Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komfortos Mennyország / The Lovely Bones

Sokáig halogattam a film megnézését, picit féltem tõle, hogy Peter Jackson a King Kong után ismét egy felemás produktumot tesz le az asztalra.

Nos így utólag a félelem alaptalan volt, mert a film egészen jó, viszont még nem teljesen talált rá egykori önmagára. A gyilkos áldozatává vált kislány szemszögébõl érdekes volt nézni a történeseket, a fantáziavilág is egyedi volt helyenként, de néha bizony az jutott eszembe, sokat nézhették a Windowsok alap háttérképeit az effektesek.

A fõszereplõ kislány meggyõzõ alakítása sokat lendít a terjengõs, néha picit leülõ filmen, mellette és a gyilkos megformálója mellett a többiek csak statisztának tünnek.

10/7
analfa
Most láttam a Bless the child (áldott a gyermek) címû filmet ami azthiszem az omenhez akar hasonló lenni de nagyon gyatrára sikeredik neki. A film tele van megmagyarázatlan felesleges jelenetekkel, baromságokkal, nyitvahagyott kérdésekkel, értelmetlenségekkel. Néha már-már poénos, egyébként meg szenvedõs, nem nagyon ajánlom. Pedig az omen az nekem nagyon bejött.

én már nagyon a határán vagyok,nagyon kevéske fog vissz attól,hogy leszedjem és megnézzem :S a szupercsapatot is moziba akartam nézni de nem bírtam ki és megnéztem felirattal dvdrip minõségben :S
szóval remélem kibírom mert ez most tényleg egy rohadt jó akciófilm amit már azóta várok mióta meghallottam h kik fognak szerepelni benne :)
Dynamic
Szerintem tök egyértelmû mi a kínom. Annyit szaroznak, hogy dvd ripben is kijön, miközben a magyar mozikban még hír sincs arról, hogy mikor adják. A Predators is csúszott két hónapot, és ha idõközben kijött volna egy normális tölthetõ verzió, akkor "bosszúból" magasról tettem volna rá, hogy mikor méltóztatnak moziban is levetíteni.
dartonita
<#eljen>
Nagyon hasonlo erzesekkel keltem fel a film utan.Elmeny volt latni ezeket a fickokat egy filmben.Szamomra Rourke karaktere volt fenomenalis,ezek a laza/lepukkant kemenyfius szerepek nagyon passzolnak hozza.Azt hittem hogy Statham ki fog logni,hat o sem.Szerintem ezek az arcok elvezhettek a forgatast es egymas tarsasagat.A Willis-Arnold-Sly jelenet pedig orok,sajnalom hogy Schwarzibol sokkal tobbet mar nem lehet kihozni.Bar ahogy visszanezett a templomajtobol,attol a terminatoros tekintettol azert meg most is megborzongok :D
Szal siman 8/10

Victor1103
Ugyan nem film hanem sorozat,de mindenkinek ajánlom a Katedrális címû 8 részes minit. Nagyon jó története volt én ugyan nem olvastam a könyvet, de eléggé érdekelet a szereplõk sorsa hogy végig lekössön. 9.3/10

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tommygear
2 perc alatt törölnék ha kamu lenne
Tyler1
aha Sly jódolgában már twiterezik, sõt lelövi az összes poént a 2. részrõl, ha megunta akk nyomat egy cod4-et multiba, ott meg megkérdezi milyen fegyverrel nyírja majd ki Willist... -.-

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
scarface<#eljen>
Úttalan út: Komoly film, nem is tudom, hogy hogy nem láttam még :D

8/10

Repo Man: Sokan lehúzták, nekem tetszett, csípom az ilyen elborult filmeket, de nem tudom megnézném-e mégegyszer.

6/10

Cop out: Hát lehetne egyel jobb is... kicsit erõtlen... egyszer nézõs.
Spoiler: mondjuk nagy poén az idézgetõs rész :D::D:D az tetszett.

4/10

Scarface: Hibátlan... sajnos, csak mostanában jutottam el odáig, hogy megnézzem, amit sajnálok is. De ez egy kötelezõ film mindenkinek.

10/10 nem is kell mondanom :)

Fekete villám: erre nincsenek szavak... :D:D Kb Pókember csak ruszkiban, egy repülõ volgával <#idiota><#idiota> azthittem meghalok amikor megláttam :D kb aznapra zombi lettem és meggárgyultam teljesen :D

kap egy 5/10et mert a sztori az nagyon sablon, csak a körítés más, viszont ennyire régen lepett meg bármilyen film is

Positive Mental Attitude

tigeroo
expendables:

spoiler

töménytelen akció, a sztori mint az eredetnél itt sem a világmegváltásról szól...a történetre OMG: hát nemtudom ki mit várt a filmtõl, szerintem nem lett rossz a történet sem. egy szokásos(nak mondható) zsoldosakció ez is, mint a többi... csak itt sly megtalálja a saját elveszett "hitét" a lány képében, amit rourke hagyott meghalni. köbö errõl szól a film. a többi csak mellébeszélés és körítés.

amúgy kicsit a watchmennel véltem párhuzamokat felfedezni a filmben (emlegetik a régi akciókat, a dicsõbb múltat, tudják kiöregedtek (SÕT! nemcsak mint szereplõk... a "templomos" részben azért sly, svarci és willis között mekkora párbeszéd van már istenem :A?SD:S?D azért van önkritikájuk rendesen :)

a látványrészrõl nem beszélek. nincs miért. az csillagos ötös.
poénok jók, stb stb stb.

egy jó film, nagyszerû szereplõgárdával. pont.
Totti5
The Expendables

Egyrészt a szereplõgárda fenomanális, vannak nagyon nagyon jó pillanatok, jelenetek, másrészt valahogy nem éreztem az átütõ erõt. A cselekmény zagyva valóban, se füle se farka, se közepe, és ez ki is hat az egészre, pedig pedig...

Legutóbbi Rambó/DieHard jobb volt / 10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tigeroo
irónia...sry
Tyler1
The Expendables

Sly hozta a lófasz sztorit, ostoba párbeszédeket viszont kiváló akciókat! Õszintén megmondva halvány lila gõzõm nincs h mi volt a cselekmény fõszála, de elsõre a Rambo 4-ben sem esett le h ki kive van.
6-6,5/10 minden esetre látni kell az tény!

de végre egy film ahol a jók életben maradnak, és nem klisézik el azt h a fekának vagy a kínainak megkell halnia. sõt Dolph is megmaradt úgyhogy happy end

a téma végett, nem bírtam rövidebbet írni :-)
Sir Quno Jedi
Cop Out

Közepesen szar. Jobb, mint egy esti krimi, de nagyon 1xnézõs. Ennyi erõvel lehetett volna baromi jó is (lásd. Uccsó CSerkész), de ez bizony erõltetett, vontatott, sótlan és unalmas volt. Nem is pontoznám.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

" kis élmény/érzésbeszámoló"

:DDDDDDDD
Montanosz
The Expendables

ja jó pont hogy szinte minden "utolsó akcióhõs" szerepel.
a film nyilván tisztelgés a saját filmjeiknek amiken egy egész generáció nõtt fel, errõl tanúskodnak a szétnyúzott videókazik amiket a haveroknál látok még mindig a könyvespolcon, bár videójuk már rég nics))
8/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Olvasd el újra az egész kommentet. De hogy pontosítsak: tényleg nem egy nagy film az Expendables, de a nosztalgia eladja, plusz az is, hogy mostanában ilyen filmek nem készülnek, vagy csak kevés pénzbõl DVD-re. Így egyfajta unikum a film manapság, de azért olyan túlzottan nem jó: van néhány fölös jelenet, négy fontos karakter szinte felvázolva sincs, a beszólások, dumák lehetnének jobbak is. Erre mondtam, hogy ha a 80-as években jön ki, lehet, hogy csak legyint rá az ember, de most nagyon jól esett, hogy van még ilyen.

http://videodrome.freeblog.hu/

uhhhhh, de király lenne a halálfejesfegyveres The Expendables plakát fémdobozosan:-)
tommygear
szerintem énis megveszem majd
ProGabe
"Ennyi, film dvd-n megvevõs"

remélem lesz valami fémdobozos változat, dombornyomott logóval :) ehhez a filmhez az illene

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Expendables-spoilermentes kis élmény/érzésbeszámoló

Azzal kezdeném, hogy imádom az összes Sly,Arnold,Willis 80-as/90-es évek érájából származó akciófilmeket+persze az összes idetartozó egyéb klasszikust (Halálos fegyver, Van Damme filmek stb.), szóval kicsit elfogult leszek ezzel a filmmel. Tehát ez a film moziban nálam kötelezõen nézõs volt (lesz) DE sajna be kellett érni az R5-el, mert vártam vártam volna én még, ha egyáltalán belátható idõn belül moziba került volna kis hazánkban. Gratula az összes forgalmazónak.

Na szóval a film, hát sajna kicsit csalódás, csalódás mert azt hittem, hogy újra sikerül összehozni egy újabb pusztítót vagy tango és casht DE rá kellett jönnöm, hogy ha ugyanazt akarom átérezni akkor muszáj vagyok berakni újra a pusztító dvd-met. Ez nem a film hibája hanem a világé és az idõ múlásáé és saját magamé, mert felnõttem kicsit és az The Expendables-t nem 5-6 évesen láttam elõször, nem tudtam megnézni vagy 100-or és nem ezen nõttem fel, szóval nosztalgia faktor kilõve.

Teltek a percek és már-már féltem, hogy a várva várt film a földbe fog döngölni, mert nem fog meg, nem fog mûködni stb. hát szerencsére tévedtem!!! Ez a film minden akciófanatikusnak kötelezõ és nem azért, mert Sly,Lundgren,Li stb. akciózik benne, hanem azért mert egy tökéletes akció-film és az akció-filmet arra is értem, hogy nem "mesefilm", itt nincsenek repülõ tankok (A-team), a tõlem 2 méterre álló ellent duplaszaltóval rúgom le (MI2), hanem odalépek és lebaszok egy parasztlengõt és bizony itt a 40 kilós csajokat ütik és nem fordítva (Salt).
Furcsa ez a világ, 10-15 év alatt annyit változott, nem tudom megérteni miért nem elég az embereknek a mozivásznon a hõsök (mert lássuk be Arnold és Sly filmek is túlzóak voltak, de nem voltak tele ilyen baromságokkal), miért kellenek "szuperhõsök", ma már nem elég ha egy pisztollyal és nagy adag tökösséggel lenyírom az ellent, hanem tökéletesen kell kungfuzni, esetleg kocsival helikopter leszedni és persze legyen minél több parkour harcos a filmekben és lehetõleg mindezt egy 40 kilós törékeny csajszi csinálja, aki fél kézzel dobálja szét a bikanyakú férfiakat.
Miért van szükség gumiruhába öltözött betmenekre és mutánsokra, miért nem elég egy alkoholista zsaru? Miért kell Indinek most már túlélni egy atomrobbanást? Miért kell szegény McLannek egy vadászgépen egyensúlyozni? Nem tudom, de én jobban szeretem a hõsöket a "szuperhõsöknél" és ezért lesz/lett a The Expendables nálam az utóbbi évek egyik legjobb szórakoztató filmje.

Magáról a filmrõl, a történet egyszerû lineáris, várható volt és ez így jó, erre nem is pazarolnék szót. A rendezés-Sly próbálta keverni a régi oldschool eksönt és fényképezését a mostani (ki nem állhatom) kamerarángatósgyorsvágásos hányadékkal, több kevesebb sikerrel sikerült neki egy elfogadható munkát letennie, tehát nem zavaró!
+ pont, hogy "R" besorolású filmet csinált, de nem öncélúan, nem a trancsirozással akart figyelmet kelteni. Fõleg úgy hogy simán lehetett volna pg13 is nem úgy mint pl. Rambo 4 ami végig nyers volt, itt ha azt a 3-4 véresebb megoldást kiveszi, simán mehetett volna gyerekeknek is DE NEM, Sly tudta, hogy az oda kell és akkor inkább bevállalom és legyen "R".
Magáról a színészekrõl, karakterekról
Sly-még mindig a topon van s bár az arcán látszik az idõ vasfoga, máson nem nagyon. Tökéletesen hozta a tapasztalt csapatvezetõi szerepet, illett a szerep hozzá (magának már csak tudja mit kell írnia :-D)
Statham-azért írom õt, mert a Sly-al közös jelentek nagyon passzoltak, jó volt az összhang köztük. Li valahogy nálam kicsit kilógott a csapatból, de neki is akadt egy-két jó jelenete, de persze itt is Sly-al kiegészülve. A feka és "barátnõje" fasza volt. Coutur nem kellett volna, egyszerûen rossz színész, de még minimálisan is. Roberts jó volt gonosznak, bár nem tudta egyensúlyozni a jó oldalt, talán a 2. részben ez sikerül ha a pletykák valóra válnak.
A végére hagytam a nekem legszimpatikusabbakat, úgy látszik Sly jó szerepeket írt régi haverjainak. Rourke karaktere és játéka fantasztikus, amikor a monológját mormogja egy gitár festése közbe, az a sablon lerágott csont szöveg is hatalmas az õ szájából. DE nálam Lundgren mindent vitt, igazi bunkó cool kemény zsoldos, mintha a tökéletes katonából copyzták volna ide át, csak több flegmasággal, az õ jelentei tetszettek a legjobban!!
A hármas triumvirátusról (cameos rész) nem ejtenék szót, sok helyrõl hallottam már hogy erõltetett a jelenetük, hogy együtt legyenek a filmben, sztem NEM! A párbeszédeik, ugratásaik (ahogy az egész filmben egyébként) nagyon jól eltalálták. Az a pár snitt epic, ennyi!!!
Nagyon nagyon ritka, hogy új filmeknél újranézést kívánnám a The Expendables-t ez valamiért megtörtént, újra nézés megvolt, egyszerûen azért mert jó volt nézni a filmet, az akciókat, az "öreg" akciósztárokat és azt, hogy itt a nagy leveri a kicsit. Igazi tökös akciófilm kemény legényekkel nem pedig topmodellekkel, nekik még mindig elhiszem, hogy egy diktátor és a hadseregük a fél fogukra sem elég.

Azért, hogy pár - is említsek. A zene valahogy nem illet a filmhez, nem passzolt. Néha kicsit olyan érzésem volt, hogy erõsen meg lett vágva film, nem darabos (mint pl: a Babylon vagy utolsó léghajlító), szép íve van a filmnek a mellészállakkal együtt is, hanem egy-két jelentenél mintha érzõdne, hogy elkapkodott (pl: Li-Sly-Statham nézik a képeket) mintha túl gyors és rövid lett volna, vagy pl: Lundgren jelente is hiányzik ami a trailerben benne volt (széken ülve pofáz, valószínüleg Robertsel). Valószínû van benne valami mert komplett karaktereket, színészeket és jelentetiket vágták ki a filmbõl pl: Brittany Murphyt talán, meg valami srácot is.

Ennyi, film dvd-n megvevõs (pedig már ritkán szoktam) tuti akciófilm!
Azért megnéznék egy Arnold-Sly közös akciófilmet még, ki tudja :-)
9/10
Blasta
Hogy mivan?
Azert gratulalsz a forgalmazoknak, mert nem volt a predatorsbol dvdrip amikor behoztak a mozikba es ezert kellett mozziban megnezned?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Ajánlom megtekinteni a hozzá készült Burn-E c. kisfilmet is, egy mellékszál a kis technikus robot hányattatásairól, mialatt Wall-E és Eve odakint repkednek az ûrben a hajó körül. Zseniális. :)
Tyler1
Babylon A.D. szeptember 16.-tól a mozikban<#idiota> 2 éve láttam kb :D
Magyarország én így szeretlek :D

Shep
Nem túl jó film de azért 8 pont, meg csupa pozitívum érdekes paradoxon lett ez is :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát egyszerûek voltak, mint egy faék akció filmben jók, oda elég ez is :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
WALL-E

Leszámítva néhány "édi" részletet (ami a gyerekeknek nyilván bejön), ez egy abszolúte korrekt, 100%-osan profin kivitelezett animációs sci-fi szatíra. Erõs 10/10. Külön értékelendõ a visszafogottsága. Egyáltalán nem harsány, nem hatásvadász, nem giccses és nem magamutogató, mégis modern, látványos, és érdekfeszítõ. Ríszpekta! Sok forgatókönyvíró/rendezõ tanulhatna tõlük.

(az eleje amúgy tiszta Fallout, van egy hangulata)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Miami Vice

Mekkora egy hulladék film. Unalmas, érdektelen sztori.
5/10

Hívatlan vendég(The Uninvited)

Annyira ez sem jött, mert már láttam pár ilyen filmet.
A csajok szépek voltak benne.
6/10

Nem ide tartozik de akkor már leírom, hogy most végeztem a Harper szigettel, elég jó sorozat volt, 8/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

stargatelost
Haven

Akinek bejön, hogy több szálon fut a sztori, és oda-vissza ugrálnak az idõben, annak nézõs!

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Dynamic
Viszonylag gyakran járok moziba(kb. kéthetente), szal tuti, hogy ezt is megnézném, de az ilyen szarozás miatt sanszos, hogy ebbõl torrent lesz, hiába látvány film. Mellesleg a Predátort is csak azért néztem moziban, mert csak vacak, cam-es verziók voltak fenn. Gratulálok a hazai film forgalmazóknak.
wesker24
The Expendables 10/9

Nagyon jó egy akciófilm rég láttam már ilyen jó akciófilemt mint ez !
Még több is sõt! A John Rambóval ellentétben itt van történet is.

CalebJoe
nem neked ment
A poénok és párbeszédek épphogy jók voltak. A legnagyobb baj inkább az volt, hogy túl gyorsan vették be a szigetet, illetve azt az épületet, de hát istenem. Az akció viszont qrva jó volt :)

Nálam 9/10

tommygear
vannak
CalebJoe
Nálam is 9/10 színészek plusz Statham nagyon jól verekedett fõleg a késes jelenetek jól meg voltak koreografálva.
kb ezt írtam, csak ezek szerint nem küldte el :S
szóval mindenki megnézte ?:S annyira várom én is de ezt a filmet mindenképp moziban szeretném megnézni :(
egyébként ebben is vannak olyan durva jelenetek mint a john rambo-ban?
tommygear
Budapestes poén mekkora volt már :D
Meg amikor bejön Terry Crew az autómata shotgunnal :DDD
tommygear
szerencsétlen magyar forgalmazók az életbe nem hozzák be... felesleges várni
de ha valamikor mégis menne a mozikba én ott is megnézem majd
[HUN]Crassus
wtf mindenki letöltötte és megnézte?:D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

THE EXPENDABLES

(milyen meglepõ, nem?:D)

Ha engem kérdeztek, ez nem túl jó film. Ha a 80-as érában jön ki, akkor lehet, hogy csak legyintünk rá...

Viszont, és de...

A mai világban, ahol a Shoot Em Up, A-Team, The Losers-féle cool, de elszállt és habkönnyû akciókkal teletömött filmek hódítanak, olyan ez a film, mint egy pohár jéghideg víz a száraz a sivatagban.

Szóval, itt van ez sok 'kiöregedett', vagy éppen öregedõ, de még mindig karizmatikus akciósztár, és ez a film. A sztori kétmondatos (két szerelmi szál, meg egy diktatúra megdöntése), karakterek nem léteznek (Sly-nak és Stathamnak van kidolgozott karaktere kb., meg talán Lundgren-nek, a többiek csak vannak, meg van két jellemzõ tulajdonságuk, ami visszatérnek: legegyszerûbb azt mondani, hogy Rourke Rourke, Li Li, aztán kész, tudjuk mire számíthatunk) , akciókból viszont dögivel, kemény, régi vágású részek ezek, de azért némileg modernebb köntösbe csomagolva. Viszont minden akciónak van súlya (meg véresek), és ezt nagyon értékeltem:D A film hozza a szokásos beszólásokat, a kemény arcok vagyunk hangulatot, teret enged egy kis belsõ poénkodásnak is (Willis-Sly-Arnold jelenet már most classic:D), plusz némi nosztalgiának és érzelmi oldalnak is.

8/10

http://videodrome.freeblog.hu/

tommygear
The Expendables
10/8

kiváló akció kiváló színészekkel :D
Shep
Ha már akkor

The Expendables úgy döntöttem nem várom meg, hogy elhozzák-e hozzánk moziba, megnéztem.

Végre egy régi vágású akciófilm, ahol gagyi a történet, laposak a párbeszédek, gyengék a poénok de látványosak és nem 13+ -osak az akciók, valamint nincsenek levegõben repkedõ mindenkit lerúgok 50 kilós félistenek, ellenben vannak keménykötésû 1-2 golyót simán benyelõ kemény csávók akik ütnek lõnek és néha még érzõ oldalukat is megmutatják.
Nem mondom ,hogy nem lehetett volna sokkal jobb is a film, de a 90-es évek akció mozis hangulatát bõven hozta és mivel sajnos ebbõl a fajta (igazi) akciófilmbõl igen kevés van manapság ezért kicsit felpontoztam 8,5/10

Kandurex
The Expendables

10 / 6

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DeerHunter01
The Expendables
10/7 :D
kellett végre egy ilyen akciófilm, pont most néztem meg a Rambo részeket is ezelõtt, Sly tudja a dolgát :D

\"Errõl van szó!\"