106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZZ88
    The intouchables

Ez a film egy francia gettóból jött feka ápoló és egy lebénult milliárdos igaz történetét dolgozza fel. A csoki színész nagyot alakít, nálam egy erős 8.5/10 es az egész.
  • gombabácsi
    nektek is üzenem ezt a legújabb kisfilmemet:

http://www.youtube.com/watch?v=moaxF7NxzKg
  • gombabácsi
    haha, aki nem ért egyet a többséggel, az troll :D:D:D

a csordaszellem uralma

még soroljátok csak a kedvenceiteket, szennyformersz és társai? :D:D:D
  • sandor8206
    SPOILER

+ ja annyira komoly a sztori...hogy a főhős úgy találja meg az íjat, hogy elkezd sírkövet faragni az anyjának, jó hogy volt egy jósnő aki kellett mindehhez

aki ezt a hatalmas fordulatot kimerte találni egy kókler
  • berczely
    Te melyik univerzumban élsz brada?
  • tmp
  • stargatelost
    not sure if trolling...

Immortalsban a karakterek semmilyenek, a történet vérgagyi. Minek volt súlya? Semminek. Az, hogy ideveszed az Inceptiont meg mutatja a hozzá nem értésedet.
    De ha trollolsz, akkor successful...

• gombabácsi
    igen, ennek ellenére komolyan vehető

nem tudom feltűnt-e, hogy ez egy mese

amúgy pl a híres inceptionban jó alapsztori volt, jó ötletek, mégis az egész film és szereplők teljesen súlytalanok, komolyan vehetetetlenek voltak - gondolom ezért is lett siker, hiszen a népnek a barátok közt szintű limonádé kell
  • Blasta
    "Karakterek komolyan vehetők, sztori komolyan vehető."

Drágafaszom...
    Huperion azert akarja kiirtani a vilagot mert egy jarvany elvitte a családját. HIHETO es KOMOLY!
  • viizo
    Drive

Érdekes, nem mindennapi, 80-as évek hangulatára hajazó film, kifejezetten élveztem. Bár a szófukar kaszkadőrről szóló történet egyszerű, mint egy faék, mégis működik, és jó ritmusban halad. A retro hatású, szinti-pop aláfestő zenéket remekül eltalálták, nagyon passzol a mozi hangulatához.
    A brutalitás helyenként igencsak meglepő és eltúlzott, de a film ezzel válik mégis kerek egésszé.

10/8
  • gombabácsi
    Immortals

Ez nekem tetszett. Főleg az hogy valahogy olyan "régi film" hatása volt, de úgy ötvözve a mai látványvilággal, hogy nagyon passzolt.
    Karakterek komolyan vehetők, sztori komolyan vehető. Volt súlya a dolgoknak, nem úgy mint a legtöbb mai hasonló témájú filmben.
    Látvány is jó volt, helyszínek, kamera, stb.

Korrekt film szerintem.

Azon mondjuk elgondolkodtam, hogy mennyire röhögné ki egy korabeli ember az ilyen filmeket. Szerintem bármilyen vallás minden korban általában képmutatásból állt. Az ilyen filmek meg úgy mutatják be ezeket, mintha olyan hú de nagyon komolyan vették volna az emberek. (Nem szólom le amúgy a vallásokat, szerintem bármilyen világnézetben - materialista, ateista világnézetben is - a legtöbb "hívő" felszínes, felületes, képmutató.)
  • TaRka0107
    The adventures of Tintin (Tintin kalandjai)

Nagyon jó volt. Látványban is nagyon ott volt és végre egy olyan animációs film amiben nem állatok vannak. A kutyának már csak beszélnie kellett volna, de nekem nagyon tetszett.

9/10
  • Totti5
    The Quiet Earth (1985)

Egy nap arra ébred egy ember, hogy az egész föld kihalt, mindenki eltünt.

Jól kezdődött, érdekes volt az alapfelvetés, de a főszereplőnek voltak érdekes hajlamai, hogy ezek miért kellettek bele???... később amikor nagyobb lett a tömeg már átment ökörségbe sajnos.

Minden esetre egy jó scifi.

6/10

The Final Countdown (1980)

Egy repülőgép anyahajó visszautazik az időben 40 évet a Pearl Harbor idejére. Végig izgalmas, érdekes story, érdekes felfedzések, HDban igen látványos jelenetek a vadászgépekről és a végén a csattanó is ütött.

akár 10/10 is lehetne
  • Atisz #67500
    Igaz, azt sem jelölték :)
    A lényeg az, hogy nevetséges ez az NC-17 kategória, sima R jelölésű horrorfilmekben keményebb jelenetek vannak.
  • Atisz #67499
    Valószínűleg az NC-17 besorolás miatt nem jelölték (ha tényleg annyira jó a film, mint ahogy egyesek állítják), bár ha belegondolunk anno a Showgirls sem volt egyáltalán durva.
  • Seth
    Szerintem meg mindenki tudja, hogy mire gondolt, felesleges belekötni
  • Atisz #67497
    Nem gond, ha leírta melyik "nézhető" verziót látta.
    Szerintem inkább a 10/8 gáz, a 8/10 helyett :)
  • Reg5
    Underworld Awakening

Középszar akciófilm, bár még elnéztem volna. A végén teljesen azt hittem, hogy még hátravan legalább fél óra erre egyszer csak puff vége...

5/10
  • Tyler1
    Utódok

Sem jobb, sem rosszabb nem lett a többi "megözvegyült szülő, problémás gyerekekkel szembekerül az élet nehézségeivel" témájú filmeknél. Azt hittem ez majd kicsit máshonnan közelíti meg a dolgot, de hát nem.
    Egyszer nézhető, de valószínű a feledés homályába vész 1-2 hónapon belül.
  • tmp
    lusta voltam kiszedni
  • desigo
    A formátum miért is volt fontos nekünk?
  • tmp
    Seeking.Justice.2011.BDRiP.XViD-bANG
    Elég érdekes film volt, nekem nagyon tetszett 10/8

Elite.Squad.2.2010.DVDRip.XviD.HunSub-JM
    2 óra tömény semmi, de ettől függetlenül nekem ez is tetszett, szépen felépített történet 10/8 ez is
  • ProGabe #67491
    ehhez már tényleg nem lehet mit hozzáfűzni, ami egy picit is szalonképes
  • Riddick21
    Őőő, nem is tudom, hogy mondjam meg. Ez egy új film. MOZIBAN adják...
    (bár más kérdés, hogy vidéken - egyelőre? - nem, de te nyilván nem is ott kerested)
    Moziban láttam én is :)
  • Tyler1
    Tudjuk, 3d-ben +3 pont. Én amúgy a felétől pörgettem, de a pörgetést is kinyomtam inkább a végén. Nem hogy 4 pont, hanem...
  • berczely
    Nem találom sehol!
  • viizo
    a trailere is üt, várós trash movie :D
  • Krezga
    Idén jön a Piranha 3DD :D
  • Riddick21
    Shame
    Az utóbbi idők legjobb filmje, bár tessék vigyázni, nagyon rokon a Drive-val. Értelmezni kell, bár egyáltalán nem nehéz, de nem az a végigröhögős mozi, előre szólok. Amellett, hogy a legjobb, talán a legfontosabb film is mostanában, nagyon érzékletes képet fest a nagyvárosi, magányos emberről. A legnagyobbak között a helye, és önmagában több és értékesebb, mint az egész Legjobb Film kategória csapat az Oscaron.
    10|10
  • viizo
    a piranha 3D fun film, azt hozta amit vártunk tőle

az immortals nagy csalódás, mivel a 300 óta már tudjuk, mit is lehet kihozni hasonló témából..
  • Blasta
    Te ne viccelj csocso, az a film semmivel (tehát SEMMIVEL) nem szórakoztatóbb/jobb/értékesebb mint egy piranhas fasság.

Számomra 3/10 amugy
  • CSOCSO
    Immortals

Sokat nem vartam tole, trailert se lattam meg soha. De igy egy unalmas csutortoki estere tokeletes volt.
    3D ben nagyon tetszett
    7/10

4/10? csalodas vagy sem de ne vicceljetek mar. Egy piranha 3d erdemel meg ilyen 3-4 pontokat.
  • Bucser
    lásd Bourne trilógia. Az első könyv még bőven a hidegháború alatt íródótt. a 2. pedig pont a lecsengésekor játszódik. Éppen ezért változtatták meg az egész alapsztorit és lett a maga univerzumában jól működő valami.
  • bexinho
    oppá, nem ide akartam.

De hogy ne csak offoljak: Immortals 4/10

Nagy csalódás volt. Kevés harcjelenet, üres történet. Mickey Rourke, látványvilág és az a pár harci csata kidolgozás remek volt, de semmi több. Többet vártam.
  • Inquisitor
    A tiroli réteses tejivós rész is jó volt :)
  • Real13
    Itt két fő szál, amik össze is érnek, meg nem is az utolsó fejezetben, és ott (is) nagyon üt! Nem kell mindig tökugyanazt csinálni egy rendezőnek, sőt nagyon is jó, ha újít. QT ennél a filmnél több szempontból is ezt tette, zseniális mozi lett.
  • tommyboy123
    Még nem láttam de fogom az biztos: Project X!!!! Olyan mint a Másnaposok csak szerintem jobb, inkább az én korosztályomnak szól! :) https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045
  • batman
    Nem értek egyet. Az a film a háború abszurditását (mindkét oldalról) remekül érzékelteti.
  • Atisz #67474
    Na igen, szerintem is nagy baklövés volt a Brigantyúk, Tarantino pont a több szálas cselekménytől szabadult meg, ami az eddigi filmjeit naggyá tette.
    Talán a kocsmás pincehelyiséges rész ha ér valamit az egész filmből...

Az Ál/Arc-os gif tényleg korrekt :)
  • Real13
    Így igen, persze, a cenzúra dolgozik, meg az emberi butaság... Én azt utálom (mármint azt is utálom), ha a kereskedelmi csatornák vagdosnak össze-vissza filmeket, csak azért, hogy 12-es karikás legyen egy film, és így sokszor megölik annak a lényegét. Szóval a 'kirohanás' erre vonatkozott, amit te mondasz, az teljesen rendben van :)