106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    sokat várok a John Cartertől, úgyhogy remélem csak rossz passzban voltál a nézésekor :)
  • jamamura
    John Carter. Én lenni John Carter, te lenni buta néző, igen?
  • precision
    Hugo

Ennyire megtévesztő trailert... :) Semmit nem olvastam a filmről, csak annyit tudtam, hogy Scorsese, sok Oscar díj. A trailer alapján én egy kalandos/misztikus gyerekfilmre számítottam, amolyan Narnia stílusban persze más korban/környezetben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezzel szemben egy filmekről szóló filmet kaptunk ahol a kaland/gyerekek/rejtély vonal másodrangúvá vált... tipikusan arról szól, hogy hogyan kell benyalni az Oscar bizottságnak, hogy adjanak érte díjakat... és bejött :D
    a srác pofáitól pedig már kiütést kaptam

kövezzetek meg, de nekem annyira nem tetszett :| tény, hogy szép volt, Ben Kingsley hibátlan, Sacha "Borat" Cohennel sem volt semmi gond

történet viszont szinte nulla, azzal együtt, hogy a mondanivalója vagy üzenete szép és/vagy dícséretre méltó

mint emlékállítás: 8/10
    mint film: 6/10
  • ZZ88
    Machine gun preacher

Sam Childers életét filmesítették meg, akit nevezhetünk afrikai Rambónak is. Nem értem, hogy az imdb miért csak közel 7 hez adja ezt a filmet, nálam 10/10, főleg a mondanivalója miatt.
  • ZZ88
    Sokkal több ez a film egy szimpla ember kontra vadon sztorinál, érdemes megnézni.
  • Inquisitor
    Meg akarom nézni a Silent Runningot, mert valami hasonló csak ezer évvel ezelőttről Ökokatasztrófa okán kiköltöző emberiségről, űrhajókkal 1972-ből.
  • Tyler1
    Nem gonoszok, hanem vadállatok, nem kibaszásból akarják szopatni az embert, hogy jól besz*rjon, aztán a sarki ezüstfenyő mögött meg halálra röhögik magukat, hanem ösztönből megtámadják, hogy legyen valami hami.
  • Szabi84
    nekem is tetszett a trailer a filmet is várom de ez a "gonosz" farkasok sztori szerintem a mai világban már nem állja meg a helyét, nem tudom mennyi a szerepe benne az állatoknak, a trailerből ítélkezem
  • gombabácsi
    a Cargo mint film közepes, de mint scifi kiváló

az üzenete meg brutálisan aktuális, a MAI civilizált világ hatalmas önbecsapásáról szó

gondolom ezért se túl népszerű film :)
  • davidka003
    Életem legrosszabb filmje csupán annyi. Szenvedés, vontatott, unalmas, nem szól semmiről.
  • Blasta
    Magam sem értem, hogy mi volt a gond a Miami Vice-szal, kemény, komolyan vett, korrekt film, fasza operatori melóval, egyedul Farrell bajszát tudnám negatívumként említeni :)
  • ZZ88
    Ezt több hónapja láttam, tényleg nagyon jó film lett, Djimon Hounsou meg hozza a szokásos jó alakítását.
  • Kasadya
    Franciák odatették magukat nagyon is élvezetes akció mozi!

7/10

http://www.imdb.com/title/tt1656192/
  • ZZ88
    The grey

Nagyon király egy film. Egy alaszkai olajfúrótorony repülőkatasztrófát túlélt, sittes előéletű munkásainak harcát követhetjük végig a hóval és a farkasokkal, nem egy tucatfilm, érdekesség, hogy a film végére még az egyik legaljasabb volt sittes is pozitív jellemfejlődésen megy keresztül. Liam Neeson karaktere nagyon jól felépített.

9.5/10
  • Inquisitor
    Pitéből az elsőt voltam csak képes végignézni, az ilyen 4-5, stb. részek meg kb. annyira szinvonalsak mint egy Lion King 3 vagy Bambi 2 ... Az egész sorozatért nem adnék egy Forró rágógumi sorozatot VHS-en, de nem azért mert az annyival jobb :D
  • Riddick21
    Persze, de ez egy közönségfilm. A közönség meg utálja :D
    De sok példa van arra is, valamit se a kritika, se a közönség nem igazán szeret, és mégsincs az az isten, hogy letolja valami a top 10-es listámról... Nálam ilyen - többek között - a Miami Vice rendezői változata (de az alapfilm is kiváló), és még sorolhatnám.

Viszont egy szórakoztatásra alapozó filmnél ez negatív visszhang semmi jót nem jelent. Kár amúgy, mert az előzetese tetszett :)
  • Real13
    Oké, de az tuti, hogy nekem (meg gondolom neked és másoknak is) vannak olyan filmek, amiket sem a kritika, sem a nézők nem szerettek, mégis bejöttek. Alapvetően azért érdekel ez a film továbbra is ( Hangover 1-2-t amúgy nem túlzottan szerettem, igaz, az első moziban poénos volt, de azóta felé sem néztem), persze nem mozizásra.
  • Riddick21
    Ami meg már be is lapátolta szépen földdel a koporsóját ennek a - most már mondhatjuk - szarnak :) Ugyanis ha az amúgy gyakran sznob kritika nem áll egy ilyen film mellé, azt még megértem, felfogom, de ha a nézőknek sem jön be, akkor ott hatalmas a baj! Elég arra gondolni, hogy az amúgy szórakoztató Másnaposok is rettenetesen túlértékelt a nézők/tömegek szemében, ezt meg rühellik... -.-
    Mindegy, erre jó az internet: magára vessen, aki ezután beül rá moziba :)
  • Real13
    Igen, és emellett az IMDB alapján a nézőknek sem jön be túlzottan. :)
  • Riddick21
    Konkrétan fossá gyalázza a kritika. Mondjuk mindig is kétesélyes egy ilyen film, ha elfelejtenek valami pluszt beletenni (amitől pl. az első 3 Pite film is működik a mai napig, vagy amitől a Másnaposok is jó), akkor csak egy alpári baromság lesz belőle, amiből jó előzeteseket lehet összevágni...
  • Tompika2012
    akkor még körbekérdezgetek. Csak A Hobbit-ban ne kelljen csalódnom :)
  • Real13
    Mérget ne vegyél rá, mert nem nagyon szeretik... :D
  • Tompika2012
    Szerintem jobb is lesz mint a másnaposok...legalábbis az előzetes alapján. Erre a filmre azt hiszem én is beülök;)
  • Police88
    mitől sci-fi a film? ez nem sci-fi ez egy szar :D
  • KárloszJr
    Lehet kicsit gáz, de még csak most néztem meg a Másnaposok két részét, és annak ellenére,h. szkeptikusan álltam a filmhez, nagyon bejött!!!! Ütős film volt mind 2 rész, és még nincs vége.Jön a mozikba a Project X, úgyhogy a filmmaratont a mozikban folytatom, addig is egy kis kedv csináló: https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045
  • Inquisitor
    Ez egy sci-fi, úgy értem igazi. Kicsi alacsony költségvetésű, kicsit vontatott, de filózni kell rajta, hogy mi értelme volt. :)
    Nem akciófilm és nem is sci-fi-nekl álcázott akciófilm. Ja és mivel ez egy olcsó német film, nyilván lábnyomába sem ér sok régi filmnek.
  • Inquisitor
    Az volt a "Sziget"-ben is ...
  • Police88
    Valaki ajánlotta itt a Cargo című filmet na hát csak fakíroknak ajánlom nagyon nem tetszett semmi értelme nem volt az egésznek xD

Tinker,Tailor,Soldier,Spy
    UNALMAS zéró izgalomfaktor nyugdíjasmozi

Belenéztem a Iron Ladybe is de még nem bírtam végignézni azt sem...
  • Police88
    Xbox 720 reklám is befigyelt az egyik harcnál :)
  • viizo
    Real Steel / Vasököl

Hugh Jackman és robotharc: végre egy jó kis családi popcorn mozi! Látványos, lendületes, és bár a forgatókönyvet itt is egyszerűre csiszolták, mégis élvezetes. A 'Túl a csúcson' párhuzamot már sokan leírták előttem, valóban rá hajaz a film, ám mindezt úgy teszi, hogy nem érezzük lopásnak, vagy zavaróan újrafelhasznált terméknek.

A családi filmek hagyományai alapján semmi túlzott agresszió, vagy túlkapás nincs a filmben, de mégsem éreztem ezek hiányát: a küzdőtér felfokozott hangulata, és a dögös zenék gondoskodnak róla, hogy ne legyen hiányérzetünk.

10/8
  • TaRka0107
  • tomsolo
  • TaRka0107
    Valami jó horrort ajánljatok már estére:D
  • tmp
    Köszi a tippeket ! :)
  • viizo
    azért a Die Hard III 50%-a, és a hozzá tartozó 'rotten' logó sem gyenge :o
  • Atisz #67518
    A rottentomatoes már csak ilyen. Néha azt hiszi az ember, hogy a magas % jelöli a hulladék filmet. Többre jutsz az imdb-vel.
  • bcrics
    Durva, ezen a listán a Törvénytisztelő polgár kap egy 25%, míg a Hanna dajkamese 71% áll?
    WTF
  • bcrics
    Liam Neeson Aktuális Filmje, THe GRey Címmel legalább annyira Fasza.
  • Guren
    link
  • tmp
    Valaki tudna egy Taken (elrabolva) szintű filmet ajánlani? AZ utóbbi évek egyik legjobb filmjének tartom, és azóta sem találok semmi hasonlóan jóra sikerült filmet. Lehet régi is.