106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Kétszer is rosszul írtam :) Helyesen: remake-et...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem veszekedésből: én a Robocop-ra utaltam a névelő használatával. "a remake-t csak..."
    Általánosságban nem állítanék ilyet, hiszen én is láttam már (számomra!) jól sikerült remake-t.
  • Totti5
    "remake-t csak elb***ni lehet"

Megcáfolom!
    pl

Dawn of the Dead
    The Thing
    Ocean's Eleven
    King Kong
    The Fly
    3:10 to Yuma
    True Grit
  • IMYke2.0.0.0
    Fanyalgok egyet:

Szerintem, a remake-t csak elb***ni lehet. Vannak olyan filmek/témák, amikhez nem szabadna újra hozzányúlni.
    Csak az az átkozott hálivúdi alkotói válság (ötletük egy szál se), és pénzéhség ne volna...
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván, de én otthon PC-s 5.1-en filmezek :)
    Szeretem, ha megvan a térhatás - de nem leszek rosszul akkor sem, ha 2.0-s hangot hallok.
    Régi kedvenc filmjeim például még DVD-n is így szólnak.
  • Tikal #70439
    Robocop

nagyon jó kis mozi :) a trükkökön már eljárt az idő, meg az alakítások is néha viccesek, de egy bőven 20 éves filmről van szó...attól félek ennek közelébe sem fog érni a remake, ami gondolom valami PG12-es vacak lesz, amiben nem fogunk látni leszakadó kezeket, meg savtól szétcsúszott arcokat...

7/10
  • Tikal #70438
    OK. Nem láttam ezt a verziot, szóval nem kötekedni akarok, csak na, hát mégis... :)
  • Tikal #70437
    Persze tudom, 2000forintos tesco-s speakeren is ugyanolyan jól szól a Dire Straits mint egy Bowers and Wilkins-en, hiszen a dallamok ugyanazok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - régebben tényleg silány-hulladék volt néhány, amibe belefutottam. Azóta kerültem is őket.
    A szóban forgó 'betmenes' remekül nézhető volt még nagy monitoron is - szerény vélemény:
    Video: 8-9
    Hang: 8
  • Tikal #70435
    Az nem, csak a minősége :)
  • Tyler1
    Eastern Promises

Nem kedvelem annyira Viggo Mortensent, de a legjobb alakítása ebben volt az általam látott filmjei közül. Nem egy klasszikus maffiafilm, nem használja annak kliséit, sokkal inkább realisztikusabb, naturalistább köntösben mutatja be a sztorit, ami néhol elég brutális. Bár a sztorit kevésnek éreztem, a befejezés sem volt valami grandiózus, maga a film elég hatásos. A zuhanyzós jelenet rettenetesen jól összerakott, szinte lélegzetvisszafojtva, ökölbe szorított kézzel néztem végig.
    7/10 - kisebb-nagyobb hibái ellenére is jó film.
  • IMYke2.0.0.0
    Eléggé - mert attól még nem tűnik el a film képvilágának a fele, hogy egy kamerával rögzítik.
  • Tikal #70432
    Ha látvány film lett volna mennyire tűnt volna fel a cam-os verzioban? :)
  • Totti5
    Meg fogom nézni! Thx.
  • tigeroo
    ezt most hagyjátok abba. NEM ERRŐL szól a topik, szubjektív dolgokon pedig kár vitázni. (ezt így az egész tegnapi termésre is értem)

másnak sem kell minden kritikára azonnal ugrani, ez az ő véleménye, max. nem veszed komolyan, kész.
  • IMYke2.0.0.0
    A Batmant otthon befejeztem. A 158 perc hosszúság túl sok volt ehhez. Nem volt látványfilm sem (szinte, tök mindegy, milyen forrásból nézi meg az ember).
    Nem pontozom, mert TS/CAM és a bannerben ki van írva, de többet vártam tőle.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.korr.jav.: Én meg azon nem csodálkozom ---> Én meg azon csodálkozom
  • IMYke2.0.0.0
    Én is megnéztem.
    Sajnos, ez a feldolgozás a nyomában sincs a britek verziójához képest :(
    Összecsapott volt - s mintha nem is egyazon könyvet olvasta volna a rendező-forgatókönyvíró...
    Mindenképp a 4 részes brit verziót ajánlom megnézésre!
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg azon nem csodálkozom, hogy sikerült elvégezned az általános iskolát, ha még 2 mondatot sem tudsz értelmezni.
  • Tikal #70425
    Prometheus

szerintem jó film lett, nem tudnám annyira lehuzni mint a többiek, és szerintem hasonlitgatni sem kell az Alienhez. Igaz tényleg nnem volt olyan erős a történet, és csak még több kérdést vetett fel mint választ, de valamiert a végén ugy érezem ez még csak a kezdet és jön még egy folytatás ahol majd jol odacsap Ridley :)

Képi világa gyönyörű volt, amire theron csak hab volt a tortán :))

7/10
  • Bucser
    Nézd meg tőle a Bronson-t.

Teljesen ellentétes a hallgatag kimért karakterrel szemben amit modzanában játszik.
  • CalebJoe
    Amúgy talán az eddigi legkomolyabb rajzfilm lett, véres, brutális nagyon komoly lett.
  • ProGabe #70422
    Vágom, nem olvastam a képregényt, inkább azért írtam azt oda cselesen, hogy másokat is elkezdje érdekelni :)

Ha jól tudom bevallottan ebből is merítettek Nolanék. Hát nem véletlenül.
  • CalebJoe
    Ez a Frank Miller féle képregény alapján készült semmi köze Nolenhez.
  • VinylToy #70420
    Fura, hogy a legnagyobb filmkritikus Tyler1 beszól valakinek a saját véleménye miatt, nem vagyok hajlandó visszakeresni az összes értékelését, de:

"Anna Faris pedig továbbra is képernyőalkalmatlan személy."

"Prometheus

De jó, hogy anno nem pazaroltam pénzt mozijegyre. A sztori amellett, hogy összecsapott, semennyire nem dolgoztatta meg a pulzusomat, és még baromság is. Karakterkidolgozás bűngyenge, a legtöbb karakter teljesen jelentéktelen, statiszta elemként van a képernyőn, a maradék meg rohadtul idegesítő volt, kivéve egyet, ő rá mindjárt rátérek. A látvány néhol egészen pazar volt, néhol hihetetlen gagyi, és nem a cgi-ra gondolok."

Szóval miért nem tartjuk tiszteletben azt, amit a másik leír?!
  • ProGabe #70419
    Batman: The Dark Knight Returns, Part 1
    http://www.imdb.com/title/tt2313197/

A régi (mindenki kocka-, ill. téglalapfejű :) rajzfilmek beoltva egy kis Nolan-es megközelítéssel: ez kérem szépen csillagos ötös! Várom a második részt!
  • MrSpock
    Azért nem szabad szem elől téveszteni azt a tényt,hogy ha az Alien 2 nincs,akkor nem alakul ki ekkora univerzuma,és minden ami vele jár. Persze az első volt maga nevében egy nagyon jó parás alkotás,bezárva egy úrhajóban az idegennel. De Cameron nagyon eltalálta a kombinációját a szörnyestúlélőakciómozinak! :) És nem a hentelésen van a hangsúly,jaj mert milyen sok alien van benne,persze hogy van,hisz telepesek megtalálták,és elszaporodtak. Prometheus meg teljesen más kategória,inkább felfedezős,elindulnak keresni azt amiről még nem is sejtik mi. És mellékesen megkapják még az alienvírust is. És nekem sem tetszett annyira,mint vártam. Valami hiányzott belőle,nem jött az érzés,hogy hmm ez igen,ezt odatették.
  • CalebJoe
    Prometheus erős 7/10

Sokan legalább egy Alien szintet vártak Ridley Scott-ol, de sajnos erősen elmaradt az az igazi hangulat sőt inkább unalmas lett, bár a vége felé nem volt rossz.

Lehet hogy már hamarabb megszületett ez, de a design eléggé Mass Effect érzést kölcsönzött a filmnek, de gondolom ez már ki lett tárgyalva.

• desigo
    Birdman of Alcatraz (1962)

Fekete-fehér életrajzi dráma valós történet alapján.
    Egy 1909-ben elítélt gyilkos története aki a börtönben csak halmozza a büntetését tovább.A börtönparancsnok felfigyel rá és megígéri,hogy sosem fogja figyelmen kívül hagyni az élete során.
    Megnyugvás akkor talál amikor egy viharos időjárás következtében egy letört faágon egy pici verébfiókát meg nem ment és magához nem veszi a cellába.
    Felneveli,tanítgatja és hamarosan egyre több madarat kap ajándékba.
    Tanulmányozza,megfigyeli őket majd könyvet ír a betegségeikről amit a kinti ornitológus szakma is elismer.
    Közben telnek az évtizedek de a volt börtönigazgatóval továbbra is össze hozza a sors.
    Nem spoilerezném végig,inkább nézzétek meg.
    A főszereplő Burt Lancaster az egyik rabtársát pedig Telly Savalas játssza 39 évesen.

9/10
  • Totti5
    Maradj abban látsz sok zélient, a Prométeuszban meg egyetlen egy sincs ( na jó 2 secre valami félúton izé ), meg darálda sem.
  • ml85ml
    ez a prometheus nagyon gyenge volt, sokkal többet vártam! maradok a jó öreg alien 2-nél számomra az az igazi alien-es film.
  • Szabi84
    anyám is ezt nézi
  • Tyler1
    Látom nem sikerült megérteni, bár ezen miért csodálkoznék.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a filmet én is felvettem a listámra, a srácok ajánlása végett.
    imdb-t én sem nézek, régen regisztrálva is voltam ott, de olyan régen néztem fel rá, hogy fogalmam sincs, hogy működik-e még a kódom.
  • Dean Winchester
    persze :D mondjuk én imdb számot sose nézek...
    általában van pár film amit magamtól is megnéznék és van amit lehet nem, pl. a topicba benézek és ha látok pár pozitív hsz-t a filmről akkor berakom a listámban, esetleg előrébb teszem a sorba...
    pl. ilyen volt a drag me to hell! Itt páran favolták, ezért előrébb raktam a sorrendbe (kb. másnap megnéztem). mint kiderült jól döntöttem mert nekem is baszottul tetszett :D
  • IMYke2.0.0.0
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

The.Dark.Knight.Rises.2012.720P.R6.x264.LiNE-JYK.mkv
    English

File size : 1.81 GiB
    Duration : 2h 37mn
    Overall bit rate : 1 638 Kbps
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Width : 1 280 pixels
    Height : 600 pixels
    Display aspect ratio : 2.2:1
    Frame rate : 23.976 fps

Format : MPEG Audio
    Duration : 2h 37mn
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 128 Kbps

• Dean Winchester
    ez engem is érdekelne...
    ha a hang mozis én azt megszoktam nézni mert néha egész jó hangminőséggel lehet találkozni (legalábbis nekem megfelel)
  • IMYke2.0.0.0
    Szubjektív véleményeket mondogatunk itt el, vagy muszáj követni a tömeget (imdb és társai, esetleg '100.000.000 légy nem hazudhat"?).
    Ugyan már!
    Nekem nem tetszett a Battleship. Mások elaléltak tőle. Ilyen ez a világ.
  • SASboy
    mi a rilíz neve? kiváncsi vagyok mennyire lehet remek egy mozis verzió kép és hangminősége.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekesen adsz magadnak igazat. Legyen hát igazad.
    Én azért még alkotok saját véleményt. Ha megengeded, ha nem.