106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kb 5 másodperc volt megtalálni
http://www.filmkatalogus.hu/filmekabcben-t25-e2012 -
Thor
Hát, nem kelepelek róla.... Csak azért kap 6/10-et mert a Bosszúállókat láttam hamarabb. Nem ért volna meg 1 mozijegyet.... -
-
ték -
lol -
Sziasztok!
Tudnátok nekem írni újonnan DVD-n megjelent mesefilmet?
Előre is köszönöm! -
The Bourne Legacy: 5/10 Válasz kapunk pár kérdésre, és ebben ki is merül minden előnye. -
valaki megelozott, mar nincsenek fogaim amit osszeszorithatnek :D -
Csak hajolj le és szorítsd össze a fogad, hamar lerendezzük ..
-
ha buzi lennek ... :D koszi szepen ! -
1. Halálos hétvége (Class Warfare)
2. Jófiú (The Good Son) -
heyho!
2 filmet keresek, remelem tud valaki segiteni a cimekben.
1: egy csapat fiatal felmegy a hegyekbe valami keroba nyaralgatni, hegyet masznak, pialnak stb. es valakinel azt hiszem van egy nyertes lotto szelveny, kitudodik, es elkezdik egymast oldokolni, hogy az ovek legyen a penz.
2: talan a reszkessetek betorok-os kissrac jatszik benne, valami aberralt kissracot, aki eloszor csak egy kutyat lovoldoz legpuskaval, aztan egy autopalya folott levo atjarorol dob le az utra egy embermeretu babut, ami miatt hatalmas karambol lesz.
koszi a segitseget! -
Ted
az első fél óra nagyon jó, utána a sablonos szerelmi történet megöli az egészet
10/6 -
Zero 7th #69990 '56-ra, esetleg? (Jééézusom) -
"Donnie Brasco": nagy kedvencem - Al Pacino miatt, elsősorban. -
kinek a pap...
én pl. szeretem a szuperhősös filmeket. pókember a kedvenc, és olyan filmeket meg amiket előbb írtál, azokat nem szerete. -
Bárhonnan. Persze szarszinkronnal ne keresd, nincs hozzá (szerencsére). -
diplo #69986 Fejvadászok/Hodejegerne
ezt a filmet le lehet tölteni valamelyik torrent oldalról?
Azt olvastam itt.hogy nagyon jó thriller -
Torrente 4
Legalja poénokkal telepakolt erőltetett film.
Az első 10 perc még valamennyire humoros de aztán drasztikusan csökken a vicces jelenetek száma.A film második fele pedig még ennél is gyengébb.
Gondolom akiknek az előző részek tetszettek azoknak ez is fog.
3/10
Donnie Brasco
Nem túl pörgős maffiafilm Al Pacinoval,Johnny Deppel,Michael Madsennel.
Elég jól bemutatja a film az alvilág életét,mindennapjait.A történet valós eseményen alapul.Egy FBI ügynök beépül a gengszterek közé ahol komoly érzelmi kapcsolatokat alakít ki.Ez mind a családi életére mind a munkájára erősen kihatással van.
Hiányzott belőle kicsit a pörgés az akció,ezért inkább a karakterek jellemváltozásait lehet jobban megfigyelni.Díszletek,zenék nagyon rendben voltak.
Magával ragadó dráma.
8/10 -
Nem éppen jó példa... én az ilyen filmek alatt ezeket a blockbuster CGI szarokat értettem, zene huszadrangu bennük... -
Régebben - idejét se tudom már mikor - éltem-haltam a "szuper"-ekért.
Valahogy, megkoptak, pénzszagúvá váltak.
Tinikoromban leginkább láthatatlan ember + flash + superman akartam lenni :) -
Amerika Kapitánya mint hős vagyis maga az elnevezése és a ruhája nem tetszik, de a saját filmje jó lett! Vétek kihagyni, ráadásul a legjobb főgonosz van benne az összes film közül. Igazán jó film! Iron Man mellett ezt érdemes megnézni az elsők közt.
Thor pedig a Avangers főgonoszát és ellenségeit adja, szóval erősen kapcsolódik hozzá...
Mindegyiket meg kell nézni, mert úgy kerek a dolog, persze ha nem tetszik a szuperhősös téma, akkor nem csoda, hogy az a film ahol minden képkockára min. 4 jut belőlük sem fog:D -
Bár, az az Alpesben játszódik... -
A Jean Reno-s Bíbor folyókra gondolsz? -
steweee #69979 mi volt annak a címe ami azt hiszem kanadában játszódik és egy sorozatgyilkost kapnak el benne, max pár éves és a nagy hidegre emléxem az leőzeteséből. meg szeretném nézni, de a címe híján nehéz lesz... -
-
Kizárólag az ajánlásod miatt néztem meg. 
Nem csalódtam benne.
Köszi hogy felhívtad rá a figyelmet.
-
Amúgy hiteltelen az egész. Ha én 8 évesen kaptam volna egy beszélő élő játékmackót, pár év alatt multimilliomos lettem vón belőle én is és a családom is! :DDD -
Ted:
Hat amekkora a hypeja,olyan kozepszeru.Eloszor azt hittem hogy egy mesefilmet nezek gyerekeknek,de aztan a vulgaritas lattan rajottem hogy ez bizony felnotteknek keszult.Kar hogy nem olyanoknak mint en.Mila Kunis szemei azert szepek.
4/10
Vad evad:
Ezt total lehuzta mindenki aki eddig latta,igy elkezdett erdekelni.Sokkal jobban elveztem mint a fentit,a mondanivaloja is teljesen rendben van.Egyebkent is szeretem a szineszek jo reszet aki ebben szerepelt.Siman jo volt egy estere.
7/10 -
Reg5 #69974 Max 7 pont, de akkor már az első és utolsó 25 percet is kivágták. -
Nem jógázom :)
Viccet félretéve: természetesen, csakis olyan emberek véleményére adok, akikkel nagyjából azonos az ízlésünk, és akikkel ezt meg is tudom beszélni.
Thor és Amerika kapitány semmilyen formában, sosem volt kedvencem.
A "szuperhősös" korszakomon is már rég túl vagyok, így - talán - érthető, hogy nem nézek meg minden amerikai-popcorn-mozit, amiben ők szerepelnek.
Ha CGI-t akarok nézni, azt tudom más kategóriában is, néha sokkal jobb kivitelezésben.
-
Dean Winchester #69972 thor amerika kapitány -> számomra brutál fura ,hogy eszedben sincs megnézni :D és mások véleménye alapján jól jártál????? szíved jóga, számomra ez nagyon fura :D -
* The Hulk (régi arccal): tetszett. A kutyás-harcot zabáltam benne, ahogy a sivatagos-tankosat is. Minden más miatt: 10/6
* Ironman (1): Képregényekben (és feldolgozásaikban) nem keresünk tudományos racionalitást, de a vasember-koncepció már a fejétől bűzlik... ettől függetlenül, Ő az a "szuperhős", aki a legközelebb áll ahhoz, amit még el tudok fogadni. Első (RD jr-os) rész: 10/7
* Thor: nem néztem meg - s mások élményei alapján: csak jól jártam.
* Amerika kapitány: nem néztem meg - és eszemben sincs.
Nem vagyok naiv. Tudom, hogy miről szól a filmes "szórakoztatásunk", a világ minden táján. De az "The Avengers" egyszerűen bűzlik attól, amit pénzsóvárságnak hívunk. -
Prof William #69970 Jó példa erre a Drop Zone.
A film egy felejthető tucatizé, de a zenéje annyira jó hogy azóta is jó pár trailerben volt már. -
Mondjuk ezekben a filmekben a zene huszadrangú, mert minek felkérni egy hans zimmert mikor a film maga is szar, zenétől se lesz jobb :)) -
Ha jók a zenék is akkor meg máris 8 vagy 9?:) csupán ezert kérdeztem, ennyi? -
Reg5 #69967 Aha :) TF-eknél jobb, de csak hajszállal. -
? Csak ennyi ? :)) -
Reg5 #69965 Battleship
A zenés betétek nélkül jó lett volna.
5/10 -
Blum #69964 Naponta ketszer megnezem :DDDD