106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • berczely
    Nézzed mert nem az lesz amire számítasz! Jó nagy ökörség ennyit elmondok... alig vártam, hogy vége legyen.
  • Susarc
    The Cabin in the Woods

12 perce nézem....lesz még benne klisé??? vagy az eddig látot 59db a vége?:P:D

édes Istenem ezek az amerikai teenagerek nemtudnak elmenni egy normális helyre a hétvégére sohasem?:D
  • Dean Winchester
    battleship
    9/10
    elég sokan kritizálták a filmet s lehet ennek köszönhetően meglepődtem mert bizony rosszabbra számítottam.
    nekem nagyon bejött a film, az elejétől kezdve izgalmas volt, 1 percre se éreztem úgy,hogy kikéne kapcsolnom mint azt szoktam érezni 1-1 film esetében :)
    a több mint 2 óra gyorsan eltelt és ez a filmre tekintve pozitívum.
  • stargatelost
    Ez ugyanaz a foshalmaz felirat, nem ajánlom.
  • stargatelost
    Hát R (Rated) besorolású, szóval van benne, de nem a horroron van a lényeg, Joss Whedon meg hát zseniális :)
  • berczely
    Parancsolj.
  • IXEMGabeo
    mennyire véres ez a film?
  • stargatelost
    Nincs, én angollal néztem. Van az opensubon egy, de annak összenéztem most az első pár sorát, egy félrefordításos fos, értelmetlen mondatokkal. :) De f.info-n biztos csinál majd valaki.
  • Police88
    létezik hozzá vhol magyar felirat?
  • stargatelost
    The Cabin in the Woods

Azt a jó büdös rohadt élet Azt hiszem a zseniális a jó szó rá.

9/10
  • berczely
    A remény bajnoka (Cinderella Man) 2005
    Ali 2001
    The Fighter 2010
  • Malakai
    Without Limits (Korlátok nélkül) (1998) IMDb - Steve Prefontaine (Billy Crudup) - futás
    Raging Bull (Dühöngő bika) (1980) IMDb - Jake LaMotta (Robert De Niro) - box
  • Japep

+
    Pénzcsináló (Moneyball)
    Legyőzhetetlen (Invincible)
  • Blum
    The Blind Side
  • bakkerman
    mondjatok már pár sport-életrajzi témából címeket,délutáni sziesztához egy ilyen filmre vágyok :)
  • Atisz #69746
    Mr. Wolf - az első farkas, aki sütni tud.
  • Atisz #69745
    Költői kérdés volt. Idealista vagyok és állandóan a filmek filmtörténeti értékét nézem, marketinges végzettségem ellenére :)
  • Atisz #69744
    Jaja, konkrétan jobb volt, mint a Rambo 2 és 3 együttvéve.
  • Totti5
    Talán azért mert igény van rá, profitot hoz és addig csinálják amíg a közönség vevő rá. Első rész annyira rossz volt hogy kultfilm.
  • Atisz #69742
    Sosem értettem miért kell X+1. (esetünkben 5.) részt csinálni egy olyan szériából, aminek már az első része is szar volt? Miben bíznak?
  • viizo
    American Reunion / Amerikai Pite: A találkozó

Az első két Pite rész nálam kultstátuszban leledzik, lévén pont ugyanakkor, a 90-es évek végén voltam tinédzser. Bulik, nők, alkohol - tetszőlegesen variálható sorrendben. :D
    Így maximálisan átéreztem a fílinget, és szinte minden évben megnézem, és roppantul élvezem a részeket a mai napig. =)

A harmadik részre sajnos épkézláb forgatókönyv helyett csak túlszaturált képre és langyos homo poénokra futotta, ami az első kettő után édeskevés volt, lévén azok hangulatából semmit nem hozott a film. A csak dvd forgalmazásba kerülő, szóra sem érdemes leágazások után viszont végre ismét összeállt a csapat, hogy ismét megpróbálják hozni a régi hangulatot.

Nos ha teljesen nem is, de nyomokban legalább sikerült. A forgatókönyv a vártnál sajnos jóval gyengébb és kiszámíthatóbb lett, de itt-ott azért akadnak hangulatcseppek. A főszereplőkön nem múlott, mert hozzák amit kell, a zenék viszont míg eddig a féktelen hangulat aláfestői voltak, itt zömmel rádiók által agyonjátszott tucatgagyik.

Jó történettel az új Pite ütött volna, így azonban csak egyszer nézős, helyenként kellemes nosztalgiával feltöltő újraértelmezés.

10/5
  • Totti5
    Na mert a Rambo 4be a fél órás gépágyú darálás az nem volt elég akciós? :D konkrétan olyan zúzda volt olyan hanghatásokkal és látvánnyal hogy beszebehugy.
  • precision
    na mi történt az öreg fiúkkal... elfogyott a zseton és filmezni kell? :)
  • Tyler1
    Zodiákus

Elszenvedtem első Fincher csalódásomat, nem jött be. Az első kb. 1 óra még érdekesnek tűnt, de az azt követő 2 már csak kínlódás volt.
  • IXEMGabeo
    az 1. Rambo az állati volt mennyi akcióval volt tele:) 82-es film révén igen sok látványos elem volt benne.
  • Reg5
    Nekem a régiek jobban tetszettek, dehát nem vagyunk egyformák.
  • Totti5
    Ha a régiek tetszettek akkor igen vesztett, mert jó lett.
  • Reg5
    Nem sokat vesztettél...
  • tomsolo
    Éne még az "új" Rambot se néztem meg sazl...
  • tommygear
    le van szarva ha Stallone a főszereplő :D régi akciófilmjei aztán nagyon fordulatos történettel rendelkeztek, mégis jók voltak
  • Seth
    Az új közös filmjükre, a Tomb-ra jobban kíváncsi vagyok
  • Totti5
    Stallone sokkal badassabb így idősebben mint Schwarzi, de Schwarzi filmje a tréler alapján jobb lesz.
  • CSOCSO
    klise.. kilse... uhh.. meg egy klise... lanyat is elraboljak? nem meglepo.........
  • tommygear
  • tommygear
  • ManoNegra
    Vagy csak mi hisszük azt, hogy hozzátartoznak az "alapműveltséghez".

egy kettő három
  • davidka003
    Külföldön tényleg nem nagyon ismerik őket. Még az idősebbek se.
    Nyilván van ahol leadják 5 évente 1 filmjüket aztán akkor sem nagyon reklámozzák. Csak magyarországon van minden ünnepkor Bud Spencer film.
  • CalebJoe
    vagy túl fiatalok vagy buták ez kb olyan mint ha nem ismerné valaki Michael Jackson fail
  • ManoNegra
    ugyanez igaz a Bud Spencer filmekre, ők is stílust teremtettek, a filmtörténet legismertebb és legsikeresebb párosa ők ketten...

Ez téma volt a "külföldön élő magyarok" topikban, és ott páran azt írták, hogy kb. senki nem ismeri őket.
  • stargatelost
    A Hunger Games margójára :) Néhány poén videó, ami nagyon jól kiemeli a film baromságait :D

Honest Trailers: The Hunger Games

How The Hunger Games Should Have Ended

Hunger Games HISHE - Bonus Scene