106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #67553 sokat várok a John Cartertől, úgyhogy remélem csak rossz passzban voltál a nézésekor :) -
jamamura #67552 John Carter. Én lenni John Carter, te lenni buta néző, igen? -
Hugo
Ennyire megtévesztő trailert... :) Semmit nem olvastam a filmről, csak annyit tudtam, hogy Scorsese, sok Oscar díj. A trailer alapján én egy kalandos/misztikus gyerekfilmre számítottam, amolyan Narnia stílusban persze más korban/környezetben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezzel szemben egy filmekről szóló filmet kaptunk ahol a kaland/gyerekek/rejtély vonal másodrangúvá vált... tipikusan arról szól, hogy hogyan kell benyalni az Oscar bizottságnak, hogy adjanak érte díjakat... és bejött :D
a srác pofáitól pedig már kiütést kaptam
kövezzetek meg, de nekem annyira nem tetszett :| tény, hogy szép volt, Ben Kingsley hibátlan, Sacha "Borat" Cohennel sem volt semmi gond
történet viszont szinte nulla, azzal együtt, hogy a mondanivalója vagy üzenete szép és/vagy dícséretre méltó
mint emlékállítás: 8/10
mint film: 6/10 -
ZZ88 #67550 Machine gun preacher
Sam Childers életét filmesítették meg, akit nevezhetünk afrikai Rambónak is. Nem értem, hogy az imdb miért csak közel 7 hez adja ezt a filmet, nálam 10/10, főleg a mondanivalója miatt. -
ZZ88 #67549 Sokkal több ez a film egy szimpla ember kontra vadon sztorinál, érdemes megnézni. -
Inquisitor #67548 Meg akarom nézni a Silent Runningot, mert valami hasonló csak ezer évvel ezelőttről Ökokatasztrófa okán kiköltöző emberiségről, űrhajókkal 1972-ből. -
Nem gonoszok, hanem vadállatok, nem kibaszásból akarják szopatni az embert, hogy jól besz*rjon, aztán a sarki ezüstfenyő mögött meg halálra röhögik magukat, hanem ösztönből megtámadják, hogy legyen valami hami. -
nekem is tetszett a trailer a filmet is várom de ez a "gonosz" farkasok sztori szerintem a mai világban már nem állja meg a helyét, nem tudom mennyi a szerepe benne az állatoknak, a trailerből ítélkezem -
gombabácsi #67545 a Cargo mint film közepes, de mint scifi kiváló
az üzenete meg brutálisan aktuális, a MAI civilizált világ hatalmas önbecsapásáról szó
gondolom ezért se túl népszerű film :) -
Életem legrosszabb filmje csupán annyi. Szenvedés, vontatott, unalmas, nem szól semmiről. -
Magam sem értem, hogy mi volt a gond a Miami Vice-szal, kemény, komolyan vett, korrekt film, fasza operatori melóval, egyedul Farrell bajszát tudnám negatívumként említeni :) -
ZZ88 #67542 Ezt több hónapja láttam, tényleg nagyon jó film lett, Djimon Hounsou meg hozza a szokásos jó alakítását. -
Kasadya #67541 Franciák odatették magukat nagyon is élvezetes akció mozi!
7/10
http://www.imdb.com/title/tt1656192/ -
ZZ88 #67540 The grey
Nagyon király egy film. Egy alaszkai olajfúrótorony repülőkatasztrófát túlélt, sittes előéletű munkásainak harcát követhetjük végig a hóval és a farkasokkal, nem egy tucatfilm, érdekesség, hogy a film végére még az egyik legaljasabb volt sittes is pozitív jellemfejlődésen megy keresztül. Liam Neeson karaktere nagyon jól felépített.
9.5/10 -
Inquisitor #67539 Pitéből az elsőt voltam csak képes végignézni, az ilyen 4-5, stb. részek meg kb. annyira szinvonalsak mint egy Lion King 3 vagy Bambi 2 ... Az egész sorozatért nem adnék egy Forró rágógumi sorozatot VHS-en, de nem azért mert az annyival jobb :D -
Persze, de ez egy közönségfilm. A közönség meg utálja :D
De sok példa van arra is, valamit se a kritika, se a közönség nem igazán szeret, és mégsincs az az isten, hogy letolja valami a top 10-es listámról... Nálam ilyen - többek között - a Miami Vice rendezői változata (de az alapfilm is kiváló), és még sorolhatnám.
Viszont egy szórakoztatásra alapozó filmnél ez negatív visszhang semmi jót nem jelent. Kár amúgy, mert az előzetese tetszett :) -
Real13 #67537 Oké, de az tuti, hogy nekem (meg gondolom neked és másoknak is) vannak olyan filmek, amiket sem a kritika, sem a nézők nem szerettek, mégis bejöttek. Alapvetően azért érdekel ez a film továbbra is ( Hangover 1-2-t amúgy nem túlzottan szerettem, igaz, az első moziban poénos volt, de azóta felé sem néztem), persze nem mozizásra. -
Ami meg már be is lapátolta szépen földdel a koporsóját ennek a - most már mondhatjuk - szarnak :) Ugyanis ha az amúgy gyakran sznob kritika nem áll egy ilyen film mellé, azt még megértem, felfogom, de ha a nézőknek sem jön be, akkor ott hatalmas a baj! Elég arra gondolni, hogy az amúgy szórakoztató Másnaposok is rettenetesen túlértékelt a nézők/tömegek szemében, ezt meg rühellik... -.-
Mindegy, erre jó az internet: magára vessen, aki ezután beül rá moziba :) -
Real13 #67535 Igen, és emellett az IMDB alapján a nézőknek sem jön be túlzottan. :) -
Konkrétan fossá gyalázza a kritika. Mondjuk mindig is kétesélyes egy ilyen film, ha elfelejtenek valami pluszt beletenni (amitől pl. az első 3 Pite film is működik a mai napig, vagy amitől a Másnaposok is jó), akkor csak egy alpári baromság lesz belőle, amiből jó előzeteseket lehet összevágni... -
Tompika2012 #67533 akkor még körbekérdezgetek. Csak A Hobbit-ban ne kelljen csalódnom :) -
Real13 #67532 Mérget ne vegyél rá, mert nem nagyon szeretik... :D -
Tompika2012 #67531 Szerintem jobb is lesz mint a másnaposok...legalábbis az előzetes alapján. Erre a filmre azt hiszem én is beülök;) -
mitől sci-fi a film? ez nem sci-fi ez egy szar :D -
KárloszJr #67529 Lehet kicsit gáz, de még csak most néztem meg a Másnaposok két részét, és annak ellenére,h. szkeptikusan álltam a filmhez, nagyon bejött!!!! Ütős film volt mind 2 rész, és még nincs vége.Jön a mozikba a Project X, úgyhogy a filmmaratont a mozikban folytatom, addig is egy kis kedv csináló: https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045 -
Inquisitor #67528 Ez egy sci-fi, úgy értem igazi. Kicsi alacsony költségvetésű, kicsit vontatott, de filózni kell rajta, hogy mi értelme volt. :)
Nem akciófilm és nem is sci-fi-nekl álcázott akciófilm. Ja és mivel ez egy olcsó német film, nyilván lábnyomába sem ér sok régi filmnek. -
Inquisitor #67527 Az volt a "Sziget"-ben is ... -
Valaki ajánlotta itt a Cargo című filmet na hát csak fakíroknak ajánlom nagyon nem tetszett semmi értelme nem volt az egésznek xD
Tinker,Tailor,Soldier,Spy
UNALMAS zéró izgalomfaktor nyugdíjasmozi
Belenéztem a Iron Ladybe is de még nem bírtam végignézni azt sem... -
Xbox 720 reklám is befigyelt az egyik harcnál :) -
viizo #67524 Real Steel / Vasököl
Hugh Jackman és robotharc: végre egy jó kis családi popcorn mozi! Látványos, lendületes, és bár a forgatókönyvet itt is egyszerűre csiszolták, mégis élvezetes. A 'Túl a csúcson' párhuzamot már sokan leírták előttem, valóban rá hajaz a film, ám mindezt úgy teszi, hogy nem érezzük lopásnak, vagy zavaróan újrafelhasznált terméknek.
A családi filmek hagyományai alapján semmi túlzott agresszió, vagy túlkapás nincs a filmben, de mégsem éreztem ezek hiányát: a küzdőtér felfokozott hangulata, és a dögös zenék gondoskodnak róla, hogy ne legyen hiányérzetünk.
10/8 -
-
-
Valami jó horrort ajánljatok már estére:D -
Köszi a tippeket ! :) -
viizo #67519 azért a Die Hard III 50%-a, és a hozzá tartozó 'rotten' logó sem gyenge :o -
A rottentomatoes már csak ilyen. Néha azt hiszi az ember, hogy a magas % jelöli a hulladék filmet. Többre jutsz az imdb-vel. -
bcrics #67517 Durva, ezen a listán a Törvénytisztelő polgár kap egy 25%, míg a Hanna dajkamese 71% áll?
WTF -
bcrics #67516 Liam Neeson Aktuális Filmje, THe GRey Címmel legalább annyira Fasza. -
link -
Valaki tudna egy Taken (elrabolva) szintű filmet ajánlani? AZ utóbbi évek egyik legjobb filmjének tartom, és azóta sem találok semmi hasonlóan jóra sikerült filmet. Lehet régi is.