106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CalebJoe
    bazze előbb látsz egy ilyen Cabin baromságot mint egy Braveheart-ot
  • IXEMGabeo
    Szóval ezeket mind láttam tőle, pontosan a hazafi, a rettenthetetlen és a Mad Max, amik nem nagyon izgattak
  • IXEMGabeo
    A jelek, a Mi kell a nőnek, Arc nélküli ember(ez szerintem a legjobb filmje), és amiben Goldie Hawnnal játszott ő volt Rick és menekültek folyton, házasok voltak annak a filmnek nem ugrik be a címe:D

Ennyi az össz.
  • Totti5
    The Cabin in the Woods

Inkább komikus volt mint horror vagy bármi más. Nehéz hova tenni. Hasonló baromság mint a Doboz. Kezet foghatnak egymással. Végül is jól indul, aztán rádob egy lapát wtf szart, aztán még egyet és még mindig nem elég... a végén telibe is okádja magát. Remélem nem botlok ilyen remekművekbe mondjuk a következő 20 évben.
  • Totti5
    "Mel Gibsontól mondjuk én kevés filmet láttam"

Ideje pótolni:)

Mad Max 1-2-3
    Halálos Fegyver 1-2-3-4
    A rettenthetetlen
    A hazafi
    Katonák voltunk
    Jelek
    Az arc nélküli ember
    A folyó

+ A passió ( mint rendező )

• Tyler1
    Csak az elsőt, az sem nyerte el túlságosan a tetszésemet. Megakartam nézni a többit is, főleg, hogy a 2.-at tartják a legjobb résznek, de nem vett rá a lélek az első után.
    Pedig muszáj lesz, mert jön a (két) új rész Tom Hardyval, addig pedig kötelező letudni a trilógiát.
  • IXEMGabeo
    mi volt a baj vele?

Mindenütt azt hallom h kultusz film a poszt apokaliptikus környezet csúcsa meg minden.
  • Guren
    én múltkor elkezdtem nézni az elsőt. a feléig bírtam.
  • IXEMGabeo
    Van itt olyan rajtam kívül, aki még életében nem látta egyik Mad Max filmet sem?:)

Mel Gibsontól mondjuk én kevés filmet láttam, Halálos fegyverből se láttam mindet.
  • tomsolo
    Hideaways (2011)

Kellemes kis történet, igaz csajjal nézős film. A történet középpontjában egy gyógyíthatatlan rákos lány és egy érdekes családi átokkal megvert fiú szerelméről szól. Nagyon jó kis hangulata van a filmnek a főszereplő csaj Rachel Hurd-Wood pedig elbűvölő:

• gombabácsi
    safe

béna, erőltetett
  • Totti5
    Kit izgat hány pont?

Sly + klasszikus akció film + scifi eltorzult jövőkép + van benne story is.

Nehogy már ne legyen alap.

Demolition Man is alap, az meg 6 pont.
  • Dynamic
    Na, azért ne aggassuk már rá mindenre az alapmű jelzőt, ami régi.
    5/10-es imdb ponttal meg pláne nem nevezném annak.
  • nagy hős
    Ehh, ez mar gyerekkoromban sem fogott meg, nem tudom, ha sly es sci-fi akkor csak a Demolition Man, azt talan meg most is megtudnam nezni egyhuzamban :D ez a trailer se mozgat meg oszinten, bar az ilyen filmeknek biztos nagyobb a varazsa ha kispocs koraban mar latta az ember tatott szajjal vegignezve oket. A Goonies a mai napig szorakoztat pl. pedig mar nagy fiu vagyok :D
  • CalebJoe
    ja az ABC robot azt hittem eddig csak nekem tetszett:)

Robot: Status?
    Rico: Bodyguard.
    Robot: - Commander?
    Rico: - Rico.
    Robot: - Mission?
    Rico: - Mission? We're going to war.
    Robot: War.
  • Tyler1
    Nem tudom az újban szerepel-e, de olyan BADASS robotot nem b*szott hollywood azóta sem, mint ami abban volt. Gyerekként rettegtem, hogy a jövőben majd ilyenek lesznek, de még ma is libabőrős leszek ettől a tekintettől :D

• Szabi84
    nekem nagyon bejött biztos hogy megnézem majd
  • Dean Winchester
    Stallones Dredet kihagyni bűnt :D
  • Totti5
    Miért nem fogod? teljesen rendben van ma is a film. Alapmű és ettől még az új lehet nagyon jó.

• tomsolo
    Hegylakó 2-ben volt ilyen öregmaszk.
  • gombabácsi
    épp hogy ezért volt jó, mert olyannak tűnt, mint aki marha beteg, de életben tartják mindenféle csúcs orvosi technikával...

élőben is láttam már ilyet, de te biztos még nem
  • Prof William
    Ez sajnos igaz. HATALMAS hiba ez a filmben. Kevés olyan ronda és visszataszító és persze nem utolsósorban GAGYI dolog van a filmekben mint egy idősnek maszkírozott fiatal színész. Az esetek 90%-ban az alany inkább néz ki valami szörnyű betegség végstádiumos betegének, mint öregnek. Kb a Film+ -os filmek színvonalát súrolta az a maszk egy elméletileg szuperprodukcióban...

Jobb lett volna ha a Max -nál maradtak volna. Ha megváltozott a forgatókönyv, akkor arra a 2-3 jelenetre szerződtettek volna egy öreg színészt és kész.
  • nagy hős
    Passz, nalunk par napja megy mar, otthon nem tudom mi a helyzet vele, csak tegnap jutottam el ra. Ha az elozetes bejott akkor kotelezo program! :)
  • IMYke2.0.0.0
    :)
  • Szabi84
    End of watch megy a moziban? király
  • nagy hős
    Dredd - 2d
    a regit nem lattam (nem is fogom) ez jo volt, tetszett. Akciok, vilag, dumak teljesen rendben, mozijegyet megeros.
    6.5

End of watch
    Szek ala pisiles kozeli allapotba dobott, kotelezo film, x ev mulva ujranezos ugy ahogy van.
    8.5

A loopert ugy varom mar, sajnos beleestem a hibaba hogy kurva nagy elvarasokkal fogok beulni ra, remelem zsenialis :(
  • gombabácsi
    snow white and the huntsman

feléig nagyon jó, szinte már gyűrűk ura szint, aztán utána egyre rosszabb, a vége pedig totálisan semmilyen és rossz
  • tigeroo
    ja a twilight kritikái óta über cuccokat csinál! a nyári sötét énes/banes agymenése már tényleg erőltetett volt, de ezzel remélem hogy visszatér a megszokott dolgokhoz!
  • Totti5
    Pedig hatalmas:) kell bele az őrültség körítésnek, de ez már rég kezdődött nem pár videóval ezelőtt. Bane, klón stb... :D:D:D
  • Tyler1
    Utóbbi pár videóján már annyira nem szórakoztam jól(klónos hülyeség, stb, merőben eltért a kezdetektől), de ezen óriásit nevettem.
  • desigo
    zsidó színész utánzásán besírtam xD
  • tigeroo
    tudom hogy reklám, meg kurvaanyám, de ez színvonalas videoblog, terjesztem az igét:) bár gondolom itt sokan vágják a topiklakók között.

na ilyen egy jó kritikus! puzsér meg elbújhat!

• ZilogR
    Annyi itt a vita a Prométeuszról, h kénytelen leszek újra megnézni...
    Annyi jót akartam magamnak, ha már 3D-s első film, akkor az EZ legyen! Igazából olyan semmilyen filmre sikeredett, de gondolom, az utána jövő résznek kell ütősnek lennie.

Ma megnéztem a Pirx kapitány 1. részét TV-ben! Ha az 3/10 (nem azért mert gagyi, hanem mert a történet sem volt annyira erős és nagyon nehezen tudták fenntartani a feszültséget, valljuk be), akkor a Prometheus megvan 7/10. Ha a Forrest Gump 10/10, akkor a Prometheus 5/10. Ha a Tökéletes trükk 9/10, akkor is megvan 5/10 a Prometheus, talán akkor 6/10 is. Összességében a gagyi-zseniális vonalon elhelyezve a Prometheus olyan gyengébb-közepes, azaz 5-6/10 megvan.

Lőttem már el a poénomat, h sokat gondolkodtam, mi a közös Ridley Scott Prométeuszában és a Hannibáljában? Hát a máj!
  • tomsolo
    A padlóla lökném, de dúlván!

• Totti5
    Mondjuk engem nem zavart. Ilyen mesterségesen öreg maszkokat már sok filmbe láttunk, főleg Scifi ahol az ilyen öregek az orvostudománynak hála képesek kitolni az életkorukat bármi áron és persze örök életre vágynak mellesleg... ezek általában ilyen rusnyán néznek ki:D
  • Totti5
    Ezen meglepődtem! Örülök hogy tetszett! :)
  • Totti5
    Tuti. Valami kivágott jelentek lesznek BRen, de külön extraként és nem a filmbe. Bővített verziót az én tudomásom szerint amit legutóbb olvastam elvetették és nem lesz semmilyen formában.
  • Galy
    Theron nem bántjuk, na!

• tomsolo
    Nem direkt keverték a szart hanem ilyen rettenetesen trágárul bénák ezek a csávók.

Könyörgöm már, hát milyen dialógusok vannak ebben a filmben? Azon irgalmatlanul sokat kellet gondolkodni, hogy még egy harmonika nyekergés és utána mehet is kúrni a kapitány...

Milyen hihetetlenül gáz, fos-zillionszor ellőtt képsorok? Pl. Theron, hogy nyomja a fogpiszkáló kezével a fekvőtámaszokat, mert gecire ultrakemény, közbe meg a köldöke előbb leér mint a melle?

Az eleje Enigma, a vége meg katasztrófa...
  • ProGabe #70525
    Kicsit erős, bevallom. Ahogy azt is, hogy rossz passzban, holt fáradtan néztem a filmet, ill. ami lényegesebb, hogy óriási elvárásaim voltak iránti. Általában ez utóbbi nem szokott jelen lenni, a helyén a kezelem a dolgokat (ez is csak egy film felkiáltással), de ha elosztom hattal az elvárásaimat, akkor sem üti meg a szintet ez a film.

Átgondolatlan, nevetségesen, pofátlanul a majdani folytatásokra helyezi a hangsúlyt és ami sorozatban működik - Lost - az itt idegesítő. Röhögök azokon a teóriákon, amiket sokat kitaláltak, mert én meg vagyok győződve arról, hogy Lindelofék direkt keverték a szart. Remélem tévedek és nem lesznek pofára esések a folytatások által.