106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az, hogy a te fejedben mást jelent az előzményfilm fogalma, az egy dolog, de attól ez még az. A "logikádat" követve az új Majmok bolygója sem előzményfilm, mert nem voltak benne beszélő, lovagló, tudós majmok, meg állati értelemmel bíró emberek, csak vérgőzös vadállatok. -
Én is szoktam hibákat keresni egy filmben - de nem esem túlzásba.
Minden, magát "sorozattá" kinövő filmben vannak/hemzsegnek a hibák, következetlenségek, logikátlanságok.
Általánosan, fikázóknak: Ha csak ilyenekkel tudsz foglalkozni, akkor ne járj moziba, ne nézz filmeket - szerintem. -
Lantee #70482 Előzmény vagy sem, hemzseg a hibáktól, amik miatt nem csak egy Alien rajongó, hanem bármilyen tudatos Sci-fi rajongó is fogja a fejét.
Ne kezdjük el elölről ecsetelni a hibákat, elég csak megnézni ezt a videót:
-
Szomszédos bolygó. Ugyanilyen hajó zuhan le. Az alienek a gazdatest tulajdonságait "öröklik".
Simán előzményfilmnek tekinthető, azzal a kikötéssel, hogy ne közvetlenül kapcsolódik az LV-426-hoz. -
sandor8206 #70480 film értékelése szubjektív DE
kb. azért nem előzményfilm, mert semmivel nem kapcsolódik az Alienhez. Mi a kapocs ami miatt előzmény film lenne? ugyanaz az lezuhant űrhajó? NEM! ugyanaz a bolygó? NEM! Úgyanaz a S. Jockey? NEM! Egy tipikus Alien kelt ki? NEM! Akkor mi a faszért lenne előzmény film? Ez egy sima spin-off. Mellékesen megjegyzem ezzel semmi bajom és nem vártam Alienes-filmet. De ne állítsuk már be prequelnek ha nem az, ez a fanyalgóknak is szól, ha az miatt negatív neki a film , mert nincs tipikus xenomorph.
-
Szerintem is az. Sőt, rettentően várom a 2. részt. -
Mentol #70478 Én is megnéztem a Prometheus-t, és nem értem a fanyalgókat. Mi a gond a filmmel? (mi az, hogy nem előzményfilm? dehogyisnem az!) -
Ha megnézted a képet, akkor tudod, hogy szinte mindegy, hogy fel van konvertálva vagy sem - nincs baj a minőséggel. A méret ugyanis (Total Commander): 1,932,130,735.
Ha lesz bővített, "valódi" BD, azt is megnézem. -
Nem szerintem van felkonvertalva.
PROMETHEUS 2012 1080P (Upscale) X264 BRADJE -
Rendben - legyen, szerinted, felkonvertált. Én mindenesetre megnéztem.
Prometheus (2012) - 8/10
Számomra, nem volt unalmas a 124 perc, és bizony, majdnem tökéletes előzmény-filmnek is tudom tekinteni.
Csak azért "majdnem", mert Peter Weyland nem illik a képbe.
Az utolsó fél óra nagyszerű volt. A "trónszerű" dolog és a "lény" megmagyarázása nekem tetszett.
Random kép a release-ből, amit megnéztem: KLIKK -
Ez tuti? En akkor is megvarom az igazi 1080p verziot. Sot a 3D re gyurok. Kb meg ket het :( -
Prometheus csak konvertalva van 1080p be a 720 as netflix verziobol. Nem BR rol lett leszedve 1080p -
Nem lesz bővített verzió belőle. -
Jó hogy szólsz akkor megvárom mostmár azt. -
Két hét és kint lesz a bővített, +30perc kivágott jelenettel. Ha valaki még nem látta, szerintem jobban jár ha most már kivárja ezt a kis időt, nagyon érződik a filmen, hogy agyon lett vágva, mint ha hiányos lenne. Aztán persze lehet, hogy nem segít az a +30perc se és nem tömi be a lyukakat, de ha nem láttam volna moziban én megvárnám a bővítettet. -
sandor8206 #70469 + matt damont se csípem -
sandor8206 #70468 kamerarángatás, gyors vágás, sztori se nagyon van bár ez nem tényező, csak 3 filmen keresztül azért unalmas, hogy nem nagyon szól semmiről -
Na, azokon mit lehet utálni? :O
Az Ultimátum kb. a világ egyik legjobb akciófilmje! -
miért utálod? szerintem nincs azokhoz hasonló film -
sandor8206 #70465 nem tudom?! utálom az új bourne-ket, régit meg nem láttam -
a savas jelenettől még most is rémálmaim vannak -
Tenném én - ha lenne hozzá forrásom.
Ez a verzió is 1 hét alatt ért le. 1,8 GB.
50 GB az nagyjából a végtelennel lenne egyenlő, ezen a határmenti vidéken :) -
attól az még 1080p, csak ez egy... nos, csöppet kreténül elnevezett standard. mondhatnánk Full HD-nak is, de tv gyártók marketingesei már köszönik szépen mindent megtettek, h az átlagembernek fingja se legyen róla pontosan mit is takar ez a fogalom. -
Blum #70461 Add meg a modjat es vard meg szepen a BD50-et :D -
Upsz! Most ért le végre - és csak 1920*800-as a cucc. -
Ma este végre 1080-as kópiában Prometheus - holnap véleményezés. -
La cara oculta (The Hidden Face) (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1772250/
Na ez aztán a pofára ejtős film! Nem is érdemes semmit sem elárulni róla, max. ami a kezdéskor kiderül, hogy egy zeneszerzőnek eltűnik a barátnője, és ezzel küszködik, majd megismerkedik egy másik csajjal.
Ne nézzetek trailert semmiképp, mert olyan csavar van a filmben, hogy pofán basz rendesen :D
Rendkívül erős thriller. A spanyolok megint lecsaptak.
8/10 -
Neked tetszik egyáltalán egy film is?
"A fesztivál fődíját, a miskolci születésű Oscar-díjas rendező-íróról elnevezett, 1000 euróval járó Pressburger Imre-díjat a litván Kristina Buo¾ytė filmje, a Eltűnő hullámok (Vanishing Waves) nyerte, melyet a rendezőnő személyesen vett át. "
Én már most újra nézném ha lehetne, de sajnos nincs még sehol... -
Inquisitor #70456 Azt hittem a téma és a zene miatt, hogy ez egy Jamin Winans films, de nem az.
Mondjuk 21 ember értékelte, nyilván szakmabeli, ahhoz képest a 6.9 nem túl jó. De talán érdemes lesz megnézni, feltéve ha erre nem kell éveket várni mint az Ink vagy az igen hosszú című 1 filmhez. :D -
+1
Abban valami Földöntúlit alakít. -
gombabácsi #70454 trailer alapján egy ostoba popkornfilmnek tűnik, amit persze a köldöknézős népnek csináltak, az ő popkornfilmjük -
Feltörő Hullámok (Vanishing Waves) 2012 - Jameson CineFest
Ajánlom azoknak akik szeretik a "nem pop-corn" filmeket!
-

-
Annál rosszabb nem jöhet mint amit át kellett élnem a mozi teremben :D:D:D -
Vigyázz, velem együtt Téged is meglincselnek mindjárt ezért :) -
Moziban is ugyanolyan tré :D -
Ha még nem tetted meg akkor nézd meg a Bronsont na az szerintem a csúcs :D -
Dean Winchester #70447 ha már robotzsaru szóba jött
/jobb_minosegu_plakat_az_uj_robotzsarunak_es_ujabb_kep -
És itt vajon melyik a "jobb"? :D
Bourne Identity (1988) vs. Bourne Identity (2002) -
sandor8206 #70445 kb. a fele szarabb is mint az eredeti
és a jobban sikerült darabokat soroltad fel :-)