106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TaRka0107
    El képezőt?
  • cody1994
    A felhők fölött 3 méterrel
    El képezőt jó lett én csak ajánlani tudom!

10/10
  • desigo
    Az a "bűnözős" "rendőrös" címkékre ugrott be.
  • CalebJoe
    ja inkább biográfia/dráma egy kis eksönnel
  • Blasta
    A bronson mint krimi???? Nehogymár
  • tommygear
    hát a véleményem nem változott :D
  • tomsolo
    "de persze nem ér fel Snake Plissken-hez."
    Abból az első még jó is volt de a második félelmetesen rossz.
  • PetruZ
    Get The Gringo (2012): Mel Gibson egy újabb trükkös akciófilmmel próbál visszaevickélni a fősodorba és tkp. nem is rosszul, de nem is túl jól. Az index a Payback folytatását vélte látni benne, szerintem ez több helyen is sántít, annyira azért nem csavaros (és jó), és a karakter is kicsit más. Azért egyszer simán nézhető, 6/10.

Lockout (2012): Luc Besson és tsai-féle film, szóval kb. hozza az elvárható 3-4/10-et. A CGI néhol istentelen gagyi, de a belső terek okésabbak. A sztori egyenesági koppintása az Escape from NY/LA filmeknek, kötelezően laza és beszólogatós főhőssel (Guy Pearce), de persze nem ér fel Snake Plissken-hez. Pár tényleg vicces rész azért volt, kár, hogy nem mentek el jobban ebbe az irányba, kifejezetten jó börtönös-menekítős paródia lehetett volna belőle.
  • Tyler1
    Get the Gringo, új film Mel Gibsonnal.
  • ROCKnROLLA
    uu koszi, a Bronson-t mar regota meg akarom nezni, csak elfelejtettem. esetleg meg valami bortonos film otletek?
  • desigo
    Krimihez ezeket ajánlom :
    The French Connection
    Bronson
    The Getaway
    The Lincoln Lawyer

• arsnl
    sorozat színész leginkább. Joe Manganiello
  • ROCKnROLLA
    ja es a krimis keresemhez meg annyit, hogy lehetoleg ne uj film legyen, hanem 1990-2005. az ujaktol hanyok.
  • ROCKnROLLA
    heyho! valaki mondjon valami jo vigjatekot, ha lehet, ne bugyuta, fingos bufogoset. es meg a 'kikepzes', 'beavatas'-hoz hasonlo csavaros, krimis, thrilleres, bunozos, rendoros cuccot, ha tudtok. elore is koszi!
  • tommygear
    ez valami jersey shore-os műmájer?
  • vg
    Nem értek ezzel egyet. Olyan film kellene, mint a Batman Arkham City CG animációs előzetese.
  • tomsolo
  • Tyler1
    Elvileg ő lesz az új denevér, akit visszareptetnek képregényvilágba, Nolan pedig producerként vesz részt benne
  • Tikal #69141
    Hat az elég nagy butaság lenne...
  • Nyiri
    Nolannál jobbat úgy sem tudnak.
  • Tyler1
    A Batman históriát jövőre rebootolják, nem az új Nolan részről beszélek.
  • Bulykin
    mert jó :)
  • vg
    Pókember filmet azért kellet csinálni, mert a Sony-nál vannak a jogok, és ha nem csinálnak filmet, akkor visszamegy a jog a Marvel-hez(valami ilyesmi). Mivel a régi szereplők/rendező túl sok pénzt kértek, ezért jobbnak látták olcsóbb színészekkel/rendezővel csinálni egy újrát. A Batman a harmadik rész, a Superman filmek meg mindig is szarak voltak. Ja nem, az első Christopher Reeve Superman film jó volt.
  • Tyler1
    Most miért kellett amúgy új Pókember, meg miért készül új Superman és Batman(nem a TDKR)? Van összefüggés?
  • Prof William
    Schinder Listája 10/10

Még mindig remek film és nem azért mert "Fúú Holokausztfilm azt szeretni kell különben náci vagy!", hanem mert Spilber tényleg szenzációsan adja elő a történetet. Kevés film van amiben minden szereplő telitalálat de ez az. Úgy sikerült a témához nyúnia hogy az embernek nincs olyan érzése hogy "újabb n+1 holokausztfilm mert kelett még pár Oscar" hanem egy tényleg érdekfeszítő történetet tár elénk.

http://cspv.hu/03/53/schindler/

Ennél jobban én sem írhattam volna le a véleményem a filmről.

Schindler elképesztően szuggesztív stílusa, ahogy minden lehetőséget megragad az előrehaladásra a film legjobb jeleneteit adja.

• bexinho
    Én is vevő vagyok a vígjátékokra, de közel sem ér 7.3-őt (ennyit adtak imdb-n). Sima 5/10

Ami idén tetszett, az a Projekt X. Amerikai pitét még nem láttam, de szerintem az sem fog csalódást okozni. Első 3at imádtam.
  • Mentol
    Hu, én ennyire megöregedtem volna? Ez a 21JumpStreet annyira nem maradt meg bennem, csak arra emléxem, hogy inkább aludtam volna másfél órát, ahelyett, hogy azt a filmet nézem...
  • TaRka0107
    The Amazing Spiderman

Nagyon tetszett. Tényleg jobb ez az új Peter Parker. A nénikéje csak nekem volt benne túl fiatal? Szerintem jobb mint az eredeti 1. Rész.
    Nagyon élveztem minden pillanatát.
    Nekem 10/10
  • LoSA
    Kémes hármas
    5/10
  • Blum
    A drama oras "Hit that shit"-rol nincs ilyen gif? :D
  • Blum
    Ezaz :D
  • Malakai
    :)
  • Blum
    21 Jump Street

Nalam az ev eddigi legjobb vigjateka.

10/10 volt szamomra

Hatalmas film. Vegig szakadtam az egeszet. Channing Tatum nagyon illett ebbe a szerepbe. Az auto uldozeses jelenet is oriasi volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor mindketten meg kellett enniuk a drogos sutit azon sirtam a rohogestol. FUCK SCIENCE! :DDDDDDDD
  • CSOCSO
    Being Flynn

:( szenvedos-egyszer is sok volt.
  • Blum
    Warrior

9/10

Vegre valami "uj". A vege valamilyen szinten kiszamithato volt mar a film felenel,de megis uj volt es a befejezes is rendben volt.
  • CSOCSO
    Safe House meg szerintem az ev legjobb akcio-krimi filmje. Vagy mondjatok egy jobbat.

Ha jol emlexem 9/10 re pontoztam. Egyetlen baja az volt, hogy nem volt uj egetrengeto soha nem latott fordulat benne. De az egetrengeto fordulatok mar kihalltak a 80as evekben.
  • CSOCSO
    Szerintem a John Carter is teljesen jo film volt.
    7/10 et siman megerdemel.

Haywire ha jol emlekszem az MMA csajos film. Csajos akcio filmnek siman 8/10!
  • CSOCSO
    Get The Gringo

Mel Gibson Mexikoi bortonbe kerul.
    Nem tudom mikor volt mozikban. Azt se tudtam mirol szol a film, csak annyit tudtam, hogy vmi Gibsonos film. Nagyon kellemes meglepetes volt. Tokeletes volt egy keddi unalmas estere.

Aki teheti nezze meg!!!
  • Tikal #69121
    Hehe, John carter meg 7 :D hagyjuk is akkor a miértet:)
  • CSOCSO
    mi baj a haywireval? Teljesen korrek film volt.