106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dean Winchester
    "Igazából a Warrior volt az a film ahol megjegyeztem a nevét, azóta kedvenc."
    ezzel én is így vagyok :D
  • Dean Winchester
    mindenféle bántás nélkül érdekes ízlésed van :D csak mert nekem a csatahajóval semmi bajom se volt, film amiben bármi megtörténhet. néztem élveztem és ez bőven elég volt, nem kerestem az apró hibákat sem...
    az írásod alapján a batmanre is kb. 10/4et fogsz adni, ha jól sejtem.

a régi mozis minőség és a mostani cam-os verzíó között oltári különbség van! régen nagyon rettenet volt most azért jobban lehet látni a szereplőket...stb
    persze én is várok egy dvd minőséget legalább és csak aztán nézem meg.
    pókember,batman,feláldozhatók mind várom már nagyon...
    utóbbit viszont lehet jövőhéten moziba megnézem
  • Tyler1
    Igen sajátod, úgyhogy kicsit erős, hogy úgy állítod be a készítőket, mintha valami minősíthetetlen filmet alkottak volna, amit neked kötelező végignézned. Elnézést kész, mire? Nézz már utána a közönség véleményeknek, meg a kritikáknak. Ha nem tetszik, kikapcsolod, nem kényszerít senki, hogy ott ülj előtte. Azért nem egy embernek áll ám vigyázzba Hollywood.

Az meg, hogy egy látványfilmet mozis verzióban nézel, hát...

Ja és mielőtt jön a "Batman fanos" ellenérv, leszögezem az elején, hogy ezt a részt én sem szerettem annyira, szóval nem akarom csípőből levadászni az ellenvéleményeket, de ez az "Én kérek elnézést" elég vicces egy olyan film kapcsán, ami még így is hatalmas közönségkedvenc. Véleményed lehet, de ne próbáld azt objektívként beállítani.
  • Totti5
    Topikban olvastam errtől a The Take, amiben a Tom Hardy szerepel.

Nagyszerű kis minisorozat volt! Imádom ezt a srácot, sok oldala van és mindegyikben nagyon jó. ( Take, Warrior, Batman, This Means War ) s most nézem hogy Star Trekben ő volt. Igazából a Warrior volt az a film ahol megjegyeztem a nevét, azóta kedvenc.

• IMYke2.0.0.0
    Nem érzem szükségét, hogy ezt moziban lássam.
    A Prometheus-t szívesebben nézném ott, de fizikailag nem tudom - 40 km-re van mozi tőlem. Autóm nincs.
  • Totti5
    Nem értem...

Vártad a filmet? egy ilyen alkotás alap hogy mozit érdemel.

Nem vártad? ok, akkor ráérsz megvárni a HD verziót, mert adjuk meg a módját!

Miért nézel szar mozisat? ott a Prométeusz HDban pl.

• IMYke2.0.0.0
    Küldtem privátot.
  • davidka003
    Előbb rá is kerestem magon, azt hittem már kijött. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos csak az. De remek kép- és hangminősége van.
    S mivel elolvastam a banner alattit, ezért megtartom magamnak a véleményemet, ellenben a Battleshippel, amit BD-minőségben volt szerencsétlenségemben látni.
    Megyek vissza metmenhez.
  • IMYke2.0.0.0
    Engedd meg kérlek, hogy saját véleményem legyen. Hálás lennék, ha így tennél.
  • Totti5
    Mozis verza?
  • Tyler1
    ?
    Mert neked nem tetszik, akkor ez azt jelenti, hogy ez szar film...
  • IMYke2.0.0.0
    1 óra 28 perce megy, de inkább nem írom le még a véleményemet.
  • davidka003
    Én megfogom nézni a két kezemmel. :D
  • IMYke2.0.0.0
    A "The Dark Knight Rises"-ért én kérek elnézést a készítők helyett!
  • IMYke2.0.0.0
    Rettenet volt. Tényleg.

Ezt ma este ne felejtsétek el megnézni, m1-en - asszonnyal, vagy kedvessel!
    Igaz, ebben a feldolgozásban nem olyan szép a főszereplő hölgy, mint a BBC (2006)-os verzióban, és sokkal rövidebb is (félek: összecsapott).
  • Shep
    Ugye, hogy egy borzalom, pedig én szeretem az ilyen látványos null történetes vackokat de ez még nekem is sok volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mese elé ültem.
  • Totti5
    Mese!
  • Guren
    az első fele jó, a második kibaszott gáz
  • grebber
    Amiket leírtál negatívumként azt javarészt azért van MERT EZ EGY FILM ahol bármi lehetséges.

A vicc a filmben az (de mivel film és kell a harc stb ezért így oldották meg),hogy lejönnek a sokkal fejlettebb idegenek akik kb lőnek 1-et azt felrobban a jövő hét is ,erre leállnak a vízen a csoffadt hajocskákkal "sakkozni" na ez volt a lol a filmben semmi más.

• IMYke2.0.0.0
    "Battleship (2012)" - okádékszar/10

A torpedó játék feldolgozás. Tipikus alien invázió alaphelyzet (mert csak a lakhely miatt jöhetnek hozzánk, és csak emberszabásúak lehetnek).

Negatívumok:
    * fizika figyelmen kívül hagyása (főképp a gumicsónakos jelenet, a becsapódó tömegek)
    * vége felé a ferde fedélzeten lazán felmentek, négykézláb (mikor minden más legurul)
    * az idióta főszereplő (és Rihanna is gyenge színész),
    * a gerinctörő dobások és becsapódások túlélése,
    * a nevetséges töltelék sztori és megoldás (pl. napfény).
    * tipikus dialógusok, a tipikus tökös legények és tökös csajok (a készítők elővették a sablonokat, kiterítették az asztalon és sorrendbe rakták őket).
    Persze, az amcsik szíve biztos hangosabban dobogott a Missouri és a veteránok akciózásakor, AC-DC-re.

Pozitívum:
    * a japánok győzelme a meccsen, és Nagata kapitány,
    * a daráló golyók ötlet.
    * AC-DC.

Verdikt:
    Amcsi "mi vagyunk a világ megmentői" hulladék. Még látványfilmnek is szar.
    Végignéztem, hogy véleményt alkothassak - de csak kis képernyő módban bírtam végig.
  • Lord Mortanius
    Insidious (2010)

Szerintem az elmúlt évek egyik legjobbja.
  • mikiking
    Sziasztok,valami jó horrort szeretnék a párommal nézni ma. Ajánlani tudnátok valamit ? Ha lehet minél újabbat
  • Szabi84
    nem is igaz
  • Guren
    nekem a crazy, stupid, love meg a 21 jump street jött be nagyon mostanában
  • tomsolo
    :DDD
  • ProGabe #70377
    prméteusz

fosszar
  • Zoli007
    Expendables 2 - 8/10

Nagyon jó volt, minden perce élvezet, tökéletes tesztoszteronmozi. Bakker, Chuck Norris milyen szar színész...
  • 5m0k3sh0w
    valami mostani jóféle vígjátékot tudnátok mondani?
  • grebber
    Resident Evil Damnation egész jó volt.Bárcsak már a játékokat is ilyen grafikával tolhatnánk!
  • Shep
    Hát igen, kicsit azért felturbózták őket. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen az infót - igen, az új részben is láttam őket, de a nevük nem jutott eszembe.
    A "Damnation·"-ben tetszett az impozáns méretük.
  • Shep
    Nekem is bejött a film, jobban mint az előző animációs RE. A nagy robot szerű izék meg a Tyrant-ek. Pl. a játék 2. részében az üldözte Leonékat az őrsön. Azt dobták le a heliről. DE az új "csodálatos" Operation Racoon cityben is benne volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Asylum filmography - 190+ film
  • Dean Winchester
    lávalány és lávasrác , a kétfejű cápa és hasonló filmek? :D
  • stargatelost
    Nem igaz, nem hallottál még az Asylum stúdióról, meg a "filmjeikről".
  • Dean Winchester
    film+-ra kapcsoltam és látom megy vmi film, mondom megnézem mi a címe ennek a 80as évekbeli filmnek :D meglepődtem...
    Transmorphers - Robotinvázió (am. sci-fi, 2009)
    2009-ben,hogy képes valaki ilyen ocsmányságot készíteni?
  • IMYke2.0.0.0
    No, engem meg a Prometheus izgatott fel 720-asban. :)
    Este meg, lehet, hogy még egyszer megnézem a Damnation-t :)
  • Totti5
    No akkor megvan az esti mozi!

( Tegnap Prométeusz volt 720p verzában. Még mindig iszonyat tetszik. 9/10 Mozi 3D élmény csak kicsit tett hozzá, abban a pillanatban az adott jeleneteknél ahol térhatások voltak ( nem, nem a jön a golyó a zagyadig szint:) ) )