106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Aki meg a látványfilmet Junoszty tévén nézi zsebrádió hangminőség mellett, az ne sértődjön meg, ha nem veszik komolyan a "kritikáját".
  • Sir Quno Jedi
    Én kínlódtam végig, hogy mijezaszar és mit rinyapináskodik itt a betmen, no mind1, épp olyan xar, mint az előző.
  • gombabácsi
    tanuld meg az idők szavát! aki nem ért egyet a tömeggel: troll!
    a valóság persze ez: http://www.youtube.com/watch?v=moaxF7NxzKg
  • sandor8206
    azt hiszed nem értettem? :-)

nem tudom egy film megítélésében aminek a hypeja nem izgatott, mit változtatna a hsz-ben, a film pontozásában?! Sőt semmiféle csalódottság nincs bennem.

ja , hogy nem nyomtam betmenre rá neki 10/10-et? Na akkor Totti megnyugvására. TDKR 10/10 :-)
  • davidka003
    Próbáld megérteni amit írt.
  • sandor8206
    hol? nem látom, hogy törlődött volna
  • Totti5
    Utolsó mondatoddal kb a hszedet törölted is.
  • sandor8206
    TDK Rises

Nolannak volt sok-sok remek ötlete amit nem tudott jól összefogni. Első óra kb. botrányosan szar. Hihetetlen számomra, hogy aki egy Begins elejét, Tökéletes trükköt remekül összefog, megvág, hogy tud egy ilyen felvezető ritmustalan, katyvasz, összefüggéstelenül egymásrapakolt jelenetekből álló 1 órát összedobni. + Túl vastagon fogott a ceruza, sok mindent kihúzhatott volna. 1-2 felesleges karaktert kihagyhatott volna és akkor pl: több idő és lehet súly is jutott volna pl: Gordonra.
    Sok-sok szar jelenet és sok-sok kibaszott jó ötlet, jelenet. Legyen közepes, 5/10 (sztem)
    Közelébe nincs a Beginsnek vagy TDK-hoz. Nem vártam különösképpen a filmet, szóval nem voltak nagy elvárásaim.
  • Malakai
    De, csak nem a pilóta mellkasában van, hanem valahol a ruhában és nincs reflektorként is használva egyben. :)
  • ProGabe #69432
    Tényleg: a második részben már nem a beültetett reaktor adja a kraftot, ugye? Mert Don Cheadle vígan száguldozott a ruhában, miközben neki nem világít a csöcse között.
  • IXEMGabeo
    Mr. Végzet (1990)

FSZ: James Belushi, Linda Hamilton, Michael Caine, Jon Lovitz

Jót szórakoztam a filmen érdekes belegondolni mi történne akkor, ha az életünk korábbi szakaszában más döntést hozunk az adott pillanatban...Vajon megváltozik-e az életünk avagy sem? Lényegében erre épül a film. Régi filmnek minősítendő, de én még sosem láttam, hogy adták volna.

10/8
  • tigeroo
    jaja, a szilánkok meg haladnak a szíve felé, gondolom ha ék alakú akkor csak több kárt okozna a szívizmok közelében ha kiakarnák szedni.
  • davidka003
    Már bele vannak fúródva elég mélyen. Gondolom ilyen kis pici szarokat lehetetlenség olyan mélyről kiszedni úgy, hogy ne haljon bele a beteg.
  • Seth
    Nem vagyok nagy Vasember guru, de miért nem tudja kiműttetni azokat a szilánkokat? Van valami hátráltató tényező, miközben bármit megkaphat és a legmodernebb technikával dolgozik ?
  • bcrics
    Áhh, Wikin is ezt olvastam hogy miniatürizált reactor, akkor nincs külön neve, okés.
  • davidka003
    Arc Reactor: In the first movie, the armor suits are powered by a miniaturized arc reactor, a fictional clean energy source.
  • bcrics
    Tudja vki mi annak az eszköznek a neve ami vasember mellkasában van és távol tartja a szívétől a szilánkokat plussz annyi energiája van mint paksnak?

simán atomreaktor?:)
  • Tyler1
    The Raid: Redemption

Valóban nagyon látványos akcióelemeket tartalmaz, mind a közelharcok, mind a fegyveres összecsapások remekül megkoreografáltak és kíméletlenül valósnak tűnnek. Egyetlen hibája, hogy sok. Az egész fim ennek az arzenálnak a demonstrációja, bármiféle komolyabb történet, párbeszéd, vagy karakter nélkül, ezért egy idő után befullad az rengeteg öncélú bunyó és öldöklés is.
    Egyébként az indonéz és thai filmek az utóbbi időben egész látványos felhozatalt produkálnak, és nagy hatással van a nyugati filmiparra is a realisztikus ábrázolásmódjuk, pl. elég megnézni Tony Jaa milyen hatást váltott ki a közelharctudományra a képernyőn, ami előtte leginkább a Jackie Chan féle ritmikus tánclépésekre alapozta a harci jeleneteit.
    6,5/10
  • davidka003
    Machine Gun preacher

Hát nekem nem volt szimpatikus a főhős. Többre tartotta a negrokat mint a saját családját. Meg ez a túlzott vallásosság is ártott a filmnek.
    Szóval gyökér volt a pasi.
    5/10
  • Inquisitor
    Hát lehet egyszer majd olyan látványosra megcsinálja valaki a Bolygó zsidó, a Doktor Karpeta esete, esetleg a Vörös Oroszlán könyveket picit hasonszőrű témákban. :D
    Addig is ott lesz a Cloud Atlas évszázadokat átívelő és kellően látványos filmnek. ;)
  • Seth
    Pl egy szivárvány pónit el tudnék képzelni ami szalmát rágcsál a sarokban. Az ILM vagy a WETA milyen jól megcsinálta volna, dehát ez van, kimaradt :(
  • tomsolo
    "Sztem tipikusan olyan maga a sztori, amit mindenki baromi látványorgiásan tud elképzelni. "

Hmmm? Ülnek a szobában, beszél egy férfi és látványorgia? :D
  • ZilogR
    Őslakó

Sztem tipikusan olyan maga a sztori, amit mindenki baromi látványorgiásan tud elképzelni. Én kimondottan emiatt nem tudtam élvezni, mert annyira kívántam, hogy miért nem ilyen?!? Igenis vágyok arra, hogy legyen hálivúdi, ha már ilyen akar lenni és azt gondolom, sokan így voltak vele.

És nem bírtam az agyalásokat benne, pedig szeretem az ilyen stílusú sztorikat.

4/10, ha megagiga lett volna, akkor 7/10 :D

Én, a robot

Még mindig rossz. Csak kétszer bírtam egy héten megnézni. Nagyszerű lenne, ha olyan lenne, mint az "Őslakó" :DDD

5/10, de csak a három törvény miatt :P

Azóta is azon gondolkodok, ha már olyan robotjaink lesznek, amelyek egyáltalán nem különböztethetőek meg az emberektől, akkor a törvényekben az "emberi lény" dolog hogyan lesz "ellenőrizve"???!?!
  • Real13
    The Dark Knight Rises

Írtam egy hosszabbat a TDKR-ről a fenti linken(spoilerek nélkül), amúgy nekem kifejezetten tetszett, még ha nem is tökéletes. Nolan egy csöppet nagy fába vágta a fejszéjét, de megoldotta nagyobb zökkenők nélkül a feladatot. :) 8-9/10, az idő meg a trilógia újranézése egyben majd eldönti.
  • CSOCSO
    Igenis tanarur! Teljesen eltalaltad, hogy 8 altalanosom sincs meg es csak az vidit fel a filmekben ha csocsoket latok meg robbanasokat. gettafakaut....
  • commissioner
    Kegyetlen titok (2009)

sablonhorror, melyben szexi picsákért kell izgulnunk, nehogy szájbabasszák őket... egy kerékkulccsal..., de szerencsére nem tud mindegyikük megmenekülni
  • TaRka0107
    Másik életvilágban zavart meg engem is, már láttam ezt a filmet:D
  • Inquisitor
    Azokban volt kismillió jó történet és ötlet, de legtöbbször nem kidolgozottan, sok sok film lopott ezekből. itt azért elég szépen kigömbölyödött a végére a történet és igen súlyos volt.
  • tomsolo
    Tök nehezen esett le, hogy nem elírás:

• tomsolo
    Nekem nincs sok bajom a Man of Earth-szel hacsak az nem, hogy ilyen jellegű dolgokkal teli van a Twillight Zone és The Outer Limits.
  • Inquisitor
    Érdekes amit írsz, mert pont a színészi játék és maga a sztori vitte el az "egy szobás" kamara darabot a hátán. A végén a csattanó meg hatalmasat ütött.
  • tigeroo
    amúgy az expendables 2 előzetest most láttam moziban, kinőtt a mellszőröm tőle.

durván várós.
  • tigeroo
    visítok:DD
  • Blasta
    Másik életvilágban??? Omfg
  • atila4
    Felhők felett 3 méterrel
  • ProGabe #69405
    Egy kis érdekesség Bane hangjával kapcsolatban.

IMAX prológ vs. végleges film.
    http://www.dailymotion.com/video/xsghk1_bane-s-voice-comparison-i max-prologue-vs-final-film_shortfilms
  • IXEMGabeo
    A csodálatos pókember

Nos, barátnőmmel néztük meg moziban és igazából csupa jót tudnék erről a filmről mondani.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon tetszett az új ellenfél Gyík ember (Connors dr.) és az akciójelenetek is mind mind kiválóak voltak. Gondolom ez a történet, amit alkottak ez közelebb áll a képregényhez. Ben bácsi halála szinte hasonló volt, mint a Raimi féle filmben. 1-2 apró változás Mary Jane és Harry sehol se voltak helyette Gwen Stacey volt és a rendőrparancsnok karaktere (Dennis Leary - Ments meg) az külön bejött:D sajnáltam a végén, de várható volt a halála. Srác, aki pókembert alakította szerintem megállta a helyét. Ez egy nagyon jó 2.0 verziós film, élveztem. Külön pozitívum, hogy a szerelmi szálat nem erőltették túl inkább az akcióra koncentráltak

10/9
  • TaRka0107
    Leírhatod, kíváncsi vagyok rá!
  • Willenbrock
    Az nekem is tetszett 7/10 kb.
  • atila4
    Megvan, tárgytalan!