106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tommygear
    720 meg 1080p-s mkv-k már tömörítettek, gyengébb minőségűek mint az érintetlen 40-50 gigás verziók
  • TaRka0107
    De volt már olyan is hogy 8gb volt a Social Network, és annál nem volt szemcsés a kép.
  • TaRka0107
    Szerintem ami 40-50 gb, az csak annyiban különbözik, hogy benne van minden nyelv. Meg amit te mondtál az extra jelenetek is.
  • Calver
    na látod, ez egy örök kérdés nálam is, bár tippre csak a kreatív készítők által rádobott film grain effekt. (de ebben közel sem vagyok teljesen biztos)
    amit viszont meg tudok mondani: 40-50 gb azt jelenti, h nem egy tömörített blu-ray rip, hanem szimplán a lemez tartalma, bármiféle extra tömörítés nélkül.
    btw minőséghez jó útmutató a mellékelt nfo fájlban a bitrate értéke, vagy annak a hiányában akár a film mérete is - egy 2+ órás, akciójelenetekkel teli filmet nem tömörítünk 720p felbontásban 4,5 gb-ba, mert pocsék lesz a képminőség.
  • TaRka0107
    Üdv!
    Remélem nem offolok nagyon. Vannak olyan filmek amik 1080p-ben vannak fent, de például olyan 8-9-10 gb körül van. Némelyiknél szemcsés is a kép, ha közelről megnézzük, némelyiknél meg nem. Gondolom a tömörítés miatt van. Mit nézzek a film nevében, vagy csak minél több gb legyen. Látok 40-50gb-os filmeket is.
  • tommygear
    engem is irritál mindkét rész
  • tomsolo
    Őze FTW!
  • Tikal #68549
    gondolom te akkor bírtad volna a kompos jelenetet ha felrobbantják egymast.. Ettől olyan hetedikes uber fasza lett volna, nem?;)
  • Tikal #68548
    szerintem meg tegyel különbséget film és film között:) hetediket felhozni ide példának eleg vicces... Mondjuk azt hogy Nolan próbált egy hihető szuperhost vászonra vinni... Csak azert mert használjuk azt a jelzőt hogy "realista" ne várd hogy minden olyan lesz mint az eletben lenne, ahhoz kapcsolt be a híradót...
  • Tikal #68547
    Mitől lesz akkor reális? Mert most nem mondtál még semmit, csak akartal...
  • commissioner
    ráadásul Batman és Robin is homoszexuális lehet...
  • diplo
    Igy van barátom! Az film volt! És azokat a színészeket nem lehet elfelejteni.Latinovits a színészkirály, de a többi is főnemes a szakmában
  • Dynamic
    Egyik legjobb magyar film.
  • LoSA
    Életrevalók
    10/10!!
    Félelmetesen jó film. Az elmúlt 1,5 biztosan legjobb filmje, amit láttam. Csodálatosan szép film, ugyanakkor humoros, nem tudok rosszat mondani a filmről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!
  • LoSA
    Valahogy nekem nem jön be ez a Sherlock Holmes feeling. Engem a párbeszédek komolyan idegesítenek, valahogy az egész film, nem bírtam tovább nézni. :)
  • gulyasandras
    Az ötödik pöcsét (magyar, 1976)

5 éve kajtattam a dévédé után, most szerdán végre sikerült megvennem. (Nem kell többé a videókazettákat nyúzni.)

Mit is mondhatnék a filmről?

Aki nem látta, az nem látott semmit. :)

Latinovits odabsz, Őze és Márkus: elmondhatatlan.
  • sandor8206
    nem faszikám az orbitális baromság itt is mint a TDK-nál (a szavazgatás), hogy látom magam előtt magamat ahogy fejem fogom amikor nézném a filmet és a két állig felfegyverkezett tábor ádáz kézi tusát vív :-)
    szerencsére előzetes információk alapján benyelem és nem fog "sírásra" késztetni mint a meglepi TDK-s kompos jelenet

attól lesz egy film reális, hogy nem orbitális emberi hülyeségek vannak benne, amit esetleg 5 éves gyerek világfelfogási szintjén álló ember hisz el, fogad el stb.
    A Hetediket pl: a végéért (nem csak azért) nevezném az egyik legjobb filmnek, az emberi reakciók zseniálisak és reális

Jó film a TDK valószínű a Riseing is jó lesz, de tucat pocorn film csak sötétben felvett jelenetekkel
  • berczely
    "egy film nem attól lesz reális mert élethű a környezet. "

Mert mi van a lentebb lévő banneren? Robotok, űrlények, láthatatlan emberek, Godzilla? Egy álruhás ember akinek egyik cucca sem természetfeletti csak van rajta egy golyóálló protektor meg ki tud lőni egy madzagot ami felhúzza meg ha leugrik valahonnan a köpenyével tud vitorlázni vele szemben meg egy terrorista a csatlósaival akik emberek. Jé! Itt mindenki ember? Tudnak verekedni az egyik meg jobban kigyúrta magát mint a másik, de lehet, hogy a másik jobb harcművészetet tanult.

Te is csak valami nagyot akartál mondani azt lehet nem sikerült.
  • sandor8206
    sztem Nolan féle betmen is "gagyi" ugyanolyan comic cucc, mesefilm mint a többi, sőt Nolan is egy nagy gyerek sztem valami burokban nőhetett fel
    mindig mondják, hogy realista a betmenje, egy film nem attól lesz reális mert élethű a környezet.
    pl: az lentebb linkelt banner is már figyelmeztet arra, hogy ezt a betmen filmjét se vegyem túl komolyan

amúgy Begins az egyik újkori kedvenc filmem, szóval összetűz off please
  • Sir Quno Jedi
    American Warships

Ugye ez a "válasza" az Asylum-nak a Battleships-re. TV filmnek el is megy (annak is készült). Nagyon pénzspórolós, de végülis meg lehet nézni és akár még szórakoztató is. Trükkök felejtősek, színészek szintén nem remekelnek, de mint mondtam TV filmnek elment.

Kicsit amatőr volt (nagyon). Node az IMDB-n is 3.1 körül áll a pontozása... :DDD
  • Seth
    Ó Robin, az a tevepata
  • Atisz #68535
    Zseniális
  • Mentol
    Ja, meg a festett szemöldök ez egéren... Itt egy kép:
  • CSOCSO
    Safe House

Nagyon tetszett! Ev legjobb akcio filmje eddig. Az egyetlen dolog amit fel tudnek hozni ellene, hogy nem igazan van benne semmilyen hatalmas fordulat. A film kozepetol sejteni, hogy mizu. Ettol fuggetlenul nagyon jo film

9/10
  • Tikal #68532
    Szerintem meg legyen olyan amilyennek elképzelte a rendező:) az x men sorozat pl mennyire kepregenyes? Vagy legyen olyan gagyi mint captain america vagy a pókember sorozat? Inkább ne kosz, Nolan-nel jobb kezekbe z nem kerülhetett volna...
  • Szabi84
  • XLVII
    Mint egy igazi magyar .
  • TaRka0107
    Meg olyan mint egy hisztis óvodás.
  • XLVII
    Jó,de ezt a köcsög Puzsér g..it ezért fizetik. Hányás az egész műsor.
  • Tyler1
    Úgy ítélem meg, ahogy látom, és hallom. Egy polgárt pukkasztani akaró, nagyot mondani akaró személy, akinek a válogatott szóhasználata mögött bődületes hülyeségek állnak.
    Meglehet nézni a youtube-on pl. a dal elemzéseit is, kettőt láttam, az Aranka szeretlek c. dalét, amelyet a világ legszebb, és legőszintébb lovesong-jának tart, amiért megalkották a pop stílust, és az Páratlan párosét, amelyet a sárga földig fikáz, olyan érvekkel, hogy hol forgatták, meg hogy gyalogol az ember a fal mellett. Vagy meglehet nézni a csillag születikben milyen negatívumokat hoz fel a produkcióknál. Tipikusan az a kritikus, aki a szarban is csomót keres, csak hogy véletlenül se álljon be a sorba.

Ott van Réz András, ő is tud filmet/műsort fikázni, de mindazt úgy, hogy van érdemi tartalma a mondandójának.
  • Szabi84
    én is azt tartom hogy több millió légy tévedhet
  • XLVII
    Lakodalmas Lajosra mit mondana Puzsér? Hagyjuk már ezt.
  • diplo
    Tévesen ítéled meg Puzsért.láttad akár egyetlen videóblogját is? Utána mondj véleményt.
    A kommented másik részével is van némi fenntartásom.Ami a széles néprétegeknek is jó és népszerű az sokszor a giccs és a gagyi keveréke..Pl-A lakodalmas "zene" és lakodalmas lajos is széles körben népszerű
  • berczely
    Egyetértek. 1. részt sem néztem tovább. Nem tudom megindokolni, hogy miért nem, de így kb. néztem néztem és kikapcsoltam és el is felejtettem.
  • Blasta
    én kb. a feléig, sztem is borzaszto lett
  • fifi
    miért?
  • Totti5
  • LoSA
    Sherlock Holmes 2

20 percig bírtam....
  • Atisz #68518
    Vágom ki az a Puzsér (azért volt ott a :D)

Egyetértek vele, bár az imdb-s értékelések azért elég korrektek, éppen azért mert sokan teszik közzé a véleményüket (még akkor is ha nem reprezentatív, meg sok benne a rage kritika is - mondjuk hol nem?).

Értem amit leírsz, itt már csak véleményeken vitázunk, szeretem a realitást, de egy képregényadaptáció legyen képregényszerű :)
  • Atisz #68517
    Nos, én már a sötétebb Batmant ismertem meg a képregényben, a 80-as évektől (amikor a képregény a zenitjét élte) ugyanis már így szerepelt.
    Nálam (és sokan másoknál) ez az etalon. A harisnyán röhögünk, Nolan Batmanje pedig egészen egyszerűen idegennek hat.