meg 10/9 de tény hogy rohadt jó mindkettõ...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nekem azért Batmant alakító színész alakítás annyira nem jött be. Még amikor konkrétan batmant játszotta az egész jó volt viszont amikor a civil bruce-ot az valahogy nálam nem jött át. De azért nálam a film 9/10.
Hát igen! A korábbi részekre visszagondolva, azok ûbergagyinak tûnnek.
Ebben viszont tetszett 2 arc karaktere. Joker meg egyenesen zseniális volt! Meg is nézem valamikor a közeljövõben 😄
mark oh
The Dark Knight:Még mindig 10/10! most láttam 5-ig alkalommal de hibátlan nekem.

Choke off

Tikal
SPOILER

55916, 55923, 55928... bocs, de aki ezekbõl nem rakja össze, az nézze meg nyugodtan a filmet, tök mindegy neki 😄D

Tikal
csocso, nem tudom mennyire figyeltél, de elõttem már egy párán leírták mi a lényeg, ezért se érdekelt már a spoiler-ezés...

CSOCSO
mivan vele????? ki van irva nagy betukkel hogy szpojler. nem?????
örülök, hogy vannak intelligens emberek, akik odateszik az ilyen kommentek mellé a szerintem szót😊

#55955: hogy néger😄

desigo
Lord of War-nak vége és most kezdõdik A mások élete
normális idõben miért nem lehet hasonló korrekt filmeket adni
nemértem
Sir Quno Jedi
Igen, kedvencem a 30 év után is mûködõ ájpod, azon bexartam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Malakai
Csak rá kell nézni, süt rólla, hogy...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Doddy a düdő
ma is megkaptuk a heti kötelezõ book of eli szpojlercsomagunkat

szucsy89
SPOILER (bár már minek)

nem pocsék, csak középszerûre sikeredett..az meg hogy vak már ki lett tárgyalva, forgatókönyvben is az van stb.
Szerintem meg egy pocsék filmen vitatkoztok már nem elõször sokkal többet annál, mint amit megérdemel.

De mondom, szerintem!😊

http://videodrome.freeblog.hu/

kb így hírdetik a filmet, hogy vak-_-

Kicsikiraly
bár már rengetegszer el lett lõve, te próbálsz spoilerezni, és a legfontosabbat pedig spoileren kívül teszed.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
CSOCSO, sztem tökmindegy már a spoiler, én se láttam a filmet szal én még annyira sem tudom eldönteni hogy vak e az a szerencsétlen vagy sem <#idiota>
Reménykedett biztos, hogy ha már 30 év alatt nem merült le, akkor most se fogXD

Tatyla
na hogy én hol jöttem rá hogy vak Eli?:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor nyomogatta az I-Pod-ot és hiába villogott rajta hogy lemerült azért õ nyomogatta rendületlenül

Grove4
Mi épp azt mondtuk, hogy nem vettük észre 100% ig, hogy ... De amúgy nekem is tetszett a film, nem azért hoztam fel a témát, mert kiakadtam volna rajta, nekem nagyon bejött BOE.
Roadot láttad már?

Abban is vannak spoileres részek amit meghagytál, arra értettem, semmi másra. Elõször azt hittem, hogy nem sikerült törölnöd.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
pl. ez #55940