106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pediglen a zombik pattanásainak is kivehetőnek kell lennie a megaélvezethez. :DDD A valóságban te sem úgy látsz, mint egy kézikamera (sőt ma már IGEN komoly kézikamerák vannak ám). -
A [REC]1-nél pedig pont a klausztrofóbia érzését erősítette bennem a kézi kamerás felvételek, és így állítom, jobban paráztam, mintha szép megvilágításban látom azt az egy szem lépcsőházat, ahol fel és le futkároznak a zombik elől :) -
Á, én a kézikamerás szaroktól vagyok ki. Étem én, hogy ez "művészi" eszköz, de leszarom. Én nem akarom azt HINNI, hogy ez ójajjuj "dokumentum"felvétel, mert TUDOM, hogy nem az. Innentől legyen tökéletes a megvilágítás, a felbontás, a színek és a képminőség, mert ez is része az élménynek, ha nem így lenne, akkor ma is dagerrotípiákat bámulnánk gyertyafénynél... -
Jaaaj most lattam a dark knight előzetesét szinkronosan.. Sírok... Most ezert fel kell utazni Pestre??? Komolyn 2012ben még itt tart ez a szerencsétlen cég??? -
A Juan of the Dead-et nézzétek meg, (Juan de los Muertos) az vicces zombis. -
rec 3
tegnap megnéztem én is, nem kellett volna. ez még talán a 2. résznél is szarabb, pedig az se volt semmi.
rec 9/10
rec 2 2/10
rec 3 2/10 -
bcrics #69273 REC 3 -
bcrics #69272 Áhh, nagy csalódás a film:S A kézikamera jelleget száműzték a film 85%-ból, csak a film első 15 percében van jelen, utána marad a fix kameranézet. Történet nagyon nincs, azt hittem lesz vmi utalás vagy átfedés az első 2 résszel de semmi.(max. annyi hogy a második részben megismert lény aki a padláson élt itt mintha megjelent volna egy pillanatra, !!! egy tükörben!! és kész.) Legjobb az egészben a Miatyánkra lemerevedő zombik, pff. És egyébként is összecsapott az egész, mintha önmaga paródiájába fordult volna át a film, én éreztem kínosan magam, pedig vártam a filmet. Nagyon bugyuta lett az eleje a közepe a vége. Kínos, nagyon kínos. A film vége pedig tiszta röhej.
Ám most nézem a 2. kép enyhén spoileres, persze ez a film
értékéből semmit nem von le, nagyon nem lenne hová
Rec - 8/10 Rec 2 9/10 Rec 3 2/10 -
Reg5 #69271 Exam 2009
Tetszett. Aki látott már hasonló filmeket, azt nem fogja teljesen meglepetésként érni a csattanó, de azért így is érdekes lett a vége.
8/10 -
Susarc #69270 najó:P:)) -
viszont DVD gyűjteményben ott lesz a helye majd mikor pár száz forintért dobálják a tescoban, a hulladék filmek között. Van olyan nap, amikor összegyűl a banda gagyit nézni, oda pont jó lesz. -
[REC]3
Tudtam, hogy nem kell megnéznem. De hogy ennyire fel fog húzni, nem hittem volna. Minden perce kényelmetlen feszengést okozott, én szégyelltem magam, hogy ezt nézem. Komédiának tragikus, drámának komikus.
-
Hangsebesség közelében a repülőtest által feltorlódott levegő nyomásváltozása is okozhat vízkondenzációt.
Kép -
bcrics #69266 Elég erős dráma a film, fura is volt a Scifis mellékzönge, de működött végülis, hamarosan újra meg is nézem.
részemről 10/8. -
viizo #69265 Another Earth
Érdekes dráma némi sci-fi mellékzöngével. A történet szerint az égbolton egyszer csak feltünik egy földszerű bolygó, ami sokaknak megváltoztatja az életét.
Bár megértem, hogy nem a sci-fi vonalon volt a hangsúly, és jóval hangsúlyosabb a tettek / következmények drámai vonala, kíváncsi lettem volna a történet sci-fi sallangjaira is. Bár nem többszörnézős, és kissé rétegfilm, mégis elgondolkodtató története a jobb film-élmények közé sorolja.
10/7 -
Nem érdekel :) Amikor mozis rekordokat dönt meg egy film, ahol egy kelta isten repkedő robot péniszekkel pusztítja a világot, addig egy superman által húzott kondenz csík bőven belefér! :) -
Nagyon izzad repülés közben... :D -
"Van még egy mesterséges hatása a repülőgépnek odafenn: a szárnyak csúcsainál kis örvények szakadnak le, ami aerodinamikai okokra vezethető vissza. [...] Az örvények önmagukban is okozhatnak látható kondenzcsíkokat. A nyomás-, és hőmérsékletcsökkenés is okozhatja a víz kondenzálását. Míg az égéstermékek okozta kondenzcsíkok nagy magasságban keletkezhetnek, a tisztán az örvények okozta kondenzcsík alacsony magasságban jöhet létre, többnyire fel-, illetve leszállásnál." -
Susarc #69261 Superman kerozinnal megy? ami megfagy a légkörben?:P -
Oscar-díjat az őrnek!!!! -
Fuh! Zene az egyből megfogott (Gyűrűk Ura- Gandalfot lerántja a Balrog)
Nolan neve láttán felcsillant a szemem is! Ha olyan földhözragadtabb és komorabb, sötétebb hangulata lesz mint a Nolan féle Batmaneknek akkor tetszetős lesz! Megnézem még párszor ezt a teasert! -
diplo #69258 Köszönöm! egyszer láttam az Őslakó c. filmet és elfelejttettem a címét!Azóta is keresem.Valóban az a film 10/10 -
Vagy a La habitación de Fermat (Fermat's Room) című filmet, ez is egy szobában játszódós. -
A Spoilerhez: mit nem lehetett érteni azon?
Ha ilyen faék bonyolultságú dolog sem megy át...
Akinek tetszett az EXAM az nézze meg a spanyol El metodó (The method, A módszer) filmet, az se rossz(van amiben jobb is). -
Én is így érzem. Az is tök nyilvánvaló, hogy valami kurva nagy csattanóra van kihegyezve, de aztán amit a végén kapunk... hát kb. az érdektelen és baromság egyvelege. -
-
Először is, még nem jöttem rá mi köze van Superman-nak a rák halászokhoz. Másodszor is, Russel Crowe hangjával nézzem meg inkább a trailert.
Utálom a szuperhősöket! És utálom magam, hogy ezt a filmet várom. Crowe hangjával, és Nolen batman utáni "realizmusával" engem be lehet etetni! Erre még kapunk egy Zack Snyder is... ezt látnom kell! :) -
IXEMGabeo #69252 Slither - Féltél már nevetve?
horror vígjáték
Őrületes baromság, de jót szórakoztam rajta:D:D
Ha valaki meg szeretné nézni akkor parazitás, idegen élősködőkre számítson stb. stb...
És kb olyan véres volt, mint a Kabinláz.
7/10-nek elment azért, mert a maga kategóriájában jó -
Exam
10/10? Bullshit! The Man from Earth, az esetleg 10/10, 12 dühös ember, az esetleg 10/10. Ez egy baromság. Gondoltam én naiv a tartalmat elolvasva, hogy ez végre valami intellektuális, érdekes, egy helyiséges film lesz, okosan megírva, jól kidolgozott karakterekkel. Így is indult, aztán szép lassan úgy eldeformálódott az egész, hogy a végét egy szép nagy facepalmmal tudtam jutalmazni.
A sztori ötletes, a kivitelezés nagyon buta(a befejezéssel az élen).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az őr egyébként milyen droid volt? Az már paródiába illett, mikor a pisztolyt lenyúlták tőle, a nagyképű csóka meg a hóna alatt az őrrel fenyegetőzött. -
bcrics #69250 Nekem talán a mortal kombat első része ágy egy chuck norris film. -
nekem a bolygó neve: halál(aliens) az első mozi élményem
7 éves voltam:D -
Igaz lehet gondoljunk csak a Watchmen harci jeleneteire egy képregény filmben se nagyon volt még jobban kivitelezett, elég underrated film pedig simán veri Nolan összes Batman filmjét szerintem.
Igazán Nolantől eddig csak a Memento meg a Prestige tetszett.
-
"Snyder bármelyik filmjével kb. 3x korozi le, de lehet csak rossz koreográfusokat alkalmaz Nolan, nemtom"
Hehe, akkor ebből mi lesz? :)
-
TDKR - 7/10
Heath Ledger Jokerét nem tudta felulmúlni a maszkos Tom Hardy, de kb. lehetetlen is volt, amikor az egesz film alatt csak a szemeit lathatjuk. Az érces hang mentett valamennyit, de mint fogonosz nem tudott annyira uberjó lenni mint Ledger volt. Batman pedig ugyan az az egydimenziós karakter mint az elozo filmekben.
A film maga pedig nem rossz de nem is basz oda úgy igazán, foleg az akciójelenetekben gyengébb jóval mint az elozo két film (és Nolan továbbra sem tud kézitusát rendezni, Snyder bármelyik filmjével kb. 3x korozi le, de lehet csak rossz koreográfusokat alkalmaz Nolan, nemtom).
Nekem még mindig a TDK a kedvencem a trilogiából. -
-
Nekem nagy kedvenc a ket Tim burton film is, de nem mondanám hogy az egyik jobb mint a masik, két külön világ.. -
Egyetértek. 
-
Lantee #69242 Batman (1989) - iMDB 7.6
Batman - Begins (2005) - iMDB 8.3
Batman - The Dark Knight (2008) - iMDB 8.9
Lecseng? Inkább gyengének tartják a Burton által rendezettnél? Hm...
Erre illik egy magazin idézete: "A Google a világ legjobb keresője - Tudom van jobb, amit te és a négy Debianos haverod használtok"
-
A Nolan féle Batmanek szerintem fényévekkel jobbak mint a régiek (persze a legújabbat még nem láttam).
És ezt a véleményem élőben is merem vállalni :) Meg ismerek még nagyon sok embert aki hasonló véleménnyel bír, és vannak olyan bátrak, hogy élőben is el merik mondani :)
Az a legpoénosabb, hogy a fikázók nagy részének igenis tetszett az "új" Batman, csak megnézték a Youtubeon ahogyan a Puzsér Róbert fikázza, és most már szerintük is gagyi, mert nehogymár :) -
gulyasandras #69240 Lassan lecseng, emlékezz, az első (Nolan-féle) is tökéletesnek lett kikiáltva, de ma már inkább gyengébbnek tartják a Burton által rendezettnél. A maásodik filmről ha rosszat mondtál (2011-ig) nem voltál normális (persze csak az interneten, mert élőben valahogy sosem sikerült olyan emberrel találkoznom, aki istenítette volna), ma már azért ennek is sokat kopott a renoméja.
Lassan (de biztosan) helyükre kerülnek a dolgok.