106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
El képezőt?
-
A felhők fölött 3 méterrel
El képezőt jó lett én csak ajánlani tudom!
10/10 -
Az a "bűnözős" "rendőrös" címkékre ugrott be. -
ja inkább biográfia/dráma egy kis eksönnel -
A bronson mint krimi???? Nehogymár -
hát a véleményem nem változott :D -
"de persze nem ér fel Snake Plissken-hez."
Abból az első még jó is volt de a második félelmetesen rossz. -
Get The Gringo (2012): Mel Gibson egy újabb trükkös akciófilmmel próbál visszaevickélni a fősodorba és tkp. nem is rosszul, de nem is túl jól. Az index a Payback folytatását vélte látni benne, szerintem ez több helyen is sántít, annyira azért nem csavaros (és jó), és a karakter is kicsit más. Azért egyszer simán nézhető, 6/10.
Lockout (2012): Luc Besson és tsai-féle film, szóval kb. hozza az elvárható 3-4/10-et. A CGI néhol istentelen gagyi, de a belső terek okésabbak. A sztori egyenesági koppintása az Escape from NY/LA filmeknek, kötelezően laza és beszólogatós főhőssel (Guy Pearce), de persze nem ér fel Snake Plissken-hez. Pár tényleg vicces rész azért volt, kár, hogy nem mentek el jobban ebbe az irányba, kifejezetten jó börtönös-menekítős paródia lehetett volna belőle.
-
Get the Gringo, új film Mel Gibsonnal. -
uu koszi, a Bronson-t mar regota meg akarom nezni, csak elfelejtettem. esetleg meg valami bortonos film otletek? -
Krimihez ezeket ajánlom :
The French Connection
Bronson
The Getaway
The Lincoln Lawyer
-
sorozat színész leginkább. Joe Manganiello -
ja es a krimis keresemhez meg annyit, hogy lehetoleg ne uj film legyen, hanem 1990-2005. az ujaktol hanyok. -
heyho! valaki mondjon valami jo vigjatekot, ha lehet, ne bugyuta, fingos bufogoset. es meg a 'kikepzes', 'beavatas'-hoz hasonlo csavaros, krimis, thrilleres, bunozos, rendoros cuccot, ha tudtok. elore is koszi! -
ez valami jersey shore-os műmájer? -
vg #69144 Nem értek ezzel egyet. Olyan film kellene, mint a Batman Arkham City CG animációs előzetese. -
-
Elvileg ő lesz az új denevér, akit visszareptetnek képregényvilágba, Nolan pedig producerként vesz részt benne -
Hat az elég nagy butaság lenne... -
Nyiri #69140 Nolannál jobbat úgy sem tudnak. -
A Batman históriát jövőre rebootolják, nem az új Nolan részről beszélek. -
mert jó :) -
vg #69137 Pókember filmet azért kellet csinálni, mert a Sony-nál vannak a jogok, és ha nem csinálnak filmet, akkor visszamegy a jog a Marvel-hez(valami ilyesmi). Mivel a régi szereplők/rendező túl sok pénzt kértek, ezért jobbnak látták olcsóbb színészekkel/rendezővel csinálni egy újrát. A Batman a harmadik rész, a Superman filmek meg mindig is szarak voltak. Ja nem, az első Christopher Reeve Superman film jó volt. -
Most miért kellett amúgy új Pókember, meg miért készül új Superman és Batman(nem a TDKR)? Van összefüggés? -
Prof William #69135 Schinder Listája 10/10
Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elő a történetet. Kevés film van amiben minden szereplő telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítő történetet tár elénk.
http://cspv.hu/03/53/schindler/
Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmről.
Schindler elképesztően szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetőséget megragad az előrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.
-
Én is vevő vagyok a vígjátékokra, de közel sem ér 7.3-őt (ennyit adtak imdb-n). Sima 5/10
Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Első 3at imádtam. -
Mentol #69133 Hu, én ennyire megöregedtem volna? Ez a 21JumpStreet annyira nem maradt meg bennem, csak arra emléxem, hogy inkább aludtam volna másfél órát, ahelyett, hogy azt a filmet nézem... -
The Amazing Spiderman
Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
Nagyon élveztem minden pillanatát.
Nekem 10/10 -
Kémes hármas
5/10 -
Blum #69130 A drama oras "Hit that shit"-rol nincs ilyen gif? :D -
Blum #69129 Ezaz :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) -
Blum #69127 21 Jump Street
Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.
10/10 volt szamomra
Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor mindketten meg kellett enniuk a drogos sutit azon sirtam a rohogestol. FUCK SCIENCE! :DDDDDDDD -
Being Flynn
:( szenvedos-egyszer is sok volt. -
Blum #69125 Warrior
9/10
Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt. -
Safe House meg szerintem az ev legjobb akcio-krimi filmje. Vagy mondjatok egy jobbat.
Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben. -
Szerintem a John Carter is teljesen jo film volt.
7/10 et siman megerdemel.
Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10! -
Get The Gringo
Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.
Aki teheti nezze meg!!! -
Hehe, John carter meg 7 :D hagyjuk is akkor a miértet:) -
mi baj a haywireval? Teljesen korrek film volt.