106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lockout
Basszus, ilyen gány munkát kiadni 2012-ben?! Én a CGI-sek helyében alaposan elgondolkodnék egy másik szakmán. Az a motoros jelenet konkrétan bődületesen röhejes volt. 15 éve is gáz lett volna. Spoiler lehet: Az meg hogy az űrből zuhanva kb. fél perc alatt földet is érnek (meg ahogyan), ismét csak röhej. A többi dolog sem valami jó a filmben. Kerülendő.
3/10 -
Az megvan, hogy nem ez vígjáték és igazából paródia? (Még saját magát is.) :D -
Lateralus #68997 God Bless America
Céltalan, mondanivaló nélküli katyvasz, valahol a Falling Down és a Natural Born Killers nyomdokain. Persze mérföldekkel elmaradva mindkettőtől.
Alapvetően szar, de ha csak ki akarod engedni a gőzt, mert eléd álltak a sorban a hentesnél, akkor elég csak gyilkosságtól gyilkosságig pörgetni. A lövöldözések közti moralizálás, filozofálgatás nem mélyebb egy átlagos Shop Stop dialógusnál. Ellenben unalmasabb. Egy két poén véletlenül becsúszik, így talán van remény arra, hogy csak az írók engedték ki egy kicsit a gőzt, sikertelen életük minden frusztrációjára válaszul.
"Dögöljön meg minden moziban mobilozó!"
-
vg #68996 Lockout
Eszméleten gagyi, nem is értem, hogyan lehetnek ebben ilyen színészek. Nem bírtam végignézni.
-
diplo #68995 7/10????
-
10/10??
-
nagy hős #68993 Ted
Teljesen kreten :)
7/10 -
diplo #68992 Borat
10/10 -
Borat
7/10 -
Srácok, a Randiguruhoz hasonló filmeket tudnátok ajánlani ?
Nagyon tetszett, szívesen néznénk még ilyesmiket!
Előre is köszönjük.:) -
Brünó
6/10 -
Blitz
Kicsit herótóm van már a Jason Statham-féle szétütök mindenkit filmektől, de ez most kellemes meglepetés volt. Bár JS szokás szerint itt is kurvakemény, de most legalább sikerült jófajta kis nyomozós thrillert készíteniük. Nem mondom, hogy hibátlan, néhány főbb karakter jobban kidolgozhattak volna, de korrekt thriller, érdemes megnézni.
7/10 -
Jah tényleg az a sorozatos csóka volt :F -
The Grey (2011): Liam Neeson ismét OP, bár a farkasok és az időjárás is keményen abálják őt és a társait, elég gyorsan hullanak, és a film szűk két órája gyorsan elrepül. 7/10.
We Bought A Zoo (2011): Főszereplő fickó (Matt Damon) a felesége halála után, a környezetváltás miatt vidékre költözik a kislányával és tinédzser fiával. A megvásárolt házhoz egy lassan leromló állapotú állatkert is tartozik, néhány fős személyzettel, élükön egy szőke, állatbarát nővel (Scarlett Johansson). Fél évük van arra, hogy rendbehozzák az állatkertet és megfeleljenek az ellenőrzéseken, és ez eléggé igénybe veszi a pénzügyi - és idegi - tartalékaikat...
Elsőre tipikus családi romkom-nak tűnik, amit állatokkal és kisgyerekkel lehet csak eladni, de tizedannyira nyálas és cukizós, mint gondolná az ember, simán megnézhető és élvezhető. Mondjuk a "rom" része sincs túlhúzva, és a "kom" része is kevéssé észrevehető, semmi harsány, tipikus túlzó dolog nincs benne, inkább felnőttesebb hangulatú. 6/10
-
Connor, nem Duncan. :)
"A nevem Connor MacLeod. És nem tudok meghalni." - a legfunkciótlanabb egysoros evör. :D
-
Csúcshatás (Bradley Cooper)
másodjára megnézve is nagyon jó film,aki még nem látta nézze meg :) -
Az a maszk volt olyan jó mint a hegylakó 2-ben az öreg Duncan MacLeod. :) -
Azért kellett fiatal színészt bemaszkolni idős Weyland-nek, meg terveztek "álom jelenetet", amiben Weyland fiatalként jelenik meg, hiszen örök életről és fiatalságról álmodik. És könnyebnek gondoltak egy fiatal színészt idősnek bemaszkírozni, mint egy időst fiatalnak. Le is forgatták a jelenetet, de nem került bele a filmbe. -
2015-be mentek. -
fake
-
:D -
épp aktuális...
-
és egy pillanatra azt hittem a Vissza a jövőbent nézem. -
Prof William #68976 Az a smink inkább egy Asylium filmbe volt való. Az öregnek maszkírozott embereknél kevés dolog néz ki gázabban a filmekben.
Ha már nincs más megkérhették volna Lance Herriksen (Bishop) már korban is éppen stimmelne. -
Miért Ridley Scott 12 éves fia csinálta Weyland sminkjét?
Én egyből arra gondoltam, hogy a droid csóka van a felvételen csak öregnek álcázva magát, de nem, egyszerűen ilyen gagyi volt a maszk a színészen. Nem is értem miért kellett Guy Pearce ehhez, egy idősebb, kevésbé ismert színész hitelesebb lett volna. Bár lehet, hogy a bővített verzába lesz egy fiatal Weyland jelenet. -
Az elején az engem is meglepett, de én úgy fogtam fel hogy ha inteligens robotot tud csinálni akkor talán inteligens hologramot is. Szóval én ezt elfogadom. Én apróságokon akadtam fent (a nagy kérdések mellett), pl. ,hogy egy gallérból világító űrruhából kb. az orrodig nem fogsz látni egy sötét szobába de sebaj :D -
Ez kb. év idézete:
"...while I live in an apartment with paper-thin walls next to a couple of Neanderthals who, instead of a baby, decided to give birth to some kind of nocturnal civil defense air-raid siren that goes off every fucking night like it's Pearl Harbor."
-
God Bless America
Hú, az elején az a mocsok, ami a tévéből áradt, basszus :D Meg a szomszédok :D Zseniális volt. Sajnos utána már szétesett a film, de még így is voltak nagyon jó pillanatok. De lehetett volna ez jobb is, mindenesetre a mondanivalóval nem volt gond :D
7/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Az "ősz hajú fazon" szervezte fű alatt az egész rajtaütést, ő a boss-t akarta kinyírni, mert azt hitte, ezzel bízták meg. Csakhogy valójában az ő főnökei akarták eltenni láb alól őt, mert a korrupciós pénzek láncán magasabbra próbálta nyújtani a kezét, ezért jóelőre feldobták a boss-nak az egész akciót. Amikor erre rájött, akkor döntött úgy, hogy túszként viszi ki, de a lépcsőházban a boss dumája után rájött, hogy neki mindenképpen vége.
2. Fordítva, Rama nem egy újonc csapatban volt, hanem ő volt az újonc a csapatban.
-
Wrath of the Titans 5/10
Szeretem a mitológiai történeteket, Ralph Fiennes-t és Liam Neeson-t is, de mint ahogy az első, így ez a rész sem jött be igazán. Rossznak nem nevezném, de többször sem fogom megnézni. -
Honnan tudta a hologram hogy merre vannak a tudósok:D
Engem ez az egy zavart igazán. Nagyon jó film volt, a műtétes jelenet pedig jól bevésődött a fejembe szerintem az klasszikus lett. -
Ajvé :)
Promotheus - kínzó kérdések -
-
luckyboi #68966 Prometheus (spoileres kérdések)
10/5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Mi volt az elején ez az önfeláldozásos jelenet és melyik bolygón volt?
2. Miért üldözte az embereket a jockey?
3. Az alien forma a végén az milyen evolóciós következetesség eredménye? ( jockey-k fejlesztett szupifegyvere-> átöröklődik noomiba -> megszüli -> megnő százszorosára -> jockey-ba beleültetődik-> ilyen élienfejű túlfejlett idétlen valami lesz, ami be van zárva örökre egy kabinba)
4. A mindentjobbantudok néger captain az mitől olyan k**va okos??
5. Minek kell ez a nagy hitgyülis vonal ? Ez már szakrális túlzás ami itt ment, átesett a túloldalra Scott.
-
Inquisitor #68965 A forgatókönyv ezer sebből vérzett és nem is volt nagy mondanivalója a filmnek, de szerintem összesen 2db nagyobb lövöldözés volt a filmben. Az elsőben a rossz arcúaknál elég kemény fegyverzett volt, azért négy ember tud ám falat lukasztani annyi fegyverrel és konkrétan egyik tagot valami második tárcsere körül lelőtték a zsaruk. Másik lövöldözésnél meg a padlót lőtték és kb. az volt az utolsó pár táruk. Én azt nem értettem ősz hajú fazon miből gondolta, hogy ketten a főnökkel elegek lettek volna, valamint Rama mi a szart keresett egy újonc csoportban?
Na most ha Calico Liberty III Tactical-al löttek volna 100-as tárakkal, akkor mi lenne? :D -
God Bless America (2011)
Jó volt, elgondolkodtató, saját magát parodizáló. (Bár semmi esetre sem vígjáték ez imho.)
8/10 -
úgy szar sajna ahogy van áldom az eszem hogy nem néztem meg moziban... -
hapi #68962 *Horsemen -
hapi #68961 Hoesemen 3/10
Ez egy gagyi szar volt. Aki teheti tartsa távol magát. Logikátlan értelmetlen, rosszul rendezett rosszul játszott szar. -
Susarc #68960 Raid the Redemption!
háááát 6/10,ugyan baszottul látványos,de idegesitő a szuhaéli eredeti nyelv meg ,hogy 1200-at lőnek ki egyetlen 30-as tárból:S meg lehetne még sorolni,de mégis élvezetes volt! jó kis popcorn akció múvi