106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nézzed mert nem az lesz amire számítasz! Jó nagy ökörség ennyit elmondok... alig vártam, hogy vége legyen. -
Susarc #69760 The Cabin in the Woods
12 perce nézem....lesz még benne klisé??? vagy az eddig látot 59db a vége?:P:D
édes Istenem ezek az amerikai teenagerek nemtudnak elmenni egy normális helyre a hétvégére sohasem?:D -
Dean Winchester #69759 battleship
9/10
elég sokan kritizálták a filmet s lehet ennek köszönhetően meglepődtem mert bizony rosszabbra számítottam.
nekem nagyon bejött a film, az elejétől kezdve izgalmas volt, 1 percre se éreztem úgy,hogy kikéne kapcsolnom mint azt szoktam érezni 1-1 film esetében :)
a több mint 2 óra gyorsan eltelt és ez a filmre tekintve pozitívum.
-
Ez ugyanaz a foshalmaz felirat, nem ajánlom. -
Hát R (Rated) besorolású, szóval van benne, de nem a horroron van a lényeg, Joss Whedon meg hát zseniális :) -
Parancsolj. -
IXEMGabeo #69755 mennyire véres ez a film? -
Nincs, én angollal néztem. Van az opensubon egy, de annak összenéztem most az első pár sorát, egy félrefordításos fos, értelmetlen mondatokkal. :) De f.info-n biztos csinál majd valaki. -
létezik hozzá vhol magyar felirat? -
The Cabin in the Woods
Azt a jó büdös rohadt élet
Azt hiszem a zseniális a jó szó rá.
9/10 -
A remény bajnoka (Cinderella Man) 2005
Ali 2001
The Fighter 2010 -
Without Limits (Korlátok nélkül) (1998) IMDb - Steve Prefontaine (Billy Crudup) - futás
Raging Bull (Dühöngő bika) (1980) IMDb - Jake LaMotta (Robert De Niro) - box -
+
Pénzcsináló (Moneyball)
Legyőzhetetlen (Invincible) -
Blum #69748 The Blind Side -
mondjatok már pár sport-életrajzi témából címeket,délutáni sziesztához egy ilyen filmre vágyok :) -
Mr. Wolf - az első farkas, aki sütni tud. -
Költői kérdés volt. Idealista vagyok és állandóan a filmek filmtörténeti értékét nézem, marketinges végzettségem ellenére :) -
Jaja, konkrétan jobb volt, mint a Rambo 2 és 3 együttvéve. -
Talán azért mert igény van rá, profitot hoz és addig csinálják amíg a közönség vevő rá. Első rész annyira rossz volt hogy kultfilm. -
Sosem értettem miért kell X+1. (esetünkben 5.) részt csinálni egy olyan szériából, aminek már az első része is szar volt? Miben bíznak? -
viizo #69741 American Reunion / Amerikai Pite: A találkozó
Az első két Pite rész nálam kultstátuszban leledzik, lévén pont ugyanakkor, a 90-es évek végén voltam tinédzser. Bulik, nők, alkohol - tetszőlegesen variálható sorrendben. :D
Így maximálisan átéreztem a fílinget, és szinte minden évben megnézem, és roppantul élvezem a részeket a mai napig. =)
A harmadik részre sajnos épkézláb forgatókönyv helyett csak túlszaturált képre és langyos homo poénokra futotta, ami az első kettő után édeskevés volt, lévén azok hangulatából semmit nem hozott a film. A csak dvd forgalmazásba kerülő, szóra sem érdemes leágazások után viszont végre ismét összeállt a csapat, hogy ismét megpróbálják hozni a régi hangulatot.
Nos ha teljesen nem is, de nyomokban legalább sikerült. A forgatókönyv a vártnál sajnos jóval gyengébb és kiszámíthatóbb lett, de itt-ott azért akadnak hangulatcseppek. A főszereplőkön nem múlott, mert hozzák amit kell, a zenék viszont míg eddig a féktelen hangulat aláfestői voltak, itt zömmel rádiók által agyonjátszott tucatgagyik.
Jó történettel az új Pite ütött volna, így azonban csak egyszer nézős, helyenként kellemes nosztalgiával feltöltő újraértelmezés.
10/5 -
Na mert a Rambo 4be a fél órás gépágyú darálás az nem volt elég akciós? :D konkrétan olyan zúzda volt olyan hanghatásokkal és látvánnyal hogy beszebehugy. -
na mi történt az öreg fiúkkal... elfogyott a zseton és filmezni kell? :) -
Zodiákus
Elszenvedtem első Fincher csalódásomat, nem jött be. Az első kb. 1 óra még érdekesnek tűnt, de az azt követő 2 már csak kínlódás volt. -
IXEMGabeo #69737 az 1. Rambo az állati volt mennyi akcióval volt tele:) 82-es film révén igen sok látványos elem volt benne. -
Reg5 #69736 Nekem a régiek jobban tetszettek, dehát nem vagyunk egyformák. -
Ha a régiek tetszettek akkor igen vesztett, mert jó lett. -
Reg5 #69734 Nem sokat vesztettél... -
Éne még az "új" Rambot se néztem meg sazl... -
le van szarva ha Stallone a főszereplő :D régi akciófilmjei aztán nagyon fordulatos történettel rendelkeztek, mégis jók voltak -
Az új közös filmjükre, a Tomb-ra jobban kíváncsi vagyok -
Stallone sokkal badassabb így idősebben mint Schwarzi, de Schwarzi filmje a tréler alapján jobb lesz. -
klise.. kilse... uhh.. meg egy klise... lanyat is elraboljak? nem meglepo......... -
-
-
ManoNegra #69726 Vagy csak mi hisszük azt, hogy hozzátartoznak az "alapműveltséghez".
egy kettő három -
Külföldön tényleg nem nagyon ismerik őket. Még az idősebbek se.
Nyilván van ahol leadják 5 évente 1 filmjüket aztán akkor sem nagyon reklámozzák. Csak magyarországon van minden ünnepkor Bud Spencer film. -
vagy túl fiatalok vagy buták ez kb olyan mint ha nem ismerné valaki Michael Jackson fail
-
ManoNegra #69723 ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, ők is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa ők ketten...
Ez téma volt a "külföldön élő magyarok" topikban, és ott páran azt írták, hogy kb. senki nem ismeri őket. -
A Hunger Games margójára :) Néhány poén videó, ami nagyon jól kiemeli a film baromságait :D
Honest Trailers: The Hunger Games
How The Hunger Games Should Have Ended
Hunger Games HISHE - Bonus Scene