106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #69239 Azta, most jól felcsigaztal itt pár embert cseszed :) -
nagy hős #69238 En is most ertem haza, tom hardy tenyleg kibaszott jo.
Na igen es a vege. Szerintem megnezem meg egyszer a kovetkezo par napban, az elsonek nem voltam nagy fanje, a masodikra egy eros 8-ast adtam, erre pedif ra tudom mondani a kilencest, az biztos hogy hagy az emberben valamit, remek mozielmeny.
a fanboyok meg szek ala fognak pisilni tole az biztos -
sandor8206 #69237 nem a magyarokról beszélek (persze itt is van sok "hülye") amcsik teljesen idióták, külföldi fórumokon ami megy betmen filmeknél az már beteges -
Csaba007 #69236 The Dark knight rises
Most értem haza a moziból,de nagyon a hatása alatt vagyok.Nolan nem tud hibázni,mert ez a film tökéletes.Szerintem még sosem mondtam filmre ilyet. Olyan feszültséget gerjeszt,a moziban nem mertünk lélegezni.A trilógia legjobb darabja lett,sajnálom,hogy Nolan nem folytatja,de igazából egy remek lezárást kreált neki.Van benne jó pár olyan jelenet,amelyet sok év után is emlegetni fogunk pl. Batman,Bane harcok...komolyan eszméletlen jók lettek.Eredeti nyelven néztem,Bane hangja nagyon félelmetes és kemény lett,kíváncsi leszek milyen lett a magyar szinkron.A végén mindenkinek tátva marad a szája!
10/10 -
Miért a Star Wars, Star Trek, Gyűrűk ura fanok közt nincs ilyen elvakulás? Dehogynem. Minél nagyobb a rajongó tábor, annál nagyobb valószínűséggel fordulnak elő köztük ilyen radikális hülyék, de a nagy átlag azért egyszerű, normális ember. Nem hiszem, hogy pl. az itteni Nolan fanok akárkit fenyegetnének, vagy gyilkolnának egy ellenvélemény hatására. Az meg, hogy nem tudják elviselni a kicsit negatívabb hangzású kritikát? Nem kell ahhoz betmen fannak lenni, ez a topic a legjobb példa, hogy micsoda flémcsaták törnek ki, ha valaki néhanapján lemer húzni egy közkedvelt filmet. -
ha a batman-re gondolsz akkor igen :( marha nagy teher lenne leadni mindenhol napi 2-3 alkalommal eredeti nyelven bármelyik filmet -
sandor8206 #69233 na jól tippeltem, elfogásakor azt kiabálta ő Joker a betmenből -
sandor8206 #69232 lehet megtette volna máshogy is, de sztem nem véletlen, hogy a filmet választotta (én is hallottam, hogy Banek volt öltözve,de ez mindegy)
én inkább arra utaltam, hogy ez a széria (tökmindegy, hogy zseniális azért vagy mert kis pöcs betmen buzik azért) de meghülyít sok embert, semelyik filmnél nem tapasztaltam akkora fanboy támadást ha valakinek nem tetszett a TDK vagy CAM-san nézte stb. stb. mint ennél a filmnél
halállal fenyegetik a kritikust aki rottenen lehúzta a TDKR???, comingsoonon adnak rá egy 8/10 és már idióta a kritikus???
Nolan betmen fanjai a legrosszabbak -
Most ez komoly hogy az országban csak két helyen adják eredeti nyelven?? -
Hát nem tudom. De egyet értek Tylerrel. Kár a filmben keresni a hibát. Megtette volna ígyis úgyis. -
Akkor jó hülye volt mert Bane nem használ lőfegyvert a feltekeri a méregpumpáját megnő és rombol.
Szerintem semmi köze a filmhez csak olyan helyre ment ahol sok ember van egyszerre és erre legalkalmasabb volt egy teli mozi. -
Azt mondják, hogy úgy volt beöltözve mint Bane. De ezt nem tudom megerősíteni. -
IXEMGabeo #69227 ezt meg fogom lesni majd, viszont én, mint képregényként abszolút nem foglalkoztam a Pókemberrel és társaival. Így nekem a Tobey Maguire féle 3 részes Pókember filmek nagyon bejöttek teljesen mind1 mennyire volt eltérő jelleme a képregényben és a filmben. -
Nézhetjük az érme másik oldalát is, hülye antifan képtelen elviselni a film sikerét, ezért szarrá lő mindenkit, aki moziban meri nézni. Legvalószínűbb azonban, hogy semmi köze a Batmanhez, csak rossz helyen, rossz időben történt.
De egyébként nehogy már az ilyen esetek a film, vagy rendező felelőssége legyen. Ha valaki Songokunak hiszi magát és vonat elé ugrik, vagy jedinek és egy katanával szétszabdal mindenkit egy egyetemen, az egyszerűen egy szociopata elmebeteg hülye, aki a filmek nélkül is az lenne. Ilyen alapon akármilyen film kiválthat hasonló ámokfutást a hülyéjéből, családdal elmész megnézni a Jégkorszak 4-et, aztán valaki a fejetekre basz egy 2 mázsás jégtömböt, nyilván a film tehet róla... -
bcrics #69225 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/lofegyveres-amokfuto-gyilkolt-egy-moziban-2097533
Hát pontosan, meghal a szerepétől Heath Ledger., most meg vagy tudatosan felhasználva a média érdeklődését a film iránt, direkt választották célpontjául a filmet a szélsőségesek, vagy tényleg ennyire bekattant vki a filmtől, vagy talán így akarta halhatatlanná tenni a filmet az elmebeteg.
Azt gondolván hogy ami történt H.L az sokkal több kell legyen, és továbbvitte a hagyományt véráldozatot, de mindenképp sajtóértéket hozott a filmnek.
Most aki eddig vmi oknál fogva barlangba élt most az is hall a filmről és látni akarja, pont úgy mint a második film esetében.
-
bcrics #69224 A csodálatos pókember.
A film a Képregényhez viszonyítva,(A csodálatos pókember)még mindig vérciki.
Az előző trilógiához képest talán egy hangyfasznyival jobb.
Gwen stacey szerepében Emma Stone nem lett jó választás.
Teljesen irriátáló a picsa.
És egyre randább is szegény, a Zombielandban még dögös volt, de ahogy tellik az idő, háááát.
Peter Parker szerepében ez a lotyó megintcsak gáz.
Peter Parker nem gyámoltalan, vézna lúzer mint ahogy még mindig ábrázolásra kerül, bár végre már becsúszott 1-2 poén is, leginkább az Autótolvaj jelenetnél, namármost a klasszikus P.P végig oltja a bűncselekmény elkövetőit, a történetet, humorizál oldva ezzel a feszültséget, és adva egy Jellemet egy ívet a Pókembernek.
Ettől lesz kurva laza, Leginkább szerethető a figura, aki még a legszarabb helyzetben is viccelődik.
Nézd meg az amerika kapitányt, végig komoly, kimért bárgyú a film és a színész ráadásul ultraratyi, pff.
Mikor lesz P.P Végre Badass figura??
A történet monjduk okés, mi más is lehetett volna első blikkre, mondjuk rendben van..
Jöhet a zöldmanó, okidoki, venom, carnage, rínó, elektro, vészmadár, homokember és a többiek. -
Habár akkor meg ott van a gond, hogy éjféli vetítésen mit keres ott :D -
Lantee #69222 Így már érthetőbb...először még az volt, hogy a teremben lövöldözött, és a sérültek közt van egy 6 éves gyerek is. Mondtam is magamnak WTF?! -
Vagy csak kint vettek éppen jegyet egy másik filmre, egy másik terembe -
Három hónapos a legfiatalabb sérült :/
"Az ABC News szerint több mint száz FBI-ügynök van a lövöldözés helyszínén."
durva -
Lantee #69219 A hírek szerint egy 6 éves gyerek is megsérült.
Na, gratulálok annak a szülőnek, aki a 6 éves gyerekét beviszi erre a filmre. -
Semmi köze a filmhez. Ha nem itt akkor máshol és másokat mészárol le. -
Akkor ennyi erővel a horror és a zombis filmeket tiltsák be mindet?
Erről a mostani esetről live -
sandor8206 #69216 na nagyon helyes, hogy vége lesz már ennek a Nolan betmennek, hülye fanboyok meghülyülnek tőle, először kritikusokat fenyegetnek halállal
most meg látom a CNN-en, hogy valami hülye kinyírt 14 embert és megsebesített 50-et az új fim alatt a moziban
indítékot még nem tudják, de nem lepődnék meg ha valami Joker-buzi tette volna -
Blum #69215 Friends with kids (2011)
Teljesen elvezheto film volt. A karakterek jok voltak,a sztori szinten,volt benne par jo poen,romantika es tanulsag!
Nekem ez tokeletesen eleg volt most,10/10-et kap.
-
Ráadásul van egy hasonló spanyol film is :) -
Ahogy sejtettem, nemrég közkézre került a bd verzió magon. :D -
Most futottam bele:) azt se tudtam hogy létezik. -
Jaja, én is ezen csodálkozom. -
Exam-ot mindenki csak most nézte meg ? 2 éves film :D
Szerintem már itt is volt annó értékelés,akkor senki nem ugrott rá :D -
Exam
Hogy ha le tud kötni egyetlen helységben játszódó film és végigizgulod másfél órán át, s a végén ököllel szemközt üt akkor az egy kiváló film lehet. Már pedig ez ilyen:) -
Mintha valamelyik Dirty Harry-ben lett volna egy ilyen négeres jelenet.
-
Visszatérhetne!
-
Inkább csodálkozós, facepalmos. -
GPx8 #69205 Nem tudjátok, hogy a Samsara (2011) filemet mikortól játszák a mozikban? -
Holnap ha már pesten leszek beugrok megnézni a Prometheust. Nagy elvárásaim nincsenek, de remélem megéri a 3D jegyet :D egyébként ez scifi akció vagy végig izgulós thriller?:o -
gombabácsi #69203 sző magának egy ernyőt, amit felkap a szél
vannak pókok amik ezt csinálják :) -
Életrevalók (2011,francia film)
Számomra tökéletes 10/10-es film. Francia filmeknek nagyon jó humora van,ez e a tény erre a filmre is igaz,de ugyanakkor nagyon tanulságos,és megható is egyben. Aki teheti nézze meg. -
Prof William #69201 Pont írni akartam. Tényleg olvastam egy képregényt anno ami végig erről szólt. A végén kínjában már egy fára ugrott fel de azt meg kidöntötte. :)
Ettől a demottól bejöttek a régi emlékek. :) -
Lipi1980 #69200 Tegnap megpillantva az esti filmek kínálatát feltámadt bennem a nosztalgia:
1. Penge 1998-ból! Megnéztem az elejét. A nyitójelenetnél kicsit feltoltam a hangerőt az erősítőn :)
Aztán meguntam és átkapcsoltam
2. Kommandó 1985-ből! Ezzel már egy kicsit tovább időztem! Milliószor láttam kiskoromban :)
3. Végül a Ponyvaregény csábított el a Svarcitól!
Jó este volt :)
Ma még nem tudom mi vár rám...